Byggevarepriser.dk

Fiskars Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør være opmærksom på hvilke betingelser der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med fx returnering. Derfor bør man undersøge webshoppens betingelser.
Det er selvsagt meget vigtigt at vide, om den vare du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke kan du tjekke de andre.
Flere byggekæder sælger et stort sortiment af varer, og øvrige har fokus på en specifik type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge i blandt, udover blot Fiskars jordbor.
Når du vil have byggematerialerne hurtigt eller blot ønsker at undgå fragten, så kunne du tænke over at fragte materialerne personligt. Dette er i høj grad muligt hos de velkendte byggekæder.
For mange er et byggeprojekt lig med en masse spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at vælge en webshop, hvor du kan få tips og tricks til valg af Fiskars jordbor.
Der kan være forskel på prisniveauet på billige Fiskars jordbor fra byggekæde til byggekæde. Enkelte har fokus på gode priser, og øvrige tilbyder faglig sparring. Du må afveje hvad du helst vil have.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og bekendte forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når du skal handle online. Dette vil nogle se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder finder du mange steder i landet, og af den grund har mange valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på egen hånd. Takket være dette kan du slippe for fragtomkostningen, og sågar hente produkterne hurtigere.
De kendte byggemarkeder sælger varer fra flere leverandører, og hermed kan du vælge fra et stort udvalg af Fiskars jordbor online.

Nichewebshop

Diverse specialiserede webshops har en dyb forståelse for deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Derfor forventes det at du får ekstra kyndig sparring fra mennesker med specialistviden i lige præcis Fiskars jordbor.
Størstedelen af nichebutikker på internettet er opstartsfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis endda lokalt nær dig. Disse kan du hjælpe idet du handler Fiskars jordbor online på deres side.
Flertallet af nichebutikker står selv for produktion af varerne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på disse nichewebshops online kan du muligvis få ekstra gode tilbud.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Bygma startede i 1952, og udgøres i dag af ca. 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Fiskars jordbor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i firmaets 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og lønner i dag over 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag flere end 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for mere end 1 milliard kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af omtrent 100 ansatte i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

Fiskars jordbor silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu over 1.000 kollegaer i de 41 varehuse. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Fiskars jordbor harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Fiskars jordbor jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og udgøres i dag af ca. 2.100 mennesker i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i selskabets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 7 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og omfatter i dag omkring 1.000 medarbejdere i deres 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Der præsenterer sig som regel pludselige bump på vejen når det gælder store opgaver, og som følge heraf kan det vise sig meningsfuldt at der afsættes en del tid i tidsplanen, som vil medvirke til at man kan være ubekymret om at have tid nok til det.
2Det er af stor betydning at du har alle byggematerialer klar til brug forinden du går til værks med dit arbejde. Du kunne med fordel udfærdige en simpel indkøbsseddel som samler alle de ting du får brug for, og dernæst tjekke oversigten, således at du bliver sikker på at der ikke mangler noget.
3I visse tilfælde kan man få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når byggeprojektet er godt for miljøet. Modtagelsen af tilskud er altså betinget af at renoveringen forbedrer klimaet.
4Ofte vil det vise sig vigtigt at have en budgetoversigt for dit projekt, så du har styr på den økonomiske del. Det kan være sundt at gennemgå hver enkelt udgift, hvorefter man bør indsamle eventuelle tilbud på dem slavisk.
5Godt forarbejde er vejen til et godt forløb med projektet. Du anbefales at liste en strømlinet strategi, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være konkret når du sammensætter din arbejdsplan.
6Det kan vise sig at være godt at indhente en hjælpende hånd til byggeprojektet, specielt når der er tale om omfattende projekter. Store projekter behøver flere personer. Samtidig må det blive mere effektivt og mere minderigt når man er flere til at løse opgaven.
7Der kan findes utrolig mange hjælpeartikler og videoer på internettet hvorfra du kan få gode råd. I særlig grad YouTube er kilde til store mængder brugbar viden, ikke mindst hvis du kigger på engelsk.
8For udendørs byggeprojekter har vejret en væsentlig rolle. Således kan du regelmæssigt tage et kig på femdøgnsprognosen i dagene op til starten på projektet, så du undgår at det uventet går i gang med at regne netop som du vil i gang med dit omfattende projekt.
9Du bør regne på om byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt skal fremskaffe hjælp fra en fagperson til noget af byggeriet. Når du fremskaffer eksperthjælp er det normalt at lede efter prisoverslag fra flere firmaer.
10I god tid inden at du optager arbejdet er det vanvittigt centralt med en forsikring om, at byggeprojektet overhovedet ikke er ulovligt. Alt efter hvor du bor kan der gælde begrænsende retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad du ikke må.
11Du skal nødig nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej beskyttelse inklusiv sikkerhedshjelm som beskyttelse imod potentielle skader. Det er uundværligt at have styr på dit eget helbred i dit byggeprojekt, især hvis du ikke køber assistance fra en fagperson.
12Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde kan det vise sig af stor betydning at du har udstyret til rådighed når du indleder byggeprocessen. Det er derudover fordelagtigt at påregne disse udgiftsposter i budgettet for byggeriet.
De mest populære byggecentre
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er temmelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 2.856 bedømmelser, hvor imponerende 59 % giver maksimum point, og blot 9 % har givet den laveste karakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er meget imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf hele 69 % giver toprating, og blot 8 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score ligger på 4,6 ud af 5, som jo er enormt betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 4 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er rigtig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 tilkendegivelser, hvoraf hele 84 % har givet toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmanér er bedst?

En masse e-shops udlover nu om dage en hel del forskellige billige leveringstyper til Fiskars jordbor. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente produkterne når du har mulighed for det. Leveringsformen er nemlig ret problemfri, samt typisk desuden den mest prisbevidste leveringsmodel.

Du burde også vælge at vælge at få leveret til din lejlighed eller ud til din arbejdsplads. Fragttypen bliver for det meste en sjat mere bekostelig, men til gengæld i høj grad nem ift. Fiskars jordbor online. Den billigste form for fragt kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, men dette er betinget af at du opholder dig nær internet shoppens byggecenter, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan eller Jem og Fix.

Leveringsdygtigheden på Fiskars jordbor er selvfølgelig særdeles relevant når vi står og skal bruge varen inden for kort tid, så af den grund er det komplet relevant at vi ser nærmere på den anslåede leveringstid for Fiskars jordbor. En del byggeforretninger – eksempelvis Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig levering på næste hverdag på en lang række af deres produkter online, men som trods alt beroer på at ordren gennemføres tidligere end et besluttet tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få varen afsted inden medarbejderne holder fyraften.

Enkelte netshops yder fragt uden omkostninger på Fiskars jordbor online, men i mange tilfælde under forudsætning af at der shoppes for et fastslået beløb. Derudover må man beslutte sig for den billigste fragtform, hvilket ofte vil blive at få fragtfirmaet til at bringe produkterne til et udleveringssted.

Temmelig mange netbutikker tildeler click-and-collect hvor man bestiller billig Fiskars jordbor på nettet men selv henter i butikken. Fx Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bauhaus og 10-4. Byggemarkederne foreslår bl.a. click-and-collect på Fiskars jordbor i følgende byer:

Tilst, Odder, Risskov, Hørsholm, Vallensbæk, Nørresundby, Holstebro, Sønderborg, Esbjerg, Solrød Strand, Valby, Frederiksberg, Vordingborg, Helsingør, Virum, Stenløse, Ballerup, Brønderslev, Aalborg, Silkeborg, Hillerød, Frederikshavn, Aabenraa, Skanderborg, Vanløse, Tårnby, Rønne, Rudersdal, Kolding, Lillerød, Albertslund, Fredericia, Brabrand, Allerød, Køge, Haslev, Brønshøj, Næstved, Gladsaxe, Ikast, Nyborg, Kokkedal, Aarhus, Hedehusene, Søborg, Frederiksværk, Struer, Vejle, Randers, Farum, Ølstykke, Værløse, Hvidovre, Nykøbing Falster, Roskilde, Dragør, Åbyhøj, Kalundborg, Holbæk, Herlev, Herning, Charlottenlund, Ringsted, Nakskov, Glostrup, Rødovre, Frederikssund, Ishøj, Hjørring, Svendborg, Taastrup, Lystrup, Skive, Hobro, Haderslev, Lyngby, Brøndby, Birkerød, Korsør, Horsens, Odense, Nærum, København, Varde, Slagelse, Greve, Højbjerg, Middelfart, Grenaa, Gentofte, Viborg, Hedensted, Jyllinge, og Thisted, .

Afhentning af Fiskars jordbor er muligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Amager, Vestsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Sydsjælland), Fyn (Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Syddanmark).

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at mennesker tit leder efter for eksempel Fiskars jordbor online og Fiskars jordbor priser. Foruden dette ser man som regel netshoppere søge fx køb Fiskars jordbor, billig Fiskars jordbor og Fiskars jordbor tilbud, plus de velkendte byggekæder som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Stark, 10-4 og Bygma.

Rabat på Fiskars jordbor

Det er usædvanlig uproblematisk for folk at finde de bedste priser på billige Fiskars jordbor online i blandt forskellige outlets på nettet, og følgelig har en hel del webshops set sig tvunget til at reducere salgspriserne på Fiskars jordbor betragteligt, og ydermere love fri fragt.

Trods dette kan det til hver en tid vise sig rentabelt at prøve nogle få forhandlere på nettet efter tilbud og rabatter på Fiskars jordbor online inden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at få fat i den skarpeste pris. Se ikke blot på de gængse byggemarkeder som Silvan, XL-Byg, 10-4, Stark, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus.

Du må lige meget hvad være omhyggelig med, at når en shop på nettet markedsfører billige Fiskars jordbor online for en salgspris som virker grænseløst billig, burde det undertiden være et bevis på en bedragerisk netshop. Handler med kort er i hvert fald omfattet af en anordning, som sikrer en overfor uoprigtige butikker på nettet.

Generelt anbefaler vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en afdragsløsning fra fx ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at afbetale pengene til Fiskars jordbor ude i fremtiden. Dette tilbydes typisk ved specialiserede webshops, men sjældent de velkendte byggekæder som eksempelvis Bauhaus, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Davidsen og 10-4.

Ved indkig i statistikkerne bliver det klart, at mennesker typisk søger blandt andet Fiskars jordbor tilbud og Fiskars jordbor online. Derudover ser vi typisk internet shoppere lede efter eksempelvis køb Fiskars jordbor, billig Fiskars jordbor og Fiskars jordbor priser.

Kig på eksisterende kunders anbefalinger

Trustpilot bringer dig ret så gode genveje til at kigge på en stor portion forhenværende konsumenters anmeldelser og herved er det en hjælp, at du betragter e-butikkens kritik forud for at du køber billige Fiskars jordbor online.

Facebook genererer endvidere faktisk hæderlige muligheder for at få indsigt i internet butikkens troværdighed. I øvrigt er der en række e-firmaer som tilbyder kunderne at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, som ydermere kan bruges til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Før nogen handler billige Fiskars jordbor online på en internet webshop behøver de uden tvivl tage stilling til e-butikkens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke særlig morsomt, særligt på de velkendte byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix.

En anden løsning er at bemærke hvorvidt internet forretningen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er et billede på at internet forhandleren opretholder de gældende danske regler, tillige med at butikken fra tid til anden evalueres af jurister der behersker reglerne.

Derudover tilbydes du lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du forvoldes besvær med din bestilling af Fiskars jordbor. Ligeså er det klogt at man er hensynstagende til de grundlæggende regler der kan have betydning for købet af Fiskars jordbor online, som eksempelvis den byttepolitik internet butikken bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man altid gemmer sin faktura e-mail, så man i fremtiden kan bekræfte sit køb af Fiskars jordbor, uanset om man køber ved Bygma, Stark, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg eller 10-4.

Helle K gav 5 stjerner

Nemt køb

Louise N gav 4 stjerner

Super hurtig levering

Jens gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Hanne R gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

9 gode råd til online indkøb
1Trustpilot bringer dig ganske belejlige muligheder for at gennemgå flere tidligere forbrugeres erfaringer og derfor stiller vi forslag om, at du gransker online virksomhedens ratings før du shopper billige Fiskars jordbor online. Facebook fremskaffer derudover super udmærkede genveje til at få en idé om online virksomhedens troværdighed.
2Forinden folk shopper billige Fiskars jordbor i en internet shop kunne man egentlig betragte e-butikkens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke specielt ophidsende. Tilsvarende stiller vi forslag om at du er vaks omkring de væsentligste betingelser der influerer på købet af billige Fiskars jordbor online, fx hvilken ombytningsret internet forhandleren garanterer.
3Den billigste leveringsform er utvivlsomt selv at hente pakken, som dog står og falder med at du lever lige ved internet selskabets adresse. Den løsning til levering kan vise sig at være ret så essentiel i tilfælde af at vi står og skal bruge Fiskars jordbor fluks. Alternativt så sikrer visse e-forhandlere fragtfri levering, men ofte er det forudsat at der købes for en bestemt pris.
4Flere online selskaber byder på fragt uden omkostninger på Fiskars jordbor, men i mange tilfælde kun såfremt du bestiller for et præcist beløb. Derudover skulle man udvælge den mest prisbevidste leveringsmulighed, som i de fleste tilfælde vil være at få fragtfirmaet til at bringe dine varer til en pakkeshop. Denne er mange gange på den anden side ualmindeligt overkommelig. Den mindst kostelige leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
5Leveringshastigheden kan være yderst relevant i tilfælde af at man behøver pakken inden for få dage, og med det formål er det relativt væsentligt at vi kigger nærmere på den anslåede leveringsdato ved Fiskars jordbor. En stor portion internet outlets yder billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, men vær vagtsom da det afhænger af at bestillingen laves forud for et nøjagtigt tidspunkt.
6En række netbutikker i Danmark tildeler i øjeblikket alverdens billige fragttyper til Fiskars jordbor. Den mest anvendte er nu til dags afhentningssteder, så du selv har mulighed for at hente de købte produkter når der er mulighed for det. Den er jo temmelig smertefri, samt oftest desuden den mindst kostelige leveringsmanér.
7Det er i dag ualmindeligt hensigtsmæssigt for købere at finde information om priser online på billige Fiskars jordbor fra flere internet forhandlere i Danmark, og med det motiv garanterer langt de fleste netbutikker levering uden omkostninger. Det kan dog alligevel blive tiden værd at se nærmere på nogle få online shops efter tilbud og rabat inden du færdiggør din shopping, så man er skudsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
8Vi går generelt ind for køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er dækket ind under et regulativ, som sikrer køber overfor snydagtige online virksomheder. Alternativt kan du anvende en løsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale betalingen over et længere tidsrum.
9Vi slår generelt et slag for at kontrollere hvorvidt e-firmaet er medlem af e-mærke ordningen, som kan være et signal om at internet webshoppen opererer i overensstemmelse med de officielle danske regler, og at online butikken rutinemæssigt revideres af fagfolk der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Før nogen handler billige Fiskars jordbor på en internet virksomhed kan de faktisk løbe igennem deres forretningsbetingelser.