Byggevarepriser.dk

Elektrisk Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigt eller bare vil spare fragtgebyret, så kunne du overveje at transportere materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de store byggecentre.
Du vil finde forskellighed i prisen på billige elektrisk jordbor fra netbutik til netbutik. En del fokuserer på billige priser, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal reflektere over hvad der for dig betyder mest.
Du skal vide hvilke retningslinjer webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for problemer med eksempelvis returnering. Derfor skal man kende forretningens betingelser.
Flere byggemarkeder tilbyder et bredt vareudvalg, imens øvrige har fokus på en enkelt type af vare. Du bør vide om det er afgørende for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover bare elektrisk jordbor.
Det er naturligvis meget vigtigt at undersøge, om det produkt du planlægger at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri lig med diverse spørgsmål. På grund af det er det en fordel at handle hos en webshop, hvor du har mulighed for at få tips og tricks til valg af elektrisk jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og almenkendte forretninger, hvilket kan give øget troværdighed når man handler online. Dette kan du se positivt på.
De velkendte byggemarkeder har butikker overalt i landet, og dermed har folk valget om at bestille online og køre materialerne på egen hånd. Derved har du chancen for at spare fragtomkostningen, og tilmed få fat i produkterne på kortere tid.
De gængse byggecentre samler varer fra en lang række forskellige leverandører, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af elektrisk jordbor online.

Nichewebshop

Flertallet af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en stor passion for deres online produktkategori, da de ikke sælger andre varer. På grund af det formår de at yde endnu mere god rådgivning fra folk med ekspertviden i netop elektrisk jordbor.
Forskellige nichebutikker er små familiefirmaer, der i de fleste tilfælde er danske, gerne sågar lokalt fra dit område. Dem hjælper du når du handler elektrisk jordbor online på deres hjemmeside.
En masse nicheforretninger på nettet står selv for produktion af de produkterne som byggekæderne sælger. Ved køb direkte på nicheforretningerne online får du en lavere pris.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger i dag flere end 2.000 kollegaer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 7 milliarder kroner.

elektrisk jordbor silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og udgøres i dag af omkring 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

elektrisk jordbor harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 medarbejdere i selskabets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

elektrisk jordbor bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber billige priser til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og styres dagligt af cirka 1.000 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger nu i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omtrent 100 ansatte i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

elektrisk jordbor jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for flere end 2.100 medarbejdere i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 mennesker i de 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

Bygma blev grundlagt i 1952, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 varehuse. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, specielt i tilfælde af større projekter. Omfangsrige byggeprojekter skal gerne udføres af flere mennesker. Endvidere bliver det mere produktivt og mere socialt når man er flere om det.
2Ved projekter udendørs kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den grund må du tit tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til projektets begyndelse, så du ikke kommer til at opleve at det uden varsel starter med at regne bedst som du er i fuld gang med det store projekt.
3Husk at du kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er klimavenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter dermed at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
4Husk at overveje hvorvidt det er muligt at klare det hele selv, eller du hellere bør købe professionel hjælp til afslutningen af byggeprocessen. Hvis du skal have assistance fra en professionel er der penge at spare ved at notere priser fra diverse firmaer.
5Du bør på ingen måde nedprioritere din sikkerhed, så husk påklædning inklusiv fod- og hovedbeklædning som beskyttelse overfor hændelige risici. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeprojektet, specielt hvis du ikke skaffer assistance fra en fagmand.
6Ofte vil det være fundamentalt at have lavet et udgiftsbudget for istandsættelsen, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være behjælpeligt at nedskrive hver enkelt omkostning, hvorefter man kunne gennemgå ens omkostning ved hver eneste af dem.
7Forberedelse vil altid være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du kunne overveje at lave en effektiv plan, der viser hvilke gøremål der skal udføres hvornår, og som også indeholder en kronologisk rækkefølge. Forsøg at være realistisk når du laver arbejdsplanen.
8Der kommer utvivlsomt ubelejlige vanskeligheder i forbindelse med krævende opgaver, og pga. dette vil det være betydningsfuldt at der er afsat rigeligt med plads i kalenderen, med formålet om at man kan føle sig selvsikker på at man når det til siden.
9Det vil vise sig essentielt at have de relevante materialer til rådighed på forhånd inden du starter din byggeproces. Du kan nedskrive en overskuelig note som indeholder det der bliver brug for, og som det næste granske listen, hvormed du bliver sikker på at du ikke har glemt noget.
10Du kan finde et stort udvalg af instruktioner og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes inspiration i. Navnligt YouTube tilbyder ret så meget konstruktiv oplysning, navnligt ifald du benytter den engelske version.
11Man må under ingen omstændigheder mangle arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være afgørende at du har grejet til disposition inden du går løs med byggeprojektet. Det er derudover godt at medregne de medfølgende udgifter i budgettet for byggeriet.
12I god tid inden at du starter byggeprojektet må det være usandsynligt afgørende at man sikrer sig, at det du vil bygge overholder loven. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
De bedst vurderede byggeshops
Brugerne på Trustpilot vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket selvsagt er hamrende godt arbejde. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % har givet toprating, og bare 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Bauhaus.dk har en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ekstremt imponerende. Karakteren er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % giver maksimum point, og kun 8 % giver dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er ultra godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 4 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er absolut overlegent. Evalueringen grundlægges af 2.856 ratings, hvoraf hele 59 % giver toprating, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er temmelig betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 kommentarer, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Hvilken mulighed for fragt skal jeg vælge?

En del byggeforretninger tilbyder i dag en række forskellige billige metoder til levering til elektrisk jordbor. En af de mest populære er for nærværende levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente de købte produkter når det passer dig. Leveringstypen er jo ualmindeligt simpel, samt endda ydermere den mest prisbevidste fragtløsning.

Du kunne lige så vel overveje at få ordren leveret til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Leveringstypen viser sig som regel lidt mere bekostelig, men desuden ret så simpel med elektrisk jordbor online. Den mest letkøbte løsning til levering er utvivlsomt at du selv henter pakken, som dog kræver at du befinder dig lige ved online forhandlerens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på elektrisk jordbor kan være vældig betydningsfuld når man behøver pakken inden for kort tid, og med det formål er det jo vigtigt at man gransker leveringstiden på elektrisk jordbor. En masse webshops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af butikkens varenumre online, men som ikke desto mindre antager at ordren indsendes forud for et konkret klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden personalet holder fyraften.

Nogle enkelte online butikker garanterer gratis levering på elektrisk jordbor online, men i mange tilfælde kun såfremt der handles for et fastslået beløb. Ellers burde man overveje den mest billige fragttype, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til et udleveringssted.

En hel del kæder yder click-and-collect hvor man bestiller billig elektrisk jordbor online men afhenter i byggemarkedet. Fx Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Davidsen, Bygma, XL-Byg og Harald Nyborg. De frembyder blandt andet click-and-collect på elektrisk jordbor i følgende områder:

Haslev, Risskov, Brønshøj, Rønne, Søborg, Skive, Taastrup, Albertslund, Frederikshavn, Lillerød, Hjørring, Vanløse, Brabrand, Tilst, Stenløse, Hørsholm, Frederiksværk, Ikast, Esbjerg, Odder, Ølstykke, Næstved, København, Gentofte, Birkerød, Holbæk, Værløse, Nærum, Viborg, Skanderborg, Varde, Frederikssund, Hillerød, Middelfart, Nørresundby, Ballerup, Hvidovre, Ringsted, Solrød Strand, Hedensted, Holstebro, Herning, Kalundborg, Lyngby, Farum, Gladsaxe, Vallensbæk, Åbyhøj, Valby, Dragør, Rudersdal, Ishøj, Nakskov, Kokkedal, Haderslev, Randers, Horsens, Charlottenlund, Aabenraa, Tårnby, Vejle, Aarhus, Silkeborg, Kolding, Grenaa, Thisted, Nykøbing Falster, Herlev, Jyllinge, Hobro, Hedehusene, Højbjerg, Slagelse, Sønderborg, Struer, Nyborg, Svendborg, Virum, Korsør, Rødovre, Køge, Glostrup, Allerød, Vordingborg, Helsingør, Brønderslev, Brøndby, Fredericia, Frederiksberg, Aalborg, Greve, Odense, Roskilde, og Lystrup, .

Click-and-collect af elektrisk jordbor er muligt i alle dele af landet: Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Vestjylland), Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn) og Sjælland (Sydsjælland, Amager, Østsjælland, Midtsjælland, Lolland, Vestsjælland, Falster, Bornholm, Nordsjælland, Hovedstaden).

Ses der på data fremstår det markant, at internet shoppere som regel kigger efter eksempelvis billig elektrisk jordbor og elektrisk jordbor online. Vi ser desuden typisk online shoppere lede efter blandt andet elektrisk jordbor priser, elektrisk jordbor tilbud samt køb elektrisk jordbor, plus de store byggemarkeder som XL-Byg, Silvan, Stark, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Davidsen.

Få den bedste pris på elektrisk jordbor

Det har vist sig at være ultra overkommeligt for almindelige mennesker at finde frem til tilbud på billige elektrisk jordbor online fra diverse e-butikker, og ergo har massevis af internet firmaer ikke kunne slippe for at sænke prisen på elektrisk jordbor markant, og i øvrigt love levering uden beregning.

Derfor kan det immervæk blive nyttigt at sammenligne nogle enkelte internet forretninger efter billige priser på elektrisk jordbor online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er tryg ved at få den laveste pris. Se ikke kun på de velkendte byggemarkeder som Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix, Stark og XL-Byg.

Du skal imidlertid ikke undervurdere, at ifald en internet handler afhænder billige elektrisk jordbor online på tilbud til en pris der er uhørt fremragende, så kunne det tit være et signal om en uærlig e-butik. Handler med kort er heldigvis en del af Indsigelsesordningen, som dækker dig som kunde overfor svindlende e-firmaer.

Generelt anbefaler vi handler med kort eller MobilePay. Som et alternativ kunne du bruge en afdragsløsning fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at godtgøre beløbet til elektrisk jordbor over tid. Dette fås ofte ved niche webshops, i modsætning til de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Når vi kigger i søgedata står det markant, at netshoppere tit kigger efter blandt andet elektrisk jordbor online og køb elektrisk jordbor. Derudover ser vi som regel mennesker kigge efter fx billig elektrisk jordbor, elektrisk jordbor tilbud samt elektrisk jordbor priser.

Læs folks synspunkter

Trustpilot fører til aldeles gunstige chancer for at evaluere en hel del aktuelle kunders synspunkter og derfor går vi ind for, at du eksaminerer internet selskabets vurderinger inden du placerer din ordre på billige elektrisk jordbor online.

Facebook forærer dig lignende aldeles ønskværdige genveje til at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Herinde møder vi faktisk e-forretninger som tilbyder folk at frembringe en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket desuden må udnyttes til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige elektrisk jordbor online på en webbutik behøver man i og for sig bese e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog for det meste ikke videre interessant, i særdeleshed med de kendte byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Stark, Silvan, 10-4 og Bauhaus.

En anden valgmulighed er at se nærmere på hvorvidt online forhandleren er e-mærket, som bør være en erklæring om at e-handlen accepterer de officielle regler, og at online firmaet løbende besøges af fagfolk som kender til vedtægterne på området.

Det giver dig chance for opbakning, for så vidt du forvoldes problemer som følge af din ordre på elektrisk jordbor. For øvrigt er det anbefalelsesværdigt at køberen er sat ind i de mest vitale bestemmelser der kan have indvirkning på købet af elektrisk jordbor online, for eksempel hvilken returrettighed webbutikken kører med.

Derfor er det virkelig vigtigt, at man når som helst opbevarer sin kvittering, så man altid kan eftervise sit køb af elektrisk jordbor, hvad end man har købt fra Jem og Fix, Bygma, 10-4, Stark, Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus eller XL-Byg.

Susanne Sørensen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

Peter gav 4 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Rasmus Jensen gav 5 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Jens gav 5 stjerner

God webshop

9 gode råd til køb på nettet
1Vi anbefaler at tjekke hvorvidt online butikken er medlem af e-mærke ordningen, siden det burde være en indikation om at e-butikken føjer dansk lovgivning, samt at e-forretningen hyppigt monitoreres af eksperter der forstår de gældende bestemmelser. Forinden nogen shopper billige elektrisk jordbor på en e-forretning burde de i virkeligheden overveje e-butikkens forretningsvilkår.
2Generelt tilråder vi bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Kortbestillinger er indbefattet af et regelsæt, der beskytter en imod fup webshops. Som en alternativ mulighed bør du vælge en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, når du vil klare beløbet i flere bidder.
3Nogle online forhandlere byder på fragt uden gebyr på elektrisk jordbor, men i reglen kun såfremt man indkøber for en bestemt sum. Som alternativ skulle du vælge den prisbilligste metode til levering, som gerne vil blive at få fragtfirmaet til at køre ordren til et afhentningssted. Leveringsformen viser sig sædvanligvis endda usædvanlig fleksibel. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være at hente pakken selv.
4Trustpilot resulterer i aldeles fine muligheder for at gennemrode forskellige forhenværende køberes domme og herved stiller vi forslag om, at du sonderer online butikkens bedømmelser før du køber billige elektrisk jordbor online. Facebook byder på tillige tilpas relevante metoder til at få kendskab til online forhandlerens troværdighed.
5Forud for at nogen bestiller billige elektrisk jordbor i en e-forhandler behøver man til hver en tid have øje for netbutikkens forretningsvilkår, dog er det for det meste ikke særlig interessant. Ligeså er det anbefalelsesværdigt at køber er hensynstagende til de mest vedkommende reglementer der kan spille ind i forbindelse med købet af billige elektrisk jordbor online, eksempelvis den returpolitik netshoppen tilbyder.
6Det er efterhånden ret så ukompliceret for almindelige dødelige at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige elektrisk jordbor i blandt flere internet webshops, og for det lover masser af webbutikker fragtfri levering. Til gengæld kan det stadigvæk blive tiden værd at besigtige en række outlets på nettet efter billige priser før du gennemfører dit køb, sådan at du er skudsikker på at skaffe sig den laveste pris.
7Den mest letkøbte slags levering vil altid være at hente ordren selv, men dette betinges af at du opholder dig tæt på e-firmaets hjemsted. Den leveringsmulighed kan i nogle tilfælde være super central om vi står og skal bruge elektrisk jordbor om et øjeblik. Alternativt så tilbyder en række firmaer på nettet gratis levering, men for det meste er det påkrævet at du handler for en præcis sum.
8Antal dages levering er naturligvis rigtig udslagsgivende såfremt vi står og skal bruge produkterne inden for kort tid, så af den grund er det aldeles væsentligt at vi checker det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk jordbor. Mange forhandlere på nettet stiller udsigt til billig 1 dags fragt på en række produkter, men som imidlertid er påkrævet at bestillingen indsendes inden et aftalt tidspunkt.
9Flere internet shops giver nu om stunder alverdens billige leveringstyper til elektrisk jordbor. En af dem der er mest populær er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente pakken præcis når det passer dig. Leveringsformen er jo yderst let, samt tit tillige den mindst kostelige leveringstype.