Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til båd

Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder udbyder et enormt sortiment af varer, hvorimod øvrige er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør gennemtænke om det er afgørende for dig at du har mange typer af varer at vælge i blandt, foruden bare gasbrænder til båd.
Du bør kende de betingelser butikken udsteder når du shopper online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør man undersøge byggemarkedets regler.
Der findes forskelle i prisen på billige gasbrænder til båd hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod andre vil have faglig sparring. Du bør forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
For en del er byggeprojekter lig med en hulens masse spørgsmål. På grund af det kan du med fordel vælge en online byggeshop, som kan tilbyde sparring omkring gasbrænder til båd.
Det er selvsagt meget afgørende at se, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt bør du overveje at finde et andet.
Når du skal have byggematerialerne nu og her eller blot ønsker at undgå leveringsomkostningen, så kan du overveje at transportere byggematerialerne selv. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggemarkeder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket medvirker til ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele ved.
De velkendte byggekæder har butikker i de større byer, og som følge af det har mange tilbuddet om at bestille online og køre materialerne selv. Derigennem har du mulighed for at slippe for leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne lige nu.
De gængse byggemarkeder sælger produkter fra talrige specialbutikker, hvorfor du kan købe fra et stort udvalg af gasbrænder til båd online.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der tit har danske ejere, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte ved at handle gasbrænder til båd online på deres hjemmeside.
Alverdens specialiserede netbutikker har en enorm viden om deres varer, idet de ikke sælger andet. Følgelig vil du opleve super nyttig hjælp fra personale der er specialister i lige præcis gasbrænder til båd.
Flertallet af specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne som du kan købe i byggecentrene. Idet du køber direkte igennem de nichefokuserede netbutikker online bør du få en skarpere pris.
Danmarks største byggecentre

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af over 2.000 mennesker i de 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 medarbejdere i deres 9 varehuse. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

gasbrænder til båd silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan fokuserer på salg til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag flere end 500 personer i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 kollegaer i virksomhedens 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og beskæftiger i dag over 100 medarbejdere i deres 6 varehuse. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

gasbrænder til båd jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 personer i de 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

gasbrænder til båd harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

gasbrænder til båd bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 personer i selskabets 17 butikker. Bauhaus tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig at være godt at få assistance til byggeprojektet, ikke mindst når det kommer til vigtige byggeprocesser. Flere ting gør krav på flere mennesker. I øvrigt bør det blive hurtigere og mere interessant når man er flere om at bidrage.
2For udendørs byggeprojekter har vejret en afgørende rolle. På grund af dette må du regelmæssigt tjekke femdøgnsprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde regnet med det går i gang med at piske ned netop som du er i fuld gang med dit ellers velplanlagte byggeprojekt.
3Der viser sig jævnligt uventede hovedpiner i tilfælde med svære projekter, og pga. dette kan det vise sig afgørende at der afsættes passende tid i handlingsplanen, så man er ubekymret om at nå i mål.
4Det kan vise sig at være af stor betydning at udfærdige et regnskab for dit byggeri, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det må være sundt at beskrive alle poster, og dernæst tjekke eventuelle tilbud på dem én efter én.
5I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det blive ubeskriveligt centralt at man sikrer sig, at projektet overholde de gældende regler. Alt efter din boligtype kan der være diverse retningslinjer for, hvad du gerne må, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
6Du bør nødig nedprioritere sikkerheden, så glem ej beklædning herunder hjelm og sko som beskyttelse mod potentielle risici. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i byggeriet, specielt hvis du ikke køber hjælp fra en ekspert.
7I visse tilfælde kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det gives ifald byggeriet bidrager positivt til miljøet. Det er altså afhængig af at byggeriet har en positiv indvirkning på klimaet.
8Man skal under ingen omstændigheder stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig strategisk at have det tilgængeligt inden du går løs med byggeprojektet. I øvrigt må du huske at medregne de medfølgende udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
9Planlægning vil altid være vejen til succes med arbejdet. Du anbefales at sammensætte en effektiv handlingsplan, som fortæller hvilke gøremål der laves hvornår, som også inkluderer en kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du laver din plan.
10Måske det viser sig afgørende at du har de presserende bygningsmaterialer disponible inden du går i krig med byggeprocessen. Du kunne med fordel sammenfatte en enkel liste hvorpå der noteres det der bliver brug for, og som det næste tjekke listen, således at du bliver sikker på at du har husket det hele.
11Det kan give mening at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det normalt anbefales at søge priser fra forskellige selskaber.
12Du har adgang til en verden af vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider hvorfra du kan få gratis hjælp. Især YouTube supporterer dig med temmelig meget nyttig info, specielt såfremt du bruger den engelske version.
De højest bedømte byggekæder
XL-Byg.dk bedømmes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut imponerende. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver toprating, og kun 9 % giver dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 19.208 anmeldelser, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og bare 2 % har givet den laveste karakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket jo er meget godt arbejde. Scoren er baseret på 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet maksimum point, og alene 4 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig overlegent. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Bauhaus.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket altså er kolossalt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken fragtmulighed skal jeg vælge?

Adskillige forhandlere på nettet udlover nu om dage et bredt udvalg af billige leveringstyper til gasbrænder til båd. Den mest anvendte er i dag udleveringssteder, så du nemt selv kan hente de nyindkøbte produkter når der er mulighed for det. Denne er jo temmelig nem, samt desuden derudover den billigste leveringsmanér.

Du burde tillige påtænke at bestille ordren til levering hjem til dig privat eller til dit arbejdes adresse. Muligheden viser sig ofte en sjat mere bekostelig, men endvidere ultra nem med gasbrænder til båd online. Den mindst kostelige leveringsudgave er uden tvivl selv at hente ordren, som dog forudsætter at du lever nærved e-firmaets byggecenter, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på gasbrænder til båd kan vise sig at være ret bestemmende hvis vi skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og med det formål er det skam afgørende at du efterser leveringstiden for gasbrænder til båd. En masse online webshops – herunder Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig levering på næste hverdag på en lang række produkter online, som trods alt forudsætter at ordren køres igennem forud for et konkret klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få varen betjent inden lagerpersonalet har fri.

Nogle byggemarkeder præsterer levering uden omkostninger på gasbrænder til båd online, men i reglen kun ifald man bestiller for en bestemt pris. I øvrigt må du udvælge den billigste mulighed for levering, som mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted.

En hel del netshops giver click-and-collect hvor man bestiller billig gasbrænder til båd hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. Fx Bygma, 10-4, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og XL-Byg. De frembyder bl.a. afhentning af gasbrænder til båd i følgende byer:

Ballerup, Middelfart, Aalborg, Hjørring, Jyllinge, Vejle, Farum, Virum, Søborg, Thisted, Odder, Taastrup, Grenaa, Viborg, Åbyhøj, Aabenraa, Ikast, Kalundborg, Hørsholm, Gladsaxe, Svendborg, Fredericia, Rødovre, Skive, Frederiksberg, Frederikshavn, Haslev, Hvidovre, Odense, Helsingør, Aarhus, Silkeborg, Holstebro, Hedehusene, Esbjerg, Herning, Nykøbing Falster, Sønderborg, Lyngby, Vallensbæk, Ringsted, Risskov, Nørresundby, Solrød Strand, Nyborg, Tilst, Brønderslev, Dragør, Randers, Ishøj, Højbjerg, Albertslund, Rudersdal, Roskilde, Greve, Næstved, Lillerød, Haderslev, Gentofte, Hobro, Kokkedal, Brabrand, Tårnby, Horsens, Kolding, Stenløse, Herlev, Ølstykke, Glostrup, Struer, Brønshøj, Allerød, Brøndby, Nærum, Rønne, Charlottenlund, Frederikssund, Skanderborg, Køge, Lystrup, Birkerød, Vanløse, Vordingborg, Holbæk, Valby, Frederiksværk, København, Nakskov, Hedensted, Værløse, Slagelse, Varde, Hillerød, og Korsør, .

Klik-og-hent for gasbrænder til båd er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Syddanmark), Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Amager, Sydsjælland, Bornholm, Nordsjælland).

Ses der på tallene bliver det klart, at internet shoppere mange gange leder efter blandt andet gasbrænder til båd online og gasbrænder til båd tilbud. Vi ser derudover som regel mennesker kigge efter for eksempel gasbrænder til båd priser, billig gasbrænder til båd og køb gasbrænder til båd, foruden de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen og Harald Nyborg.

Priser på gasbrænder til båd

Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for forbrugerne at søge information om priser på billige gasbrænder til båd online på flere shops på nettet, og ergo har flertallet af e-forretninger fundet det nødvendigt at nedsætte prisniveauet på gasbrænder til båd helt i bund, og derudover yde gebyrfri levering.

Trods dette kan det trods alt blive smart at efterprøve flere e-shops efter tilbud og udsalg på gasbrænder til båd online forinden du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at opnå den skarpeste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma og Bauhaus.

Man må dog huske på, at såfremt en online shop sælger billige gasbrænder til båd online på tilbud til en tilbudspris der kan virke himmelråbende overkommelig, kunne det tit være et bevis på en snydagtig internet shop. Kortbestillinger er ikke desto mindre inkluderet i et lovbud, som bistår dig overfor svindlende internet foretagender.

Vi tilråder betalinger med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, forudsat du foretrækker at klare omkostningerne til gasbrænder til båd i flere bidder. Det foreslåes ofte ved nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som eksempelvis Silvan, 10-4, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Stark, XL-Byg og Bauhaus.

Når vi ser på data er det klart, at internet shoppere mange gange leder efter for eksempel køb gasbrænder til båd og gasbrænder til båd priser. Vi ser desuden ofte folk søge for eksempel gasbrænder til båd online, gasbrænder til båd tilbud og billig gasbrænder til båd.

Kig på andre menneskers oplevelser

Trustpilot forærer dig evigt hæderlige genveje til at tolke ret mange nuværende forbrugeres opfattelser og på grund af dette foreslåes det, at du studerer internet shoppens ratings forud for at du lægger din bestilling på billige gasbrænder til båd online.

Facebook frembringer på samme måde ret fortræffelige metoder til at få en idé om internet selskabets kundefokus. Her ses en række e-handler som giver folk mulighed for at frembringe en kritik af købsoplevelsen, hvilket også må anvendes til at vurdere tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige gasbrænder til båd online i en e-handler kan de på en vis måde kigge på virksomhedens handelsaftale, det er dog gerne et omfattende projekt, især ved de velkendte byggecentre som 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne være at se nærmere på om e-forretningen er støttet af e-mærket, som bør være en indikation om at internet firmaet understøtter gældende dansk lovgivning, tillige med at webshoppen regelmæssigt monitoreres af specialister der mestrer de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du anledning til at få bistand, såfremt du forvoldes dilemmaer i processen med din shopping med gasbrænder til båd. Derudover går vi ind for at køberen er opmærksom på de mest relevante reglementer i forbindelse med bestillingen af gasbrænder til båd online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet butikken benytter.

På grund af dette er det tilmed vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens kvittering, så man når som helst kan vidne om sit køb af gasbrænder til båd, uafhængig af om man køber ved Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg eller Stark.

Jesper N gav 5 stjerner

Fremragende service

Martin Johansen gav 4 stjerner

God pris og alt ok

Karen M gav 5 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Tina gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til indkøb via nettet
1Nogle enkelte shops på nettet lover levering uden gebyr på gasbrænder til båd, men for det meste kun når der erhverves for et præcist beløb. Desuden burde du beslutte sig for den billigste type af levering, der oftest vil være at få kørt bestillingen til en pakkeshop. Leveringsmetoden er i mange tilfælde ydermere særligt simpel. Den mest betalelige slags levering er unægtelig at hente produkterne selv.
2Den mest betalelige form for levering er dog selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du befinder dig med kort afstand til online shoppens bopæl. Den leveringsudgave er naturligvis temmelig afgørende når man skal bruge gasbrænder til båd straks. Alternativt så frembyder nogle enkelte online forretninger fragt uden betaling, men i reglen afkræver det at man køber for en konkret sum.
3Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Handler med kort er dækket ind under en foranstaltning, der passer på køber overfor fup forretninger på nettet. Som alternativ kan du benytte en billig afdragsordning som f.eks. ViaBill, såfremt du hellere vil honorere betalingen senere.
4Antal dages levering kan i nogle tilfælde være vældig vital når man absolut skal bruge produkterne om kort tid, så i det øjemed er det forholdsvis essentielt at du undersøger leveringstiden på gasbrænder til båd. De fleste forretninger på nettet stiller garanti om billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, som er underforstået at ordren indsendes før et besluttet klokkeslæt.
5Mange internet handler udlover nu mange forskellige billige leveringsløsninger til gasbrænder til båd. Den mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtløsningen er altså særdeles ukompliceret, samt oftest tilmed den mest prisbevidste leveringsversion.
6Vi anbefaler at kigge hvorvidt online virksomheden er e-mærket medlem, siden det kan være en angivelse af at internet butikken opretholder de opstillede regler, foruden at forretningen rutinemæssigt kontrolleres af fagfolk som er inde i vedtægterne på området. Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder til båd i en netbutik bør de i og for sig gennemlæse webbutikkens handelsvilkår.
7Trustpilot indebærer en lang række troværdige løsninger til at eftersøge flere nuværende brugeres tanker og på grund af dette foreslår vi, at du vurderer internet shoppens kritik før du bestiller billige gasbrænder til båd online. Facebook medfører derudover stort set fine metoder til at få indblik i netshoppens pålidelighed.
8Forud for at nogen bestiller billige gasbrænder til båd på en butik på nettet kan de på en vis måde gennemlæse netbutikkens forretningsaftale, det er dog bare en omfattende opgave. For øvrigt er det fornuftigt at man er på vagt for de væsentligste bestemmelser i forbindelse med bestillingen af billige gasbrænder til båd online, til eksempel den returneringsret internet virksomheden har.
9Det er efterhånden super overkommeligt for enhver at vurdere prisniveauet online på billige gasbrænder til båd i blandt flere internet shops, og derved frembyder massevis af netshops levering uden beregning. Dog kan det trods alt blive lukrativt at prøve enkelte online selskaber efter tilbud og rabat inden du placerer ordren, således at du er skudsikker på at modtage den mindst kostelige pris.