Byggevarepriser.dk

Makita Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For de fleste er gør-det-selv projekter ens betydende med en masse spørgsmål. Hermed bør du overveje at vælge en netbutik, som tilbyder sparring og vejledning omkring Makita jordbor.
Det er absolut meget afgørende at se, om de varer du vil købe online overhovedet er på lager hos byggekæden. Som alternativ må du finde et andet.
Når du skal bruge dine byggematerialer nu og her eller blot vil spare fragtgebyret, så kan du tænke over at hente varerne personligt. Dette er først og fremmest muligt ved de udbredte byggekæder.
Der er ikke lighed i salgspriserne på billige Makita jordbor alt efter hvor du handler online. En del satser på gode priser, og andre har faglig sparring. Du må vurdere hvad du foretrækker.
Du skal vide hvilke betingelser butikken udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Af den grund bør man læse virksomhedens betingelser.
Nogle byggemarkeder sælger et enormt sortiment, imens andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du bør vide om det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare Makita jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og landskendte virksomheder, som medvirker til en tryghedsfølelse til dig der skal købe online. Dette vil nogle se fordele i.
De kendte byggekæder er fysisk til stede i nærheden af dig selv, og pga. det har flertallet tilbuddet om at handle online og køre materialerne selv. Dermed kan du undvære fragtomkostningen, og endda få varerne hurtigere.
De gængse byggecentre samler varer fra mange nichebutikker, så du kan shoppe fra et bredt sortiment af Makita jordbor online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som oftest er danske, måske endda fra dit lokalområde. Disse støtter du ved at handle Makita jordbor online på deres side.
Diverse webshops i små nicher producerer selv de varer som du kan købe i byggemarkederne. Når du køber direkte igennem niche netbutikkerne online kan du muligvis få en billig pris.
En masse webshops med fokus på en enkelt niche har ekstra meget forstand på deres produkter, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du modtage en høj grad af kompetent rådgivning fra folk der er eksperter i netop Makita jordbor.
Danmarks største byggemarkeder

10-4 begyndte i 1947, og beskæftiger nu omtrent 100 ansatte i forretningens 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

Makita jordbor silvan

Silvan kom frem i 1968, og lønner i dag cirka 1.000 medarbejdere i selskabets 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på billige priser til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 personer i virksomhedens 104 varehuse. XL-Byg satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev dannet i 1896, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 kollegaer i byggemarkedets 72 butikker. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i byggemarkedets 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Makita jordbor jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og udgøres nu af omtrent 2.100 personer i kædens 122 butikker. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.300 medarbejdere i byggemarkedets 56 byggecentre. Bygma har fokus på salg til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Makita jordbor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu omtrent 1.000 kollegaer i kædens 17 byggecentre. Bauhaus satser på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og udgøres nu af mere end 500 ansatte i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Makita jordbor harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Der kan findes ekstremt mange hjælpeartikler og videoer via internettet som der kan findes hjælp i. I særlig grad YouTube tilbyder dig en masse almennyttig information, specielt såfremt du kigger i hele verden.
2Du må ikke glemme dit eget helbred, så husk sikkerhedsbeklædning som arbejdssko der skåner dig overfor potentielle skader. Det er smart at have styr på dit eget ve og vel i arbejdet, især hvis du ikke fremskaffer eksperthjælp.
3Ofte vil det være vigtigt at nedskrive et budget for optimeringen, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det er fornuftigt at notere alle udgiftsposter, og efterfølgende nedfælde prisen på dem en ad gangen.
4Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få stor betydning. Derfor må du jævnligt tage notits af vejrmeldingerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det ud af det blå starter med at stå ned i stænger nøjagtig som du er startet på dit komplicerede projekt.
5Husk at kalkulere om du ønsker at stå for hele projektet selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en professionel til områder af projektet. Forudsat at du tager imod professionel assistance vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere tilbud fra en håndfuld entreprenører.
6Det vil vise sig afgørende at have de påkrævede byggematerialer tilgængelige forinden du går i gang med arbejdet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig liste hvoraf der fremgår hver eneste ting du skal bruge, og dernæst eftergå hver eneste ting, således at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
7Det er en god idé at få assistance til arbejdet, især såfremt det er store byggeopgaver. Omfattende byggerier gør krav på mere end en person. Derudover viser det sig mere effektivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
8Der viser sig stort set altid pludselige hovedpiner når det handler om krævende byggeprojekter, og derfor vurderes det væsentligt at man afsætter god plads i handlingsplanen, med formålet om at man er sikker på at nå i mål til tiden.
9Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at nå problemfrit i mål med dit byggeprojekt. Du bør overveje at udarbejde en effektiv arbejdsplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din strategi.
10Du må aldrig stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at du har udstyret tilgængeligt før du starter arbejdet. Du må heller ikke glemme at tillægge de her omkostninger i byggeriets budget.
11I visse tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggerier. Det kan man få såfremt projektet er miljøvenligt. Støtten er altså afhængig af at ombygningen har positiv betydning for klimaet.
12Inden du igangsætter dit byggeprojekt må det være ufatteligt centralt med en forsikring om, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvor du bor kan der være begrænsende love som beskriver, hvad du må, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
De højest bedømte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og alene 4 % giver 1 stjerne. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er usædvanligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er usædvanligt flot. Bedømmelsen grundlægges af 2.856 ratings, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er hamrende flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En lang række internet firmaer foreslår i dag flere billige løsninger til levering til Makita jordbor. En af dem der er mest anvendt er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke når det passer ind i din hverdag. Metoden er jo virkelig smertefri, samt tit derudover den billigste fragtløsning.

Du burde ligeledes prøve at bestille varerne til levering til din private bopæl eller ud til din arbejdsplads. Fragtløsningen er sædvanligvis en smule mere pebret, men til gengæld virkelig simpel ved køb af Makita jordbor online. Den mest billige leveringsmåde er utvivlsomt at du selv henter varerne, hvilket dog betinges af at du fysisk befinder dig i kort afstand af online forhandlerens byggecenter, fx Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på Makita jordbor er selvfølgelig super vigtig såfremt vi har behov for dine nye produkter om få sekunder, og af den grund er det skam afgørende at man finder den anslåede leveringstid for Makita jordbor. Masser af internet outlets – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – byder på billig dag-til-dag levering på en masse produkter online, som står og falder med at transaktionen gennemføres inden et bestemt tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer afsted før de pakkeansatte drager hjemad.

Nogle få internet virksomheder byder på levering uden gebyr på Makita jordbor online, men i reglen kun når man køber for et konkret beløb. Ellers kan du tage den billigste form for fragt, der ofte vil være at få leveret din pakke til et udleveringssted.

En række webbutikker udlover klik-og-hent hvor du køber billig Makita jordbor hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma og XL-Byg. Byggekæderne tilbyder blandt andet afhentning af Makita jordbor i følgende områder:

Hørsholm, Vanløse, Slagelse, Aabenraa, Hobro, Solrød Strand, Horsens, Lystrup, Køge, Holbæk, Brøndby, Kokkedal, Næstved, Ballerup, Skanderborg, Hedehusene, Helsingør, Randers, Silkeborg, Jyllinge, Kolding, Svendborg, Brønderslev, Charlottenlund, Nørresundby, København, Frederikshavn, Nakskov, Rudersdal, Haslev, Odense, Tårnby, Hjørring, Ikast, Værløse, Frederiksberg, Taastrup, Ølstykke, Herning, Aarhus, Varde, Roskilde, Vejle, Ishøj, Allerød, Odder, Albertslund, Søborg, Middelfart, Hedensted, Holstebro, Hillerød, Virum, Korsør, Frederikssund, Viborg, Gladsaxe, Struer, Greve, Fredericia, Brønshøj, Esbjerg, Lillerød, Brabrand, Lyngby, Aalborg, Ringsted, Nærum, Valby, Vordingborg, Hvidovre, Thisted, Højbjerg, Frederiksværk, Kalundborg, Nyborg, Dragør, Vallensbæk, Risskov, Farum, Stenløse, Skive, Rønne, Tilst, Birkerød, Glostrup, Åbyhøj, Grenaa, Sønderborg, Haderslev, Gentofte, Nykøbing Falster, Herlev, og Rødovre, .

Afhentning ift. Makita jordbor er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syddanmark, Østjylland), Sjælland (Midtsjælland, Bornholm, Vestsjælland, Østsjælland, Falster, Amager, Hovedstaden, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn).

Når vi ser på data bliver det klart, at online shoppere jævnligt kigger efter bl.a. køb Makita jordbor og Makita jordbor priser. Foruden dette oplever vi som regel online shoppere søge for eksempel billig Makita jordbor, Makita jordbor tilbud og Makita jordbor online, plus de kendte byggekæder som Bauhaus, Silvan, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Bygma og Davidsen.

Find den bedste pris på Makita jordbor

Det er jo ualmindeligt problemfrit for alle at finde tilbud på billige Makita jordbor online i blandt flere internet forhandlere i Danmark, og følgelig har mange e-firmaer set sig tvunget til at mindske prisen på Makita jordbor betydeligt, og endda præstere gebyrfri levering.

Det kan dog immervæk være profitabelt at se nærmere på visse internet foretagender efter tilbud og rabatter på Makita jordbor online forud for at du handler, så du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris. Se ikke bare på de velkendte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Davidsen, Stark, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg.

Man må bare være årvågen med, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige Makita jordbor online til en tilbudspris der kan ses som uendeligt letkøbt, så bør det for det meste være en indikator for en uærlig shop. Shopping med kort er i hvert fald indbefattet af et lovbud, hvilket støtter kunden imod uægte forretninger på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Alternativt burde du benytte et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du hellere vil finansiere pengene til Makita jordbor i flere bidder. Dette tilbydes typisk i niche webshops, i modsætning til de udbredte byggemarkeder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg og Silvan.

Ses der på søgedata står det tydeligt, at mennesker tit kigger efter eksempelvis Makita jordbor priser og køb Makita jordbor. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter blandt andet Makita jordbor online, Makita jordbor tilbud samt billig Makita jordbor.

Gennemsøg tidligere køberes meninger

Trustpilot leverer absolut nyttige genveje til at gøre dig bekendt med mange tidligere forbrugeres reflektioner og herved går vi ind for, at du ser nærmere på online butikkens vurderinger forud for at du køber billige Makita jordbor online.

Facebook forærer dig lige så vel ret så ærlige chancer for at få indsigt i e-butikkens pålidelighed. Tilmed møder vi mange internet handler som tilbyder folk at ytre en vurdering af ordreforløbet, som tilmed kan udnyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Inden nogen handler billige Makita jordbor online på en internet butik bør de på en vis måde betragte netshoppens handelsvilkår, det er dog uden tvivl ikke super spændende, især med de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg, Davidsen, Silvan og Bygma.

En anden mulighed kan være at undersøge hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, hvilket skulle være en påvisning af at e-shoppen overholder de officielle regler, samt at online virksomheden hyppigt efterses af sagkyndige der har ekspertise inden for reglerne.

Derudover giver det dig genvej til at få assistance, hvis du får problemer i forbindelse med din ordre på Makita jordbor. Herudover går vi ind for at kunden er vidende om de grundlæggende vedtægter der kan have indflydelse på købet af Makita jordbor online, fx den ombytningsrettighed internet shoppen kører med.

I relation til det er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid sikrer sin ordrekvittering, så man når som helst kan eftervise sit køb af Makita jordbor, uagtet om man shopper hos Davidsen, XL-Byg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg eller Silvan.

Jørgen A gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Lene L gav 4 stjerner

Altid PERFEKT.

Niels gav 5 stjerner

Altid en fornøjelse

Anne gav 4 stjerner

Lynhurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Generelt slår vi et slag for at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærke tilsluttet, fordi det kan være en indikator for at internet webshoppen overholder de danske retningslinjer, foruden at online webshoppen undertiden kontrolleres af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser. Forud for at nogen bestiller billige Makita jordbor i en forretning på nettet behøver de i og for sig gennemse deres betingelser.
2Trustpilot leverer rigtig ærlige chancer for at efterforske ganske mange andre kunders bedømmelser og på grund af dette anbefaler vi, at du tjekker online forhandlerens vurderinger forinden du handler billige Makita jordbor online. Facebook medfører på samme måde temmelig fordelagtige metoder til at få indblik i internet virksomhedens popularitet.
3Nogle e-handler i Danmark tilbyder gebyrfri levering på Makita jordbor, men oftest gælder det kun hvis der købes for et konkret beløb. Desuden må man gribe den mest prisbevidste type af levering, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at køre din ordre til et udleveringssted. Denne bliver undertiden tillige temmelig uproblematisk. Den mest billige leveringsløsning vil dog til enhver tid være at hente ordren selv.
4En lang række online firmaer foreslår til alt held diverse billige fragttyper til Makita jordbor. En der er meget populær er for øjeblikket pakkeshoppen, så du selv har mulighed for at hente de nyindkøbte produkter på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmuligheden er nemlig særligt let gængelig, og i mange tilfælde endvidere den prisbilligste fragtform.
5Forud for at nogen shopper billige Makita jordbor i en e-forretning bør man altid gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsaftale, men det er mange gange ikke super spændende. Tilmed rekommanderer vi at køber er klar over de mest vedkommende retningslinjer der har betydning for shopping af billige Makita jordbor online, eksempelvis hvilken returpolitik netshoppen kører med.
6Den mest letkøbte metode til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af online webshoppens hjemsted. Den mulighed for levering er naturligvis ekstremt vital når du har brug for Makita jordbor omgående. Alternativt så sikrer en hel del online virksomheder billig fragt, men ofte kræves det at der indkøbes for en bestemt pris.
7Det har vist sig at være særligt let gængeligt for almindelige dødelige at prissammenligne online på billige Makita jordbor fra forskellige internet foretagender, og altså frembyder masser af online forhandlere gebyrfri levering. Til gengæld kan det til hver en tid vise sig profitabelt at undersøge nogle enkelte internet butikker efter billige priser inden du shopper, således at du er skråsikker på at få den mest betalelige pris.
8Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller betalinger med mobilen. Shopping med kort er dækket ind under et regelsæt, som skærmer folk imod uærlige webbutikker. Alternativt burde du overveje et afdragstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du ønsker at finansiere beløbet over en periode.
9Leveringshastigheden kan vise sig at være særligt afgørende hvis vi absolut skal bruge din ordre om få sekunder, og med det formål er det sandelig centralt at vi besigtiger leveringstiden på Makita jordbor. En række internet shops stiller udsigt til billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære varer, men som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres forud for et fastsat klokkeslæt.