Byggevarepriser.dk

Hobby Gasbrænder

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Som alternativ kan du være nødt til at tjekke de andre.
For nogle er byggeri lig med diverse spørgsmål. Derved kan det overvejes at købe fra en netbutik, hvor du kan modtage gode råd til valg af hobby gasbrænder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige hobby gasbrænder alt efter hvor du handler online. Nogle tilbyder de bedste tilbud, og øvrige satser på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
Hvis du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot har lyst til at spare leveringsgebyret, så kan du overveje at hente materialerne selv. Det er i høj grad en mulighed i de kendte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder sælger et bredt udvalg, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varetype. Du skal overveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange forskellige varer at vælge i mellem, udover blot hobby gasbrænder.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder for dit køb online, så du slipper for problemer med fx returnering. Du bør derfor læse byggemarkedets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggekæder samler produkter fra adskillige leverandører, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af hobby gasbrænder online.
De gængse byggemarkeder er fysisk til stede i det meste af landet, og derved har du mulighed for at handle online og transportere varerne selv. Af den grund har du valget om at slippe for fragtomkostningen, samt tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse når man skal købe online. Dette vil nogle se positivt på.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops er producenter af produkterne som byggemarkederne sælger. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få billigere priser.
Alverdens niche webshops er mindre firmaer, som tit har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt i dit område. Disse støtter du ved at handle hobby gasbrænder online på deres webshop.
Flertallet af nicheforretninger på nettet har en enorm viden om deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du opleve en høj grad af konstruktiv service fra personale som er specialister i lige præcis hobby gasbrænder.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag cirka 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og er i dag arbejdsgiver for flere end 100 personer i forretningens 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

hobby gasbrænder silvan

Silvan blev dannet i 1968, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

hobby gasbrænder bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 medarbejdere i kædens 72 butikker. Stark har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

hobby gasbrænder harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og lønner i dag over 1.000 ansatte i de 9 byggecentre. Davidsen sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

hobby gasbrænder jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 ansatte i firmaets 122 butikker. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og styres dagligt af over 2.300 personer i forretningens 56 butikker. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Før du starter byggeprocessen kan det blive aldeles værdifuldt at have styr på, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der gælde forskellige love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
2Der kommer ofte uventede bump på vejen i tilfælde med avancerede projekter, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der er afsat betragtelig plads i arbejdsplanen, som bidrager til at man føler sig ubekymret om at man når det til siden.
3Det er en god idé at søge hjælp til ens byggeprojekt, specielt hvis det er væsentlige byggeprocesser. Større opgaver kræver flere end en enkelt person. Endvidere vil det være mere effektivt og mere minderigt at dele arbejdet med andre.
4Du skal aldrig nogensinde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj såsom hjelm og sko som skåner dig mod mulige uheld. Det er fornuftigt med fokus på sikkerheden i byggeriet, især når du ikke fremskaffer eksperthjælp.
5Du finder et stort udvalg af artikler og videoer via internettet som kan vejlede dig. Navnligt YouTube faciliterer ret så meget udbytterig info, i særlig grad når du kigger på engelsk.
6Typisk vil det være afgørende at lave et udgiftsbudget for ombygningen, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive rationelt at nedfærdige samtlige omkostninger, og så dokumentere den billigste pris på dem alle sammen.
7Godt forarbejde vil altid være metoden til at komme i mål med arbejdet. Du må forfatte en effektiv køreplan, der viser hvilke gøremål der skal laves på hvilke dage, samt en dertilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
8Du kan søge offentlig støtte til gør-det-selv projekter. Det tilbydes forudsat at byggeprojektet er CO2-besparende. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet forbedrer planeten.
9Man vil for alt i verden ikke mangle værktøj. I mange tilfælde kan det vise sig essentielt at have værktøjet disponibelt før du går løs med byggeprocessen. Du bør huske at påregne de her udgifter i regnskabet for byggeprojektet.
10Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få stor betydning. Af den årsag må du ofte holde øje med vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at stå ned i stænger i samme sekund som du er midt i dit omfattende projekt.
11Det kan blive essentielt at have de nødvendige byggematerialer handlet ind forud for at du iværksætter eksekveringen. Du kan med fordel forfatte en punktforms liste hvor der bør fremgå alt det som er nødvendige, og dernæst gennemgå punkterne, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
12Du kan overveje hvorvidt projektet kan klares alene, eller du med fordel kan tilkøbe professionel hjælp til delelementer af byggeriet. Ifald du ønsker hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at indhente uforpligtende tilbud fra diverse leverandører.
De bedst anmeldte byggecentre
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, som jo er ret så beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 28.109 bedømmelser, hvoraf imponerende 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er virkelig beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf intet mindre end 59 % har givet toprating, og kun 9 % giver 1 stjerne. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som altså er kolossalt betryggende. Evalueringen er baseret på 19.208 ratings, hvor hele 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket klart er hamrende overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 ratings, hvor imponerende 86 % giver den højeste karakter, og kun 2 % giver den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig godt arbejde. Bedømmelsen er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med maksimum point, og alene 8 % giver bundkarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Hvilken type af levering er bedst?

En lang række internet foretagender foreslår efterhånden mange forskellige billige fragtmuligheder til hobby gasbrænder. En af de mest moderne er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, hvor du så nemt kan hente din bestilling lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig vældig gnidningsløs, og desuden endda den mest prisbevidste leveringsmetode.

Du kunne lige så vel overveje at bestille ordren til levering til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden bliver almindeligvis en tand mere pebret, men omvendt virkelig smart ift. hobby gasbrænder online. Den mest betalelige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente produkterne selv, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig i nærheden af online forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Fragttiden på hobby gasbrænder kan vise sig at være vældig essentiel om vi har behov for ordren lige om lidt, og af den grund er det naturligvis fornuftigt at man kontrollerer leveringstidspunktet for hobby gasbrænder. En hel del e-handler – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at der bestilles før et givent klokkeslæt, med det formål at de sandsynligvis kan nå at få varen klar forud for at personalet får fri.

Enkelte internet selskaber garanterer fri fragt på hobby gasbrænder online, men i mange tilfælde kun ifald der aftages for en fastsat sum. Derudover skulle man foretrække den mest prisbevidste form for fragt, hvilket i de fleste tilfælde vil blive at få kørt din bestilling til en pakkeshop.

En hel del webshops tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig hobby gasbrænder på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen og 10-4. De tildeler for eksempel click-and-collect på hobby gasbrænder i følgende områder:

Middelfart, Kalundborg, Rønne, Hobro, Vejle, Ballerup, Haderslev, Tilst, Hillerød, Værløse, Randers, Brønshøj, Sønderborg, Nørresundby, Ølstykke, Vallensbæk, Aarhus, Frederikshavn, Haslev, Brønderslev, Farum, Brabrand, Nærum, Hedensted, Ikast, Skanderborg, Fredericia, Solrød Strand, Køge, Risskov, Aabenraa, Svendborg, Rudersdal, Aalborg, Greve, Frederiksværk, Næstved, Esbjerg, Charlottenlund, Åbyhøj, Lyngby, Glostrup, Kolding, Birkerød, Brøndby, Nykøbing Falster, Kokkedal, Ringsted, Søborg, Holbæk, Frederiksberg, Roskilde, Herning, Viborg, Tårnby, Hedehusene, Herlev, Slagelse, Varde, Taastrup, Odder, Korsør, Grenaa, Nyborg, Valby, Vanløse, Ishøj, Hørsholm, Skive, Højbjerg, Holstebro, Albertslund, Gladsaxe, Jyllinge, Struer, Allerød, Silkeborg, Horsens, København, Rødovre, Thisted, Frederikssund, Lillerød, Gentofte, Odense, Nakskov, Helsingør, Stenløse, Virum, Vordingborg, Hjørring, Dragør, Lystrup, og Hvidovre, .

Click-and-collect ift. hobby gasbrænder er en mulighed i alle dele af Danmark: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Sønderjylland), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Amager, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når man ser på tendenserne er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger fx billig hobby gasbrænder og køb hobby gasbrænder. Man ser derudover ofte netshoppere søge efter bl.a. hobby gasbrænder priser, hobby gasbrænder tilbud samt hobby gasbrænder online, plus de kendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Bygma.

Priser på hobby gasbrænder

Det er temmelig smertefrit for alle at vurdere tilbud på billige hobby gasbrænder online fra diverse internet firmaer i Danmark, og på grund af dette har masser af internet forhandlere fundet det uundgåeligt at sænke prisen på hobby gasbrænder en hel del, og ovenikøbet præstere levering uden gebyr.

Trods dette kan det imidlertid blive indbringende at efterse nogle enkelte netshops efter udsalg og tilbud på hobby gasbrænder online forud for at du færdiggør din shopping, således at du er velinformeret til at modtage den mest billige pris. Se ikke kun hos de udbredte byggecentre som Jem og Fix, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Silvan.

Man må trods alt være omhyggelig med, at hvis en webshop forhandler billige hobby gasbrænder online på tilbud til en tilbudspris som virker ufattelig fordelagtig, så kunne det undertiden være et faresignal om en uægte internet forhandler. Køb med kort er trods alt dækket ind under et regulativ, der begunstiger en overfor fup online butikker.

Vi slår generelt et slag for køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kunne du benytte en løsning som fx ViaBill, ifald du hellere vil godtgøre beløbet til hobby gasbrænder senere. Det tilbydes typisk i nichefokuserede netbutikker, men sjældent de kendte byggecentre som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma og Silvan.

Ved kig i statistikkerne står det markant, at internetbrugere ofte leder efter for eksempel billig hobby gasbrænder og hobby gasbrænder online. Foruden dette oplever man ofte online shoppere søge fx køb hobby gasbrænder, hobby gasbrænder tilbud og hobby gasbrænder priser.

Udforsk tidligere kunders oplevelser

Trustpilot medfører temmelig uafhængige chancer for at inspicere en række andre brugeres betragtninger og derved er det godt, at du gennemgår internet butikkens kritik inden du shopper billige hobby gasbrænder online.

Facebook fører til på samme måde ultra gode genveje til at få en idé om e-forhandlerens kundefokus. Tilmed er der nogle shops på nettet som gør det muligt at levere en bedømmelse af ordreforløbet, som ligeledes kan drages fordel af til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen shopper billige hobby gasbrænder online i en netbutik bør man for at være på den sikre side granske netbutikkens forretningsvilkår, men det er i reglen et omfattende projekt, særligt ved de velkendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen og XL-Byg.

En anden valgmulighed er at efterse om online shoppen er e-mærke tilsluttet, eftersom det ofte er et fingerpeg om at webshoppen understøtter de danske love, udover at e-forretningen jævnligt kigges til af jurister som kender til lovene på området.

Desuden tilbydes du mulighed for at blive assisteret, såfremt du oplever udfordringer i forbindelse med dit køb af hobby gasbrænder. For øvrigt er det klogt at man er opmærksom på de mest centrale regler der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af hobby gasbrænder online, som eksempelvis den ombytningsret online forretningen kører med.

I den forbindelse er det på samme måde relevant, at man når som helst bibeholder sin kvitteringsmail, således man til enhver tid kan bevise sit køb af hobby gasbrænder, ligegyldig om man har købt hos Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg eller Silvan.

Marianne gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Lars gav 4 stjerner

Quick expedit

Jens gav 5 stjerner

God webshop

Marianne Petersen gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 gode råd til online shopping
1Det er jo efterhånden virkelig smart for almindelige mennesker at finde tilbud online på billige hobby gasbrænder hos flere forhandlere på nettet, og derved præsterer flertallet af online shops billig fragt. Dog kan det immervæk være udbytterigt at undersøge nogle forskellige outlets på nettet efter tilbud forud for at du køber, sådan at man er skudsikker på at få fat i den skarpeste pris.
2Adskillige internet foretagender yder nu mange forskellige billige leveringsmetoder til hobby gasbrænder. En af de mest almindelige er lige nu at få sendt til en pakkeshop, hvor du kan afhente de nyindkøbte varer når der er mulighed for det. Leveringsformen er altså ultra problemfri, og ofte derudover den mest letkøbte slags levering.
3Den mest betalelige leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, hvilket dog afhænger af at du er tæt på internet shoppens lager. Den fragttype er jo ultra udslagsgivende hvis man absolut skal bruge hobby gasbrænder om et øjeblik. Alternativt så sikrer flere webbutikker portofri fragt, men oftest er det under forudsætning af at du aftager for et fastslået beløb.
4Forud for at nogen bestiller billige hobby gasbrænder hos en e-handler burde de når alt kommer til alt gennemgå butikkens handelsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende. Herudover kan det anbefales at du er på vagt for de elementære vilkår gældende for bestillingen af billige hobby gasbrænder online, til eksempel hvilken returpolitik online shoppen anvender.
5Vi slår generelt et slag for at granske hvorvidt online butikken er støttet af e-mærket, siden det burde være en erklæring om at internet virksomheden føjer dansk lovgivning, og at webbutikken nu og da overvåges af fagmænd som er inde i vilkårene. Før folk bestiller billige hobby gasbrænder på en e-shop kan de for at være sikker se på virksomhedens handelsvilkår.
6Trustpilot indebærer flere fortræffelige chancer for at blive klogere på ganske mange aktuelle køberes tanker og på grund af dette går vi ind for, at du analyserer e-butikkens kritik inden du bestiller billige hobby gasbrænder online. Facebook leverer ydermere en del habile chancer for at få et kig ind i webshoppens pålidelighed.
7Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt relevant forudsat du skal bruge ordren øjeblikkeligt, og af den grund er det helt centralt at man tjekker den estimerede leveringsdato for hobby gasbrænder. En del e-forretninger frembyder billig 1 hverdags levering på flere produkter, men vær obs på at det afhænger af at bestillingen indsendes forud for et fastslået tidspunkt.
8Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Kortbestillinger er omfattet af Indsigelsesordningen, der passer på folk imod fup internet varehuse. Som en anden løsning bør du overveje et tilbud som eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at afdrage beløbet over tid.
9Indtil flere webbutikker garanterer portofri levering på hobby gasbrænder, men oftest er det så nødvendigt at man aftager for en fastsat pris. Derudover kan man tage den prisbilligste leveringsversion, der oftest er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig for det meste ydermere meget praktisk. Den billigste fragtmetode kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken.