Byggevarepriser.dk

Mini Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige mini gasbrænder fra webshop til webshop. Enkelte har fokus på lave priser, hvorimod nogle tilbyder faglig rådgivning. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig ekstremt relevant at vide, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan slippe for problemer med for eksempel reklamationer. Du bør derfor kende firmaets regler.
Når du har brug for dine byggematerialer med det samme eller blot ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du overveje at fragte byggematerialerne på eget initiativ. Det er navnligt en mulighed i de gængse byggemarkeder.
For de fleste er byggeri forbundet med talrige spørgsmål. Af den grund bør du vælge en online byggeshop, som kan give hjælp til valg af mini gasbrænder.
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg, og nogle har fokus på en enkelt varetype. Du bør overveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot mini gasbrænder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i hele landet, og herigennem har man valget om at købe online og hente varerne selv. På grund af det kan man undvære fragtgebyret, og endda skaffe produkterne hurtigere.
De velkendte byggekæder sælger varer fra alverdens nichebutikker, og takket være dette kan du shoppe fra et stort udvalg af mini gasbrænder online.
De store byggemarkeder er folkekære og bekendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed til dig som køber online. Det er noget nogle vil se fordele i.

Nichewebshop

Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er mindre firmaer, som typisk er dansk ejede, givetvis tilmed lokalt i dit område. Disse kan du støtte ved at bestille mini gasbrænder online på deres hjemmeside.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er specialister i deres produkter, da de kun sælger disse varer. Følgelig bør du forvente ekstremt erfaren vejledning fra mennesker der er eksperter i netop mini gasbrænder.
Majoriteten af nichebutikker er producenter af de produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte fra niche netbutikkerne online kan du forvente at få bedre priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og beskæftiger i dag over 500 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

mini gasbrænder silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 ansatte i virksomhedens 41 varehuse. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

mini gasbrænder bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og udgøres nu af omkring 1.000 kollegaer i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på salg til private, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og udgøres nu af omkring 2.000 kollegaer i virksomhedens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 varehuse. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

mini gasbrænder jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag mere end 100 ansatte i kædens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres nu af omkring 1.000 medarbejdere i forretningens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og er nu arbejdsplads for cirka 2.300 kollegaer i de 56 butikker. Bygma har fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

mini gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af omkring 2.000 kollegaer i deres 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du finder vældig mange artikler og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube bringer dig overvældende meget udbytterig oplysning, ikke mindst forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
2Der viser sig utvivlsomt uforudsigelige problemstillinger ved svære byggeprojekter, og herved vurderes det essentielt at der afsættes rimelig plads i kalenderen, med det formål at man føler sig selvsikker på at nå det inden ens deadline.
3Forud for at du indleder arbejdet kan det blive vanvittigt fornuftigt at være sikker på, at projektet overholder loven. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor vil der gælde forskellige retningslinjer omkring, hvad du må, og hvad du ikke må.
4Det kan vise sig at have noget at sige at have samtlige materialer tilgængelige forinden du påbegynder arbejdet. Du bør forfatte en overskuelig huskeliste hvorpå der noteres alle de ting du skal bruge, og som det næste tjekke materialerne, hvormed du er tryg ved at du har styr på det.
5Ved projekter udendørs kan vind og vejr få meget at sige. Således skal du tit tage et kig på vejrvarslen i de dage der er op til projektets start, så du ikke kommer til at opleve at det uventet starter med at piske ned bedst som du vil påbegynde dit ellers velplanlagte projekt.
6Planlægning vedbliver at være metoden til et godt forløb med projektet. Du anbefales at lave en strømlinet handlingsplan, der fortæller hvilke gøremål der skal løses på hvilket tidspunkt, som også inkluderer en nummerorden. Forsøg at være skarp når du laver arbejdsplanen.
7Du kan tænke over om du selv kan lave helt projektet, eller du alternativt skal anskaffe hjælp fra en fagperson til opstarten af arbejdet. Når du vil benytte eksperthjælp kan det være fornuftigt at hente tilbud fra diverse virksomheder.
8Du skal aldrig nogensinde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis sko og hjelm som skåner dig med henblik på eventuelle uheld. Det er afgørende at du har styr på dit eget helbred i byggeriet, ikke mindst når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
9Husk at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til renoveringer. Det får man hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Af få støtte betinger at renoveringen gør en positiv forskel for klimaet.
10Det anbefales at få assistance til byggearbejdet, i særdeleshed ift. omfattende byggeopgaver. Flere opgaver bør udføres af flere end en enkelt person. Derudover må det være mere produktivt og sjovere at lave arbejdet med andre.
11Du vil ikke på noget tidspunkt fattes arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at have udstyret parat akkurat som du begynder på dit byggeprojekt. Glem ikke at tillægge omkostningerne hertil i det økonomiske overblik.
12Ofte vil det være af stor betydning at lave en budgetoversigt for dit byggeprojekt, så du har styr på omkostningerne. Det er fornuftigt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man kunne undersøge den billigste pris på dem alle sammen.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Scoren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvoraf hele 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er ualmindeligt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % giver bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt imponerende. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet 5 stjerner, og blot 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som jo er ekstremt betryggende. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvoraf imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

Adskillige internet outlets udlover efterhånden en hel del forskellige billige fragtløsninger til mini gasbrænder. Den mest moderne er nu om stunder at få afleveret pakken hos en pakkeshop, så du selv kan hente dine nye varer når der er mulighed for det. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt fremkommelig, samt desuden derudover den mest billige mulighed for fragt.

Du kan ligeledes overveje at få produkterne sendt til din hjemmeadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig beklageligvis en smule dyrere, men derudover usædvanlig simpel for mini gasbrænder online. Den mest prisbevidste leveringsudgave er unægtelig at hente pakken selv, som dog betinges af at du befinder dig tæt på internet webshoppens byggemarked, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på mini gasbrænder er selvfølgelig temmelig vigtig såfremt du skal bruge pakken omgående, så i det øjemed er det ret vigtigt at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved mini gasbrænder. Størstedelen af byggecentre – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på de fleste varenumre online, men vær påpasselig da det nødvendiggør at bestillingen anbringes tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de har en chance for at nå at få produktet distribueret forinden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Flere internet forhandlere præsterer portofri levering på mini gasbrænder online, men i reglen er det betinget af at du handler for en konkret pris. I øvrigt skal du beslutte sig for den prisbilligste fragttype, hvilket i de fleste tilfælde er at få leveret din ordre til en pakkeshop.

En stor portion byggemarkedskæder udlover click-and-collect hvor du handler billig mini gasbrænder online men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Davidsen, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma. De tildeler blandt andet afhentning af mini gasbrænder i disse områder:

København, Slagelse, Haslev, Farum, Fredericia, Vanløse, Albertslund, Skanderborg, Næstved, Helsingør, Kalundborg, Greve, Stenløse, Middelfart, Nakskov, Brabrand, Gladsaxe, Horsens, Ikast, Virum, Hedensted, Gentofte, Nærum, Herlev, Nørresundby, Randers, Hjørring, Skive, Taastrup, Nykøbing Falster, Aalborg, Værløse, Hobro, Hørsholm, Valby, Lyngby, Kolding, Esbjerg, Søborg, Hillerød, Silkeborg, Solrød Strand, Lillerød, Rudersdal, Grenaa, Struer, Aabenraa, Aarhus, Nyborg, Jyllinge, Glostrup, Højbjerg, Birkerød, Dragør, Thisted, Herning, Køge, Hedehusene, Odder, Charlottenlund, Lystrup, Tårnby, Varde, Risskov, Korsør, Ballerup, Frederikssund, Ishøj, Sønderborg, Roskilde, Ringsted, Brøndby, Hvidovre, Åbyhøj, Viborg, Tilst, Frederiksværk, Brønshøj, Brønderslev, Frederikshavn, Holbæk, Vejle, Holstebro, Odense, Rødovre, Vordingborg, Vallensbæk, Rønne, Allerød, Frederiksberg, Svendborg, Haderslev, Ølstykke, og Kokkedal, .

Afhentning for mini gasbrænder er muligt i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Østjylland, Sydjylland, Midtjylland, Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Hovedstaden, Nordsjælland, Amager, Bornholm, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Vestsjælland).

Når man ser på tallene bliver det markant, at netshoppere mange gange søger for eksempel køb mini gasbrænder og mini gasbrænder tilbud. Foruden dette ser vi tit online shoppere lede efter fx mini gasbrænder online, mini gasbrænder priser og billig mini gasbrænder, plus de velkendte byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, 10-4 og Stark.

Den bedste pris på mini gasbrænder

Det er jo efterhånden super smertefrit for internetbrugere at finde information om priser på billige mini gasbrænder online på flere e-forhandlere, og til tak har en lang række netbutikker været nødt til at sænke prisniveauet på mini gasbrænder enormt, og ydermere love fri fragt.

Til gengæld kan det til hver en tid være tiden værd at studere enkelte internet forretninger efter billige priser på mini gasbrænder online forinden du placerer ordren, således at man er garanteret at modtage den mest betalelige pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, Stark, Bauhaus og Silvan.

Man skal dog ikke glemme, at hvis en online forretning tilbyder billige mini gasbrænder online til salg for en pris der anses for uforståeligt billig, så kunne det tit være et fingerpeg om en uoprigtig e-forhandler. Kortbetalinger er i hvert fald indbefattet af en orden, som beskytter dig som kunde imod fup e-forretninger.

Generelt går vi ind for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt kunne du vælge en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, såfremt du har til hensigt at afdrage omkostningerne til mini gasbrænder i flere bidder. Det fås ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de kendte byggecentre som fx Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4 og Bygma.

Når der ses på statistikkerne står det tydeligt, at internetbrugere tit søger eksempelvis billig mini gasbrænder og mini gasbrænder priser. Vi ser desuden tit online shoppere kigge efter eksempelvis køb mini gasbrænder, mini gasbrænder tilbud samt mini gasbrænder online.

Se nærmere på tidligere brugeres ratings

Trustpilot genererer en række nyttige løsninger til at kigge nærmere på en lang række andre konsumenters kritik og herved er det godt, at du betragter online virksomhedens vurderinger inden du færdiggør din shopping med billige mini gasbrænder online.

Facebook forærer dig tilsvarende altid pålidelige muligheder for at få kendskab til online webshoppens pålidelighed. Desuden ses faktisk internet handler hvor kunder kan aflevere en evaluering af deres køb, hvilket ligeledes må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Forinden folk shopper billige mini gasbrænder online i en shop kunne de i virkeligheden gennemløbe butikkens handelsbetingelser, det er dog i reglen ikke super interessant, især med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen, Bauhaus og Jem og Fix.

En nem løsning er at se hvorvidt e-forhandleren er e-mærket, da det generelt er et bevis på at internet shoppen følger de danske retningslinjer, foruden at internet virksomheden hyppigt gennemses af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende regulativer.

Dette er en god lejlighed til bistand, såfremt du får udfordringer ved din bestilling af mini gasbrænder. Ydermere stiller vi forslag om at man er opmærksom på de væsentligste betingelser der har indvirkning på købet af mini gasbrænder online, for eksempel den ombytningsrettighed shoppen bruger.

I den sammenhæng er det tillige relevant, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, så man i fremtiden vil kunne påvise sit køb af mini gasbrænder, uafhængig af om man har købt fra Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Stark eller Silvan.

Henrik gav 5 stjerner

SUPER

Christian T gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Else Knudsen gav 5 stjerner

Alt som det skulle være.

Henrik gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

9 gode råd til når du køber online
1En hel del internet selskaber garanterer portofri fragt på mini gasbrænder, men ofte er det så præmissen at man shopper for en fastsat sum. Desuden skal man vælge den prisbilligste fragttype, der i de fleste tilfælde vil være at få bragt dine varer til et afhentningssted. Fragtmuligheden viser sig typisk også virkelig ukompliceret. Den mest betalelige fragtløsning er dog at hente ordren selv.
2Inden folk shopper billige mini gasbrænder på en shop på nettet kan de de facto granske virksomhedens forretningsaftale, dog er det mange gange ikke super spændende. Foruden dette kan det være til hjælp at kunden er opmærksom på de mest betydningsfulde bestemmelser i forbindelse med handlen med billige mini gasbrænder online, f.eks. den ombytningspolitik internet shoppen har.
3Leveringstiden er selvfølgelig ret afgørende forudsat vi behøver produktet inden for få dage, så herved er det forholdsvis essentielt at vi gransker den estimerede leveringsdato på mini gasbrænder. En række e-forhandlere byder på billig levering efter en enkelt hverdag på mange af shoppens varer, men vær påpasselig da det er afhængig af at ordren laves tidligere end et givent tidspunkt.
4Det er efterhånden ret så nemt for os alle at analysere priser online på billige mini gasbrænder på tværs af internet forretninger, og til gengæld tilbyder massevis af online forhandlere fragt uden betaling. Dog kan det ikke desto mindre være rentabelt at prøve diverse internet butikker efter rabat og tilbud forud for at du placerer ordren, så du ikke er i tvivl om at antage den mest betalelige pris.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-handlen er tilsluttet e-mærket, grundet at det burde være en sikkerhed for at internet selskabet overholder de danske love, udover at internet forretningen løbende vurderes af specialister som behersker retningslinjerne. Før folk handler billige mini gasbrænder på en e-butik kunne man helt sikkert betragte netbutikkens betingelser.
6Den mest betalelige løsning vil altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket afhænger af at du er i kort afstand af e-forhandlerens arbejdslager. Den leveringsmanér kan være temmelig essentiel i tilfælde af at man har brug for mini gasbrænder lige om lidt. Alternativt så præsterer indtil flere internet shops levering uden omkostninger, men i de fleste tilfælde afkræver det at der aftages for en fastsat pris.
7Generelt anbefaler vi køb med kort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et reglement, som beskytter os imod uærlige shops på nettet. Som en alternativ mulighed bør du vælge en løsning på afbetaling fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at godtgøre pengene i flere bidder.
8Trustpilot tilbyder forholdsvis hensigtsmæssige løsninger til at kigge på en række andre kunders opfattelser og derved stiller vi forslag om, at du analyserer e-butikkens anmeldelser forinden du bestiller billige mini gasbrænder online. Facebook bringer dig også evigt værdifulde metoder til at få et kig ind i e-forhandlerens kundefokus.
9Flere e-handler foreslår i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til mini gasbrænder. En favorit iblandt mange er lige nu at få leveret til et udleveringssted, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente dine varer lige når det passer dig. Leveringsformen er jo ret let gængelig, samt oftest desuden den mest letkøbte leveringstype.