Byggevarepriser.dk

Benzindrevet Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig super afgørende at se, om det produkt du er på udkig efter online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Som alternativ må du finde et andet.
Såfremt du har brug for produkterne med det samme eller bare har lyst til at blive fri for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne personligt. Dette er særligt muligt ved de store byggemarkeder.
Nogle byggekæder sælger et bredt produktsortiment, og nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige typer af varer at vælge i blandt, udover blot benzindrevet jordbor.
Du vil finde forskellighed i priserne på billige benzindrevet jordbor fra byggemarked til byggemarked. Enkelte fokuserer på gode priser, hvorimod andre har fokus på en høj grad af service. Du skal gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
For de fleste er byggeri ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Hermed kan du købe fra et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring benzindrevet jordbor.
Du bør være opmærksom på hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved dit køb online, så du undgår udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man tjekke firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, som bidrager til ubekymrethed når man skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De store byggecentre finder du mange steder i landet, og på grund af det har du chancen for at købe online og hente materialerne på eget initiativ. Derfor har man mulighed for at undvære leveringsgebyret, samt samtidig få produkterne lige nu.
De udbredte byggekæder køber produkter fra mange forskellige leverandører, hvorfor du kan handle fra et stort udvalg af benzindrevet jordbor online.

Nichewebshop

Mange nichespecifikke netbutikker har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Derigennem kan du forvente ekstremt kompetent sparring fra ansatte som er eksperter i netop benzindrevet jordbor.
Størsteparten af nichefokuserede netbutikker er mindre virksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, muligvis endda lokalt i dit område. Dem har du mulighed for at støtte ved at handle benzindrevet jordbor online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke webshops producerer selv varerne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online vil du få bedre priser.
Danmarks største byggecentre
benzindrevet jordbor bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og omfatter i dag omtrent 1.000 mennesker i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

benzindrevet jordbor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i byggemarkedets 41 byggecentre. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og beskæftiger nu i omegn af 500 medarbejdere i virksomhedens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 kollegaer i de 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og omfatter i dag flere end 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

benzindrevet jordbor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres nu af mere end 1.000 personer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag flere end 2.000 personer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres i dag af ca. 100 medarbejdere i forretningens 6 byggecentre. 10-4 fokuserer på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

benzindrevet jordbor jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu i omegn af 2.100 mennesker i selskabets 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Gode råd til byggeprojekter
1Du bør tænke over hvorvidt du selv vil klare hele projektet, eller du hellere skal få hjælp fra en fagmand til færdiggørelsen af det. Når du henter hjælp fra en ekspert vil det normalt anbefales at hente en pris fra forskellige selskaber.
2Det er en god idé at få hjælp til byggeprojektet, især når der er tale om store byggeprojekter. Flere ombygninger skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere må det være mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med andre.
3Der præsenterer sig typisk overraskende problemer når det kommer til større opgaver, og af den grund kan det være meningsfuldt at man har afsat en del plads i handlingsplanen, med formålet om at man kan føle sig overbevist om at nå i mål til tiden.
4Inden du starter dit byggeprojekt kan det være ufatteligt værdifuldt at være sikker på, at byggeprojektet overhovedet overholder gældende love. Afhængigt af hvordan du bor vil der gælde fastsatte retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
5Ved projekter udendørs har vind og vejr en vigtig rolle. Af den grund bør du løbende tage et kig på prognosen for vejret i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du slipper for at det mod forventning går i gang med at stå ned i stænger når du netop vil påbegynde dit avancerede byggeprojekt.
6Du må nødig glemme dit eget helbred, så husk beklædning herunder fod- og hovedbeklædning som hjælper dig med henblik på mulige uheld. Det er fundamentalt at have styr på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt såfremt du ikke har eksperthjælp.
7Det kan vise sig at være vigtigt at have lavet et regnskab for dit byggeri, så man har et økonomisk overblik. Det kan vise sig at være økonomisk at beskrive alle udgiftsposter, og så finde frem til den billigste pris på dem en ad gangen.
8Der kan findes utrolig mange vejledninger og videoer på forskellige hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube yder assistance med en masse brugbar oplysning, specielt ifald man bruger den engelske version.
9Planlægning er nøglen til succes med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en strømlinet strategi, der dikterer hvilke gøremål der skal løses på hvilke tidspunkter, med en tilhørende kronologisk orden. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af din agenda.
10Man kan indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det gives i tilfælde af at byggeprojektet hjælper miljøet. At få tilbud om støtte kræver altså at byggeriet har en positiv indvirkning på naturen.
11Du skal for alt i verden ikke fattes værktøj. I mange tilfælde vil det være erstatteligt at du har det disponibelt når du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
12Det vil vise sig betydningsfuldt at have de fornødne materialer til rådighed på forhånd inden du går i gang med projektet. Du kan forfatte en enkel oversigt hvor der bør fremgå alle de ting som er nødvendige, og bagefter tjekke hver eneste ting, med øje for at du er sikker på at du har styr på det.
De mest populære byggecentre
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt beundringsværdigt. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 meninger, hvoraf hele 86 % giver den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig betryggende. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvor hele 84 % har givet topkarakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ualmindeligt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 23.161 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket selvsagt er virkelig imponerende. Vurderingen grundlægges af 2.856 kommentarer, hvor intet mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken fragtmetode er smartest?

En række internet foretagender yder i vore dage mange forskellige billige fragttyper til benzindrevet jordbor. En der er meget almindelig er nu om dage pakkeshoppen, og så skal du blot gå forbi efter de købte varer på et valgfrit tidspunkt. Metoden er altså ret simpel, og mange gange desuden den prisbilligste leveringsløsning.

Du kan også udse dig at få pakken sendt til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads. Leveringstypen viser sig i regelen en kende mere bekostelig, men desuden ekstremt smertefri for benzindrevet jordbor online. Den mindst kostelige leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne, men det er betinget af at du lever nær internet forhandlerens butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragttiden på benzindrevet jordbor kan i nogle tilfælde være ekstremt væsentlig i tilfælde af at man mangler dine nye produkter straks, og i det øjemed er det ganske væsentligt at vi studerer den anslåede leveringstid for benzindrevet jordbor. En række netshops i Danmark – for eksempel Silvan, Jem og Fix, Bauhaus og Harald Nyborg – annoncerer billig levering på næste hverdag på en lang række varenumre online, hvilket dog er underforstået at ordren køres igennem forud for et angivent klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få varen betjent forud for at pakkepersonalet tager hjem.

Visse e-forhandlere frembyder portofri levering på benzindrevet jordbor online, men oftest forudsætter det at du indkøber for en konkret sum. Desuden skulle du snuppe den mest betalelige fragttype, hvilket i de fleste tilfælde vil være at få dem til at bringe din bestilling til et udleveringssted.

De største netbutikker foreslår klik-og-hent hvor man handler billig benzindrevet jordbor online og selv henter i byggemarkedet. Fx Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, Bygma og Jem og Fix. Byggekæderne tildeler for eksempel click-and-collect på benzindrevet jordbor i følgende byer:

Frederiksværk, Roskilde, Rudersdal, Vordingborg, Charlottenlund, Odense, Horsens, Ballerup, Svendborg, Frederiksberg, Fredericia, Brønderslev, Hjørring, Jyllinge, Vejle, Middelfart, Slagelse, Thisted, Virum, Gentofte, Åbyhøj, Brønshøj, København, Randers, Kolding, Gladsaxe, Korsør, Sønderborg, Tilst, Viborg, Kokkedal, Haslev, Næstved, Haderslev, Vanløse, Allerød, Albertslund, Køge, Nakskov, Ishøj, Helsingør, Søborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Værløse, Hillerød, Skive, Herning, Hedehusene, Hvidovre, Ikast, Lillerød, Aalborg, Birkerød, Rønne, Aarhus, Ølstykke, Lystrup, Silkeborg, Frederikshavn, Skanderborg, Stenløse, Struer, Risskov, Vallensbæk, Valby, Nørresundby, Solrød Strand, Ringsted, Dragør, Farum, Lyngby, Kalundborg, Varde, Holstebro, Tårnby, Brøndby, Odder, Højbjerg, Hobro, Hedensted, Nyborg, Hørsholm, Rødovre, Herlev, Esbjerg, Greve, Grenaa, Glostrup, Nærum, Holbæk, Taastrup, Brabrand, og Frederikssund, .

Click-and-collect for benzindrevet jordbor er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Midtfyn, Sydfyn), Jylland (Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland) og Sjælland (Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland, Amager, Sydsjælland, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Midtsjælland).

Når man kigger i statistikkerne står det markant, at internetbrugere typisk kigger efter for eksempel benzindrevet jordbor tilbud og benzindrevet jordbor priser. Derudover oplever man tit internet shoppere kigge efter blandt andet køb benzindrevet jordbor, benzindrevet jordbor online samt billig benzindrevet jordbor, foruden de gængse byggecentre som Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på benzindrevet jordbor

Det er jo efterhånden temmelig nemt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige benzindrevet jordbor online i blandt flere internet webshops, og til tak har flere e-forhandlere ikke kunne slippe for at stampe prisen på benzindrevet jordbor betydeligt, og derudover tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det ikke desto mindre være indbringende at sammenligne flere shops på nettet efter tilbud og udsalg på benzindrevet jordbor online før du handler, således at man er skråsikker på at antage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de kendte byggecentre som Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og Bygma.

Man må bare være opmærksom på, at når en webshop sælger billige benzindrevet jordbor online for en pris der anses for umådelig billig, er det mange gange være et faresignal om en uægte internet forhandler. Kortkøb er trods alt omfattet af en ordning, der skærmer dig som kunde imod uægte online shops.

Generelt tilråder vi køb med kort eller MobilePay. Som alternativ bør du overveje et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, når du tilstræber at klare regningen på benzindrevet jordbor af flere omgange. Det foreslåes typisk i nichebutikker, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx XL-Byg, Silvan, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen, Jem og Fix og Stark.

Ved kig i tallene er det markant, at folk som regel leder efter bl.a. benzindrevet jordbor priser og billig benzindrevet jordbor. Derudover oplever man tit internet shoppere søge eksempelvis benzindrevet jordbor online, køb benzindrevet jordbor samt benzindrevet jordbor tilbud.

Kig på nuværende kunders evalueringer

Trustpilot frembyder en lang række anstændige chancer for at efterse diverse eksisterende kunders oplevelser og herved foreslåes det, at du analyserer e-handlens bedømmelser inden du placerer din ordre på billige benzindrevet jordbor online.

Facebook medfører tilsvarende ret så fine genveje til at få indsigt i e-firmaets kundetilfredshed. Desuden møder vi en del e-forhandlere hvor det er muligt at nedfælde en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere bør bruges til at vurdere kundetilfredsheden.

Forud for at nogen handler billige benzindrevet jordbor online hos en netshop kan man i reglen bese dens handelsaftale, det er dog bare et omfattende projekt, specielt på de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark og Silvan.

Alternativet kan være at se hvorvidt netshoppen er godkendt af e-mærket, siden det længe har været en påvisning af at online webshoppen respekterer de gældende danske regler, og at e-butikken løbende føres tilsyn med af jurister der forstår lovene på området.

Derudover giver det dig lejlighed til at få bistand, når du bliver udsat for besvær i processen med din handel med benzindrevet jordbor. Yderligere støtter vi at køberen er omhyggelig omkring de primære vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af benzindrevet jordbor online, eksempelvis den byttepolitik e-handlen lover.

I den sammenhæng er det tillige vigtigt, at man når som helst bevarer sin købsbekræftelse, så man en anden gang vil kunne bevidne sin bestilling af benzindrevet jordbor, uanset om man handler hos Jem og Fix, Silvan, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, 10-4 eller Davidsen.

Louise E gav 5 stjerner

Hurtigt og let

Thomas A gav 4 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

Christian gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Peter U gav 5 stjerner

Helt i orden.

9 gode råd til når du køber online
1Før folk handler billige benzindrevet jordbor i en e-forretning kunne man i og for sig gennemløbe deres forretningsbetingelser, det er dog ofte et tidskrævende arbejde. Udover dette støtter vi at kunden er obs på de fundamentale reglementer der har indflydelse på shopping af billige benzindrevet jordbor online, fx hvilken returret internet forretningen har.
2Leveringstidspunktet kan i nogle tilfælde være yderst relevant om man skal bruge dine nye produkter om kort tid, og herved er det selvsagt aktuelt at du kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved benzindrevet jordbor. Mange internet webshops stiller garanti om billig 1 hverdags levering på mange af shoppens varer, hvilket er regnet ud fra at bestillingen laves før et fastslået tidspunkt.
3Den mest letkøbte mulighed for levering er unægtelig at hente pakken selv, som dog er betinget af at du bor tæt på e-handlens adresse. Den leveringsmåde er selvfølgelig usædvanlig udslagsgivende ifald vi har brug for benzindrevet jordbor om et øjeblik. Alternativt så garanterer flere forretninger på nettet levering uden gebyr, men for det meste stiller det krav om at der handles for et fastslået beløb.
4Trustpilot giver dig aldeles værdifulde løsninger til at eksaminere en hel del tidligere kunders vurderinger og herved er det at foretrække, at du tolker e-forretningens bedømmelser forinden du bestiller billige benzindrevet jordbor online. Facebook tilbyder for øvrigt relativt gode løsninger til at få indsigt i internet selskabets kundetilfredshed.
5Vi tilråder generelt at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er tilsluttet e-mærket, siden det længe har været en sikkerhed for at netshoppen opretholder den officielle danske lovgivning, udover at online forretningen ofte kigges til af fagmænd som er meget bekendte med vedtægterne på området. Før nogen handler billige benzindrevet jordbor hos en e-forhandler burde man til hver en tid sætte sig ind i virksomhedens forretningsvilkår.
6Det er særligt let for alle og enhver at vurdere prisniveauet online på billige benzindrevet jordbor fra diverse internet selskaber, og så frembyder de fleste online forretninger billig levering. Men det kan stadigvæk vise sig lønnende at analysere nogle få internet butikker efter tilbud før du handler, således at du er skråsikker på at antage den skarpeste pris.
7Vi anbefaler generelt betalinger med kort eller MobilePay. Betalinger med kort er omfavnet af en vedtægt, der redder dig som kunde overfor bedrageriske webshops. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, forudsat du ønsker at dække pengene ude i fremtiden.
8En del webbutikker i Danmark udlover i dag diverse forskellige billige fragtformer til benzindrevet jordbor. En favorit er for øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte produkter når du har mulighed for det. Den er jo temmelig let gængelig, samt typisk tilmed den mest betalelige leveringsmåde.
9Visse forretninger på nettet lover levering uden betaling på benzindrevet jordbor, men tit gælder det kun hvis du køber for en bestemt sum. Alternativt må man overveje den mindst kostelige leveringsmulighed, der mange gange vil blive at få fragtmanden til at køre produkterne til en pakkeshop. Muligheden er for det meste desuden ret enkel. Den mest betalelige fragtløsning vil dog altid være at du selv henter pakken.