Byggevarepriser.dk

Gasbrænder med slange

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, og øvrige fokuserer på en enkelt type af vare. Du bør tænke over om det er afgørende for dig at du har adskillige varetyper at vælge fra, udover blot gasbrænder med slange.
Hvis du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kunne du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Det er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggemarkeder.
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at tjekke, om de varer du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Alternativt kan du finde et andet.
Der er variationer i salgspriserne på billige gasbrænder med slange fra webshop til webshop. Enkelte giver lave priser, og nogle vil have kompetent rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Du bør kende de retningslinjer der gælder når du køber online, så du undgår udfordringer med bl.a. returret. Du bør derfor tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
For nogle er byggeprojekter ens betydende med en lang række spørgsmål. Hermed er det en fordel at shoppe hos en netbutik, som kan give hjælp og vejledning omkring gasbrænder med slange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder tilbyder varer fra en lang række forskellige leverandører, hvorfor du kan bestille fra et stort udvalg af gasbrænder med slange online.
De store byggemarkeder er populære og velkendte butikker, hvilket kan bidrage til ubekymrethed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De velkendte byggekæder er tilgængelige i de større byer, og herigennem har mange adgang til at købe online og fragte produkterne på eget initiativ. Dermed har du chancen for at undvære fragtgebyret, samt ovenikøbet have varerne nu og her.

Nichewebshop

Størsteparten af nicheforhandlere er små familiefirmaer, som typisk har danske ejere, gerne sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du køber gasbrænder med slange online hos dem.
De fleste niche webshops er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det kan du opleve endnu mere gavnlig hjælp fra nogle som er eksperter i netop gasbrænder med slange.
Størsteparten af niche webshops er producenter af de varer der kan købes fra de større webshops. Ved køb direkte på nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
De største byggemarkeder i Danmark
gasbrænder med slange silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 personer i firmaets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

gasbrænder med slange jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag over 2.100 personer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

gasbrænder med slange harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag ca. 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og styres dagligt af flere end 500 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for over 1 milliard kroner.

gasbrænder med slange bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 kollegaer i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 mennesker i firmaets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i deres 6 butikker. 10-4 har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kan findes vældig mange instruktioner og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. Navnligt YouTube faciliterer overvældende meget konstruktiv info, især ifald man skriver søgeordene på engelsk.
2Godt forarbejde er nøglen til succes med projektet. Du skal udarbejde en strømlinet agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil klø på med på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Forsøg at være realistisk idet du sammensætter din tidsplan.
3Du må ikke på noget tidspunkt glemme din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv hjelm og sko der beskytter dig mod hændelige uheld. Det er smart at have styr på dit velbefindende i arbejdet, i særdeleshed ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en professionel.
4Måske burde du overveje om projektet er et du kan klare selv, eller du bør have hjælp fra en fagmand til delelementer af projektet. Når du ønsker eksperthjælp er det fordelagtigt at hente forslag fra flere selskaber.
5For udendørs byggeprojekter kan vejret få en essentiel rolle. Således bør du jævnligt undersøge vejrmeldingerne når du nærmer dig byggeriets start, så det ikke uanmeldt begynder at vælte ned bedst som du er gået i gang med det komplicerede byggeprojekt.
6Det er muligt at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. At få tilskud betinger at renoveringen gør en positiv forskel for miljøet.
7Forud for at du iværksætter byggeriet må det være ufatteligt essentielt at have styr på, at det du vil lave er lovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde begrænsende regler for, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
8Der kommer utvivlsomt utidige hovedpiner når det kommer til krævende byggeprojekter, og ergo kan det vise sig værdifuldt at man afsætter god nok tid i planen, som gør at man kan føle sig tryg ved at man får det færdiggjort.
9Det er essentielt at udarbejde et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være fordelagtigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og så finde frem til ens købspris for dem slavisk.
10Du bør for alt i verden ikke fattes arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være essentielt at have det klar til brug idet du begynder på dit byggeprojekt. Det er i øvrigt fordelagtigt at medregne de her udgiftsposter i byggeriets budget.
11Det anbefales at søge assistance til projektet, ikke mindst når det kommer til omfattende ombygninger. Krævende opgaver stiller krav om mere end en person. I øvrigt viser det sig hurtigere og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
12Potentielt kan det blive meningsgivende at have de nødvendige byggematerialer klar til brug før du kaster dig over dit byggeprojekt. Du vil med fordel kunne lave en simpel indkøbsliste med alt du skal bruge, og bagefter gennemløbe hver enkelt ting, med det formål at du er sikker på at alt er på sin plads.
De mest vellidte byggekæder
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er utrolig imponerende. Scoren er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ualmindeligt imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 4 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som klart er fantastisk betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Karakteren grundlægges af 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % giver toprating, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken type af levering er smartest?

En del internet webshops udlover nu til dags en række forskellige billige leveringsmidler til gasbrænder med slange. Den mest moderne er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente produkterne når der er tid til det. Leveringstypen er altså særdeles fremkommelig, samt typisk ligeledes den billigste leveringsudgave.

Du burde omvendt beslutte dig for at bestille pakken til levering til din privatbolig eller til din arbejdsplads. Leveringsformen er oftest en tand mere bekostelig, men samtidig ultra fleksibel ift. gasbrænder med slange online. Den mest letkøbte fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente produkterne, men dette står og falder med at du lever nærved netshoppens byggecenter, for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Bauhaus.

Fragtperioden på gasbrænder med slange er jo særdeles central om man absolut skal bruge pakken lige om lidt, og med det formål er det fuldt ud meningsfuldt at du gransker leveringstiden for gasbrænder med slange. En hel del internet selskaber – herunder Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan – tilsiger billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varer online, som imidlertid antager at transaktionen realiseres forud for et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen klar forinden de logistikansatte har fri.

Indtil flere online selskaber yder gratis fragt på gasbrænder med slange online, men ofte under forudsætning af at man køber for en præcis sum. I øvrigt bør man overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, der i mange tilfælde er at få leveret din ordre til en pakkeshop.

En del netbutikker giver afhentning hvor du bestiller billig gasbrænder med slange online og afhenter i butikken. Fx Stark, Bauhaus, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg og Davidsen. Byggekæderne giver blandt andet click-and-collect på gasbrænder med slange i disse byer:

Korsør, Jyllinge, Haslev, Gentofte, Stenløse, Tårnby, Nærum, Lyngby, Kalundborg, Skive, Albertslund, Varde, Hobro, Vallensbæk, Kolding, Frederiksberg, Højbjerg, Vanløse, Søborg, Hillerød, Ikast, Horsens, Hjørring, Farum, Frederikssund, Esbjerg, Odder, Dragør, Hvidovre, Rønne, Nørresundby, Ballerup, Odense, Helsingør, Herlev, Kokkedal, Brøndby, Gladsaxe, Risskov, Vordingborg, Nyborg, Næstved, Tilst, Køge, Randers, Hedensted, Ølstykke, Allerød, Rødovre, Fredericia, Holbæk, Holstebro, Brønshøj, Hørsholm, Herning, Viborg, Haderslev, Brønderslev, Lystrup, Charlottenlund, Nakskov, Svendborg, Silkeborg, Skanderborg, Valby, Roskilde, Vejle, Værløse, Birkerød, Virum, Aalborg, København, Middelfart, Ringsted, Glostrup, Aabenraa, Grenaa, Lillerød, Aarhus, Hedehusene, Solrød Strand, Taastrup, Brabrand, Frederikshavn, Struer, Åbyhøj, Greve, Rudersdal, Frederiksværk, Nykøbing Falster, Thisted, Sønderborg, Ishøj, og Slagelse, .

Afhentning af gasbrænder med slange er tilgængeligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Vestfyn), Jylland (Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Amager, Østsjælland, Hovedstaden, Nordsjælland, Vestsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Lolland, Falster, Midtsjælland).

Når vi ser på data bliver det klart, at online shoppere typisk søger eksempelvis gasbrænder med slange online og gasbrænder med slange priser. Vi ser desuden ofte mennesker lede efter bl.a. billig gasbrænder med slange, køb gasbrænder med slange samt gasbrænder med slange tilbud, plus de gængse byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Tilbud på gasbrænder med slange

Det er jo efterhånden meget nemt for enhver at søge sig frem til tilbud på billige gasbrænder med slange online i blandt forskellige forhandlere på nettet, og for det har en hel del netbutikker fundet det uundgåeligt at tvinge udsalgspriserne på gasbrænder med slange en hel del, og i øvrigt sikre gratis fragt.

Det kan trods alt blive nyttigt at sammenholde enkelte internet forretninger efter tilbud og rabatter på gasbrænder med slange online forud for at du bestiller, så du er garanteret at få den mindst kostelige pris. Se ikke blot hos de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Stark, Bauhaus og Bygma.

Man bør imidlertid huske på, at såfremt en internet butik udbyder billige gasbrænder med slange online på tilbud til en pris der kan virke mystisk letkøbt, så er det for det meste være et fingerpeg om en uoprigtig e-shop. Kortkøb er dog omfavnet af en forordning, der forsvarer en overfor fup online forretninger.

Vi slår generelt et slag for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du drage fordel af et tilbud som f.eks. ViaBill, når du hellere vil dække regningen på gasbrænder med slange over en periode. Det tilbydes som regel ved nichefokuserede netbutikker, i modsætning til de velkendte byggecentre som fx Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Davidsen og XL-Byg.

Når man ser på statistikkerne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger for eksempel køb gasbrænder med slange og gasbrænder med slange tilbud. Vi ser desuden tit netshoppere efterspørge for eksempel gasbrænder med slange online, billig gasbrænder med slange og gasbrænder med slange priser.

Se nærmere på tidligere brugeres evalueringer

Trustpilot tilbyder dig immervæk pæne løsninger til at inspicere diverse aktuelle kunders bedømmelser og herved er det fornuftigt, at du analyserer internet forretningens vurderinger før du bestiller billige gasbrænder med slange online.

Facebook resulterer i tillige flere fremragende muligheder for at få indblik i online forhandlerens kundefokus. I øvrigt møder vi nogle internet forretninger hvor det er muligt at afgive en evaluering af købsoplevelsen, som ligeledes kan bruges til at fornemme hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige gasbrænder med slange online på en netbutik burde man til hver en tid læse forhandlerens betingelser, men det er i reglen en omfattende opgave, især på de store byggecentre som XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, 10-4, Davidsen, Bauhaus og Silvan.

Et nemt alternativ kunne måske være at kontrollere hvorvidt internet virksomheden er verificeret af e-mærket, fordi det typisk er et tegn på at internet shoppen følger de danske love, tillige med at e-forretningen ofte overværes af sagkyndige som er indført i retningslinjerne.

Derudover tilbydes du mulighed for at blive assisteret, ifald du bliver udsat for problemstillinger ved din shopping med gasbrænder med slange. Desuden er det godt at kunden er obs på de mest vitale retningslinjer der har indvirkning på bestillingen af gasbrænder med slange online, som fx den returneringsret internet shoppen garanterer.

I den forbindelse er det desuden afgørende, at man når som helst opbevarer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af gasbrænder med slange, uanset om man handler ved 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Lene gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Jesper Pedersen gav 4 stjerner

Fornuftigt sted at handle

Jesper gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Else gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 tips til din online shopping
1Forinden nogen bestiller billige gasbrænder med slange på en online butik behøver de i og for sig gennemlæse netshoppens forretningsaftale, det er dog typisk ikke super spændende. Endvidere kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de fundamentale reglementer der kan have indflydelse på shopping af billige gasbrænder med slange online, f.eks. den byttepolitik online webshoppen lover.
2En hel del internet webshops yder portofri levering på gasbrænder med slange, men tit gælder det kun hvis du indkøber for en konkret sum. Ellers skulle man overveje den mest betalelige løsning til levering, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at levere din bestilling til et udleveringssted. Fragttypen viser sig som regel ligeledes ultra fleksibel. Den billigste leveringsmodel er unægtelig selv at hente varerne.
3Fragttiden er naturligvis usædvanlig afgørende hvis du behøver din ordre lige om lidt, så derfor er det aldeles fornuftigt at vi ser leveringstiden for gasbrænder med slange. Flere e-firmaer i Danmark lover billig 1 dags levering på massevis af varenumre, som trods alt forudsætter at ordren aflægges tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
4Vi tilråder generelt at se nærmere på om e-butikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være en indikation om at internet virksomheden overholder den officielle danske lovgivning, og at internet selskabet lejlighedsvis gennemses af eksperter som forstår reglerne på området. Forud for at nogen køber billige gasbrænder med slange hos en forretning på nettet kan de for at være på den sikre side få overblik over deres handelsaftale.
5Den billigste leveringsmodel vil altid være at hente produkterne selv, hvilket dog står og falder med at du er lige ved online butikkens adresse. Den leveringsversion kan vise sig at være ultra udslagsgivende i tilfælde af at du har behov for gasbrænder med slange nu og her. Alternativt så sikrer flere webbutikker levering uden beregning, men oftest er det under forudsætning af at der indkøbes for en bestemt pris.
6Trustpilot leverer immervæk gode løsninger til at blive klogere på en stor gruppe aktuelle konsumenters domme og af den grund er det at foretrække, at du tolker netshoppens vurderinger forud for at du bestiller billige gasbrænder med slange online. Facebook fremskaffer ligeledes en lang række ærlige chancer for at få kendskab til internet firmaets popularitet.
7Masser af internet firmaer frembyder til alt held diverse forskellige billige leveringsudgaver til gasbrænder med slange. En favorit iblandt mange er nu om dage pakkeshops, så du selv har mulighed for at hente de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragttypen er altså rigtig fremkommelig, og tit ydermere den prisbilligste fragtform.
8Vi tilråder handler med kort eller MobilePay. Handler med kort er en del af en forordning, som redder en overfor fup internet foretagender. Som en alternativ mulighed burde du udnytte en afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du ønsker at klare pengene over en længere periode.
9Det er i dag yderst let gængeligt for folk at vurdere prisniveauet online på billige gasbrænder med slange hos forskellige e-firmaer, og på grund af dette frembyder en hel del internet selskaber i Danmark levering uden gebyr. Men det kan stadigvæk vise sig gunstigt at kontrollere nogle forskellige e-shops efter udsalg og tilbud forinden du handler, således at du er skudsikker på at modtage den skarpeste pris.