Byggevarepriser.dk

Gasbrænder med vogn

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med mange spørgsmål. Dermed bør du bestille ved et online byggemarked, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring gasbrænder med vogn.
Det er absolut utrolig relevant at se, om det produkt du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du være tvunget til finde et andet.
Flere byggemarkeder sælger et stort udvalg, og andre er specialiserede i en bestemt type af vare. Du skal tænke over hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot gasbrænder med vogn.
Der er ikke lighed i udsalgspriserne på billige gasbrænder med vogn fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på de bedste priser, hvorimod andre har faglig sparring. Du skal bestemme hvad du helst vil have.
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder når du handler online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor bør du kende webshoppens handelsbetingelser.
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at spare fragten, så kan du overveje at transportere byggematerialerne personligt. Dette er navnligt et alternativ ved de store byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og landskendte forretninger, hvilket kan medvirke til en tryghedsfølelse når man handler online. Dette kan du se som fordelagtigt.
De kendte byggekæder er tilgængelige overalt i landet, og derigennem har kunderne tilbuddet om at bestille online og hente materialerne på eget initiativ. Af den grund har du valget om at slippe for fragtomkostningen, og samtidig hente varerne hurtigere.
De store byggekæder tilbyder varer fra en lang række forskellige producenter, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et bredt udvalg af gasbrænder med vogn online.

Nichewebshop

En masse nichebutikker på internettet styrer selv produktionen af varerne som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Forskellige specialiserede webshops er eksperter i deres produkter, da de har skarpt fokus på denne lille niche. Således er det forventeligt at du får en høj grad af konstruktiv hjælp fra folk med specialistviden i lige præcis gasbrænder med vogn.
Diverse niche webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, eventuelt tilmed lokalt nær dig. Dem har du mulighed for at hjælpe når du handler gasbrænder med vogn online hos dem.
De 10 største byggemarkeder

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gasbrænder med vogn harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

gasbrænder med vogn bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 personer i deres 17 butikker. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og omsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

gasbrænder med vogn jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 mennesker i de 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gasbrænder med vogn silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 ansatte i deres 41 butikker. Silvan satser på billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og beskæftiger nu mere end 100 ansatte i kædens 6 butikker. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der findes ekstremt mange guides og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. Specielt YouTube er kilde til rigelig konstruktiv info, ikke mindst såfremt man bruger den engelske version.
2Godt forarbejde vedbliver at være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du kunne overveje at liste en velovervejet handlingsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves hvornår, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver din tidsplan.
3Du må for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Ofte kan det vise sig fordelagtigt at have udstyret klar når du igangsætter arbejdet. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende omkostninger i byggeriets regnskab.
4For projekter udenfor kan vejrsituationen få en stor rolle. Af den grund bør du jævnligt lægge mærke til vejrberetningerne i tiden op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det mod forventning begynder at vælte ned bedst som du er startet på dit krævende byggeprojekt.
5Måske det burdes overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt skal få professionel assistance til opstarten af projektet. Forudsat at du indhenter hjælp fra en ekspert vil det ofte være en god idé at indhente tilbud fra forskellige leverandører.
6Inden du igangsætter byggeriet må det være aldeles fundamentalt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være en række love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Det er essentielt at have samtlige materialer til rådighed forud for at du går i gang med eksekveringen. Du får god gavn af at nedskrive en simpel note med alle de ting du får brug for, og som det næste gennemløbe materialerne, hvormed du føler dig tryg ved at alt er som det skal være.
8Det kan være nyttigt at søge hjælp til dele af projektet, ikke mindst ift. krævende arbejdsopgaver. Store ombygninger bør udføres af flere mennesker. Endvidere bør det blive bedre og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
9Ofte vil det vise sig af stor betydning at have et udgiftsbudget for renoveringen, så man giver sig selv et overblik. Det kan være rationelt at nedskrive hver eneste udgift, og bagefter indsamle billige priser på dem én og én.
10Der kommer uden tvivl uforudsete problemer ved store opgaver, og på grund af det kan det vise sig betydningsfuldt at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man får det færdiggjort.
11Du skal for alt i verden ikke glemme din sikkerhed, så glem ej beklædning som eksempelvis hjelm og sko der skåner dig mod hændelige ulykker. Det er fundamentalt med fokus på sikkerheden i dit byggeprojekt, navnlig hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagperson.
12Man kan få offentlig støtte til byggeprojekter. Det ydes i tilfælde af at byggeprojektet er godt for miljøet. At få tilbud om støtte betinges altså af at byggeriet har en positiv effekt på klimaet.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er temmelig beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra imponerende. Evalueringen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % giver 5 stjerner, og kun 9 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er kolossalt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, hvilket altså er absolut godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 11.467 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som selvsagt er virkelig betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvoraf ikke mindre end 76 % giver den bedste karakter, og bare 4 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er smartest?

Mange firmaer på nettet frembyder heldigvis et hav af forskellige billige leveringsmetoder til gasbrænder med vogn. Det mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, så du selv har mulighed for at hente produkterne når du har tid. Denne er altså yderst praktisk, samt tit derudover den billigste leveringsmodel.

Du kan tillige tænke over at bestille produkterne til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Metoden bliver gennemsnitligt en kende dyrere, men lige så vel meget problemfri ift. gasbrænder med vogn online. Den mest billige mulighed for fragt er dog selv at hente ordren, men dette kræver at du lever tæt på e-handlens butikker, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på gasbrænder med vogn kan i nogle tilfælde være ret bestemmende hvis man behøver varen lige om lidt, så i det øjemed er det altså aktuelt at vi studerer den forventede leveringstid ved gasbrænder med vogn. Størstedelen af online virksomheder – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig dag-til-dag levering på flere varenumre online, men vær opmærksom på at det er underforstået at bestillingen fuldbyrdes forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har mulighed for at nå at få varen ud af døren inden de logistikansatte har fri.

Flere byggeforretninger tilbyder levering uden beregning på gasbrænder med vogn online, men i mange tilfælde påkræves det at du handler for en konkret pris. I øvrigt skulle du tage den billigste leveringsudgave, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at levere bestillingen til et udleveringssted.

Store netshops giver klik-og-hent hvor du køber billig gasbrænder med vogn derhjemme men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Bygma og Stark. De foreslår blandt andet click-and-collect på gasbrænder med vogn i disse områder:

Ballerup, Risskov, Svendborg, Frederiksberg, Hedehusene, Brønderslev, København, Næstved, Rudersdal, Ølstykke, Virum, Lyngby, Holbæk, Taastrup, Thisted, Højbjerg, Vejle, Hjørring, Silkeborg, Birkerød, Nyborg, Hvidovre, Solrød Strand, Helsingør, Herlev, Rønne, Kolding, Ishøj, Tilst, Odense, Hørsholm, Brønshøj, Hobro, Haderslev, Åbyhøj, Brabrand, Hillerød, Skive, Esbjerg, Nykøbing Falster, Lillerød, Herning, Aabenraa, Slagelse, Nørresundby, Frederikssund, Kalundborg, Viborg, Skanderborg, Ikast, Tårnby, Korsør, Varde, Fredericia, Haslev, Lystrup, Glostrup, Holstebro, Odder, Charlottenlund, Frederikshavn, Nakskov, Albertslund, Køge, Ringsted, Middelfart, Hedensted, Vordingborg, Aalborg, Brøndby, Greve, Dragør, Nærum, Roskilde, Horsens, Gentofte, Allerød, Jyllinge, Søborg, Valby, Randers, Farum, Aarhus, Struer, Stenløse, Kokkedal, Frederiksværk, Værløse, Gladsaxe, Grenaa, Vanløse, Rødovre, Sønderborg, og Vallensbæk, .

Click-and-collect ift. gasbrænder med vogn er en mulighed i de fleste regioner af landet: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland), Sjælland (Hovedstaden, Vestsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Lolland, Falster) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når vi kigger i tallene bliver det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter bl.a. gasbrænder med vogn online og gasbrænder med vogn tilbud. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere søge for eksempel billig gasbrænder med vogn, gasbrænder med vogn priser og køb gasbrænder med vogn, foruden de store byggekæder som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4, Stark, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Tilbud på gasbrænder med vogn

Det er efterhånden ultra enkelt for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige gasbrænder med vogn online hos flere internet firmaer i Danmark, og så har utallige shops på nettet fundet det nødvendigt at presse priserne på gasbrænder med vogn enormt, og i øvrigt frembyde fragtfri levering.

Derfor kan det alligevel blive nyttigt at checke et par netbutikker efter tilbud og rabatter på gasbrænder med vogn online forinden du gennemfører din handel, så man er skudsikker på at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Bygma og Stark.

Du skal blot huske på, at hvis en online shop markedsfører billige gasbrænder med vogn online til en udsalgspris som anses for grænseløst beskeden, så kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uoprigtig e-handler. Kortbestillinger er i hvert fald inkluderet i en retningslinje, hvilket hjælper os overfor bedrageriske online shops.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du drage nytte af et tilbud som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale omkostningerne til gasbrænder med vogn over en længere periode. Det foreslåes typisk ved specialiserede netshops, men dog sjældent de velkendte byggekæder som fx Bygma, Jem og Fix, Stark, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne er det klart, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. billig gasbrænder med vogn og køb gasbrænder med vogn. Derudover ser vi jævnligt online shoppere efterspørge fx gasbrænder med vogn online, gasbrænder med vogn priser og gasbrænder med vogn tilbud.

Læs nuværende kunders bedømmelser

Trustpilot resulterer i en del fordelagtige genveje til at betragte en stor portion øvrige brugeres evalueringer og af den grund anbefaler vi, at du betragter e-forretningens omtaler forinden du færdiggør din shopping med billige gasbrænder med vogn online.

Facebook fører til tilsvarende egentlig fantastiske genveje til at få indsigt i e-handlens kundefokus. Herinde er der en række online forhandlere som gør det muligt at notere en vurdering af købsoplevelsen, hvilket på samme måde bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen køber billige gasbrænder med vogn online på en e-shop bør de i virkeligheden løbe igennem netbutikkens regler, det er dog naturligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed hos de kendte byggekæder som 10-4, XL-Byg, Silvan, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix.

En anden løsning kan derfor være at kigge hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærke ordningen, hvilket skulle være et fingerpeg om at internet forretningen opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, udover at e-butikken af og til revideres af fagfolk som forstår de gældende vilkår.

Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, såfremt du forvoldes dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af gasbrænder med vogn. Derudover kan det være til hjælp at køberen er opmærksom på de mest vedkommende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af gasbrænder med vogn online, som fx hvilken returpolitik hjemmesiden benytter.

I den relation er det tilmed afgørende, at man når som helst bibeholder sin faktura, så man senere kan vidne om sit køb af gasbrænder med vogn, hvad end man har købt hos Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Stark, Bygma eller XL-Byg.

Per gav 5 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Lars gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

Peter C gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

Kirsten Møller gav 4 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at bemærke hvorvidt webbutikken er medlem af e-mærket, eftersom det er en indikator for at internet firmaet opfylder gældende dansk lovgivning, foruden at e-shoppen regelmæssigt overvåges af jurister som har nøje kendskab til vedtægterne på området. Forinden folk shopper billige gasbrænder med vogn i en internet shop behøver man til hver en tid have øje for e-butikkens vilkår.
2En række online forhandlere tilbyder gratis fragt på gasbrænder med vogn, men tit er det påkrævet at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt burde du beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsmulighed, der tit vil være at få fragtmanden til at bringe produkterne til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig af og til ydermere ret så problemfri. Den mest betalelige leveringsløsning er uden tvivl at du selv henter ordren.
3Den billigste leveringsløsning er dog at hente produkterne selv, men det nødvendiggør at du opholder dig nærved internet shoppens bopæl. Den leveringsform kan i nogle tilfælde være ekstremt central såfremt man har behov for gasbrænder med vogn om kort tid. Alternativt så sikrer nogle få internet firmaer fragt uden beregning, men i reglen er det forbeholdt når du indkøber for et bestemt beløb.
4Det er jo ret ukompliceret for alle og enhver at prissammenligne online på billige gasbrænder med vogn fra diverse online webshops, og med det motiv garanterer langt de fleste netbutikker levering uden betaling. Det kan til hver en tid blive lukrativt at efterprøve et par online virksomheder efter tilbud inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at modtage den mest attraktive pris.
5Flere internet firmaer tilbyder i øjeblikket en række forskellige billige leveringstyper til gasbrænder med vogn. Det mest populære er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, hvor du så selv henter de bestilte produkter når du har tid. Fragttypen er jo vældig smart, og mange gange ligeledes den billigste mulighed for fragt.
6Trustpilot fremskaffer fuldkommen uafhængige muligheder for at gennemstøve en række forhenværende kunders kritik og derved går vi ind for, at du gennemsøger webshoppens kritik forinden du shopper billige gasbrænder med vogn online. Facebook fremskaffer ydermere ultra fantastiske løsninger til at få indtryk af e-shoppens troværdighed.
7Leveringsdygtigheden er naturligvis ret så bestemmende såfremt man behøver produkterne fluks, og i det øjemed er det ret så vigtigt at du ser nærmere på den anslåede leveringstid ved gasbrænder med vogn. En masse internet outlets yder billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende varenumre, som regnes ud fra at bestillingen laves inden et bestemt tidspunkt.
8Generelt foreslår vi køb med kort eller MobilePay. Shopping med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket passer på kunden overfor bedrageriske online forretninger. Som en anden løsning burde du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil klare omkostningerne af flere omgange.
9Forinden folk handler billige gasbrænder med vogn på en internet virksomhed bør man faktisk overveje netshoppens forretningsbetingelser, det er dog mange gange ikke særlig interessant. Ligeledes er det klogt at køber er obs på de mest centrale forhold der gør sig gældende i forbindelse med købet af billige gasbrænder med vogn online, til eksempel den ombytningsrettighed e-forhandleren kører med.