Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til køkken

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart meget vigtigt at se, om de produkter du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ bør du overveje at kigge andetsteds.
Der er variationer i prisen på billige gasbrænder til køkken fra netbutik til netbutik. Enkelte vil have billige priser, hvorimod øvrige fokuserer på en høj grad af service. Du bør beslutte hvad du helst vil have.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, og øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare gasbrænder til køkken.
Du skal kende de handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Du bør derfor undersøge webshoppens handelsbetingelser.
For nogle er byggeri ens betydende med en masse spørgsmål. Dermed bør du bestille ved en webshop, som kan give sparring omkring gasbrænder til køkken.
Når du skal bruge varerne hurtigst muligt eller blot vil undvære leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på egen hånd. Dette er først og fremmest et alternativ ved de gængse byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder tilbyder produkter fra en lang række forskellige nicheshops, og derigennem kan du handle fra et stort sortiment af gasbrænder til køkken online.
De udbredte byggemarkeder har butikker nær dig, og takket være dette har de fleste tilbuddet om at købe online og transportere byggematerialerne selv. Derfor har man chancen for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig få fat i produkterne nu og her.
De store byggekæder er etablerede og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfølelse til dig som køber online. Det vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Alverdens webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for det produktsortiment de har online, da de kun sælger disse produkter. Herved formår de at yde super informativ sparring fra personale som er specialister i lige præcis gasbrænder til køkken.
Majoriteten af små butikker er producenter af varerne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte fra niche netbutikkerne online kan du muligvis få en lavere pris.
Hovedparten af niche netbutikker er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, muligvis endda lokalt fra dit område. Dem bidrager du til når du bestiller gasbrænder til køkken online hos dem.
Danmarks største byggemarkeder
gasbrænder til køkken bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i selskabets 72 byggecentre. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af i omegn af 100 medarbejdere i virksomhedens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i forretningens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

gasbrænder til køkken jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 2.100 personer i deres 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gasbrænder til køkken silvan

Silvan blev etableret i 1968, og udgøres nu af omtrent 1.000 medarbejdere i de 41 varehuse. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

gasbrænder til køkken harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i virksomhedens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger i dag over 1.000 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 varehuse. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Man bør på ingen måde undvære grej. I mange tilfælde kan det vise sig erstatteligt at have grejet ved hånden akkurat som du går løs med byggeprocessen. Det er desuden godt at indkalkulere de her omkostninger i dit regnskab for byggeriet.
2Planlægning vil altid være kilden til succes med arbejdet. Du bør have en velovervejet arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, inklusiv en nummerorden. Husk at være konkret når du laver din handlingsplan.
3Du må ikke negligere dit velbefindende, så glem ikke sikkerhedstøj som fx arbejdssko som sikrer dig overfor hændelige uheld. Det er af stor betydning at du har styr på din sikkerhed i dit byggeprojekt, ikke mindst ifald du ikke køber assistance fra en fagmand.
4Det bør overvejes at sikre sig assistance til byggeprocessen, navnlig når det er omfangsrige projekter. Enkelte byggerier behøver flere personer. Derudover må det blive hurtigere og mere minderigt at være flere om det.
5Det er muligt at få tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde hvor projektet bidrager positivt til miljøet. Modtagelsen af støtte beroer altså på at ombygningen influerer positivt på miljøet.
6Der ligger rigelige mængder af artikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube yder assistance med en masse almennyttig information, særligt hvis man søger på engelsk.
7I mange tilfælde vil det være afgørende at have et budget for byggeriet, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det vil være en god idé at beskrive hver eneste udgiftspost, og herefter gennemgå online tilbud på dem én og én.
8Ved udendørs projekter har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Af den grund bør du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i perioden for byggeriets start, så du undgår at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit avancerede byggeprojekt.
9Det vil vise sig afgørende at have de fornødne materialer disponible før du starter dit byggeprojekt. Du kunne med fordel udarbejde en enkel huskeliste indeholdende alt det som er nødvendige, og efterfølgende efterse hver enkelt ting, så du føler dig sikker på at der ikke er nogen mangler.
10Der viser sig altid pludselige vanskeligheder i forbindelse med svære opgaver, og altså vil det være værdifuldt at der afsættes betragtelig tid i agendaen, så man føler sig selvsikker på at nå i mål med projektet.
11Du bør vurdere hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan investere i hjælp fra en fagperson til afslutningen af projektet. Når du får hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
12Inden du starter byggeprojektet kan det blive vildt essentielt at være sikker på, at projektet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der være diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggekæder
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er hamrende godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er rigtig overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket klart er ekstremt flot. Vurderingen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den højeste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt flot. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor imponerende 84 % giver den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. Som det er nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal du vælge?

En masse internet forhandlere udlover nu om dage en række forskellige billige leveringsmåder til gasbrænder til køkken. Et hit er efterhånden udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente dine varer når det passer dig. Fragtmetoden er nemlig temmelig gnidningsløs, samt desuden tillige den mindst kostelige type af levering.

Du burde ligeledes prøve at få varerne leveret til dit hus eller til dit arbejde. Fragtløsningen er undertiden en tak mere bekostelig, men tillige særligt smart ift. gasbrænder til køkken online. Den billigste fragtmetode er unægtelig selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du befinder dig nær internet firmaets byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på gasbrænder til køkken er selvfølgelig yderst udslagsgivende forudsat man behøver dine nye varer om få sekunder, og herved er det særdeles på sin plads at man dobbelttjekker det forventede leveringstidspunkt for gasbrænder til køkken. En lang række online forretninger – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – giver billig dag-til-dag fragt på utallige varenumre online, hvilket dog kræver at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent tidspunkt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne distribueret før lagerpersonalet får fri.

Nogle få byggemarkeder tilbyder gebyrfri levering på gasbrænder til køkken online, men ofte er det betinget af at der handles for en fastsat sum. Ellers bør du beslutte sig for den mest billige fragtmetode, som oftest vil blive at få dem til at køre dine varer til en pakkeshop.

En lang række webbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig gasbrænder til køkken online og afhenter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, Davidsen, 10-4, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af gasbrænder til køkken i disse byer:

Risskov, Vordingborg, Rødovre, Herlev, Grenaa, Hedehusene, Hedensted, Odense, Hørsholm, Valby, Ishøj, Slagelse, Skive, Albertslund, Gladsaxe, Brønshøj, Middelfart, Lystrup, Haslev, Jyllinge, Søborg, Taastrup, Aalborg, Odder, Vanløse, Nyborg, Brøndby, Nørresundby, København, Vejle, Ølstykke, Køge, Svendborg, Randers, Rudersdal, Charlottenlund, Rønne, Kalundborg, Allerød, Solrød Strand, Helsingør, Fredericia, Herning, Ringsted, Frederiksværk, Frederiksberg, Tårnby, Holbæk, Aabenraa, Tilst, Hobro, Nærum, Hjørring, Nakskov, Hvidovre, Værløse, Vallensbæk, Dragør, Birkerød, Ikast, Holstebro, Lillerød, Kokkedal, Esbjerg, Næstved, Frederikssund, Viborg, Sønderborg, Thisted, Frederikshavn, Virum, Struer, Ballerup, Brabrand, Greve, Stenløse, Gentofte, Hillerød, Korsør, Aarhus, Horsens, Haderslev, Kolding, Åbyhøj, Skanderborg, Varde, Glostrup, Roskilde, Brønderslev, Lyngby, Nykøbing Falster, Silkeborg, Farum, og Højbjerg, .

Klik-og-hent ift. gasbrænder til køkken er tilgængeligt i alle områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Amager, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland) og Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn).

Når vi ser på tendenserne er det tydeligt, at netshoppere tit efterspørger for eksempel gasbrænder til køkken online og billig gasbrænder til køkken. Man ser derudover som regel netshoppere efterspørge blandt andet gasbrænder til køkken tilbud, køb gasbrænder til køkken samt gasbrænder til køkken priser, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma, Silvan, Davidsen, Bauhaus og XL-Byg.

Gode priser på gasbrænder til køkken

Det er jo efterhånden ekstremt fremkommeligt for forbrugerne at prissammenligne på billige gasbrænder til køkken online i blandt flere butikker på nettet, og med det motiv har en lang række netbutikker fundet det nødvendigt at mindske salgspriserne på gasbrænder til køkken markant, og ovenikøbet sikre fragt uden gebyr.

Dog kan det trods alt blive indbringende at inspicere nogle få internet shops i Danmark efter udsalg og tilbud på gasbrænder til køkken online inden du handler, så man er skudsikker på at indhente den billigste pris. Kig ikke blot på de store byggemarkeder som 10-4, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Davidsen.

Du skal trods alt ikke overse, at ifald en butik afsætter billige gasbrænder til køkken online på tilbud til en pris som anses for usædvanlig billig, så bør det tit være en indikator for en uoprigtig internet shop. Handler med kort er imidlertid dækket ind under en foranstaltning, som garanterer en overfor snydagtige e-firmaer.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du drage fordel af et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du gerne vil klare omkostningerne til gasbrænder til køkken over flere uger. Det tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men dog sjældent de velkendte byggemarkeder som for eksempel Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma, Davidsen og Jem og Fix.

Ved kig i statistikkerne bliver det markant, at folk jævnligt søger efter blandt andet billig gasbrænder til køkken og gasbrænder til køkken priser. Foruden dette ser vi jævnligt internet shoppere efterspørge blandt andet køb gasbrænder til køkken, gasbrænder til køkken online og gasbrænder til køkken tilbud.

Tjek nuværende kunders erfaringer

Trustpilot frembringer de facto fine løsninger til at analysere ganske mange eksisterende brugeres meninger og herved er det smart, at du analyserer webbutikkens anmeldelser før du handler billige gasbrænder til køkken online.

Facebook frembyder lige så vel en del hensigtsmæssige metoder til at få indtryk af webshoppens pålidelighed. Herinde er der faktisk internet butikker hvor folk kan meddele en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket tilmed burde bruges til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige gasbrænder til køkken online hos en webbutik kan de principielt gøre sig bekendt med indholdet af e-shoppens forretningsaftale, men det er normalt ikke særlig sjovt, særligt hos de kendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg og Stark.

En anden valgmulighed kunne måske være at se om netbutikken er verificeret af e-mærket, siden det bør være et bevis på at e-firmaet efterfølger de danske love, udover at internet virksomheden nu og da revurderes af sagkyndige der behersker lovgivningen.

Det er en rigtig god anledning til opbakning, hvis du udsættes for dilemmaer med dit indkøb af gasbrænder til køkken. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er sat ind i de mest relevante reglementer gældende for bestillingen af gasbrænder til køkken online, for eksempel den returneringsret internet butikken har.

I den relation er det ydermere vigtigt, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, så man fremadrettet kan bevise sin bestilling af gasbrænder til køkken, uanset om man handler ved Jem og Fix, Stark, Silvan, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus eller Bygma.

Michael gav 5 stjerner

Det fungere bare og altid gode priser

Inge O gav 4 stjerner

Hurtig og korrekt levering.

Lene gav 5 stjerner

Lynhurtig levering

Anders Kristensen gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

9 tips til indkøb via nettet
1Vi tilråder generelt at undersøge om online firmaet er e-mærke tilsluttet, da det bør være et signal om at internet firmaet forstår gældende dansk lovgivning, og at webshoppen ofte monitoreres af specialister der forstår lovgivningen. Inden nogen køber billige gasbrænder til køkken i en forretning på nettet kunne de utvivlsomt studere netshoppens forretningsvilkår.
2Vi tilråder kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Køb med betalingskort er omfattet af et lovbud, som begunstiger kunden imod falske internet handler. Som en alternativ mulighed bør du drage nytte af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, hvis du agter at dække beløbet over et længere tidsrum.
3Den mest letkøbte type af levering kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed kræver at du befinder dig lige ved internet firmaets hjemsted. Den leveringstype er selvfølgelig ret vital hvis du mangler gasbrænder til køkken inden for få dage. Alternativt så frembyder enkelte netbutikker gratis fragt, men undertiden er det forbeholdt når der handles for et bestemt beløb.
4Leveringshastigheden kan vise sig at være ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at vi har brug for din ordre om kort tid, så med det formål er det virkelig aktuelt at man besigtiger den estimerede leveringstid på gasbrænder til køkken. De fleste online webshops giver billig levering efter en enkelt hverdag på flere produkter, hvilket påkræver at du når at bestille inden et givent klokkeslæt.
5Trustpilot byder på absolut fremragende muligheder for at iagttage ret mange eksisterende køberes meninger og derfor kan det anbefales, at du studerer online forretningens omtaler inden du shopper billige gasbrænder til køkken online. Facebook medfører lige så vel flere hæderlige genveje til at få et kig ind i online forhandlerens kundefokus.
6En lang række online varehuse tildeler i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsmåder til gasbrænder til køkken. En favorit iblandt mange er for nærværende udleveringssteder, og så kan du blot gå forbi efter de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtløsningen er altså ultra nem, og tit endda den billigste mulighed for levering.
7Forinden nogen køber billige gasbrænder til køkken hos en webbutik burde man altid studere butikkens forretningsbetingelser, dog er det i reglen ikke super interessant. Desuden foreslår vi at køberen er påpasselig med de mest basale retningslinjer der kan have indflydelse på handlen med billige gasbrænder til køkken online, f.eks. hvilken returret internet shoppen garanterer.
8Det er efterhånden særligt nemt for alle og enhver at finde tilbud online på billige gasbrænder til køkken på diverse e-shops, og derfor frembyder en lang række internet handler i Danmark portofri levering. Trods dette kan det trods alt være smart at undersøge nogle forskellige netshops efter billige priser forinden du køber, sådan at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
9Nogle få online varehuse garanterer levering uden betaling på gasbrænder til køkken, men i reglen er det påkrævet at der erhverves for et bestemt beløb. I øvrigt kunne du overveje den prisbilligste fragtløsning, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et udleveringssted. Fragtformen er en gang i mellem ligeledes virkelig praktisk. Den mest prisbevidste fragtløsning vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv.