Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til jern

Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge virksomhedens regler.
Det er selvsagt super relevant at undersøge, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Ellers kan du kigge andetsteds.
Nogle byggekæder sælger et stort sortiment af produkter, og øvrige er specialiserede i en specifik varegruppe. Du bør tænke på hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge fra, foruden bare gasbrænder til jern.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund er det fordelagtigt at købe fra et online byggemarked, hvor du får hjælp og vejledning omkring gasbrænder til jern.
Ifald du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du tænke over at transportere byggematerialerne selv. Det er særligt et alternativ hos de store byggecentre.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige gasbrænder til jern fra byggekæde til byggekæde. Enkelte giver de bedste priser, imens nogle fokuserer på service. Du må tænke på hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget tryghed når du skal købe online. Dette vil nogle se som en fordel.
De gængse byggemarkeder findes i hele landet, og som følge af det har mange chancen for at bestille online og fragte produkterne på eget initiativ. I kraft af det har man chancen for at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne på kortere tid.
De gængse byggecentre sælger produkter fra forskellige leverandører, og pga. det kan du handle fra et stort udvalg af gasbrænder til jern online.

Nichewebshop

Forskellige online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem disse nichewebshops online kan du forvente at få en billigere pris.
Mange specialiserede webshops er ekstraordinært passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Derigennem bør du få mere informativ service fra folk som er specialister i lige præcis gasbrænder til jern.
Størstedelen af små butikker er små virksomheder, som oftest er danske, måske tilmed lokalt fra dit område. Dem kan du støtte når du bestiller gasbrænder til jern online på deres side.
De største byggemarkeder i Danmark

Bygma åbnede i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i forretningens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og er nu arbejdsplads for mere end 500 kollegaer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog satser på salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

gasbrænder til jern silvan

Silvan blev dannet i 1968, og styres dagligt af i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gasbrænder til jern harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 personer i kædens 33 varehuse. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

gasbrænder til jern jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 mennesker i de 6 butikker. 10-4 fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Stark begyndte i 1896, og omfatter i dag mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

gasbrænder til jern bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Du skal aldrig nogensinde gå ned på værktøj. Jævnligt kan det vise sig yderst relevant at du har udstyret til disposition inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden afgørende at indregne disse udgiftsposter i dit udgiftsbudget.
2Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggeprocessen, navnlig når det kommer til større byggeopgaver. Større ting behøver flere mennesker. Ydermere må det være mere effektivt og sjovere at være flere om det.
3Ved udendørs opgaver har vind og vejr en essentiel rolle. Af den årsag skal du jævnligt tage notits af vejrudsigten i den tid der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uden du havde regnet med det begynder at vælte ned netop som du er gået i gang med det komplekse projekt.
4Længe før du igangsætter byggeprojektet er det temmelig fundamentalt med en forsikring om, at projektet overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke må laves.
5Der er endeløse artikler og videoer på nettet hvorfra du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder ekstremt meget almennyttig oplysning, ikke mindst såfremt du bruger engelske søgeord.
6Godt forarbejde bliver kilden til at komme i mål med din byggeproces. Du bør forfatte en klar dagsorden, som fortæller hvilke gøremål du vil klø på med hvornår, samt derudover en nummerorden. Vær realistisk når du sammensætter handlingsplanen.
7Potentielt kan det blive meningsfuldt at have de påkrævede byggematerialer handlet ind i god tid før du går i gang med din byggeproces. Du kunne notere en overskuelig oversigt som indeholder det du får brug for, og efterfølgende tjekke hvert eneste punkt, så du er sikker på at du har husket det hele.
8Du bør overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du alternativt bør sikre dig professionel hjælp til opstarten af det. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel kan det godt betale sig at lede efter prisoverslag fra en håndfuld entreprenører.
9I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til renoveringer. Det kan man få ifald projektet er godt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså afhængig af at byggeriet har positiv betydning for klimaet.
10Typisk vil det vise sig essentielt at udarbejde et udgiftsbudget for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det bør blive økonomisk at kortlægge hver eneste udgiftspost, og så tjekke billige priser på dem enkeltvis.
11Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for din sikkerhed, så glem ej beskyttelse som sko og hjelm som sikrer dig med henblik på potentielle ulykker. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke fremskaffer assistance fra en fagmand.
12Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsigelige udfordringer ved omfangsrige opgaver, og derfor viser det sig væsentligt at der afsættes passende tid i agendaen, således at man kan være selvsikker på at nå i mål.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er hamrende beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og bare 9 % har givet 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt betryggende. Vurderingen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver den dårligste rating. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er virkelig betryggende. Karakteren er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver 5 stjerner, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 meninger, hvor hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er ultra flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet toprating, og kun 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsudgave er bedst?

Størstedelen af online shops yder i vore dage diverse forskellige billige former for levering til gasbrænder til jern. En af dem der er mest anvendt er lige nu levering til et afhentningssted, hvor du kan afhente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er nemlig ret let, og oftest tilmed den mest billige form for fragt.

Du bør ligeledes planlægge at vælge at få sendt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Leveringstypen er tit en lille smule mere omkostningsfuld, men til gengæld vældig nem med gasbrænder til jern online. Den billigste leveringsmanér er dog selv at hente varerne, som jo beroer på at du fysisk befinder dig nær e-forretningens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringshastigheden på gasbrænder til jern kan vise sig at være ret så essentiel såfremt man har behov for dine nye varer om et øjeblik, så med det formål er det naturligvis relevant at vi dobbelttjekker den estimerede leveringstid ved gasbrænder til jern. En lang række online webshops – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – tilbyder billig 1 dags levering på deres primære varenumre online, men det afhænger af at handlen gemmenføres forinden et bestemt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få pakken ud af døren forud for at pakkepersonalet drager hjemad.

Enkelte internet forretninger frembyder gratis levering på gasbrænder til jern online, men typisk er det forudsat at man køber for et konkret beløb. Ellers skal du beslutte sig for den mest billige leveringsmetode, hvilket tit vil være at få dem til at køre varerne til en pakkeshop.

Adskillige byggecentre yder klik-og-hent hvor man handler billig gasbrænder til jern online og afhenter i butikken. Fx Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark. Byggekæderne frembyder fx click-and-collect på gasbrænder til jern i følgende områder:

Brønderslev, Hillerød, Vordingborg, Brønshøj, Nørresundby, Åbyhøj, Rønne, Randers, Virum, Middelfart, Silkeborg, Helsingør, Frederikshavn, Ikast, Næstved, Rudersdal, Aabenraa, Hjørring, Kolding, Horsens, Søborg, Gentofte, Birkerød, Frederiksberg, Svendborg, Slagelse, Rødovre, Glostrup, Køge, Frederiksværk, Lystrup, Ølstykke, Kalundborg, Esbjerg, København, Aalborg, Ishøj, Hvidovre, Nykøbing Falster, Brabrand, Ballerup, Taastrup, Vejle, Fredericia, Albertslund, Hedehusene, Odense, Nakskov, Tilst, Nærum, Risskov, Varde, Lyngby, Stenløse, Holbæk, Thisted, Haderslev, Charlottenlund, Odder, Nyborg, Holstebro, Grenaa, Sønderborg, Ringsted, Solrød Strand, Allerød, Farum, Greve, Valby, Skanderborg, Hørsholm, Dragør, Værløse, Herning, Herlev, Korsør, Vallensbæk, Lillerød, Viborg, Frederikssund, Roskilde, Kokkedal, Struer, Haslev, Højbjerg, Brøndby, Hedensted, Skive, Aarhus, Tårnby, Jyllinge, Vanløse, Hobro, og Gladsaxe, .

Klik-og-hent for gasbrænder til jern er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Sydjylland), Sjælland (Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Midtsjælland, Falster, Lolland, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere ofte søger efter bl.a. gasbrænder til jern online og gasbrænder til jern tilbud. Foruden dette oplever man tit online shoppere søge fx billig gasbrænder til jern, gasbrænder til jern priser samt køb gasbrænder til jern, foruden de gængse byggemarkeder som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Davidsen og XL-Byg.

Rabat på gasbrænder til jern

Det er jo efterhånden rigtig hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde de bedste priser på billige gasbrænder til jern online fra flere online outlets, og herved har flere internet forhandlere ikke kunne slippe for at stampe udsalgspriserne på gasbrænder til jern betydeligt, og endda garantere gratis levering.

Trods dette kan det imidlertid vise sig udbytterigt at sammenligne flere internet varehuse i Danmark efter billige priser på gasbrænder til jern online forinden du bestiller, sådan at du ikke er i tvivl om at få den mest billige pris. Se ikke bare på de kendte byggekæder som XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Stark og Davidsen.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at i tilfælde af at en e-forretning afhænder billige gasbrænder til jern online for en udsalgspris der kan virke mystisk billig, så kunne det tit være et karakteristika der viser en uægte internet webshop. Kortbetalinger er heldigvis omfavnet af en vedtægt, som passer på en imod uoprigtige internet handler.

Generelt foreslår vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at honorere omkostningerne til gasbrænder til jern senere. Det foreslåes ofte hos nichebutikker, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Davidsen.

Når vi kigger i tendenserne fremstår det klart, at folk tit kigger efter eksempelvis gasbrænder til jern tilbud og billig gasbrænder til jern. Man ser desuden typisk online shoppere kigge efter bl.a. gasbrænder til jern online, gasbrænder til jern priser samt køb gasbrænder til jern.

Udforsk eksisterende kunders ratings

Trustpilot forærer dig faktisk gode løsninger til at beskue en stor portion øvrige køberes iagttagelser og derved stiller vi forslag om, at du undersøger internet butikkens vurderinger før du færdiggør din shopping med billige gasbrænder til jern online.

Facebook tilbyder dig for øvrigt uden sammenligning uafhængige genveje til at få indblik i webshoppens pålidelighed. Desuden møder vi mange online forretninger som tilbyder folk at publicere en anmeldelse af deres køb, hvilket ligeledes må bruges til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen shopper billige gasbrænder til jern online på en netshop bør de sådan set studere butikkens handelsvilkår, dog er det ofte et omfattende projekt, især på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Et andet alternativ kunne måske være at se nærmere på om webbutikken er e-mærket, da det generelt er et signal om at online webshoppen retter sig efter dansk lovgivning, tillige med at internet virksomheden regelmæssigt efterses af jurister der har nøje kendskab til lovene på området.

Desuden får du lejlighed til opbakning, for så vidt du møder vanskeligheder som følge af din handel med gasbrænder til jern. Tilsvarende kan det være til hjælp at køber er på vagt for de mest essentielle retningslinjer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af gasbrænder til jern online, som eksempelvis hvilken ombytningsret webshoppen lover.

Her er det tillige vigtigt, at man stadig bevarer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet vil kunne bevidne sit køb af gasbrænder til jern, uafhængig af om man køber fra Bauhaus, Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Stark, XL-Byg, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Michael gav 5 stjerner

Meget nemt at bestille og hurtig

Thomas Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering og god service..

Thomas gav 5 stjerner

Det var godt !

Maria gav 5 stjerner

Det fungerer jo bare

9 tips til køb på nettet
1Den prisbilligste type af levering er dog selv at hente pakken, som jo betinges af at du befinder dig i kort afstand af internet butikkens bopæl. Den fragtform er usædvanlig udslagsgivende i tilfælde af at du skal bruge gasbrænder til jern nu og her. Alternativt så sikrer en række forretninger på nettet portofri fragt, men undertiden kræves det at du køber for en konkret sum.
2Inden folk shopper billige gasbrænder til jern hos en e-forhandler kunne de faktisk gøre sig bekendt med indholdet af webbutikkens forretningsvilkår, det er dog naturligvis et omfattende projekt. Udover dette foreslåes det at køber er oppe på mærkerne omkring de primære vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige gasbrænder til jern online, som for eksempel hvilken byttepolitik internet virksomheden kører med.
3Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være super udslagsgivende forudsat man har brug for ordren nu og her, og i det øjemed er det rimelig essentielt at du ser den estimerede leveringsdato på gasbrænder til jern. En lang række e-butikker i Danmark tilsiger billig levering på næste hverdag på de fleste af deres produkter, hvilket afhænger af at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt.
4Nogle internet forhandlere byder på levering uden beregning på gasbrænder til jern, men for det meste kun når man indkøber for et bestemt beløb. Desuden bør man gribe den mindst kostelige leveringsmodel, som i de fleste tilfælde vil være at få dem til at køre din bestilling til et udleveringssted. Løsningen bliver beklageligvis samtidig ret så praktisk. Den prisbilligste løsning er uden tvivl at hente pakken selv.
5Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Køb med gængse betalingskort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket passer på køberen imod snydagtige outlets på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil klare prisen over en længere periode.
6Adskillige webbutikker i Danmark tilbyder nu en hel del forskellige billige fragtløsninger til gasbrænder til jern. Det mest populære er i øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, og så kan du blot hente de bestilte produkter lige når det passer dig. Metoden er altså ualmindeligt bekvem, samt mange gange endda den mest prisbevidste leveringsløsning.
7Det er i dag rigtig uproblematisk for alle at finde frem til de bedste priser online på billige gasbrænder til jern fra diverse internet varehuse, og med det motiv frembyder adskillige internet butikker levering uden gebyr. Det kan dog alligevel vise sig gunstigt at inspicere en række online selskaber efter tilbud forud for at du handler, så man ikke er i tvivl om at indhente den skarpeste pris.
8Vi tilråder generelt at finde ud af om e-shoppen er e-mærket medlem, siden det burde være et fingerpeg om at e-butikken føjer de officielle danske regler, udover at e-firmaet tit revideres af specialister som har meget erfaring med de gældende love. Forud for at nogen køber billige gasbrænder til jern på en e-forretning kunne de altid granske forhandlerens regler.
9Trustpilot yder visse passelige genveje til at kontrollere en stor gruppe forhenværende kunders anmeldelser og herved er det anbefalelsesværdigt, at du analyserer online virksomhedens kritik forinden du køber billige gasbrænder til jern online. Facebook fremskaffer tillige ret så sikre løsninger til at få kendskab til netshoppens pålidelighed.