Byggevarepriser.dk

Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, hvorimod nogle specialiserer sig i en bestemt varetype. Du bør tænke igennem hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange produkter at vælge i blandt, foruden blot jordbor.
Såfremt du har brug for byggematerialerne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragtomkostningen, så kunne du med fordel køre varerne på egen hånd. Det er hovedsageligt et alternativ i de gængse byggemarkeder.
For nogle er et byggeprojekt lig med massevis af spørgsmål. Hermed bør du overveje at handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt gode råd til valg af jordbor.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at finde et andet.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan undgå problemer med for eksempel returret. Af den grund bør man kende forretningens betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige jordbor fra byggekæde til byggekæde. Nogle har fokus på gode priser, imens øvrige tilbyder service. Du bør reflektere over hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra forskellige nicheshops, hvorfor du kan købe fra et bredt sortiment af jordbor online.
De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, som medvirker til øget tryghed til dig der skal købe online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De gængse byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og i kraft af det har flertallet tilbuddet om at købe online og hente materialerne selv. Takket være dette har du mulighed for at blive fri for leveringsomkostningen, samt sågar få fat i varerne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet er specialister i de produkter de sælger online, idet de ikke sælger andet. Således kan du modtage ekstra informativ sparring fra folk med specialistviden i lige præcis jordbor.
Størsteparten af online nichebutikker styrer selv produktionen af produkterne som de store byggemarkeder sælger. Idet du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online er det muligt at få en skarpere pris.
Mange online nichebutikker er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, givetvis sågar lokalt nær dig. Dem understøtter du ved at bestille jordbor online hos dem.
De største byggekæder i Danmark

10-4 startede i 1947, og beskæftiger nu flere end 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

jordbor silvan

Silvan åbnede i 1968, og udgøres nu af omkring 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af i omegn af 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

jordbor bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og omfatter i dag ca. 500 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 mennesker i firmaets 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og styres dagligt af flere end 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

jordbor jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 ansatte i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

jordbor harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 personer i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig nyttigt at få hjælp til projektet, specielt når der er tale om store byggeprojekter. Omfattende ting gør krav på flere mennesker. Dertil bør det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med andre.
2Godt forarbejde bliver vejen til succes med projektet. Du bør overveje at liste en struktureret dagsorden, som dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter strategien.
3Inden du går i gang med arbejdet kan det være ultra afgørende at sikre sig, at det du vil bygge er inden for lovens rammer. Alt efter din bopæl kan der vise sig begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
4Det kan vise sig vigtigt at du har de fornødne byggematerialer til disposition i god tid før du igangsætter din byggeproces. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsseddel med det du har brug for, og bagefter gennemløbe oversigten, hvormed du bliver sikker på at der ikke er nogen mangler.
5Du burde måske tænke over hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du i stedet for bør investere i assistance fra en professionel til områder af arbejdet. Hvis du henter hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at tage imod tilbud fra flere firmaer.
6For byggeprojekter udendørs har vejrsituationen en afgørende rolle. På grund af dette må du jævnligt tage notits af prognosen for vejret i tiden op til byggeriets begyndelse, så det ikke uanmeldt går i gang med at piske ned når du lige vil i gang med det ellers velplanlagte projekt.
7Typisk vil det vise sig meningsfuldt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så du har styr på omkostningerne. Det kan vise sig at være sundt at nedfærdige hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende indsamle billige priser på dem enkeltvis.
8Du skal ikke undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fx arbejdshjelm som skåner dig imod mulige risici. Det er fornuftigt at du har styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, ikke mindst hvis du ikke køber hjælp fra en fagmand.
9Du skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Det er en fordel at du har værktøjet parat når du starter byggeriet. Det er i øvrigt vigtigt at indregne udgifterne hertil i regnskabet for byggeriet.
10Du finder mange forskellige vejledninger og videoer via nettet hvorfra du kan få gode råd. Især YouTube tilbyder dig vældig meget anvendelig viden, specielt ifald du benytter engelske ord i din søgning.
11Der viser sig altid uventede problemstillinger i forbindelse med krævende byggeprojekter, og som følge heraf viser det sig afgørende at der afsættes betragtelig tid i agendaen, med det formål at man kan føle sig overbevist om at nå i mål.
12Glem ikke at du kan søge støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få ifald projektet er godt for miljøet. Bidraget er altså betinget af at projektet har positiv indfyldelse på klimaet.
De mest vellidte byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er virkelig imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og kun 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er meget godt arbejde. Scoren grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk er bedømt til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ultra beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 kommentarer, hvoraf imponerende 76 % har givet den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er fantastisk beundringsværdigt. Karakteren er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og bare 9 % giver bundkarakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.

benzindrevet, elektrisk, hydraulisk, motoriseret, Fiskars, Husquarna, Makita, Power Craft, Stihl, Texas, 100 mm, 200 mm, 50 mm, 60 mm, motor, gravemaskine, minigraver, minilæsser, pto, traktor

Hvilken fragtform er smartest?

Temmelig mange byggemarkeder giver i dag en hel del forskellige billige former for fragt til jordbor. Den mest populære er i vore dage at få leveret til et afhentningssted, og så skal du blot gå forbi efter de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Fragttypen er nemlig yderst fleksibel, og i mange tilfælde ligeledes den billigste leveringsmetode.

Du burde derudover forsøge at få ordren bragt til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder. Løsningen er mange gange lidt mere bekostelig, men tillige super fremkommelig ift. jordbor online. Den prisbilligste fragtform kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, men det er betinget af at du opholder dig med kort afstand til internet forhandlerens butikker, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringshastigheden på jordbor er naturligvis rigtig afgørende hvis man har behov for dine nye produkter om et øjeblik, og af den grund er det temmelig på sin plads at vi dobbelttjekker leveringstiden på jordbor. En række byggemarkeder – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en lang række varer online, men vær på vagt da det kræver at ordren lægges før et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produktet betjent forud for at personalet tager hjem.

Flere internet outlets sikrer levering uden betaling på jordbor online, men for det meste kun såfremt der bestilles for et fastsat beløb. Som alternativ burde man udse dig den mest letkøbte slags levering, hvilket oftest vil blive at få bragt produkterne til en pakkeshop.

Store netshops tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig jordbor online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, 10-4, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg og Bygma. De yder eksempelvis click-and-collect på jordbor i disse byer:

Slagelse, Rudersdal, Valby, Rønne, Ringsted, Sønderborg, Jyllinge, Vejle, Herning, Roskilde, Brønshøj, Nyborg, Thisted, Hvidovre, Hørsholm, Aabenraa, Nakskov, Risskov, Hjørring, Frederikssund, Stenløse, Charlottenlund, Vanløse, Gentofte, Skive, Ølstykke, Svendborg, Helsingør, Silkeborg, Allerød, Åbyhøj, Aarhus, Randers, Nykøbing Falster, Kokkedal, Rødovre, Brabrand, Lyngby, Holbæk, Kolding, Middelfart, København, Hobro, Nørresundby, Fredericia, Odense, Struer, Korsør, Albertslund, Tilst, Viborg, Taastrup, Odder, Lystrup, Køge, Søborg, Ballerup, Holstebro, Lillerød, Værløse, Horsens, Glostrup, Tårnby, Greve, Gladsaxe, Solrød Strand, Frederiksværk, Frederiksberg, Brøndby, Hedensted, Vordingborg, Hillerød, Dragør, Højbjerg, Hedehusene, Haderslev, Haslev, Kalundborg, Virum, Aalborg, Nærum, Esbjerg, Skanderborg, Brønderslev, Grenaa, Varde, Ikast, Ishøj, Vallensbæk, Næstved, Farum, Herlev, Frederikshavn, og Birkerød, .

Afhentning af jordbor er tilgængeligt i alle områder af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn), Sjælland (Bornholm, Nordsjælland, Amager, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Falster) og Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark).

Når vi kigger i tendenserne står det markant, at netshoppere som regel efterspørger for eksempel billig jordbor og jordbor priser. Man ser desuden som regel internet shoppere søge fx jordbor tilbud, jordbor online samt køb jordbor, foruden de gængse byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Bedste tilbud på jordbor

Det er ultra uproblematisk for almindelige mennesker at søge sig frem til priser på billige jordbor online i blandt forskellige online outlets, og på grund af dette har mange online forhandlere været tvunget til at trykke prisen på jordbor drastisk, og derudover tilbyde fragt uden beregning.

Det kan til hver en tid vise sig tiden værd at tjekke indtil flere shops på nettet efter tilbud på jordbor online før du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke kun hos de velkendte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Davidsen.

Du skal ikke desto mindre ikke undervurdere, at når en shop på nettet frembyder billige jordbor online til en udsalgspris som anses for enormt favorabel, så kunne det undertiden være et symbol på en svindel online forretning. Kortkøb er ikke desto mindre dækket ind under et reglement, der hjælper dig som køber imod bedrageriske internet firmaer.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed burde du drage nytte af en løsning på afbetaling som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at afdrage pengene til jordbor over tid. Det foreslåes som regel hos niche netbutikker, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, 10-4, Jem og Fix og XL-Byg.

Når man kigger i data fremstår det markant, at netshoppere som regel søger for eksempel billig jordbor og jordbor priser. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge efter eksempelvis køb jordbor, jordbor tilbud og jordbor online.

Gennemsøg eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot frembringer evigt habile chancer for at besigtige en stor portion nuværende køberes omtaler og derfor rekommanderer vi, at du verificerer online shoppens anmeldelser forud for at du handler billige jordbor online.

Facebook fører til ydermere immervæk tiltalende løsninger til at få et kig ind i netbutikkens troværdighed. Desuden møder vi nogle e-handler som giver kunderne mulighed for at nedfælde en vurdering af deres køb, hvilket lige så vel kan udnyttes til at få et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at nogen bestiller billige jordbor online på en internet shop kunne de når alt kommer til alt studere shoppens betingelser, men det er uden tvivl ikke specielt ophidsende, specielt med de velkendte byggemarkeder som XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Davidsen og 10-4.

Et andet forslag kan være at granske om e-shoppen er støttet af e-mærket, som længe har været et fingerpeg om at online firmaet opfylder de danske love, tillige med at e-firmaet løbende kigges til af sagkyndige der forstår de gældende regulativer.

Desuden giver det dig anledning til support, for så vidt du bliver udsat for vanskeligheder som følge af din ordre på jordbor. Foruden dette er det anbefalelsesværdigt at køberen er påpasselig med de mest betydningsfulde forhold der kan have indvirkning på bestillingen af jordbor online, eksempelvis hvilken ombytningspolitik e-butikken garanterer.

I den forbindelse er det tilmed essesentielt, at man permanent bevarer ens kvittering, så man senere vil kunne bekræfte sit køb af jordbor, uafhængig af om man har bestilt fra 10-4, Davidsen, Silvan, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma eller Jem og Fix.

Kirsten Olsen gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Charlotte K gav 4 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Jesper M gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Anna Poulsen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler at kigge om e-forhandleren er støttet af e-mærket, eftersom det ofte er et sympol på at e-butikken opfylder de opstillede regler, tillige med at internet shoppen jævnligt revurderes af fagfolk der kender til vedtægterne på området. Forud for at folk shopper billige jordbor hos en online virksomhed behøver man til hver en tid betragte webshoppens vilkår.
2Fragttiden er jo temmelig vigtig i tilfælde af at man behøver varerne om få sekunder, så derfor er det faktisk aktuelt at man undersøger det estimerede leveringstidspunkt for jordbor. En stor portion internet webshops stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, hvilket dog forudsætter at du bestiller tidligere end et aftalt klokkeslæt.
3Forud for at folk køber billige jordbor i en online forretning burde man de facto bese shoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis et tidskrævende projekt. Herudover anbefaler vi at køberen er obs på de grundlæggende reglementer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige jordbor online, for eksempel den returpolitik netbutikken anvender.
4En række online varehuse giver til alt held en række forskellige billige leveringsudgaver til jordbor. En af de populære er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi det så er super fleksibelt for dig at kunne hente dine produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig i høj grad bekvem, og oftest tillige den mindst kostelige fragttype.
5Det er særligt simpelt for alle og enhver at tjekke tilbud online på billige jordbor hos flere online webshops, og for det yder en lang række online varehuse gratis fragt. Det kan dog trods alt blive nyttigt at undersøge indtil flere e-firmaer efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at du er usvigeligt sikker på at få fat i den mest attraktive pris.
6Generelt tilråder vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortkøb er inkluderet i en retningslinje, som dækker køberen imod uægte e-forretninger. Alternativt kan du drage fordel af en billig afdragsordning fra f.eks. ViaBill, for så vidt du agter at afbetale prisen over tid.
7Trustpilot præsterer altid stabile chancer for at tolke mange andre konsumenters erfaringer og derved går vi ind for, at du gransker e-forretningens vurderinger inden du handler billige jordbor online. Facebook fremskaffer lige så vel relativt sikre løsninger til at få indtryk af internet forretningens popularitet.
8Den mest letkøbte mulighed for fragt vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, hvilket er betinget af at du bor med kort afstand til online firmaets tilholdssted. Den leveringsmåde kan vise sig at være usædvanlig relevant forudsat man står og skal bruge jordbor straks. Alternativt så yder indtil flere internet butikker fragt uden betaling, men ofte er det betinget af at du shopper for en konkret sum.
9Nogle få internet virksomheder byder på fragt uden beregning på jordbor, men i de fleste tilfælde gælder det kun hvis man aftager for en konkret pris. Desuden kunne man snuppe den mest betalelige type af levering, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted. Leveringstypen viser sig af og til også ret så hensigtsmæssig. Den mest letkøbte mulighed for levering vil dog til enhver tid være at du selv henter pakken.