Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til kød

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke regler butikken udsteder når du shopper online, så du undgår problemer med bl.a. returnering. Derfor skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
For de fleste er et byggeprojekt ens betydende med stribevis af spørgsmål. På grund af det kan det være en god idé at købe fra et online byggecenter, hvor du bliver tilbudt information omkring gasbrænder til kød.
Der er variationer i prisen på billige gasbrænder til kød hos de forskellige online byggemarkeder. En del tilbyder gode priser, imens andre tilbyder kompetent sparring. Du må vurdere hvad du vil prioritere.
Når du står og skal bruge byggematerialerne nu og her eller bare vil spare leveringsgebyret, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Det er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggecentre.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, om de varer du planlægger at købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
Flere byggekæder tilbyder et stort sortiment af produkter, imens øvrige fokuserer på en specifik gruppe af vare. Du bør vurdere hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige produkter at vælge i blandt, foruden blot gasbrænder til kød.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre findes i hele landet, og derigennem har folk valget om at bestille online og fragte produkterne personligt. Takket være dette kan du vælge at spare fragtomkostningen, og endda hente produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder samler produkter fra talrige nichebutikker, så du kan bestille fra et stort udvalg af gasbrænder til kød online.
De store byggecentre er udbredte og landskendte virksomheder, hvilket bidrager til øget troværdighed til dig der shopper online. Dette kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet er små familievirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, måske tilmed lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller gasbrænder til kød online hos dem.
Mange webshops i små nicher står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få ekstra gode tilbud.
Mange nichefokuserede webshops har en enorm viden om deres online produktsortiment, idet de udelukkende sælger disse produkter. Herved forventes det at du får endnu mere konstruktiv vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis gasbrænder til kød.
De største byggemarkeder i Danmark

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af omtrent 100 personer i deres 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og omfatter i dag omkring 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gasbrænder til kød bauhaus

Bauhaus blev dannet i 1988, og er nu arbejdsplads for cirka 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og omfatter i dag i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

gasbrænder til kød silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres nu af i nærheden af 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 personer i de 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

gasbrænder til kød harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gasbrænder til kød jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og lønner i dag omkring 2.100 kollegaer i deres 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i de 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er nu arbejdsplads for omkring 500 personer i deres 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Ved udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få meget at sige. På grund af dette skal du regelmæssigt holde øje med vejrberetningerne i dagene før projektets start, så du undgår at det uden du havde regnet med det begynder at regne netop som du står midt i det avancerede byggeprojekt.
2Der viser sig utvivlsomt overraskende problematikker når det handler om omfattende byggeprojekter, og af den grund kan det vise sig værdifuldt at man afsætter god plads i køreplanen, således at man kan være sikker på at nå i mål til tiden.
3Du må ikke på noget tidspunkt nedprioritere dit velbefindende, så husk beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm der skåner dig med henblik på mulige risici. Det er fundamentalt at have styr på din sikkerhed i byggeriet, navnlig hvis du ikke investerer i hjælp fra en ekspert.
4Måske det ville være relevant at overveje hvorvidt du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du bør have professionel hjælp til færdiggørelsen af arbejdet. Såfremt du anskaffer hjælp fra en fagmand vil det oftest være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere entreprenører.
5Potentielt kan det vise sig værdifuldt at have de relevante bygningsmaterialer disponible forinden du går i gang med din byggeproces. Du kan lave en overskuelig indkøbsseddel med alle de ting der bliver brug for, og bagefter granske punkterne, hvormed du kan føle dig overbevist om at alt er som det skal være.
6Du skal aldrig gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har grejet ved hånden akkurat som du indleder byggeprojektet. Desuden er det afgørende at påregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
7Forinden du indleder byggeprocessen må det være ret vigtigt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Alt efter hvor du bor kan der gælde mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, samt hvad der ikke kan lade sig gøre.
8Ofte vil det være afgørende at lave en budgetoversigt for ombygningen, så du har kontrol over omkostningerne. Det kan være økonomisk at beskrive hver enkelt udgift, og så kortlægge mulige tilbud på dem enkeltvis.
9Der findes en overflod af guides og videoer på nettet hvorfra du kan få tips og tricks. Specielt YouTube supporterer dig med utrolig meget konstruktiv oplysning, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
10Husk at du kan søge offentligt tilskud til ombygninger. Det tilbydes såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Støtten betinger at renoveringen har en positiv effekt på miljøet.
11Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til byggeprocessen, ikke mindst når det er større arbejdsopgaver. Omfangsrige byggeprojekter gør krav på flere personer. Samtidig må det blive mere effektivt og mere socialt når man er flere om det.
12Forberedelse viser sig som kilden til at lykkes med dit byggeprojekt. Du skal nedskrive en klar dagsorden, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk når du udarbejder tidsplanen.
De mest populære byggekæder
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som klart er hamrende flot. Bedømmelsen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ret så imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 anmeldelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og alene 9 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 23.161 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, hvilket altså er enormt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvor intet mindre end 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er utrolig imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsform er bedst?

En række shops på nettet tilbyder nu om stunder et bredt udvalg af billige leveringstyper til gasbrænder til kød. En af dem der er mest populær er i øjeblikket udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente produkterne når det passer dig. Leveringsformen er nemlig super overkommelig, samt ofte tillige den mest betalelige leveringsmanér.

Du bør ligeledes planlægge at få produkterne sendt til hvor du bor eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtmuligheden viser sig en gang i mellem en tand dyrere, men samtidig meget problemfri ift. gasbrænder til kød online. Den billigste fragtform vil dog til enhver tid være at hente varerne selv, hvilket beroer på at du bor nær online webshoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på gasbrænder til kød kan i nogle tilfælde være temmelig vigtig ifald man mangler varen lige om lidt, og af den grund er det rimelig fornuftigt at vi studerer tidshorisonten for levering for gasbrænder til kød. En masse e-forretninger – eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på masser af varenumre online, men det nødvendiggør at der bestilles forud for et fastslået tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få de nye varer hen til fragtfirmaet før lagermedarbejderne holder fyraften.

En hel del internet virksomheder yder levering uden gebyr på gasbrænder til kød online, men tit er det forudsat at der handles for et konkret beløb. Ellers burde man udvælge den mest billige fragtform, der mange gange vil blive at få dem til at køre dine produkter til et afhentningssted.

De fleste kæder tilbyder afhentning hvor man bestiller billig gasbrænder til kød på nettet og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Silvan, Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggekæderne foreslår for eksempel click-and-collect på gasbrænder til kød i disse byer:

Aarhus, Brøndby, Middelfart, Gladsaxe, Lillerød, Herlev, København, Vejle, Frederiksværk, Solrød Strand, Vanløse, Herning, Birkerød, Rudersdal, Slagelse, Hedehusene, Haderslev, Kolding, Brabrand, Tårnby, Silkeborg, Viborg, Nykøbing Falster, Ølstykke, Holbæk, Dragør, Varde, Stenløse, Taastrup, Højbjerg, Roskilde, Nakskov, Hvidovre, Aalborg, Ballerup, Hillerød, Vordingborg, Rønne, Hørsholm, Risskov, Allerød, Frederiksberg, Åbyhøj, Gentofte, Horsens, Værløse, Ringsted, Ishøj, Kalundborg, Næstved, Glostrup, Søborg, Virum, Svendborg, Odder, Jyllinge, Lystrup, Vallensbæk, Ikast, Randers, Holstebro, Sønderborg, Frederikshavn, Farum, Struer, Helsingør, Haslev, Skanderborg, Charlottenlund, Brønderslev, Thisted, Valby, Grenaa, Rødovre, Skive, Køge, Tilst, Esbjerg, Hedensted, Hjørring, Nørresundby, Aabenraa, Brønshøj, Kokkedal, Lyngby, Korsør, Albertslund, Greve, Nyborg, Fredericia, Nærum, Hobro, Frederikssund, og Odense, .

Klik-og-hent for gasbrænder til kød er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark), Sjælland (Midtsjælland, Falster, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Østsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Amager) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter fx billig gasbrænder til kød og gasbrænder til kød tilbud. Man ser derudover mange gange online shoppere søge fx gasbrænder til kød priser, køb gasbrænder til kød og gasbrænder til kød online, foruden de udbredte byggecentre som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

Spar penge på gasbrænder til kød

Det er i dag ultra fleksibelt for enhver at sammenholde priser på billige gasbrænder til kød online på diverse shops på nettet, og til tak har adskillige internet virksomheder set sig nødsaget til at tvinge prisen på gasbrænder til kød kolossalt, og ovenikøbet love fragt uden betaling.

Det kan immervæk være nyttigt at sammenholde en række internet varehuse i Danmark efter udsalg og tilbud på gasbrænder til kød online forud for at du gennemfører din handel, så du er velinformeret til at opnå den billigste pris. Kig ikke kun på de kendte byggecentre som Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Davidsen.

Du skal dog være obs på, at ifald en online virksomhed udlover billige gasbrænder til kød online til en tilbudspris der er enormt billig, bør det mange gange være et tegn på en falsk internet virksomhed. Køb med betalingskort er på den anden side en del af et lovbud, der beskytter dig imod fup e-butikker.

Generelt tilråder vi betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du vil afbetale prisen på gasbrænder til kød i flere bidder. Dette fås normalt i specialiserede webshops, men ikke de kendte byggekæder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan og Bygma.

Ved indkig i statistikkerne er det markant, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel gasbrænder til kød tilbud og gasbrænder til kød priser. Foruden dette oplever man mange gange netshoppere søge efter fx gasbrænder til kød online, køb gasbrænder til kød samt billig gasbrænder til kød.

Udforsk folks oplevelser

Trustpilot tilbyder dig altid fantastiske muligheder for at dechifrere adskillige andre forbrugeres vurderinger og på grund af dette er det godt, at du studerer online forretningens omtaler før du lægger din bestilling på billige gasbrænder til kød online.

Facebook medfører desuden en lang række ønskværdige metoder til at få indsigt i online forhandlerens kundefokus. Foruden det ses en række forhandlere på nettet hvor folk kan publicere en anmeldelse af deres købsoplevelse, hvilket også bør udnyttes til at bedømme hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen bestiller billige gasbrænder til kød online hos en e-forhandler behøver man i virkeligheden sætte sig ind i e-butikkens handelsvilkår, dog er det typisk ikke videre interessant, særligt ved de velkendte byggecentre som 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Et andet alternativ kan være at efterse om online virksomheden er e-mærke tilsluttet, fordi det typisk er en antydning af at internet butikken opererer i overensstemmelse med de danske retningslinjer, udover at butikken undertiden gennemses af sagkyndige der har ekspertise inden for de gældende regulativer.

Desuden får du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du skulle få udfordringer med din ordre på gasbrænder til kød. Tilsvarende foreslåes det at man er oppe på mærkerne omkring de primære bestemmelser gældende for købet af gasbrænder til kød online, f.eks. hvilken bytteret webbutikken garanterer.

I den relation er det i øvrigt essesentielt, at man til enhver tid gemmer ens købsbekræftelse, således man til enhver tid vil kunne bekræfte sin bestilling af gasbrænder til kød, hvad end man shopper fra XL-Byg, 10-4, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, Davidsen eller Silvan.

Anna F gav 5 stjerner

SUPER

Hanne L gav 4 stjerner

Har handlet der før

Peter gav 5 stjerner

Quick expedit

Peter H gav 5 stjerner

Har handlet der før

9 tips til online shopping
1En hel del butikker på nettet tilbyder fragtfri levering på gasbrænder til kød, men for det meste kun når man bestiller for et fastslået beløb. Ellers kan man vælge den billigste løsning til levering, som oftest er at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted. Denne viser sig af og til ligeledes usædvanlig praktisk. Den billigste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne.
2Inden folk køber billige gasbrænder til kød på en internet webshop kan man i virkeligheden løbe igennem deres forretningsaftale, dog er det for det meste et omfattende arbejde. Tilsvarende er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de fundamentale forhold der har betydning for shopping af billige gasbrænder til kød online, som fx hvilken ombytningsrettighed e-handlen har.
3Leveringstidspunktet er jo vældig bestemmende om man absolut skal bruge produkterne om et øjeblik, og herved er det uden tvivl centralt at du undersøger den estimerede leveringstid på gasbrænder til kød. En del internet butikker giver løfte om billig levering på næste hverdag på mange af deres varenumre, men glem ikke at det er regnet ud fra at du bestiller inden et konkret tidspunkt.
4Trustpilot yder nogenlunde udmærkede løsninger til at finde ud af en lang række nuværende brugeres ratings og derfor er det godt, at du læser internet selskabets ratings inden du shopper billige gasbrænder til kød online. Facebook fører til ligeledes ganske hæderlige chancer for at få en idé om e-forretningens kundetilfredshed.
5Det er virkelig enkelt for almindelige mennesker at sammenligne tilbud online på billige gasbrænder til kød på forskellige forhandlere på nettet, og til tak yder flertallet af internet outlets levering uden omkostninger. Dog kan det stadigvæk være smart at sammenholde forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud før du bestiller, således at man er sikker på at få den skarpeste pris.
6Den mest letkøbte leveringsform kan ikke modsiges at være at du selv henter produkterne, som jo beroer på at du er nær e-shoppens tilholdssted. Den leveringsform er vældig vigtig ifald vi skal bruge gasbrænder til kød øjeblikkeligt. Alternativt så frembyder flere netbutikker fragtfri levering, men i reglen kun ifald der købes for en fastsat sum.
7Vi tilråder at tjekke hvorvidt e-shoppen er støttet af e-mærket, hvilket typisk er en tilkendegivelse af at online butikken accepterer de danske regler, tillige med at e-shoppen fra tid til anden monitoreres af fagmænd der forstår vilkårene. Inden nogen shopper billige gasbrænder til kød hos en shop på nettet burde de egentlig studere forhandlerens forretningsaftale.
8Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Shopping med kort er dækket ind under en lov, hvilket garanterer køber overfor svindlende netshops. Som en anden løsning bør du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, når du efterspørger at betale pengene over flere uger.
9En lang række shops på nettet frembyder nu om stunder en række forskellige billige løsninger til levering til gasbrænder til kød. En af de mest moderne er lige nu levering til et afhentningssted, og så kan du blot hente dine produkter på et selvvalgt tidspunkt. Løsningen er nemlig vældig enkel, og endda tillige den prisbilligste form for levering.