Byggevarepriser.dk

Jordbor til gravemaskine

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et bredt udvalg af varer, og nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan gennemtænke om det er vigtigt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i blandt, udover bare jordbor til gravemaskine.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte produkterne på eget initiativ. Dette er navnligt muligt hos de gængse byggemarkeder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med talrige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne vælge en online byggeshop, som kan give hjælp og vejledning omkring jordbor til gravemaskine.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du undgår udfordringer med for eksempel returnering. Af den grund bør du undersøge webshoppens betingelser.
Det er naturligvis super vigtigt at undersøge, om den vare du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Ellers kan du være nødt til at vælge et andet.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige jordbor til gravemaskine hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har de bedste tilbud, og andre giver kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder forhandler varer fra talrige nicheshops, så du kan vælge fra et stort sortiment af jordbor til gravemaskine online.
De store byggemarkeder er etablerede og højtprofilerede forretninger, som kan medvirke til en tryghedsfornemmelse når man skal handle online. Dette kan du se fordele i.
De udbredte byggemarkeder findes i hele landet, og hermed har de fleste tilbuddet om at handle online og transportere byggematerialerne på eget initiativ. Af den grund har man mulighed for at blive fri for fragtgebyret, og samtidig få fat i varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment har en stor passion for det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Af den grund får du formentlig ekstra erfaren vejledning fra ansatte der er eksperter i lige præcis jordbor til gravemaskine.
Hovedparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er iværksætterfirmaer, som oftest er danske, måske ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du bestiller jordbor til gravemaskine online på deres webshop.
Majoriteten af niche netbutikker er producenter af de varer som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte hos nicheforretningerne online kan du få lavere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning
jordbor til gravemaskine harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og er nu arbejdsplads for flere end 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af i nærheden af 2.300 medarbejdere i de 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

jordbor til gravemaskine bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 1.000 mennesker i selskabets 17 byggecentre. Bauhaus sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 ansatte i selskabets 9 varehuse. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu flere end 2.000 personer i firmaets 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 personer i kædens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

jordbor til gravemaskine silvan

Silvan åbnede i 1968, og beskæftiger nu ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

jordbor til gravemaskine jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 butikker. Jem og Fix satser på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og er i dag arbejdsgiver for over 100 mennesker i selskabets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 500 millioner kroner.

Stark blev dannet i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 kollegaer i selskabets 72 byggecentre. Stark tilstræber salg til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Husk at gennemtænke hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du alternativt burde få professionel assistance til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du skal have assistance fra en fagperson vil det typisk være en god idé at tage imod tilbud fra en håndfuld firmaer.
2Det anbefales at sikre sig hjælp til arbejdet, specielt hvis det er omfattende byggerier. Nogle opgaver bør udføres af flere personer. Derudover vil det vise sig mere produktivt og mere socialt når der er flere der bidrager.
3Forud for at du optager byggeriet kan det vise sig vildt centralt at have styr på, at det du vil lave overholder gældende love. Med udgangspunkt i hvorhenne du bor kan der gælde en række love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
4For projekter udenfor kan vind og vejr få en væsentlig rolle. Således må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrprognosen i dagene op til byggeriets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at stå ned i stænger bedst som du er godt i gang med dit krævende projekt.
5Du bør nødig undlade at tage højde for dit velbefindende, så glem ej arbejdstøj herunder hjelm og sko der skåner dig mod eventuelle uheld. Det er vigtigt at have styr på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt når du ikke har hjælp fra en ekspert.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et regnskab for byggeprojektet, så man har styr på omkostningerne. Det vil blive sundt at nedskrive samtlige poster, og så dokumentere eventuelle tilbud på dem alle sammen.
7Der præsenterer sig ofte ubelejlige problemer i forbindelse med omfangsrige projekter, og ergo viser det sig essentielt at der er afsat en del plads i planen, med det formål at man kan være overbevist om at nå det til den planlagte tid.
8Det kan blive meningsgivende at du har de påkrævede bygningsmaterialer klar før du indleder eksekveringen. Du kan lave en simpel indkøbsliste hvoraf der fremgår alt det du får brug for, og derefter eftergå listen, med det formål at du sikrer dig at der ikke mangler noget.
9Du vil aldrig nogensinde undvære arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være klogt at have udstyret til rådighed når du begynder på byggeprojektet. Det er desuden fordelagtigt at tillægge omkostningerne hertil i byggeriets regnskab.
10Godt forarbejde vedbliver at være metoden til at få en god oplevelse med byggeriet. Du er nødt til at have en klar agenda, der beskriver hvilke gøremål du vil løse på hvilket tidspunkt, samt en tilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter din handlingsplan.
11Det er muligt at søge økonomisk støtte til renoveringer. Det tilbydes ifald projektet er energi- og miljøvenligt. At få tilskud kræver altså at renoveringen influerer positivt på naturen.
12Der kan findes mange forskellige hjælpeartikler og videoer via nettet som du kan finde inspiration i. Særligt YouTube giver dig adgang til ekstremt meget brugbar viden, særligt hvis du benytter engelske søgeord.
De bedst vurderede byggecentre
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er ret så imponerende. Evalueringen grundlægges af 19.208 bedømmelser, hvoraf hele 84 % har givet den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er enormt betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er yderst godt arbejde. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som naturligvis er kolossalt betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % har givet den dårligste rating. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

Temmelig mange internet selskaber yder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsudgaver til jordbor til gravemaskine. En af favoritterne er i øjeblikket pakkeshops, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente dine nye produkter den dag der passer dig. Leveringsmetoden er altså yderst let, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige type af levering.

Du bør omvendt overveje at bestille produkterne til levering hjem til dig privat eller til din arbejdsplads. Metoden viser sig tit lidt mindre billig, men samtidig yderst gnidningsløs for jordbor til gravemaskine online. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket forudsætter at du er i kort afstand af online shoppens butikker, eksempelvis Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på jordbor til gravemaskine er særligt vigtig i tilfælde af at man mangler dine nye varer med det samme, så herved er det ganske på sin plads at man efterser leveringstidspunktet ved jordbor til gravemaskine. En lang række internet foretagender – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på deres favorit produkter online, som dog beroer på at transaktionen realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt, så at de med sikkerhed kan nå at få varerne pakket inden pakkepersonalet holder fyraften.

En hel del forretninger på nettet sikrer gratis levering på jordbor til gravemaskine online, men oftest kræver det at du køber for et bestemt beløb. Alternativt kan du udse dig den mest billige form for levering, som typisk er at få dem til at bringe dine varer til et afhentningssted.

En lang række byggemarkedskæder giver click-and-collect hvor du handler billig jordbor til gravemaskine online men afhenter i byggecenteret. Eksempelvis Davidsen, 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Stark, XL-Byg, Bauhaus og Jem og Fix. De yder for eksempel afhentning af jordbor til gravemaskine i disse byer:

Struer, Dragør, Åbyhøj, Rødovre, Allerød, Varde, Thisted, Lystrup, Hobro, Albertslund, Helsingør, Ballerup, Herning, Aabenraa, Brabrand, Ølstykke, Vallensbæk, Nørresundby, Vordingborg, Nakskov, Tilst, Rudersdal, Hedensted, Roskilde, Vanløse, Risskov, Haslev, Frederikssund, Tårnby, Søborg, Køge, Haderslev, Nærum, Kalundborg, Hvidovre, Værløse, Aarhus, Skanderborg, Skive, Middelfart, Frederiksberg, Odense, Herlev, Brønderslev, Rønne, Lyngby, Taastrup, Næstved, Kolding, Randers, Ringsted, Korsør, Ishøj, Horsens, Holstebro, København, Kokkedal, Nykøbing Falster, Grenaa, Birkerød, Jyllinge, Frederikshavn, Lillerød, Greve, Gladsaxe, Virum, Vejle, Holbæk, Aalborg, Stenløse, Farum, Frederiksværk, Fredericia, Charlottenlund, Hørsholm, Silkeborg, Svendborg, Odder, Hjørring, Slagelse, Gentofte, Brønshøj, Viborg, Nyborg, Højbjerg, Valby, Ikast, Sønderborg, Glostrup, Esbjerg, Hillerød, Hedehusene, Brøndby, og Solrød Strand, .

Click-and-collect ift. jordbor til gravemaskine er tilgængeligt i alle dele af landet: Fyn (Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn, Nordfyn), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Vestjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Vestsjælland, Hovedstaden, Amager, Lolland, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland).

Ved kig i søgedata fremstår det markant, at online shoppere ofte efterspørger for eksempel jordbor til gravemaskine tilbud og jordbor til gravemaskine priser. Man ser derudover typisk folk lede efter bl.a. jordbor til gravemaskine online, køb jordbor til gravemaskine samt billig jordbor til gravemaskine, foruden de velkendte byggecentre som Jem og Fix, Silvan, Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og Bauhaus.

Gode tilbud på jordbor til gravemaskine

Det er jo efterhånden ualmindeligt smart for folk at tjekke tilbud på billige jordbor til gravemaskine online hos flere internet webshops, og på grund af dette har flere e-handler ikke kunne slippe for at trykke priserne på jordbor til gravemaskine betydeligt, og ovenikøbet love portofri fragt.

Trods dette kan det alligevel være nyttigt at tjekke forskellige internet selskaber efter udsalg og tilbud på jordbor til gravemaskine online inden du handler, så du er velinformeret til at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke blot hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg.

Du må trods alt være opmærksom på, at når en online forretning forhandler billige jordbor til gravemaskine online til en pris der kan ses som uendeligt billig, så bør det ofte være en indikation på en svindel online shop. Kortkøb er imidlertid dækket ind under et regelsæt, der assisterer en overfor svindlende webshops.

Generelt går vi ind for kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du vælge et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, når du tilstræber at honorere prisen på jordbor til gravemaskine over tid. Det foreslåes normalt ved nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggekæder som for eksempel 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg og Jem og Fix.

Ses der på tallene står det markant, at online shoppere jævnligt søger efter fx billig jordbor til gravemaskine og køb jordbor til gravemaskine. Derudover ser vi jævnligt mennesker lede efter blandt andet jordbor til gravemaskine priser, jordbor til gravemaskine tilbud samt jordbor til gravemaskine online.

Gennemsøg tidligere køberes betragtninger

Trustpilot byder på sådan set strålende genveje til at blive klogere på en stor gruppe andre kunders meninger og på grund af dette anbefaler vi, at du vurderer e-handlens vurderinger før du placerer din ordre på billige jordbor til gravemaskine online.

Facebook indebærer lignende faktisk strålende genveje til at få indblik i internet butikkens kundetilfredshed. Derudover ses nogle internet varehuse hvor man kan forfatte en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden må drages fordel af til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige jordbor til gravemaskine online i en internet webshop kunne man principielt gøre sig bekendt med indholdet af virksomhedens forretningsvilkår, dog er det mange gange ikke videre spændende, i særdeleshed på de udbredte byggecentre som Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Jem og Fix og Silvan.

En anden mulighed kunne derfor være at se hvorvidt webshoppen er støttet af e-mærket, eftersom det typisk er en påvisning af at online butikken overholder de danske regler, samt at internet selskabet nu og da kigges til af specialister som er inde i reglerne på området.

Derudover giver det dig mulighed for hjælpende service, for så vidt du bliver udsat for problemer med din ordre på jordbor til gravemaskine. For øvrigt er det en hjælp at køber er oppe på mærkerne omkring de elementære reglementer i forbindelse med købet af jordbor til gravemaskine online, f.eks. den returrettighed internet butikken bruger.

Derfor er det tillige afgørende, at man til enhver tid gemmer sin ordremail, så man senere kan bevidne sit køb af jordbor til gravemaskine, uanset om man køber fra Jem og Fix, 10-4, Stark, Silvan, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Bygma eller Harald Nyborg.

Else Mortensen gav 5 stjerner

Super hurtigt leverance.

Peter P gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Pia Madsen gav 5 stjerner

De er hurtigt til at send vare

Anna gav 4 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

9 gode råd til internetshopping
1Leveringstiden kan være ultra relevant i tilfælde af at vi har behov for din pakke omgående, og herved er det relativt relevant at man ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på jordbor til gravemaskine. En række shops på nettet stiller udsigt til billig levering på næste hverdag på mange af deres produkter, men som trods alt er betinget af at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et bestemt klokkeslæt.
2Flere internet handler sikrer levering uden beregning på jordbor til gravemaskine, men undertiden er det påkrævet at man handler for en konkret sum. Ellers burde du gribe den mest betalelige leveringsmåde, hvilket tit vil blive at få dem til at levere varerne til en pakkeshop. Muligheden er som regel samtidig ultra uproblematisk. Den billigste fragttype vil dog altid vise sig at være selv at hente pakken.
3Det er i dag yderst ligetil for enhver at vurdere prisniveauet online på billige jordbor til gravemaskine på forskellige online forhandlere, og altså frembyder langt de fleste internet shops fragtfri levering. Til gengæld kan det alligevel blive lukrativt at sammenligne nogle online virksomheder efter billige priser forinden du gennemfører din handel, så man er på den sikre side med at skaffe sig den skarpeste pris.
4Trustpilot medfører nogle gode chancer for at eftersøge forskellige øvrige forbrugeres iagttagelser og herved kan det anbefales, at du tolker internet selskabets omtaler før du køber billige jordbor til gravemaskine online. Facebook bringer dig også i højeste grad solide muligheder for at få en idé om online forhandlerens kundefokus.
5Forinden folk handler billige jordbor til gravemaskine hos en netshop kunne man utvivlsomt se på virksomhedens forretningsaftale, det er dog almindeligvis en tidskrævende opgave. Yderligere stiller vi forslag om at køberen er vaks omkring de væsentligste bestemmelser der kan have indflydelse på handlen med billige jordbor til gravemaskine online, som for eksempel den bytteret online forhandleren anvender.
6Generelt tilråder vi kortbestillinger eller betalinger med mobilen. Bestillinger med kort er inkluderet i en orden, hvilket redder en overfor uærlige internet varehuse. Alternativt kan du udnytte en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du foretrækker at afdrage beløbet over en længere periode.
7Vi foreslår generelt at granske om internet webshoppen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er en erklæring om at online forhandleren lever op til de officielle danske regler, foruden at webshoppen hyppigt besøges af specialister der kender til lovene på området. Forud for at nogen køber billige jordbor til gravemaskine i en forretning på nettet kan man reelt tage stilling til webbutikkens vilkår.
8Den mest betalelige slags levering vil altid vise sig at være at du selv henter ordren, men det forudsætter at du befinder dig i nærheden af internet selskabets adresse. Den mulighed for fragt kan være ret så udslagsgivende forudsat du skal bruge jordbor til gravemaskine fluks. Alternativt så præsterer nogle få internet virksomheder fragt uden betaling, men typisk kun hvis der aftages for en fastsat sum.
9En del e-forhandlere yder i dag diverse forskellige billige leveringsmetoder til jordbor til gravemaskine. Det mest almindelige er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når det passer dig. Fragtmetoden er jo ultra nem, samt ofte ligeledes den mest betalelige fragtmetode.