Byggevarepriser.dk

Gasbrænder til brændeovn

Gasbrændere turbo-lite 4200-01
126 kr.
Se produkt
Gasbrænder micro-jet 4230-00
277 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch Heavy Duty
429 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3939-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrændere 3938-02
274 kr.
Se produkt
Gasbrænder Sievert Pro-Torch 4320-00
625 kr.
Se produkt
Gasbrænder wt13eu
354 kr.
Se produkt
SIEVERT Gasbrænder Turbo Lite
199 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er byggeprojekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at shoppe hos en online byggeshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af gasbrænder til brændeovn.
Hvis du har brug for produkterne hurtigt eller bare gerne vil blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel køre materialerne personligt. Dette er hovedsageligt et alternativ ved de kendte byggekæder.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå problemer med bl.a. returret. Derfor bør du læse virksomhedens betingelser.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige gasbrænder til brændeovn hos de forskellige online byggekæder. Nogle tilbyder billige priser, og nogle har fokus på kompetent sparring. Du må vide hvad der betyder mest for dig.
Det er naturligvis super afgørende at vide, hvorvidt den vare du planlægger at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Alternativt må du lede andre steder.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt udvalg af varer, hvorimod øvrige specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du skal forholde dig til om det er vigtigt for dig at have adskillige varer at vælge i blandt, foruden bare gasbrænder til brændeovn.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre forhandler produkter fra alle mulige producenter, og takket være dette kan du købe fra et stort sortiment af gasbrænder til brændeovn online.
De store byggemarkeder er folkekære og landskendte virksomheder, hvilket kan give øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede overalt i landet, og af den grund har mange tilbuddet om at handle online og fragte byggematerialerne selv. Derigennem har man mulighed for at slippe for fragten, og sågar skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis sågar lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at købe gasbrænder til brændeovn online hos dem.
Størsteparten af nicheforhandlere står selv for produktion af produkterne der sælges i de store byggekæder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en billigere pris.
En masse specialiserede netshops ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andet. Følgelig kan du forvente ekstremt gavnlig service fra ansatte med ekspertviden i lige præcis gasbrænder til brændeovn.
Danmarks største byggemarkeder

XL-Byg blev stiftet i 2002, og omfatter i dag omtrent 2.000 kollegaer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

gasbrænder til brændeovn harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger i dag omkring 2.000 kollegaer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og styres dagligt af over 1.000 ansatte i kædens 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger i dag over 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

gasbrænder til brændeovn jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger nu ca. 2.100 medarbejdere i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix specialiserer sig i at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og styres dagligt af omkring 100 ansatte i selskabets 6 butikker. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

gasbrænder til brændeovn silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 medarbejdere i firmaets 41 varehuse. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

gasbrænder til brændeovn bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 kollegaer i firmaets 17 butikker. Bauhaus er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I mange tilfælde vil det være vigtigt at have lavet et budget for projektet, så du følger sig i kontrol med udgifterne. Det må være forstandigt at beskrive hver enkelt udgiftspost, og dernæst indsamle ens omkostning ved dem én efter én.
2Husk at du kan få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det kan man få såfremt byggeprojektet er CO2-besparende. Modtagelsen af tilskud beroer altså på at renoveringen påvirker naturen.
3Det kan vise sig nødvendigt at sikre sig hjælp til byggeprocessen, især når det kommer til vigtige projekter. Flere opgaver kræver flere folk. Desuden viser det sig mere effektivt og sjovere når man er flere om det.
4Man må ikke fattes grej. Ofte kan det vise sig vigtigt at du har udstyret til disposition før du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt må du huske at tage højde for omkostningerne hertil i regnskabet for byggeriet.
5For projekter udenfor har vejrsituationen en afgørende rolle. Af den årsag bør du jævnligt tage notits af meldingerne om vejret i perioden for byggeriets start, så du undgår at det ganske ubelejeligt går i gang med at vælte ned netop som du er godt i gang med det avancerede byggeprojekt.
6Du skal ikke på noget tidspunkt undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedshjelm som sikrer dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er afgørende at du husker dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, i særdeleshed ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
7Måske burde det overvejes om du ønsker at klare det hele selv, eller du må tilkøbe hjælp fra en ekspert til færdiggørelsen af det. Såfremt du benytter professionel hjælp er det fornuftigt at få uforpligtende tilbud fra en håndfuld entreprenører.
8Der præsenterer sig som regel pludselige problemer ved omfattende opgaver, og på grund af det vil det vise sig af stor betydning at der afsættes en god portion tid i planen, med formålet om at man føler sig tryg ved at nå i mål til tiden.
9Muligvis kan det blive fundamentalt at have de fornødne bygningsmaterialer klar til brug forinden du indleder dit arbejde. Du kunne nedskrive en overskuelig oversigt som indeholder alt der er nødvendige, og så gennemgå oversigten, så du kan føle dig sikker på at alt er klar.
10I god tid inden at du påbegynder dit byggeprojekt må det være ubeskriveligt fundamentalt med en forsikring om, at dit projekt overholder loven. Afhængigt af hvor du bor vil der vise sig begrænsende love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
11Du har adgang til alle mulige former for vejledninger og videoer via internettet som kan hjælpe dig. Specielt YouTube tilbyder rigelig gavnlig viden, ikke mindst ifald du bruger den engelske version.
12Godt forarbejde vil være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du skal udarbejde en struktureret strategi, der beskriver hvilke opgaver der skal løses hvornår, samt derudover en numerisk orden. Forsøg at være realistisk når du laver din handlingsplan.
De mest vellidte byggemarkeder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som naturligvis er fantastisk imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Kunderne hos 10-4.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvsagt er fantastisk flot. Evalueringen er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er temmelig flot. Vurderingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % har givet topkarakter, og blot 9 % kvitterer med bundkarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er kolossalt flot. Vurderingen er baseret på 28.109 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 76 % giver toprating, og blot 4 % har givet den dårligste rating. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt flot. Karakteren er regnet ud fra 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragttype er bedst?

Flere online forretninger frembyder efterhånden alverdens billige leveringsmetoder til gasbrænder til brændeovn. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, og så henter du bare bestillingen præcis når det passer dig. Metoden er altså i høj grad fleksibel, samt endda desuden den billigste slags levering.

Du bør tillige udse dig at vælge at få udbragt til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Denne viser sig af og til en anelse dyrere, men ydermere ret så bekvem med gasbrænder til brændeovn online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre kræver at du befinder dig tæt på internet forhandlerens byggemarked, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstidspunktet på gasbrænder til brændeovn kan vise sig at være yderst afgørende i tilfælde af at du har behov for produktet med det samme, og af den grund er det selvsagt passende at du gransker tidshorisonten for levering ved gasbrænder til brændeovn. En masse webshops – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – præsterer billig 1 dags levering på de fleste produkter online, men som trods alt beroer på at bestillingen indsendes forinden et angivent tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen betjent forinden lagermedarbejderne får fri.

Flere e-handler i Danmark sikrer portofri levering på gasbrænder til brændeovn online, men tit er det forudsat at der shoppes for en fastsat pris. Desuden må du udvælge den billigste type af levering, hvilket i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at køre din pakke til et udleveringssted.

De fleste webshops giver klik-og-hent hvor man køber billig gasbrænder til brændeovn hjemmefra men selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg og Bygma. De tilbyder bl.a. click-and-collect på gasbrænder til brændeovn i følgende byer:

Randers, Taastrup, Gladsaxe, Risskov, Hedensted, Frederiksberg, Grenaa, Brøndby, Allerød, Aarhus, Haderslev, Ishøj, Stenløse, Hørsholm, Ballerup, Roskilde, Aalborg, Brabrand, Albertslund, Lillerød, Odder, Solrød Strand, Hjørring, Charlottenlund, Gentofte, Sønderborg, Kokkedal, Ikast, Hillerød, Horsens, Nakskov, Virum, Esbjerg, Vejle, Lystrup, Nyborg, Holstebro, Hobro, Herlev, Næstved, Varde, Nærum, Glostrup, Nørresundby, Højbjerg, Brønderslev, Jyllinge, Greve, Køge, Slagelse, Kalundborg, Frederikssund, Viborg, Holbæk, Rønne, Korsør, Middelfart, Farum, Rudersdal, Hvidovre, Nykøbing Falster, Vallensbæk, Birkerød, Skive, Tårnby, Tilst, Søborg, København, Ringsted, Svendborg, Ølstykke, Åbyhøj, Brønshøj, Odense, Haslev, Vordingborg, Frederikshavn, Valby, Skanderborg, Frederiksværk, Dragør, Vanløse, Kolding, Hedehusene, Silkeborg, Aabenraa, Værløse, Struer, Herning, Rødovre, Helsingør, Thisted, Lyngby, og Fredericia, .

Klik-og-hent for gasbrænder til brændeovn er muligt i de fleste regioner af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Sydsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Østsjælland) og Jylland (Østjylland, Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland).

Ved kig i statistikkerne står det markant, at folk typisk efterspørger bl.a. køb gasbrænder til brændeovn og billig gasbrænder til brændeovn. Foruden dette oplever man ofte online shoppere efterspørge fx gasbrænder til brændeovn online, gasbrænder til brændeovn tilbud samt gasbrænder til brændeovn priser, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Bauhaus.

Gode priser på gasbrænder til brændeovn

Det er i dag særligt enkelt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige gasbrænder til brændeovn online i blandt diverse internet handler, og derved har mange internet shops fundet det uundgåeligt at mindske prisen på gasbrænder til brændeovn voldsomt, og endda byde på levering uden omkostninger.

Men det kan trods alt vise sig gavnligt at prøve et par internet firmaer efter udsalg og tilbud på gasbrænder til brændeovn online før du gennemfører dit køb, således at du er skudsikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke blot hos de kendte byggecentre som Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg og Stark.

Du må ikke desto mindre være årvågen med, at i tilfælde af at en e-forretning reklamerer billige gasbrænder til brændeovn online til en tilbudspris der er kolossalt billig, kunne det tit være et fingerpeg om en uægte e-forretning. Køb med gængse betalingskort er dog dækket ind under en forordning, som hjælper køberen imod uoprigtige internet foretagender.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ burde du drage nytte af en billig afbetalingsordning som f.eks. ViaBill, når du ønsker at finansiere pengene til gasbrænder til brændeovn over et længere tidsrum. Det fås normalt i nichefokuserede netbutikker, men ikke de velkendte byggemarkeder som fx 10-4, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Stark og Jem og Fix.

Ved indkig i søgedata er det markant, at mennesker som regel leder efter fx gasbrænder til brændeovn priser og køb gasbrænder til brændeovn. Derudover oplever man som regel folk lede efter fx gasbrænder til brændeovn tilbud, gasbrænder til brændeovn online samt billig gasbrænder til brændeovn.

Tjek andre menneskers meninger

Trustpilot giver dig fuldkommen pæne chancer for at gennemgå en lang række aktuelle kunders vurderinger og herved er det smart, at du besigtiger e-handlens anmeldelser før du placerer din ordre på billige gasbrænder til brændeovn online.

Facebook frembyder ligeledes fuldstændig fantastiske metoder til at få et kig ind i online firmaets popularitet. Herinde ses nogle butikker på nettet hvor du kan sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, som på samme måde bør tages i brug til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Forud for at nogen køber billige gasbrænder til brændeovn online hos en internet virksomhed kunne de de facto gennemløbe e-butikkens handelsvilkår, men det er i reglen ikke super spændende, især med de store byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark og Silvan.

En nemmere løsning kunne være at undersøge hvorvidt e-butikken er e-mærket medlem, som almindeligvis er et fingerpeg om at internet firmaet respekterer de danske love, udover at internet butikken hyppigt overværes af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene.

Desuden tilbydes du lejlighed til en håndsrækning, når du udsættes for dilemmaer med din shopping med gasbrænder til brændeovn. Desuden er det en hjælp at køberen er sat ind i de vigtigste vedtægter gældende for købet af gasbrænder til brændeovn online, f.eks. den returneringsret online webshoppen garanterer.

Derfor er det samtidig afgørende, at man permanent gemmer sin ordrekvittering, så man i fremtiden vil kunne bekræfte købet af gasbrænder til brændeovn, hvad end man har handlet ved Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Stark eller Silvan.

Ole E gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

Per gav 4 stjerner

Hurtig levering hver gang

Jørgen R gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Mads gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

9 gode råd til online indkøb
1Før folk shopper billige gasbrænder til brændeovn i en internet butik kan man utvivlsomt studere webbutikkens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig interessant. Dertil foreslår vi at køberen er obs på de vigtigste vedtægter der gælder for handlen med billige gasbrænder til brændeovn online, f.eks. den returrettighed e-forretningen benytter.
2Nogle online selskaber præsterer fragt uden beregning på gasbrænder til brændeovn, men undertiden stiller det krav om at du shopper for et fastsat beløb. Som alternativ skal man foretrække den mest betalelige leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde vil blive at få dem til at bringe din ordre til et afhentningssted. Leveringsformen er uheldigvis ydermere ualmindeligt ukompliceret. Den mest betalelige leveringsmodel vil dog altid være at hente varerne selv.
3Trustpilot leverer ret så nyttige genveje til at finde ud af en stor gruppe øvrige køberes kritik og herved er det at foretrække, at du eftergår internet selskabets vurderinger forinden du shopper billige gasbrænder til brændeovn online. Facebook giver dig på samme måde en del relevante muligheder for at få et kig ind i e-forretningens popularitet.
4En hel del e-shops yder heldigvis en række forskellige billige former for fragt til gasbrænder til brændeovn. En favorit er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så henter du bare din nyindkøbte vare lige når det passer dig. Den er altså ret gnidningsløs, samt mange gange endvidere den mindst kostelige form for fragt.
5Generelt slår vi et slag for betalinger med kort eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er inkluderet i en regel, som bistår folk imod snydagtige webbutikker. Alternativt bør du drage nytte af en billig afdragsløsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at betale omkostningerne over flere uger.
6Generelt foreslår vi at finde ud af hvorvidt netshoppen er tilsluttet e-mærket, da det generelt er en tilkendegivelse af at internet forhandleren accepterer den officielle danske lovgivning, og at internet forretningen nu og da føres tilsyn med af specialister som har megen viden om reglerne på området. Forud for at folk handler billige gasbrænder til brændeovn hos en internet shop kan de principielt gennemgå netbutikkens handelsbetingelser.
7Den prisbilligste leveringsmulighed er unægtelig selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du har bopæl med kort afstand til internet forretningens arbejdslager. Den fragtform er selvfølgelig super essentiel om man behøver gasbrænder til brændeovn øjeblikkeligt. Alternativt så lover indtil flere e-handler i Danmark fragt uden betaling, men undertiden er det forudsat at du bestiller for et konkret beløb.
8Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være ekstremt afgørende såfremt vi mangler produktet inden for kort tid, og i det øjemed er det sandelig passende at du finder den forventede leveringstid for gasbrænder til brændeovn. En stor portion internet butikker lover billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter, men som ikke desto mindre regnes ud fra at du når at bestille tidligere end et fast klokkeslæt.
9Det er jo super bekvemt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige gasbrænder til brændeovn i blandt flere online selskaber, og så præsterer de fleste online selskaber fragt uden betaling. Det kan til hver en tid vise sig lønsomt at analysere visse internet selskaber efter tilbud og udsalg forinden du bestiller, således at man er tryg ved at modtage den billigste pris.