Byggevarepriser.dk

Håndholdt Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut meget relevant at vide, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers må du lede andre steder.
Såfremt du vil have varerne hurtigt eller bare ønsker at blive fri for fragtgebyret, så kunne du med fordel hente materialerne personligt. Dette er hovedsageligt muligt ved de kendte byggekæder.
Der er forskel på salgspriserne på billige håndholdt gasbrænder hos de forskellige online byggecentre. En del har lave priser, hvorimod andre satser på faglig sparring. Du må vurdere hvad du vurderer er vigtigst.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos et online byggemarked, hvor du får sparring omkring håndholdt gasbrænder.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for problemer med for eksempel returret. Derfor skal man undersøge netbutikkens regningslinjer.
Nogle byggecentre sælger et bredt sortiment af produkter, og andre specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke over om det er betydningsfuldt for dig at du har mange varer at vælge fra, udover blot håndholdt gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder køber produkter fra alle mulige nicheshops, og dermed kan du handle fra et bredt sortiment af håndholdt gasbrænder online.
De store byggekæder er folkekære og velkendte forretninger, som medvirker til ubekymrethed til dig der shopper online. Dette vil nogle se fordele ved.
De gængse byggemarkeder findes nær dig, og hermed har du chancen for at købe online og køre materialerne på egen hånd. Takket være dette har du valget om at slippe for leveringsomkostningen, samt ovenikøbet få fat i varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Disse bidrager du til idet du bestiller håndholdt gasbrænder online på deres webshop.
Mange specialiserede webshops har et indgående kendskab til de varer de sælger online, idet de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund vil du få mere indsigtsfuld rådgivning fra nogle som er eksperter i lige præcis håndholdt gasbrænder.
Diverse nichespecifikke webshops styrer selv produktionen af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online bør du få lavere priser.
Danmarks største byggekæder
håndholdt gasbrænder silvan

Silvan startede i 1968, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 ansatte i selskabets 41 varehuse. Silvan har fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og omfatter i dag flere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger nu flere end 500 kollegaer i deres 9 butikker. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og omfatter i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i firmaets 9 byggecentre. Davidsen tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

håndholdt gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og lønner i dag cirka 2.000 kollegaer i de 33 byggecentre. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

håndholdt gasbrænder jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og styres dagligt af flere end 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i billige priser til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 kollegaer i deres 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

håndholdt gasbrænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus er specialiseret i billige priser til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af i omegn af 100 kollegaer i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1For byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Derfor skal du tit se vejrmeldingerne i perioden for starten på projektet, så det ikke uden du havde regnet med det går i gang med at regne når du netop står midt i det store byggeprojekt.
2Planlægning er vejen til succes med byggeriet. Du bør forfatte en gennemarbejdet dagsorden, som viser hvilke opgaver der løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en prioriteret rækkefølge. Husk at være realistisk i sammensætningen af din køreplan.
3Muligvis kan det blive aktuelt at du har alle materialer parat på forhånd inden du indleder eksekveringen. Du kan med fordel sammenfatte en overskuelig indkøbsliste indeholdende alt der bliver brug for, og så efterse punkterne, med det formål at du sikrer dig at du har styr på det.
4Du kunne overveje om det er optimalt at klare det hele selv, eller du kan have fordel af at få professionel hjælp til noget af projektet. Hvis du benytter assistance fra en fagperson vil det i nogle tilfælde være en god idé at indhente prisoverslag fra diverse foretagender.
5Det er muligt at søge et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det fås såfremt byggeriet bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at byggeriet har positiv indfyldelse på klimaet.
6Det kan overvejes at indhente assistance til byggearbejdet, især når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Enkelte byggeprojekter gør krav på mere end en person. Samtidig bliver det mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Du kan finde en hel del hjælpeartikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Særligt YouTube tilbyder store mængder gavnlig information, ikke mindst når man benytter engelske ord i din søgning.
8Du må nødig gå på kompromis med sikkerheden, så husk beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som sikring mod hændelige uheld. Det er essentielt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, hovedsageligt såfremt du ikke fremskaffer hjælp fra en ekspert.
9Længe før du opstarter byggeriet er det usandsynligt essentielt at du sikrer dig, at byggeprojektet overhovedet ikke er i strid med loven. Alt efter hvordan du bor vil der vise sig diverse regler for, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
10Det er fornuftigt at udfærdige et regnskab for dit projekt, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør blive økonomisk at beskrive samtlige udgiftsposter, og efterfølgende søge sig frem til ens købspris for dem enkeltvis.
11Der kommer næsten altid pludselige hovedpiner når det kommer til avancerede byggeprojekter, og på grund af det kan det være vigtigt at man har afsat betragtelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er overbevist om at man får det færdiggjort.
12Du vil aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Ofte vil det være vigtigt at du har værktøjet parat når du begynder på byggeprocessen. Det er derudover godt at inkludere disse udgiftsposter i dit regnskab for byggeriet.
De mest folkekære byggecentre
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 28.109 anmeldelser, hvor ikke mindre end 76 % giver maksimum point, og bare 4 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
10-4.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er kolossalt godt arbejde. Scoren er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er virkelig flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 69 % har givet toprating, og bare 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
Hvilken fragtform er bedst?

En hel del online outlets giver i vore dage diverse forskellige billige fragtløsninger til håndholdt gasbrænder. En der er meget anvendt er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så henter du bare pakken lige når det passer dig. Denne er jo i høj grad let, samt endda tilmed den billigste metode til levering.

Du burde også vælge at vælge levering hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Løsningen er beklageligvis lidt mere omkostningsfuld, men til gengæld særligt ligetil ift. håndholdt gasbrænder online. Den mest prisbevidste form for levering vil dog utvivlsomt være at hente pakken selv, hvilket kræver at du har bopæl tæt på e-shoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Fragttiden på håndholdt gasbrænder kan i nogle tilfælde være rigtig væsentlig ifald du har brug for produkterne med det samme, så i det øjemed er det uden tvivl meningsfuldt at vi besigtiger det estimerede leveringstidspunkt ved håndholdt gasbrænder. Temmelig mange e-firmaer i Danmark – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – yder billig dag-til-dag levering på deres bedst sælgende varer online, men som ikke desto mindre betinges af at transaktionen gennemføres forinden et bestemt tidspunkt, så de højst sandsynligt kan nå at få produkterne ud af døren forinden de lageransatte har fyraften.

Nogle internet butikker præsterer fragt uden omkostninger på håndholdt gasbrænder online, men i reglen kun når der købes for en fastsat sum. Desuden kunne man tage den mest betalelige leveringsmanér, hvilket mange gange er at få bragt ordren til en pakkeshop.

Masser af netbutikker tildeler klik-og-hent hvor du køber billig håndholdt gasbrænder på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, XL-Byg, 10-4, Silvan, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Stark. Byggecentrene foreslår bl.a. click-and-collect på håndholdt gasbrænder i disse byer:

Brønderslev, Lyngby, Allerød, Ringsted, Frederikssund, Aabenraa, Hvidovre, Greve, Valby, Højbjerg, Birkerød, Holstebro, Kalundborg, Aalborg, Frederikshavn, Hjørring, Vanløse, Middelfart, Nyborg, Taastrup, Brønshøj, Varde, Ølstykke, Hobro, Roskilde, Slagelse, Hedehusene, Søborg, Haderslev, Hedensted, Thisted, København, Nakskov, Korsør, Skive, Svendborg, Risskov, Tårnby, Stenløse, Frederiksberg, Værløse, Åbyhøj, Aarhus, Nærum, Jyllinge, Rødovre, Horsens, Fredericia, Gentofte, Gladsaxe, Farum, Silkeborg, Lystrup, Nykøbing Falster, Vejle, Rudersdal, Nørresundby, Ikast, Struer, Brøndby, Glostrup, Næstved, Lillerød, Hillerød, Hørsholm, Viborg, Køge, Solrød Strand, Helsingør, Kolding, Esbjerg, Skanderborg, Charlottenlund, Vallensbæk, Virum, Holbæk, Odense, Dragør, Frederiksværk, Haslev, Odder, Brabrand, Herlev, Tilst, Vordingborg, Rønne, Sønderborg, Randers, Ishøj, Grenaa, Kokkedal, Ballerup, Albertslund, og Herning, .

Afhentning for håndholdt gasbrænder er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland), Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Sjælland (Hovedstaden, Østsjælland, Lolland, Amager, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland).

Når der ses på tendenserne står det tydeligt, at netshoppere typisk kigger efter bl.a. håndholdt gasbrænder priser og billig håndholdt gasbrænder. Man ser derudover jævnligt folk lede efter for eksempel håndholdt gasbrænder online, håndholdt gasbrænder tilbud samt køb håndholdt gasbrænder, foruden de udbredte byggecentre som Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix og Bauhaus.

Bedste tilbud på håndholdt gasbrænder

Det har vist sig at være særdeles bekvemt for alle og enhver at søge information om priser på billige håndholdt gasbrænder online på tværs af e-shops, og til tak har en lang række forretninger på nettet ikke kunne lade være med at presse priserne på håndholdt gasbrænder betydeligt, og endda byde på gebyrfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive rentabelt at kigge forbi diverse e-handler efter rabatter og tilbud på håndholdt gasbrænder online før du shopper, så du er på den sikre side med at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun på de kendte byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg, Stark og Bauhaus.

Du bør bare ikke overse, at i tilfælde af at en internet webshop udlover billige håndholdt gasbrænder online for en pris som kan ses som uhørt overkommelig, kan det for det meste være et signal om en uægte internet virksomhed. Handler med kort er i hvert fald omsluttet af en regel, hvilket garanterer køberen imod uægte online shops.

Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at dække pengene til håndholdt gasbrænder over et længere tidsrum. Dette tilbydes ofte i specialiserede netshops, i modsætning til de velkendte byggekæder som fx Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bygma og 10-4.

Når vi ser på statistikkerne er det klart, at mennesker typisk søger efter eksempelvis håndholdt gasbrænder priser og køb håndholdt gasbrænder. Man ser derudover som regel mennesker efterspørge bl.a. håndholdt gasbrænder tilbud, håndholdt gasbrænder online og billig håndholdt gasbrænder.

Læs eksisterende kunders anmeldelser

Trustpilot byder på temmelig fremragende genveje til at kigge nærmere på diverse nuværende forbrugeres ratings og herved kan det være til hjælp, at du tolker internet virksomhedens ratings før du færdiggør din shopping med billige håndholdt gasbrænder online.

Facebook byder på tilsvarende regulære anstændige muligheder for at få indblik i online forretningens kundefokus. Desuden møder vi nogle internet shops hvor folk kan sammensætte en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde anvendes til at fornemme tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige håndholdt gasbrænder online på en webbutik kan man i virkeligheden overveje butikkens handelsvilkår, det er dog gerne ikke super interessant, specielt hos de kendte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Silvan.

Et andet forslag er at se hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, eftersom det skulle være et fingerpeg om at e-firmaet retter sig efter de danske love, tillige med at butikken en gang i mellem besigtiges af fagmænd der er meget bekendte med vilkårene.

Derudover tilbydes du mulighed for hjælpende service, for så vidt du får vanskeligheder i forbindelse med din ordre på håndholdt gasbrænder. I øvrigt stiller vi forslag om at kunden er klar over de mest aktuelle betingelser der kan have indvirkning på bestillingen af håndholdt gasbrænder online, som for eksempel den byttepolitik e-butikken kører med.

I den relation er det samtidig relevant, at man til enhver tid sikrer ens købsbekræftelse, således man fremadrettet vil kunne påvise bestillingen af håndholdt gasbrænder, hvad end man shopper ved Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Stark, Bauhaus eller Silvan.

Maria Jensen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

Jørgen Olsen gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kim Nielsen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Kim Madsen gav 5 stjerner

Det virker bare.

9 gode råd til online shopping
1Generelt går vi ind for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under et reglement, der beskytter køber overfor uærlige online forhandlere. Alternativt burde du udnytte en billig afdragsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at godtgøre pengene over en periode.
2Temmelig mange online shops yder nu om stunder et hav af forskellige billige muligheder for levering til håndholdt gasbrænder. En af de mest populære er nu om stunder levering til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter ordren på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig yderst let gængelig, samt tit desuden den mindst kostelige leveringsmetode.
3Den billigste metode til levering vil til enhver tid være at du selv henter ordren, men det er betinget af at du lever i nærheden af e-shoppens bopæl. Den metode til levering er jo ualmindeligt essentiel når vi har behov for håndholdt gasbrænder straks. Alternativt så præsterer visse internet forhandlere gratis levering, men typisk er det betinget af at du indkøber for en fastsat pris.
4Trustpilot yder nogle relevante genveje til at beskue ret mange andre forbrugeres observationer og derfor anbefales det, at du gennemgår webbutikkens ratings forud for at du køber billige håndholdt gasbrænder online. Facebook frembyder endvidere uden sammenligning hensigtsmæssige genveje til at få indtryk af online forretningens troværdighed.
5Generelt foreslår vi at efterse om online firmaet er medlem af e-mærket, hvilket skulle være en garanti for at netbutikken føjer den officielle danske lovgivning, udover at e-handlen tit kontrolleres af sagkyndige der har ekspertise inden for bestemmelserne på området. Før nogen shopper billige håndholdt gasbrænder i en e-forhandler behøver de sådan set få overblik over netshoppens regler.
6Enkelte shops på nettet byder på portofri levering på håndholdt gasbrænder, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at der handles for et præcist beløb. Alternativt kunne man foretrække den mest betalelige fragtmulighed, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre bestillingen til et udleveringssted. Den er mange gange også super smertefri. Den mest billige leveringsform er dog at du selv henter ordren.
7Leveringsdygtigheden er jo temmelig væsentlig såfremt du skal bruge dine nye produkter nu og her, og af den grund er det altså relevant at man ser nærmere på den anslåede leveringstid på håndholdt gasbrænder. Temmelig mange webshops byder på billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse varenumre, men som trods alt er påkrævet at du bestiller før et konkret klokkeslæt.
8Det er jo temmelig overkommeligt for almindelige mennesker at analysere priser online på billige håndholdt gasbrænder på diverse internet firmaer i Danmark, og ergo garanterer en hel del e-shops fri fragt. Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig udbytterigt at granske visse online virksomheder efter tilbud før du gennemfører din handel, så du er skråsikker på at få fat i den laveste pris.
9Forinden nogen handler billige håndholdt gasbrænder på en webbutik kan man egentlig skimme netbutikkens vilkår, dog er det i reglen et omfattende projekt. Ligeså tilrådes det at køber er vidende om de mest centrale vilkår der kan have betydning for handlen med billige håndholdt gasbrænder online, fx den returret online shoppen benytter.