Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til indendørs

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggemarkeder præsterer et bredt varesortiment, og øvrige er specialiserede i en specifik gruppe af vare. Du bør tænke igennem om det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varetyper at vælge i blandt, foruden blot gasbrænder til indendørs.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder ved din bestilling online, så du undgår problemer med for eksempel reklamationer. Derfor bør du undersøge webshoppens regler.
Hvis du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot gerne vil undgå leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre varerne på egen hånd. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de gængse byggecentre.
Der vil være forskel på prisen på billige gasbrænder til indendørs fra byggemarked til byggemarked. En del har fokus på lave priser, og nogle vil have en høj grad af service. Du bør bestemme hvad du foretrækker.
Det er selvsagt utrolig relevant at undersøge, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager hos byggekæden. Som alternativ kan du være tvunget til kigge hos de andre.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor bør du bestille ved en online byggeshop, hvor du har mulighed for at få hjælp og vejledning omkring gasbrænder til indendørs.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder tilbyder produkter fra talrige nichebutikker, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af gasbrænder til indendørs online.
De udbredte byggemarkeder er tilgængelige i de større byer, og på grund af det har folk mulighed for at købe online og transportere byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du undvære fragten, samt tilmed få fat i produkterne hurtigere.
De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket medvirker til øget sikkerhed når man skal handle online. Dette vil nogle se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige niche webshops er små firmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at hjælpe når du køber gasbrænder til indendørs online fra deres webshop.
Forskellige webshops som sælger få produkter ved ekstremt meget om deres online produktkategori, da de udelukkende sælger disse varer. Således bør du få ekstremt nyttig rådgivning fra nogle som er specialister i lige præcis gasbrænder til indendørs.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker styrer selv produktionen af produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved køb direkte på niche netbutikkerne online kan du muligvis få et ekstra godt tilbud.
Danmarks største byggekæder

Stark åbnede i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og beskæftiger nu omkring 100 medarbejdere i forretningens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

Davidsen blev dannet i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 medarbejdere i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og udgøres nu af omtrent 2.300 mennesker i firmaets 56 byggecentre. Bygma har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

gasbrænder til indendørs jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag i nærheden af 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og omfatter i dag i nærheden af 2.000 mennesker i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

gasbrænder til indendørs bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 kollegaer i forretningens 17 varehuse. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

gasbrænder til indendørs silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 personer i deres 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og beskæftiger i dag over 500 personer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

gasbrænder til indendørs harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 personer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Husk at overveje om det er muligt at stå for hele projektet selv, eller du alternativt skal tilkøbe hjælp fra en fagperson til områder af projektet. Ifald du anskaffer assistance fra en fagperson vil det ofte være fordelagtigt at tage imod priser fra en håndfuld leverandører.
2Du kan spørge om tilskud fra det offentlige til byggerier. Det fås ifald byggeprojektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinger at renoveringen har positiv indfyldelse på naturen.
3Du bør nødig fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være fordelagtigt at have det klar når du starter dit byggeprojekt. Derudover er det godt at indkalkulere omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
4Typisk vil det vise sig af stor betydning at udarbejde et regnskab for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive hver enkelt udgift, og bagefter indsamle mulige tilbud på dem slavisk.
5Der kommer stort set altid uforudsigelige problemstillinger i tilfælde med krævende projekter, og ergo kan det vise sig af stor betydning at der er afsat passende tid i kalenderen, som er vigtigt for at man er afslappet omkring at nå i mål.
6Du bør ikke glemme sikkerheden, så glem ej beskyttelse bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig imod hændelige skader. Det er fundamentalt at du husker din sikkerhed i byggeriet, især såfremt du ikke har professionel assistance.
7Længe før du går i gang med byggeriet kan det vise sig ganske fundamentalt at du sikrer dig, at det du vil bygge overholde de gældende regler. Afhængigt af din boligtype vil der gælde diverse love omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke er lovligt.
8For udendørs opgaver kan vind og vejr få en afgørende rolle. Således kan du hyppigt kigge på vejrmeldingerne i dagene op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det ganske ubelejeligt går i gang med at regne i samme sekund som du er trukket i arbejdstøjet til dit store projekt.
9Det vil vise sig at have noget at sige at du har de presserende materialer klar før du går i gang med arbejdet. Du kan forfatte en enkel oversigt indeholdende alt du skal bruge, og så eftergå punkterne, således at du sikrer dig at alt er som det skal være.
10Forberedelse vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du må liste en strømlinet arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, som også inkluderer en kronologisk orden. Husk at være realistisk i sammensætningen af din plan.
11Der kan findes mange artikler og videoer online som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med store mængder almennyttig information, særligt såfremt man bruger den engelske version.
12Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når det er krævende byggeprocesser. Krævende byggerier skal gerne udføres af mere end en person. Endvidere er det hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
De højest ratede byggeshops
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som altså er temmelig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 28.109 anbefalinger, hvor hele 76 % giver topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er absolut overlegent. Vurderingen grundlægges af 2.856 meninger, hvor hele 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som i særdeleshed er meget flot. Karakteren er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf imponerende 84 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som klart er fantastisk imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 8 % har givet 1 stjerne. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket jo er ekstremt beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet toprating, og bare 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En masse internet webshops tilbyder efterhånden flere billige former for levering til gasbrænder til indendørs. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente din ordre på et selvvalgt tidspunkt. Den er jo temmelig uproblematisk, og endda også den mest betalelige metode til levering.

Du kunne ligeledes prøve at få det leveret hjem til din privatadresse eller til adressen hvor du arbejder. Leveringsformen bliver som regel et hak mere pebret, men også virkelig uproblematisk ift. gasbrænder til indendørs online. Den prisbilligste leveringsmåde vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, som dog forudsætter at du har bopæl nær e-forretningens byggemarked, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragtperioden på gasbrænder til indendørs er jo meget aktuel i tilfælde af at du står og skal bruge dine nye varer inden for kort tid, så herved er det bestemt vigtigt at du dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved gasbrænder til indendørs. Masser af online outlets – fx Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – yder billig levering på næste hverdag på en hel del varer online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen gennemføres tidligere end et aftalt klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få dit nye produkt på posthuset før personalet holder fyraften.

En hel del online varehuse garanterer portofri levering på gasbrænder til indendørs online, men i mange tilfælde kun hvis man bestiller for en præcis sum. Desuden skulle du gribe den mindst kostelige leveringsudgave, som i de fleste tilfælde er at få kørt produkterne til et udleveringssted.

Adskillige kæder giver afhentning hvor du handler billig gasbrænder til indendørs derhjemme men selv henter i byggemarkedet. Fx XL-Byg, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Bygma. Byggemarkederne udlover blandt andet afhentning af gasbrænder til indendørs i følgende områder:

Ringsted, Birkerød, Vanløse, Rønne, Lillerød, Struer, Greve, Nærum, Randers, København, Silkeborg, Søborg, Ishøj, Tilst, Brønderslev, Haderslev, Hørsholm, Højbjerg, Svendborg, Horsens, Charlottenlund, Ballerup, Fredericia, Hedehusene, Gladsaxe, Ølstykke, Kokkedal, Aarhus, Allerød, Jyllinge, Nakskov, Brønshøj, Hjørring, Tårnby, Grenaa, Kalundborg, Aabenraa, Ikast, Frederikssund, Lystrup, Holstebro, Thisted, Vejle, Skive, Slagelse, Rødovre, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Nørresundby, Vordingborg, Frederiksberg, Åbyhøj, Roskilde, Lyngby, Helsingør, Middelfart, Risskov, Esbjerg, Gentofte, Albertslund, Korsør, Næstved, Holbæk, Odense, Glostrup, Værløse, Herlev, Herning, Skanderborg, Hvidovre, Solrød Strand, Dragør, Køge, Nyborg, Brøndby, Valby, Haslev, Aalborg, Viborg, Frederiksværk, Frederikshavn, Hobro, Hedensted, Odder, Stenløse, Hillerød, Varde, Virum, Kolding, Sønderborg, Brabrand, Farum, Rudersdal, og Taastrup, .

Click-and-collect ift. gasbrænder til indendørs er muligt i alle regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Lolland, Hovedstaden, Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Amager), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn) og Jylland (Vestjylland, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark).

Når man kigger i statistikkerne er det tydeligt, at folk jævnligt efterspørger for eksempel gasbrænder til indendørs tilbud og billig gasbrænder til indendørs. Derudover oplever vi typisk online shoppere kigge efter fx køb gasbrænder til indendørs, gasbrænder til indendørs online samt gasbrænder til indendørs priser, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Bygma, XL-Byg, Bauhaus og Davidsen.

Tilbud på gasbrænder til indendørs

Det er jo meget gnidningsløst for folk at søge sig frem til tilbud på billige gasbrænder til indendørs online fra flere internet selskaber, og for det har de fleste netshops set sig tvunget til at formindske priserne på gasbrænder til indendørs betragteligt, og endda frembyde billig fragt.

Derfor kan det til hver en tid blive lønsomt at inspicere enkelte e-butikker efter tilbud og udsalg på gasbrænder til indendørs online før du placerer ordren, så du er sikker på at få fat i den laveste pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Bygma, Jem og Fix og XL-Byg.

Du skal trods alt være obs på, at når en e-forhandler annoncerer billige gasbrænder til indendørs online på tilbud til en pris der anses for hamrende god, så kunne det undertiden være en indikator for en bedragerisk online webshop. Handler med kort er i hvert fald dækket ind under en forordning, hvilket bistår folk overfor falske e-butikker.

Generelt anbefaler vi kortbetalinger eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge en afdragsordning som fx ViaBill, når du har i sinde at afbetale beløbet til gasbrænder til indendørs over flere uger. Det fås normalt i specialiserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel 10-4, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen.

Ved kig i tallene står det tydeligt, at online shoppere typisk leder efter bl.a. gasbrænder til indendørs priser og billig gasbrænder til indendørs. Foruden dette ser vi ofte online shoppere kigge efter for eksempel gasbrænder til indendørs online, køb gasbrænder til indendørs samt gasbrænder til indendørs tilbud.

Undersøg tidligere kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i nogenlunde troværdige genveje til at læse en hel del tidligere forbrugeres observationer og på grund af dette er det at foretrække, at du iagttager online webshoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige gasbrænder til indendørs online.

Facebook tilbyder endvidere en del belejlige chancer for at få indsigt i online shoppens pålidelighed. Herinde er der en række butikker på nettet hvor du kan tilkendegive en bedømmelse af deres købsoplevelse, hvilket tilmed må bruges til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk køber billige gasbrænder til indendørs online på en internet forhandler burde man når alt kommer til alt overveje forhandlerens forretningsbetingelser, dog er det for det meste et tidskrævende projekt, især på de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Davidsen og Stark.

En nem løsning kunne måske være at se om online butikken er e-mærket medlem, siden det bør være et bevis på at internet webshoppen forstår de danske retningslinjer, udover at butikken en gang i mellem ses til af sagkyndige der forstår de gældende vilkår.

Derudover tilbydes du genvej til en hjælpende hånd, såfremt du møder dilemmaer i processen med dit køb af gasbrænder til indendørs. Tilmed er det prisværdigt at køberen er oppe på mærkerne omkring de primære reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af gasbrænder til indendørs online, eksempelvis hvilken byttepolitik netbutikken garanterer.

I den forbindelse er det ydermere relevant, at man permanent bevarer ens kvitteringsmail, så man altid vil kunne påvise bestillingen af gasbrænder til indendørs, uafhængig af om man køber hos Harald Nyborg, 10-4, Davidsen, Stark, Bauhaus, Silvan, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Mads gav 5 stjerner

Udmærket

Helle gav 4 stjerner

Bestilte online

Anna gav 5 stjerner

Bestilte online

Birthe gav 5 stjerner

Super hurtig levering

9 tips til internetshopping
1Trustpilot giver dig faktisk gavnlige løsninger til at eftergå en række andre brugeres erfaringer og herved er det prisværdigt, at du iagttager e-forretningens kritik forud for at du shopper billige gasbrænder til indendørs online. Facebook yder på samme måde tilpas habile chancer for at få indtryk af internet forretningens kundetilfredshed.
2Vi anbefaler generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er omfattet af Indsigelsesordningen, der garanterer folk imod falske internet selskaber. Som en anden løsning bør du drage nytte af en afdragsordning som fx ViaBill, i tilfælde af at du agter at afdrage omkostningerne af flere omgange.
3Den prisbilligste leveringsmetode er utvivlsomt at hente ordren selv, som jo nødvendiggør at du befinder dig nær webbutikkens adresse. Den fragtmetode kan i nogle tilfælde være ualmindeligt bestemmende om vi har behov for gasbrænder til indendørs inden for få dage. Alternativt så lover nogle enkelte online webshops billig levering, men oftest under forudsætning af at der shoppes for et præcist beløb.
4En lang række butikker på nettet frembyder til alt held diverse forskellige billige leveringsmetoder til gasbrænder til indendørs. En af de mest benyttede er nu til dags afhentningssteder, og så henter du bare dine produkter når du har lyst. Fragtformen er jo ualmindeligt ligetil, samt oftest tilmed den billigste type af levering.
5Det er efterhånden ualmindeligt simpelt for enhver at analysere priser online på billige gasbrænder til indendørs i blandt diverse online virksomheder, og altså yder adskillige firmaer på nettet fragtfri levering. Dog kan det til hver en tid vise sig profitabelt at kontrollere forskellige shops på nettet efter tilbud og rabat inden du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at indhente den mindst kostelige pris.
6Forinden folk køber billige gasbrænder til indendørs i en webshop kunne de i virkeligheden betragte webshoppens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke videre interessant. Herudover er det at foretrække at man er vaks omkring de primære retningslinjer der gælder for bestillingen af billige gasbrænder til indendørs online, for eksempel hvilken returrettighed internet virksomheden garanterer.
7Vi tilråder generelt at granske hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, grundet at det længe har været en sikkerhed for at online forretningen lever op til den officielle danske lovgivning, foruden at shoppen løbende overvåges af fagfolk der har den nødvendige knowhow om vedtægterne på området. Forud for at nogen køber billige gasbrænder til indendørs hos en e-shop kan man for at være sikker se på virksomhedens vilkår.
8Leveringstiden kan i nogle tilfælde være ret så afgørende i tilfælde af at vi står og skal bruge dine nye varer lige om lidt, og herved er det øjensynligt vigtigt at man undersøger den anslåede leveringstid for gasbrænder til indendørs. En del internet webshops byder på billig 1 dags fragt på deres bedst sælgende produkter, men som trods alt regnes ud fra at bestillingen gennemføres forinden et konkret klokkeslæt.
9Indtil flere internet selskaber lover levering uden gebyr på gasbrænder til indendørs, men ofte er det så nødvendigt at du shopper for en bestemt sum. Ellers burde man tage den mest billige leveringstype, hvilket i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at levere din bestilling til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig oftest omvendt særligt fremkommelig. Den prisbilligste leveringsform er dog at hente varerne selv.