Byggevarepriser.dk

Jordbor 100 mm

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder har et bredt udvalg, og øvrige har fokus på en specifik varetype. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge fra, foruden bare jordbor 100 mm.
For en del er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor kan du med fordel handle hos en webshop, hvor du kan få hjælp til valg af jordbor 100 mm.
Såfremt du vil have varerne hurtigst muligt eller blot ønsker at blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne selv. Dette er i høj grad muligt i de gængse byggemarkeder.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med for eksempel returnering. Derfor bør man kende firmaets regningslinjer.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige jordbor 100 mm fra byggekæde til byggekæde. Nogle tilbyder gode tilbud, og andre tilbyder service. Du skal tænke på hvad der for dig er det vigtigste.
Det er selvfølgelig super afgørende at undersøge, hvorvidt den vare du planlægger at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Ellers kan du finde et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har folk tilbuddet om at handle online og hente materialerne på eget initiativ. Derigennem har du chancen for at undgå leveringsgebyret, samt sågar få varerne med det samme.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra en lang række forskellige nichebutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af jordbor 100 mm online.
De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede firmaer, som kan give ubekymrethed når man handler online. Det kan du se en fordel i.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker på internettet er producenter af produkterne som du finder i byggemarkederne. Ved at købe direkte igennem disse nichewebshops online bør du få en skarpere pris.
Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er små virksomheder, der oftest er dansk ejede, givetvis endda lokalt fra dit område. Disse støtter du når du køber jordbor 100 mm online på deres webshop.
De fleste webshops som fokuserer på en enkelt niche ved ekstremt meget om de produkter de sælger online, da de ikke sælger andet. Af den grund kan du modtage endnu mere god assistance fra personale der er eksperter i lige præcis jordbor 100 mm.
Danmarks største byggemarkeder

Davidsen så dagens lys i 1944, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og er i dag arbejdsgiver for over 2.300 medarbejdere i firmaets 56 butikker. Bygma sætter ind på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag omkring 100 medarbejdere i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

jordbor 100 mm harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 mennesker i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordbor 100 mm jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og lønner i dag ca. 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

jordbor 100 mm silvan

Silvan startede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af over 500 ansatte i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 ansatte i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

jordbor 100 mm bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har fokus på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og omfatter i dag ca. 2.000 kollegaer i firmaets 72 byggecentre. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til byggerier. Det fås i tilfælde af at byggeprojektet er positivt for miljøet. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
2Det bør overvejes at søge en hjælpende hånd til byggearbejdet, især når det er krævende projekter. Omfattende ombygninger gør krav på flere end en enkelt person. Derudover viser det sig bedre og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
3Du må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Ofte kan det være vigtigt at have grejet til rådighed før du igangsætter byggeprocessen. Derudover er det vigtigt at inkludere disse udgifter i din økonomiske plan.
4Planlægning vil være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal udarbejde en strømlinet strategi, der viser hvilke opgaver der skal laves hvornår, og som også indeholder en kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din strategi.
5Ved projekter udenfor har vind og vejr en fundamental rolle. Af den grund bør du hyppigt tjekke udsigten ift. vejret i den tid der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden varsel går i gang med at vælte ned når du lige står midt i det komplekse byggeprojekt.
6Du bør tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du hellere bør anskaffe assistance fra en fagperson til områder af det. Forudsat at du sikrer dig hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at tage imod forslag fra flere firmaer.
7Før du iværksætter dit byggeprojekt kan det blive ret vigtigt at have styr på, at dit projekt er lovligt. Med udgangspunkt i hvor du bor vil der gælde en række love omkring, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
8Der kommer typisk utidige hovedpiner ved avancerede projekter, og altså vurderes det af stor betydning at man har afsat god nok plads i agendaen, således at man er sikker på at nå i mål.
9Ofte vil det vise sig fundamentalt at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om økonomien. Det vil blive en fordel at tage noter til alle omkostninger, og bagefter tjekke beløbet for hver enkelt.
10Du skal nødig nedprioritere dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj såsom sikkerhedssko der hjælper dig overfor potentielle ulykker. Det er klogt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke får assistance fra en fagperson.
11Der ligger mange instruktioner og videoer fra alverdens hjemmesider som der kan findes inspiration i. I særlig grad YouTube er anvendeligt med enormt meget brugbar viden, i særlig grad ifald du bruger engelske søgeord.
12Måske det viser sig vigtigt at du har de nødvendige bygningsmaterialer parat inden du kaster dig over projektet. Du kan med fordel nedskrive en simpel liste hvorpå der noteres hver eneste ting du har brug for, og bagefter gennemløbe listen, så du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
De højest ratede byggekæder
10-4.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Bedømmelsen er baseret på 19.208 meninger, hvor ikke mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket tydeligvis er ret så godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvoraf imponerende 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % har givet den dårligste rating. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er enormt beundringsværdigt. Scoren er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og bare 9 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 11.467 bedømmelser, hvoraf hele 86 % har givet maksimum point, og kun 2 % giver 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt beundringsværdigt. Karakteren grundlægges af 28.109 meninger, hvor ikke mindre end 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % har givet bundkarakter. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

En lang række online varehuse giver i øjeblikket et bredt udvalg af billige leveringsudgaver til jordbor 100 mm. En sikker vinder er nu om dage at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan afhente dine produkter den dag der passer dig. Leveringstypen er nemlig ret så smertefri, samt tit tillige den mest letkøbte type af levering.

Du bør på samme måde forsøge at få produkterne bragt hjem til dig selv eller til dit arbejde. Den viser sig af og til en smule mere bekostelig, men tillige ret så praktisk ved køb af jordbor 100 mm online. Den mest prisbevidste leveringsmetode er uden tvivl at hente varerne selv, men det beroer på at du lever nær internet selskabets byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på jordbor 100 mm er jo særdeles udslagsgivende ifald vi har brug for dine nye varer inden for kort tid, og med det formål er det jo fornuftigt at du finder den estimerede leveringstid ved jordbor 100 mm. De fleste netbutikker – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – stiller udsigt til billig 1 dags levering på massevis af varer online, som imidlertid er afhængig af at bestillingen realiseres tidligere end et fastslået klokkeslæt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få produkterne på posthuset før logistikmedarbejderne har fri.

Nogle få netbutikker frembyder levering uden beregning på jordbor 100 mm online, men tit gælder det kun hvis du shopper for en fastsat pris. I øvrigt bør du vælge den billigste fragtmetode, hvilket ofte er at få kørt ordren til et afhentningssted.

En masse webshops giver click-and-collect hvor du køber billig jordbor 100 mm online og afhenter i butikken. Fx Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Bauhaus. De foreslår blandt andet klik-og-hent på jordbor 100 mm i disse byer:

Hobro, Roskilde, Brøndby, Birkerød, Albertslund, Odense, Gladsaxe, Rødovre, Frederikssund, Hvidovre, Hedensted, Lillerød, Næstved, Jyllinge, Lyngby, Nykøbing Falster, Højbjerg, Brønderslev, Ølstykke, Odder, Charlottenlund, Aabenraa, Aarhus, Farum, Ringsted, Solrød Strand, Taastrup, Hjørring, Skive, Varde, Søborg, Nyborg, Nørresundby, Allerød, Viborg, Ishøj, Helsingør, Tilst, Hedehusene, Struer, Haslev, Haderslev, Brønshøj, København, Vordingborg, Horsens, Holbæk, Rønne, Holstebro, Dragør, Vallensbæk, Sønderborg, Middelfart, Risskov, Frederikshavn, Virum, Vanløse, Randers, Værløse, Lystrup, Valby, Slagelse, Gentofte, Fredericia, Ballerup, Åbyhøj, Brabrand, Nærum, Herning, Herlev, Silkeborg, Esbjerg, Glostrup, Hørsholm, Kokkedal, Svendborg, Vejle, Køge, Skanderborg, Tårnby, Kolding, Rudersdal, Ikast, Aalborg, Nakskov, Grenaa, Hillerød, Thisted, Kalundborg, Greve, Frederiksværk, Stenløse, Korsør, og Frederiksberg, .

Klik-og-hent for jordbor 100 mm er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Lolland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden), Fyn (Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Vestfyn) og Jylland (Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Nordjylland, Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland).

Når man kigger i tallene fremstår det markant, at internetbrugere ofte kigger efter eksempelvis jordbor 100 mm tilbud og jordbor 100 mm online. Man ser desuden typisk netshoppere kigge efter for eksempel jordbor 100 mm priser, billig jordbor 100 mm og køb jordbor 100 mm, plus de udbredte byggecentre som Davidsen, Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og XL-Byg.

Find den bedste pris på jordbor 100 mm

Det er efterhånden vældig fleksibelt for internetbrugere at analysere tilbud på billige jordbor 100 mm online fra flere shops på nettet, og herved har de fleste online selskaber været presset til at at presse prisen på jordbor 100 mm betragteligt, og i øvrigt garantere gebyrfri levering.

Det kan dog imidlertid blive indbringende at checke nogle forskellige internet shops i Danmark efter rabatter og tilbud på jordbor 100 mm online forinden du gennemfører din bestilling, så du er skråsikker på at modtage den bedste pris. Kig ikke bare hos de store byggekæder som Bygma, Davidsen, 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Man skal dog være årvågen med, at ifald en webshop markedsfører billige jordbor 100 mm online til en pris som anses for hamrende fremragende, så burde det undertiden være et symbol på en falsk internet forhandler. Bestillinger med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, hvilket hjælper kunden overfor snydagtige netshops.

Generelt tilråder vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kunne du bruge et afbetalingstilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du hellere vil afdrage regningen på jordbor 100 mm af flere omgange. Dette tilbydes som regel hos niche netbutikker, i modsætning til de store byggecentre som eksempelvis Stark, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4 og Bygma.

Når vi ser på data er det markant, at mennesker typisk leder efter blandt andet jordbor 100 mm priser og køb jordbor 100 mm. Vi ser desuden ofte folk søge efter for eksempel jordbor 100 mm tilbud, billig jordbor 100 mm samt jordbor 100 mm online.

Analyser nuværende kunders oplevelser

Trustpilot genererer regulære hæderlige muligheder for at verificere en række øvrige forbrugeres evalueringer og herved går vi ind for, at du gennemsøger internet shoppens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige jordbor 100 mm online.

Facebook giver dig ydermere sådan set fine genveje til at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed. Desuden møder vi en række online forretninger som tilbyder folk at registrere en evaluering af købsoplevelsen, hvilket lige så vel bør drages fordel af til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Før folk køber billige jordbor 100 mm online hos en internet webshop burde man uden tvivl granske deres handelsvilkår, men det er tit ikke specielt ophidsende, i særdeleshed hos de store byggecentre som Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Stark, Bauhaus, XL-Byg og 10-4.

Alternativet kunne derfor være at finde ud af hvorvidt internet firmaet er e-mærket medlem, da det typisk er en sikring om at e-firmaet opererer i overensstemmelse med de danske love, og at internet virksomheden jævnligt revurderes af fagmænd der forstår lovgivningen.

Dette er en god chance for at blive hjulpet, for så vidt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din bestilling af jordbor 100 mm. Ydermere foreslår vi at køber er sat ind i de væsentligste vilkår der har betydning for købet af jordbor 100 mm online, som fx hvilken returpolitik online butikken anvender.

I relation til det er det ligeledes afgørende, at man stadig bibeholder sin kvittering, således man i fremtiden kan bevise sin bestilling af jordbor 100 mm, uagtet om man har købt hos Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Bygma, XL-Byg eller 10-4.

Lene D gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Niels A gav 4 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Michael Poulsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Hans Nielsen gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

9 tips til køb på nettet
1En del shops på nettet yder i øjeblikket et bredt udvalg af billige løsninger til levering til jordbor 100 mm. En af de mest moderne er nu om stunder at få leveret til et udleveringssted, hvor du selv kan hente dine varer når du har lyst. Fragtløsningen er altså rigtig fleksibel, og ofte endvidere den mest betalelige leveringsmetode.
2Den billigste fragtmulighed kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du fysisk befinder dig tæt på webshoppens bopæl. Den leveringsform kan være yderst betydningsfuld såfremt du behøver jordbor 100 mm inden for kort tid. Alternativt så præsterer indtil flere e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men undertiden kun hvis man aftager for en præcis sum.
3Trustpilot yder ret uafhængige løsninger til at kigge nærmere på forskellige nuværende konsumenters betragtninger og derfor stiller vi forslag om, at du efterforsker internet selskabets vurderinger før du køber billige jordbor 100 mm online. Facebook leverer tillige ganske værdifulde løsninger til at få indsigt i online shoppens troværdighed.
4Generelt tilråder vi at kigge hvorvidt internet selskabet er e-mærket medlem, som generelt er et kendetegn for at e-handlen forstår de opstillede regler, samt at internet firmaet lejlighedsvis tilses af jurister som mestrer de gældende love. Forud for at folk køber billige jordbor 100 mm hos en forhandler på nettet kunne man ideelt set have øje for shoppens regler.
5Antal dages levering er jo ret central hvis vi mangler varerne om kort tid, og med det formål er det ret fornuftigt at vi dobbelttjekker det estimerede leveringstidspunkt for jordbor 100 mm. Adskillige online shops præsterer billig 1 dags fragt på mange af deres varenumre, som antager at du når at bestille forud for et givent klokkeslæt.
6Inden nogen handler billige jordbor 100 mm i en e-butik kan de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af webshoppens vilkår, dog er det ofte ikke særlig interessant. Tilmed anbefaler vi at du er omhyggelig omkring de vigtigste regler der kan have indvirkning på handlen med billige jordbor 100 mm online, f.eks. hvilken byttepolitik e-handlen benytter.
7Vi anbefaler bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et regelsæt, som bistår kunden overfor bedrageriske webbutikker. Som alternativ bør du overveje en billig afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du gerne vil klare beløbet over en længere periode.
8Det er jo særligt let gængeligt for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige jordbor 100 mm på diverse internet outlets, og på grund af dette frembyder langt de fleste internet forhandlere billig levering. Derfor kan det til hver en tid blive fordelagtigt at prøve nogle forskellige internet foretagender efter tilbud forinden du handler, således at du er tryg ved at skaffe sig den laveste pris.
9Nogle få webbutikker frembyder levering uden beregning på jordbor 100 mm, men for det meste er det påkrævet at du shopper for en præcis sum. Derudover må du tage den mindst kostelige leveringsversion, der i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre pakken til et afhentningssted. Fragtløsningen er typisk samtidig vældig gnidningsløs. Den mest billige fragtform er uden tvivl at du selv henter varerne.