Byggevarepriser.dk

Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt produktsortiment, imens nogle specialiserer sig i en enkelt gruppe af vare. Du kan vurdere om det er vigtigt for dig at have mange varer at vælge fra, udover blot gasbrænder.
For de fleste er byggeri forbundet med en hulens masse spørgsmål. Derved kan du have fordel af at bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning til valg af gasbrænder.
Det er selvfølgelig ekstremt afgørende at vide, hvorvidt de varer du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du være nødt til at lede andre steder.
Ifald du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er navnligt et alternativ i de udbredte byggekæder.
Du kan finde forskelle i priserne på billige gasbrænder hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder billige priser, imens andre tilbyder faglig rådgivning. Du bør tænke over hvad du vil prioritere.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med eksempelvis returnering. Du bør derfor kende netbutikkens regningslinjer.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og kendte forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder finder du overalt i landet, og i kraft af det har flertallet mulighed for at købe online og fragte materialerne på egen hånd. Af den grund har du valget om at undvære leveringsomkostningen, og tilmed have produkterne lige nu.
De store byggecentre sælger varer fra alverdens specialbutikker, med det formål at du så kan bestille fra et bredt udvalg af gasbrænder online.

Nichewebshop

De fleste webshops med fokus på et smalt varesortiment er små familievirksomheder, der oftest er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte når du køber gasbrænder online på deres webshop.
En masse specialiserede netbutikker er producenter af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online er det muligt at få en lavere pris.
Størstedelen af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Af den grund er det forventeligt at du får ekstra begavet assistance fra nogle med ekspertviden i lige præcis gasbrænder.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og lønner i dag over 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 mennesker i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i deres 6 byggecentre. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for cirka 500 millioner kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gasbrænder silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag over 1.000 kollegaer i deres 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag i omegn af 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gasbrænder jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af i omegn af 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

gasbrænder bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 personer i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger nu omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde vældig mange guides og videoer på diverse hjemmesider som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv information, ikke mindst når du kigger på engelsk.
2Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med byggeprocessen. Du skal liste en klar dagsorden, som viser hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilke dage, med en dertilhørende nummerorden. Vær realistisk når du nedskriver din dagsorden.
3Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ej påklædning som fx sko og hjelm som beskyttelse imod hændelige skader. Det er klogt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, ikke mindst hvis du ikke investerer i professionel assistance.
4Det kan give mening at tænke over om byggeriet kan klares alene, eller du i stedet for bør have eksperthjælp til delelementer af byggeriet. Hvis du får professionel hjælp vil det oftest være en god idé at få tilbud fra forskellige firmaer.
5Der kommer utvivlsomt uforudsigelige vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og herved er det essentielt at der er afsat betragtelig tid i kalenderen, med formålet om at man kan være sikker på at nå i mål.
6Ved byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Af den grund kan du hyppigt holde øje med vejrvarslen når du nærmer dig projektets begyndelse, så du undgår at det uden du havde regnet med det starter med at regne når du netop vil påbegynde dit svære projekt.
7Du har mulighed for at søge økonomisk hjælp fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man såfremt ombygningen hjælper miljøet. Af få støtte beroer altså på at projektet har positiv betydning for miljøet.
8Det kan være en god idé at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, specielt hvis det er større arbejdsopgaver. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Derudover må det blive mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
9Man må ikke på noget tidspunkt stå uden det nødvendige værktøj. Ofte kan det vise sig betydningsfuldt at have udstyret tilgængeligt idet du begynder på arbejdet. Desuden er det fordelagtigt at medtage de her udgiftsposter i byggeriets budget.
10Før du påbegynder byggeprocessen kan det være usandsynligt fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der være diverse retningslinjer for, hvad du må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
11Det vil vise sig afgørende at du har de påkrævede materialer til disposition før du kaster dig over din byggeproces. Du får god gavn af at sammenfatte en enkel huskeliste hvor der bør fremgå alt du skal bruge, og efterfølgende gennemløbe hvert enkelt punkt, med det formål at du er overbevist om at alt er klar.
12Ofte vil det være vigtigt at udfærdige en budgetoversigt for istandsættelsen, så du har styr på penge-delen af det. Det kan blive økonomisk at notere samtlige udgifter, og bagefter dokumentere ens omkostning ved dem alle sammen.
De mest vellidte byggemarkeder
XL-Byg.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er enormt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % har givet 5 stjerner, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket klart er enormt beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Bedømmelsen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvor hele 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig betryggende. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvoraf imponerende 69 % giver topkarakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, som uden tvivl er enormt flot. Ratingen grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 2 % har givet den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.

hobby, hånd, håndholdt, kraftig, lille, mini, professionel, stor, Rothenberger, Weber, slange, vogn, brændeovn, båd, camping, haven, indendørs, jern, kød, køkken, smykker, sølv, traktor, udendørs, ukrudt

Hvilken fragttype er smartest?

Adskillige online forretninger udlover efterhånden diverse forskellige billige leveringsmetoder til gasbrænder. En favorit iblandt mange er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente bestillingen når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og mange gange endvidere den mest betalelige leveringsversion.

Du kan tillige påtænke at få produkterne sendt til din privatbolig eller ud til dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte en kende dyrere, men ligeledes yderst fremkommelig ift. gasbrænder online. Den mest prisbevidste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken, men den mulighed forudsætter at du bor nær online shoppens byggemarked, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på gasbrænder er naturligvis vældig aktuel om vi absolut skal bruge varen om kort tid, og af den grund er det forholdsvis væsentligt at vi kigger nærmere på den forventede leveringstid på gasbrænder. Flere outlets på nettet – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver løfte om billig levering efter en enkelt hverdag på utallige produkter online, men vær opmærksom på at det kræver at ordren laves forinden et konkret klokkeslæt, så de garanteret kan nå at få dit nye produkt distribueret inden de lageransatte har fyraften.

Nogle enkelte internet forhandlere tilbyder gratis fragt på gasbrænder online, men oftest er det påkrævet at man køber for en bestemt pris. I øvrigt kan du tage den mest letkøbte fragttype, hvilket mange gange vil blive at få leveret produkterne til et udleveringssted.

De største kæder tildeler click-and-collect hvor man handler billig gasbrænder online men selv henter i byggecenteret. Fx Stark, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på gasbrænder i disse områder:

Lystrup, Rønne, Frederiksværk, Kolding, Gentofte, Solrød Strand, Silkeborg, Hvidovre, Nørresundby, Nyborg, Brabrand, Risskov, Skanderborg, Ikast, Tårnby, Albertslund, Struer, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Helsingør, Stenløse, Tilst, Valby, Allerød, Fredericia, Frederikssund, Nærum, Dragør, Greve, Slagelse, Vejle, Køge, Haderslev, Virum, Haslev, Hjørring, Ringsted, Rødovre, Frederikshavn, Sønderborg, Ballerup, Varde, Aalborg, Randers, Brønderslev, Herlev, Hobro, Taastrup, Horsens, Farum, Holstebro, Birkerød, Lillerød, Charlottenlund, Søborg, Svendborg, Højbjerg, Herning, Værløse, Kalundborg, Viborg, Kokkedal, Glostrup, Vordingborg, Odder, Jyllinge, Nakskov, Middelfart, Thisted, Holbæk, Esbjerg, Korsør, Skive, Ishøj, Frederiksberg, Odense, Aarhus, Brøndby, Hedehusene, Hillerød, Hedensted, København, Brønshøj, Gladsaxe, Åbyhøj, Næstved, Aabenraa, Rudersdal, Ølstykke, Hørsholm, Lyngby, Grenaa, Vanløse, og Roskilde, .

Click-and-collect ift. gasbrænder er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Midtfyn, Østfyn), Sjælland (Falster, Nordsjælland, Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Midtsjælland, Hovedstaden, Bornholm) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Vestjylland, Sønderjylland, Nordjylland).

Når man kigger i tendenserne står det klart, at online shoppere tit kigger efter for eksempel gasbrænder tilbud og billig gasbrænder. Foruden dette ser man jævnligt internet shoppere søge fx gasbrænder priser, gasbrænder online samt køb gasbrænder, foruden de kendte byggecentre som Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark og Bygma.

Få rabat på gasbrænder

Det er i dag usædvanlig praktisk for internetbrugere at sammenholde priser på billige gasbrænder online fra forskellige forretninger på nettet, og for det har mange internet outlets været nødt til at tvinge salgspriserne på gasbrænder drastisk, og endda love levering uden betaling.

Til gengæld kan det immervæk være profitabelt at granske enkelte netshops efter tilbud og udsalg på gasbrænder online forinden du bestiller, så man er tryg ved at skaffe sig den mindst kostelige pris. Se ikke kun på de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Du må bare være obs på, at i tilfælde af at en forhandler på nettet frembyder billige gasbrænder online til salg for en pris som anses for helt fantastisk letkøbt, så bør det tit være et kendetegn på en snydagtig internet forhandler. Kortkøb er ikke desto mindre indbefattet af en vedtægt, som redder dig som kunde imod falske internet firmaer.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller MobilePay. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsordning som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at klare regningen på gasbrænder i flere bidder. Dette foreslåes typisk i nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som fx Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, XL-Byg, 10-4, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at internet shoppere typisk leder efter fx gasbrænder online og billig gasbrænder. Foruden dette oplever man typisk folk søge bl.a. gasbrænder priser, køb gasbrænder samt gasbrænder tilbud.

Analyser tidligere brugeres ratings

Trustpilot tilbyder dig adskillige sikre genveje til at kontrollere ret mange eksisterende køberes bedømmelser og derfor er det anbefalelsesværdigt, at du studerer internet forretningens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige gasbrænder online.

Facebook frembringer derudover immervæk pålidelige løsninger til at få kendskab til internet webshoppens popularitet. Herinde ser vi endda e-forhandlere som tilbyder kunderne at skrive en evaluering af virksomhedens service, hvilket på samme måde burde benyttes til vurdering af tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder online på en webshop burde man helt sikkert tyde e-shoppens handelsaftale, det er dog undertiden ikke særlig spændende, i særdeleshed med de store byggemarkeder som Stark, Silvan, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Et alternativt forslag kunne være at efterse hvorvidt internet webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være en indikator for at internet forretningen efterkommer de danske regler, samt at online virksomheden nu og da undersøges af eksperter der forstår vilkårene på området.

Desuden tilbydes du genvej til at få assistance, ifald du forvoldes problemstillinger med din ordre på gasbrænder. Ligeledes er det anbefalelsesværdigt at køberen er opmærksom på de mest basale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af gasbrænder online, for eksempel hvilken bytteret online forhandleren lover.

I den forbindelse er det virkelig afgørende, at man stadig gemmer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan bekræfte købet af gasbrænder, hvad end man har købt ved Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Stark, Silvan, Bygma, Harald Nyborg eller 10-4.

Charlotte Nielsen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Anne Thomsen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Søren gav 5 stjerner

Varen kommer præcis som ønsket

Tina O gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

9 gode råd til køb på nettet
1Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under et lovbud, der hjælper køberen overfor svindlende shops på nettet. Som en anden løsning kan du bruge en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, ifald du tilstræber at godtgøre prisen over en længere periode.
2Det har vist sig at være ultra overkommeligt for os alle at finde de bedste priser online på billige gasbrænder i blandt flere online virksomheder, og følgelig præsterer flere internet foretagender fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det immervæk blive udbytterigt at efterse et par forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabat forud for at du gennemfører dit køb, sådan at du er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
3Inden nogen køber billige gasbrænder på en internet virksomhed bør de i reglen tage stilling til e-butikkens forretningsvilkår, men det er naturligvis ikke særlig morsomt. Desuden tilråder vi at kunden er påpasselig med de væsentligste reglementer der kan have indvirkning på handlen med billige gasbrænder online, for eksempel den bytteret online webshoppen tilbyder.
4Trustpilot byder på faktisk sikre genveje til at gennemrode en lang række aktuelle brugeres anmeldelser og på grund af dette går vi ind for, at du verificerer netshoppens vurderinger forud for at du køber billige gasbrænder online. Facebook præsterer tillige rigtig gunstige chancer for at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed.
5Indtil flere internet foretagender frembyder gratis fragt på gasbrænder, men i reglen er det under forudsætning af at man bestiller for en konkret pris. Derudover skulle du foretrække den mest letkøbte leveringsmetode, som oftest er at få fragtmanden til at bringe din pakke til et afhentningssted. Leveringsformen bliver typisk endvidere vældig overkommelig. Den billigste løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
6Masser af internet butikker foreslår nu flere billige leveringstyper til gasbrænder. En der er meget anvendt er i øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså ekstremt smertefri, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige fragtmulighed.
7Generelt tilråder vi at undersøge om online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det generelt er et fingerpeg om at internet shoppen forsvarer de opstillede regler, og at online forhandleren en gang i mellem kontrolleres af fagmænd der forstår reglerne på området. Inden nogen shopper billige gasbrænder i en e-forhandler kan de for at være på den sikre side bese shoppens handelsvilkår.
8Den mest prisbevidste form for fragt vil utvivlsomt være selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du har bopæl i kort afstand af e-forretningens tilholdssted. Den leveringsversion er naturligvis særdeles væsentlig ifald man absolut skal bruge gasbrænder med det samme. Alternativt så sikrer nogle få online varehuse fri fragt, men for det meste kun ifald du bestiller for en præcis sum.
9Antal dages levering er jo ekstremt bestemmende om vi behøver pakken øjeblikkeligt, og herved er det naturligvis meningsfuldt at du besigtiger den estimerede leveringstid på gasbrænder. En masse internet outlets yder billig dag-til-dag levering på mange af shoppens varenumre, men det er afhængig af at transaktionen realiseres forinden et nøjagtigt tidspunkt.