Byggevarepriser.dk

Jordbor til pto

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke retningslinjer der gælder i forbindelse med din bestilling online, så du kan slippe for udfordringer med fx reklamationer. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens betingelser.
Nogle byggecentre har et bredt varesortiment, imens øvrige er specialiserede i en specifik varetype. Du bør afveje om det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varer at vælge i mellem, foruden blot jordbor til pto.
Når du skal have byggematerialerne med det samme eller blot gerne vil undvære fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Det er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggekæder.
For en del er byggeri forbundet med en lang række spørgsmål. På grund af det kan du købe fra et online byggemarked, som tilbyder rådgivning og sparring omkring jordbor til pto.
Det er helt klart super vigtigt at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke bør du overveje at tjekke de andre.
Der vil være forskel på priserne på billige jordbor til pto hos de forskellige online byggecentre. En del tilbyder lave priser, og nogle har fokus på kompetent rådgivning. Du må bestemme hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre sælger varer fra forskellige nicheshops, og som følge af dette kan du handle fra et stort sortiment af jordbor til pto online.
De store byggemarkeder er populære og landskendte firmaer, som medvirker til øget troværdighed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se positivt på.
De udbredte byggemarkeder findes overalt i landet, og hermed har folk tilbuddet om at bestille online og hente produkterne personligt. Derfor kan du vælge at undvære fragtgebyret, og tilmed hente produkterne nu og her.

Nichewebshop

Flertallet af nichebutikker på internettet er iværksætterfirmaer, som typisk er danske, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe når du bestiller jordbor til pto online på deres side.
Flertallet af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem forventes det at du får mere begavet hjælp fra mennesker der er eksperter i netop jordbor til pto.
Størstedelen af niche netbutikker er producenter af de produkterne som du kan finde i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nichebutikkerne online bør du få gode tilbud.
De største byggecentre i Danmark
jordbor til pto bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 kollegaer i de 17 varehuse. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

jordbor til pto harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag ca. 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

jordbor til pto jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 kollegaer i virksomhedens 122 byggecentre. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

jordbor til pto silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og omfatter i dag mere end 1.000 medarbejdere i selskabets 41 byggecentre. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger nu cirka 500 kollegaer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Stark startede i 1896, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 kollegaer i kædens 72 byggecentre. Stark er specialiseret i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for omkring 100 personer i selskabets 6 butikker. 10-4 satser på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er i dag arbejdsgiver for over 2.000 mennesker i de 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af over 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at regne på om du selv skal stå for hele projektet, eller du alternativt bør have eksperthjælp til dele af det. Ifald du skal have hjælp fra en professionel vil det oftest være en god idé at modtage tilbud fra en håndfuld leverandører.
2I god tid inden at du påbegynder byggeprojektet må det være yderst vigtigt med en forsikring om, at byggeriet ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der gælde fastsatte retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, samt hvad du ikke kan få lov til.
3Du skal aldrig nogensinde negligere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning bl.a. fod- og hovedbeklædning der skåner dig med henblik på potentielle skader. Det er yderst relevant at du husker din sikkerhed i byggeprojektet, ikke mindst hvis du ikke får assistance fra en fagperson.
4Du har mulighed for at hente offentlig støtte til byggeprojekter. Det tilbydes såfremt byggeprojektet gør en forskel for miljøet. Det forudsætter altså at byggeriet har betydning for naturen.
5Ofte vil det vise sig betydningsfuldt at have et budget for byggeprojektet, så man har en økonomisk ramme. Det bør blive fordelagtigt at nedfærdige alle omkostninger, og dernæst nedfælde ens omkostning ved dem slavisk.
6Du har adgang til en hel del guides og videoer online hvorfra du kan få inspiration. Navnligt YouTube giver ret så meget anvendelig info, særligt ifald du skriver søgeordene på engelsk.
7Der præsenterer sig utvivlsomt overraskende bump på vejen når det kommer til avancerede opgaver, og ergo vil det vise sig værdifuldt at man afsætter nok tid i køreplanen, således at man kan føle sig ubekymret om at nå i mål til tiden.
8Godt forarbejde vedbliver at være metoden til succes med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en strømlinet arbejdsplan, som dikterer hvilke opgaver der laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær skarp når du nedskriver agendaen.
9Det bør overvejes at indhente en hjælpende hånd til byggearbejdet, specielt når der er tale om væsentlige arbejdsopgaver. Nogle opgaver bør udføres af mere end en person. Dertil bliver det hurtigere og mere minderigt når der er flere der bidrager.
10Du bør aldrig undvære grej. Typisk vil det vise sig smart at have det parat før du igangsætter byggeprojektet. Det er i øvrigt en fordel at indregne de medfølgende omkostninger i dit budget.
11For opgaver udenfor har vejret stor betydning. Derfor kan du løbende undersøge femdøgnsprognosen når du nærmer dig byggeprocessen, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag begynder at regne bedst som du er ved at færdiggøre det omfattende byggeprojekt.
12Det er værdifuldt at have de presserende materialer tilgængelige i god tid før du går i krig med byggeprocessen. Du får god gavn af at udfærdige en enkel note som samler alle de ting der bliver brug for, og dernæst gennemgå punkterne, så du kan føle dig tryg ved at alt er klar.
De bedst anmeldte byggecentre
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % giver 1 stjerne. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er yderst beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som altså er meget imponerende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er enormt overlegent. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en score på 4,7 ud af 5, som jo er enormt imponerende. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor intet mindre end 86 % giver 5 stjerner, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
Hvilken fragtform skal jeg vælge?

Flere internet foretagender giver på nuværende tidspunkt en lang række forskellige billige fragtmuligheder til jordbor til pto. Den mest anvendte er efterhånden udleveringssteder, hvor du selv kan hente de nyindkøbte varer når du har mulighed for det. Fragttypen er altså usædvanlig overkommelig, og i mange tilfælde derudover den billigste leveringsmanér.

Du burde på samme måde overveje at vælge at få leveret hjem til dig privat eller ud til dit arbejdes adresse. Denne er jævnligt en kende mere omkostningsfuld, men ydermere ultra let gængelig ved køb af jordbor til pto online. Den mest prisbevidste type af levering kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, som desværre forudsætter at du lever nærved webshoppens byggemarked, fx Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Fragtperioden på jordbor til pto kan være virkelig vital såfremt vi behøver pakken om et øjeblik, så med det formål er det rigtig aktuelt at man dobbelttjekker den estimerede leveringsdato for jordbor til pto. Temmelig mange online firmaer – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – garanterer billig levering på næste hverdag på flere varenumre online, men som ikke desto mindre står og falder med at ordren lægges før et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de kan nå at få bestillingen skippet afsted inden pakkemedarbejderne holder fyraften.

Enkelte e-shops i Danmark sikrer gebyrfri levering på jordbor til pto online, men for det meste under forudsætning af at der indkøbes for et præcist beløb. Ellers må man udvælge den mest prisbevidste form for levering, som i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted.

Store webbutikker frembyder afhentning hvor man handler billig jordbor til pto hjemmefra og afhenter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan. Byggecentrene tilbyder for eksempel klik-og-hent på jordbor til pto i følgende områder:

Gentofte, Lystrup, Skanderborg, Aarhus, Næstved, Birkerød, Allerød, Albertslund, Horsens, Struer, Ikast, Kalundborg, Brabrand, Greve, Jyllinge, Åbyhøj, Holstebro, Brøndby, Vanløse, Varde, Vejle, Roskilde, Tårnby, Frederikshavn, Randers, Grenaa, Virum, Søborg, Herning, Brønshøj, Odder, Middelfart, Aabenraa, Højbjerg, Hvidovre, Sønderborg, Charlottenlund, Thisted, Nykøbing Falster, Rudersdal, Frederiksværk, Nærum, Frederiksberg, Skive, Hillerød, Nakskov, Hedehusene, Vordingborg, Taastrup, Køge, Haderslev, Ølstykke, Aalborg, Hobro, Lillerød, Rødovre, Farum, Gladsaxe, Haslev, Odense, Esbjerg, Korsør, Risskov, Brønderslev, Glostrup, Viborg, Svendborg, Kokkedal, Lyngby, Nyborg, Frederikssund, Dragør, Ishøj, Hjørring, Ballerup, Hedensted, Silkeborg, Stenløse, Tilst, Helsingør, Solrød Strand, København, Nørresundby, Vallensbæk, Kolding, Holbæk, Værløse, Herlev, Hørsholm, Fredericia, Ringsted, Slagelse, Valby, og Rønne, .

Afhentning ift. jordbor til pto er muligt i de fleste dele af landet: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland), Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Lolland, Østsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Amager) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Ved indkig i data står det klart, at internet shoppere jævnligt søger efter eksempelvis jordbor til pto online og jordbor til pto priser. Man ser derudover typisk mennesker lede efter fx billig jordbor til pto, køb jordbor til pto samt jordbor til pto tilbud, plus de store byggemarkeder som Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bygma, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Gode tilbud på jordbor til pto

Det har vist sig at være særdeles smart for folk at finde de laveste priser på billige jordbor til pto online fra flere internet butikker i Danmark, og til tak har de fleste internet varehuse fundet det nødvendigt at trykke salgspriserne på jordbor til pto enormt, og derudover yde fragt uden omkostninger.

Dog kan det til hver en tid blive udbytterigt at undersøge nogle få butikker på nettet efter billige priser på jordbor til pto online inden du bestiller, så man er på den sikre side med at indhente den billigste pris. Se ikke blot på de udbredte byggecentre som Bygma, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg og Stark.

Man må blot ikke undervurdere, at hvis en e-handler udlover billige jordbor til pto online på tilbud til en tilbudspris som virker uendeligt lav, kunne det mange gange være et signal om en snydagtig e-forhandler. Kortbestillinger er i hvert fald omfattet af en anordning, som garanterer dig som køber overfor falske internet forhandlere.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som en anden løsning bør du anvende en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afbetale prisen på jordbor til pto over en længere periode. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan.

Ved kig i søgedata bliver det tydeligt, at folk som regel leder efter fx jordbor til pto priser og billig jordbor til pto. Foruden dette ser vi typisk online shoppere efterspørge blandt andet jordbor til pto tilbud, jordbor til pto online samt køb jordbor til pto.

Kig på folks meninger

Trustpilot indebærer helt udmærkede løsninger til at gennemrode en længere række aktuelle konsumenters kritik og derved er det anbefalelsesværdigt, at du eksaminerer online firmaets bedømmelser før du handler billige jordbor til pto online.

Facebook indebærer ligeledes en række ønskværdige chancer for at få indsigt i netshoppens kundefokus. Desuden møder vi en række webbutikker som tilbyder folk at udfærdige en evaluering af virksomhedens service, hvilket også burde bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk shopper billige jordbor til pto online på en internet shop kunne man principielt kigge på webbutikkens handelsaftale, men det er mange gange en omfattende opgave, særligt på de velkendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Et alternativt forslag kunne være at undersøge om internet shoppen er medlem af e-mærket, siden det ofte er en forsikring om at internet forhandleren imødekommer gældende dansk lovgivning, tillige med at internet selskabet nu og da besøges af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende love.

Derudover tilbydes du anledning til støtte, såfremt du møder udfordringer i processen med din shopping med jordbor til pto. Desuden kan det være til hjælp at køber er påpasselig med de primære reglementer der har indvirkning på bestillingen af jordbor til pto online, eksempelvis den bytteret forretningen bruger.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man permanent gemmer ens e-mail kvittering, således man i fremtiden vil kunne påvise sin bestilling af jordbor til pto, ligegyldig om man shopper hos 10-4, Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg eller Silvan.

Inger Jørgensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Kirsten Mortensen gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Søren B gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Pia Thomsen gav 5 stjerner

Rigtig god service

9 tips til online indkøb
1Trustpilot bringer dig ultra gunstige løsninger til at se nærmere på en stor portion eksisterende køberes domme og af den grund er det prisværdigt, at du gennemgår e-forretningens omtaler forud for at du shopper billige jordbor til pto online. Facebook resulterer i endvidere en del habile metoder til at få indsigt i internet butikkens kundefokus.
2Det er jo ekstremt fleksibelt for enhver at sammenligne tilbud online på billige jordbor til pto fra forskellige e-forretninger, og til gengæld lover flere butikker på nettet gratis levering. Dog kan det immervæk være indbringende at tjekke nogle forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud forinden du shopper, således at du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
3Inden nogen køber billige jordbor til pto hos en shop burde man faktisk gennemse shoppens forretningsbetingelser, det er dog tit ikke super interessant. Udover dette er det en hjælp at køberen er obs på de vigtigste vedtægter der har indflydelse på købet af billige jordbor til pto online, som eksempelvis hvilken returret internet firmaet kører med.
4Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en forordning, der værner køber overfor fup outlets på nettet. Som alternativ kunne du drage fordel af en afdragsløsning fra fx ViaBill, for så vidt du ser en fordel i at afbetale pengene over tid.
5Antal dages levering er selvfølgelig temmelig aktuel forudsat man står og skal bruge ordren inden for få dage, så i det øjemed er det jo essentielt at du undersøger den estimerede leveringsdato ved jordbor til pto. En del e-shops giver billig dag-til-dag levering på adskillige varenumre, men det nødvendiggør at der bestilles inden et konkret tidspunkt.
6Vi går generelt ind for at kigge hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er en garanti for at netshoppen forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at internet webshoppen løbende evalueres af fagfolk der har indsigt i reglerne på området. Inden nogen køber billige jordbor til pto på en webbutik bør man utvivlsomt sætte sig ind i netshoppens vilkår.
7Den prisbilligste leveringsform er dog at hente ordren selv, men dette kræver at du har bopæl lige ved internet selskabets hjemsted. Den leveringsløsning kan være ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at du skal bruge jordbor til pto straks. Alternativt så præsterer nogle få online virksomheder fragt uden beregning, men ofte er det under forudsætning af at der aftages for et fastsat beløb.
8Nogle e-firmaer byder på levering uden gebyr på jordbor til pto, men for det meste under forudsætning af at du aftager for et fastsat beløb. Som alternativ kunne du vælge den mest betalelige leveringsmetode, der mange gange er at få fragtfirmaet til at køre produkterne til en pakkeshop. Muligheden bliver ofte desuden meget fleksibel. Den mindst kostelige leveringsmanér vil dog altid vise sig at være at du selv henter varerne.
9En lang række e-shops udlover nu til dags en lang række forskellige billige fragtmuligheder til jordbor til pto. En af de mest populære er lige nu at få leveret til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når du har mulighed for det. Fragtformen er altså virkelig praktisk, samt oftest også den mest betalelige fragtløsning.