Byggevarepriser.dk

Jordbor 200 mm

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du står og skal bruge varerne nu og her eller blot ønsker at blive fri for leveringsomkostningen, så kan du med fordel hente varerne på egen hånd. Det er i høj grad muligt hos de velkendte byggecentre.
For nogle er byggeprojekter lig med en stor portion spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved et online byggemarked, som giver information omkring jordbor 200 mm.
Flere byggecentre fremviser et stort produktudvalg, imens nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at have adskillige varetyper at vælge i mellem, foruden bare jordbor 200 mm.
Du skal være opmærksom på hvilke retningslinjer webshoppen udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse forretningens betingelser.
Der findes forskelle i prisniveauet på billige jordbor 200 mm fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på de bedste priser, og andre har fokus på kompetent rådgivning. Du skal forholde dig til hvad der for dig betyder mest.
Det er naturligvis meget relevant at tjekke, om de produkter du vil købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Alternativt kan du være nødt til at lede andre steder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger produkter fra adskillige nichebutikker, og dermed har du mulighed for at shoppe fra et stort udvalg af jordbor 200 mm online.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og herigennem har mange valget om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Herigennem er det muligt at undvære leveringsomkostningen, og ovenikøbet få fat i varerne straks.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte virksomheder, som bidrager til øget tryghed til dig der skal købe online. Det kan du se som en fordel.

Nichewebshop

Flertallet af webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksættervirksomheder, der oftest har danske ejere, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du ved at købe jordbor 200 mm online på deres hjemmeside.
Mange specialiserede netbutikker er eksperter i det produktudvalg de har online, idet de kun sælger disse produkter. Således kan du få ekstremt gavnlig vejledning fra folk med ekspertviden i lige præcis jordbor 200 mm.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Når du køber direkte på nicheforretningerne online er det muligt at få billigere priser.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i forretningens 6 butikker. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

jordbor 200 mm jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres nu af flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og styres dagligt af i nærheden af 2.000 mennesker i deres 104 butikker. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

jordbor 200 mm harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 ansatte i kædens 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af ca. 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen satser på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

jordbor 200 mm bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 ansatte i de 72 butikker. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres i dag af flere end 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres i dag af omtrent 2.300 mennesker i kædens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

jordbor 200 mm silvan

Silvan begyndte i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 medarbejdere i de 41 byggecentre. Silvan er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for omtrent 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeri
1Inden du opstarter arbejdet kan det vise sig ret værdifuldt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet er inden for lovens rammer. Afhængigt af din bopæl kan der gælde gældende retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke er lovligt.
2Der viser sig altid uforudsigelige problemer når det gælder store projekter, og pga. dette viser det sig væsentligt at man har afsat god plads i arbejdsplanen, som gør at man kan føle sig overbevist om at komme i mål.
3Det bliver fundamentalt at du har de relevante byggematerialer klar til brug inden du påbegynder arbejdet. Du har god gavn af at nedskrive en enkel note som indeholder alt hvad du skal bruge, og så gennemløbe hvert enkelt punkt, så du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
4For byggeprojekter udenfor har eventuelt regnvejr en væsentlig rolle. Af den årsag må du tit kigge på vejrudsigten i den tid der er op til projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke ud af det blå starter med at stå ned i stænger når du lige er gået i gang med dit avancerede projekt.
5Det er anbefalelsesværdigt at få assistance til byggeprojektet, især hvis det er større byggeprojekter. Store projekter gør krav på flere personer. I øvrigt bliver det mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
6Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med arbejdet. Du bør overveje at sammensætte en strømlinet tidsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil lave på hvilken dag, samt en dertilhørende nummerorden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din agenda.
7Du bør aldrig negligere dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj som hoved- og fodbeklædning som beskytter dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant at du husker dit eget helbred i byggeriet, især hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
8Der ligger en overflod af hjælpeartikler og videoer via nettet som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube tilbyder dig ret så meget brugbar viden, særligt forudsat at man kigger på engelsk.
9Det kan vise sig at være betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for optimeringen, så man har styr på omkostningerne. Det bør blive fordelagtigt at kortlægge alle udgiftsposter, og bagefter kortlægge eventuelle tilbud på dem en ad gangen.
10Du vil under ingen omstændigheder undvære værktøj. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at du har det til disposition forinden du iværksætter byggeprocessen. Det er desuden fordelagtigt at tillægge de her udgiftsposter i byggeriets regnskab.
11Måske burde det overvejes om byggeriet kan klares alene, eller du kan have fordel af at investere i hjælp fra en professionel til opstarten af byggeriet. Såfremt du søger eksperthjælp vil det oftest være en god idé at indhente forslag fra diverse foretagender.
12Nogle gange kan man få offentligt tilskud til ombygninger. Det gives såfremt byggeprojektet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver med andre ord at ombygningen influerer positivt på naturen.
De højest bedømte byggemarkeder
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ultra overlegent. Ratingen er baseret på 19.208 meninger, hvor imponerende 84 % har givet maksimum point, og bare 2 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket tydeligvis er ekstremt flot. Vurderingen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som selvsagt er ekstremt imponerende. Karakteren er regnet ud fra 2.856 meninger, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og bare 9 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos Harald-Nyborg.dk giver dem 4,6 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som utvivlsomt er fantastisk flot. Vurderingen tager udgangspunkt i 28.109 ratings, hvor hele 76 % kvitterer med topkarakter, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmodel er smartest?

Flere e-forretninger udlover heldigvis en række forskellige billige fragtmuligheder til jordbor 200 mm. Det mest almindelige er i dag at få bragt ordren til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine produkter når du har mulighed for det. Fragtmuligheden er nemlig vældig bekvem, og oftest endda den mest billige løsning til levering.

Du bør ydermere afveje for og imod at få pakken sendt til din lejlighed eller hus eller ud på dit arbejde. Leveringsformen viser sig godt nok en sjat dyrere, men endvidere særdeles nem med jordbor 200 mm online. Den mest prisbevidste leveringsmodel vil dog altid være at du selv henter ordren, men dette betinges af at du fysisk befinder dig nærved internet webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringsdygtigheden på jordbor 200 mm kan i nogle tilfælde være særdeles central når man har brug for dine nye varer inden for kort tid, og herved er det fuldt ud relevant at vi studerer det forventede leveringstidspunkt ved jordbor 200 mm. En række internet varehuse – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – garanterer billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varer online, men det er påkrævet at du bestiller forinden et nøjagtigt tidspunkt, således at de kan nå at få produkterne sendt afsted før pakkepersonalet har fri.

Nogle e-handler i Danmark lover fragt uden gebyr på jordbor 200 mm online, men i de fleste tilfælde er det påkrævet at man køber for et præcist beløb. Alternativt burde du gribe den prisbilligste leveringsmulighed, der oftest vil være at få leveret ordren til et udleveringssted.

En del netbutikker tildeler afhentning hvor du køber billig jordbor 200 mm online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Davidsen. Byggemarkederne tildeler fx click-and-collect på jordbor 200 mm i følgende områder:

Gentofte, Haslev, Hillerød, Hørsholm, Rudersdal, Hobro, Brabrand, Vordingborg, Holbæk, Hvidovre, Søborg, Aarhus, Roskilde, Viborg, Vallensbæk, Brønshøj, Nykøbing Falster, Tilst, Korsør, Taastrup, Frederiksberg, Randers, Dragør, Farum, Glostrup, København, Ølstykke, Ringsted, Hedensted, Frederikssund, Aabenraa, Brøndby, Jyllinge, Struer, Silkeborg, Haderslev, Birkerød, Næstved, Lillerød, Albertslund, Skanderborg, Allerød, Højbjerg, Stenløse, Herning, Nakskov, Nyborg, Ikast, Skive, Nærum, Ballerup, Brønderslev, Thisted, Sønderborg, Odense, Helsingør, Varde, Holstebro, Rønne, Risskov, Esbjerg, Slagelse, Vanløse, Kolding, Nørresundby, Herlev, Kalundborg, Horsens, Grenaa, Værløse, Tårnby, Gladsaxe, Fredericia, Åbyhøj, Ishøj, Lyngby, Rødovre, Virum, Vejle, Valby, Aalborg, Hedehusene, Frederiksværk, Svendborg, Charlottenlund, Middelfart, Hjørring, Lystrup, Solrød Strand, Odder, Frederikshavn, Kokkedal, Køge, og Greve, .

Afhentning ift. jordbor 200 mm er en mulighed i alle områder af landet: Jylland (Syddanmark, Østjylland, Nordjylland, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Vestjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Lolland, Sydsjælland, Østsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Bornholm, Hovedstaden, Amager).

Ved kig i søgedata bliver det klart, at mennesker som regel efterspørger eksempelvis jordbor 200 mm tilbud og billig jordbor 200 mm. Man ser desuden tit internet shoppere kigge efter for eksempel køb jordbor 200 mm, jordbor 200 mm priser samt jordbor 200 mm online, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Priser på jordbor 200 mm

Det er efterhånden meget ukompliceret for forbrugerne at analysere tilbud på billige jordbor 200 mm online i blandt diverse internet butikker i Danmark, og herved har adskillige e-butikker ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på jordbor 200 mm eftertrykkeligt, og ovenikøbet præstere billig levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig udbytterigt at sammenligne diverse internet webshops efter billige priser på jordbor 200 mm online forinden du færdiggør din shopping, så du er usvigeligt sikker på at få fat i den mindst kostelige pris. Se ikke kun hos de gængse byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Du bør blot være klar over, at når en internet webshop frembyder billige jordbor 200 mm online til en pris der kan virke enormt favorabel, så burde det i nogle tilfælde være et faresignal om en uægte internet shop. Betalinger med kort er ikke desto mindre indbefattet af en lovbestemmelse, hvilket hjælper dig som kunde imod bedrageriske online selskaber.

Vi anbefaler generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ bør du overveje en billig afdragsordning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afbetale pengene til jordbor 200 mm over tid. Det foreslåes som regel hos specialiserede netbutikker, men ikke de store byggecentre som fx Jem og Fix, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 og Bauhaus.

Når man kigger i statistikkerne står det klart, at folk som regel søger efter fx jordbor 200 mm online og køb jordbor 200 mm. Foruden dette ser man som regel internet shoppere søge for eksempel jordbor 200 mm priser, jordbor 200 mm tilbud samt billig jordbor 200 mm.

Gennemsøg folks erfaringer

Trustpilot yder flere fordelagtige løsninger til at gennemrode en lang række øvrige brugeres evalueringer og af den grund er det anbefalelsesværdigt, at du gennemgår webbutikkens anmeldelser inden du lægger din bestilling på billige jordbor 200 mm online.

Facebook genererer tilsvarende uden sammenligning anstændige løsninger til at få et kig ind i online virksomhedens pålidelighed. I øvrigt ser vi en del online selskaber i Danmark som tilbyder kunderne at frembringe en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes bør bruges til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige jordbor 200 mm online på en internet webshop kunne man sådan set kigge på netbutikkens regler, dog er det bare ikke særlig sjovt, især hos de gængse byggekæder som Bygma, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Alternativet kan være at kigge om e-forretningen er e-mærke tilsluttet, grundet at det burde være en garanti for at e-shoppen forstår de gældende danske regler, udover at online firmaet regelmæssigt besøges af fagfolk som er indført i bestemmelserne på området.

Dette er en god anledning til støtte, hvis du bliver udsat for problemer ved din bestilling af jordbor 200 mm. Ligeså tilråder vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle regler i forbindelse med købet af jordbor 200 mm online, som eksempelvis den ombytningspolitik online shoppen lover.

Derfor er det på samme måde afgørende, at man når som helst sikrer sin faktura, således man i fremtiden vil kunne dokumentere købet af jordbor 200 mm, hvad end man bestiller hos 10-4, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg eller Stark.

Jan Andersen gav 5 stjerner

Hurtigt og nemt via WEB

Henrik A gav 4 stjerner

Rigtig god service

Charlotte D gav 5 stjerner

Fuld tilfreds

Poul P gav 4 stjerner

Super nem hjemmeside og hurtig levering

9 gode råd til køb på nettet
1Forud for at nogen shopper billige jordbor 200 mm i en webbutik behøver de i princippet gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens regler, men det er for det meste ikke super interessant. Herudover støtter vi at man er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med shopping af billige jordbor 200 mm online, eksempelvis hvilken ombytningsret e-forhandleren tilbyder.
2Trustpilot frembyder egentlig hæderlige løsninger til at efterse ganske mange tidligere køberes reflektioner og af den grund går vi ind for, at du gennemsøger internet firmaets bedømmelser forud for at du shopper billige jordbor 200 mm online. Facebook tilbyder for øvrigt visse gode løsninger til at få indblik i e-forretningens troværdighed.
3Det er i dag ret så gnidningsløst for forbrugerne at sammenholde priser online på billige jordbor 200 mm på forskellige online firmaer, og derved præsterer massevis af online forretninger levering uden omkostninger. Derfor kan det ikke desto mindre være udbytterigt at besigtige en række netbutikker efter rabat og tilbud før du gennemfører dit køb, sådan at man er velinformeret til at få den bedste pris.
4Generelt tilråder vi at tjekke om e-forhandleren er e-mærket medlem, som typisk er et signal om at internet forhandleren følger de danske love, samt at virksomheden rutinemæssigt monitoreres af eksperter der har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår. Forinden nogen handler billige jordbor 200 mm i en shop kan de ideelt set se på virksomhedens handelsvilkår.
5Fragttiden kan i nogle tilfælde være ret så relevant om vi absolut skal bruge varerne omgående, så i det øjemed er det selvsagt relevant at vi finder den estimerede leveringsdato for jordbor 200 mm. Masser af shops på nettet tilsiger billig levering efter en enkelt hverdag på adskillige varer, hvilket dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et besluttet klokkeslæt.
6Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Kortbestillinger er dækket ind under en regel, som passer på dig som køber imod bedrageriske outlets på nettet. Alternativt bør du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du vil godtgøre prisen over en periode.
7Indtil flere netshops garanterer levering uden betaling på jordbor 200 mm, men typisk er det påkrævet at der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ kan du foretrække den mest letkøbte form for fragt, hvilket i mange tilfælde vil være at få dem til at levere bestillingen til et afhentningssted. Denne viser sig ofte desuden temmelig smart. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
8Den billigste leveringsmanér er uden tvivl selv at hente ordren, men den mulighed er betinget af at du lever nær e-butikkens lager. Den fragtmulighed er naturligvis usædvanlig essentiel hvis man mangler jordbor 200 mm inden for få dage. Alternativt så sikrer en hel del internet varehuse portofri levering, men typisk er det så præmissen at der indkøbes for en fastsat pris.
9En stor portion internet forretninger yder til alt held diverse forskellige billige leveringstyper til jordbor 200 mm. En af de mest moderne er i øjeblikket at afsende til en pakkeshop, som gør det muligt at hente din pakke lige præcis når det passer ind i din kalender. Metoden er jo virkelig ukompliceret, samt tit endvidere den mest prisbevidste fragtløsning.