Byggevarepriser.dk

Jordbor med motor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt
ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et stort produktsortiment, imens andre fokuserer på en enkelt gruppe af vare. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i blandt, foruden bare jordbor med motor.
Du skal kende de regler butikken udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med fx returret. Derfor skal man undersøge butikkens regningslinjer.
Det er selvsagt super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke bør du overveje at kigge andetsteds.
Når du skal have varerne hurtigst muligt eller bare vil slippe for fragtomkostningen, så kan du overveje at køre varerne personligt. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggemarkeder.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en lang række spørgsmål. Dermed kan du shoppe hos en netbutik, hvor du tilbydes rådgivning og sparring omkring jordbor med motor.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige jordbor med motor fra netbutik til netbutik. En del har billige priser, hvorimod øvrige giver kompetent sparring. Du skal tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og landskendte virksomheder, hvilket kan give ubekymrethed når man skal handle online. Det er noget nogle vil se fordele i.
De store byggemarkeder samler varer fra adskillige nicheshops, og dermed har du mulighed for at handle fra et stort sortiment af jordbor med motor online.
De store byggekæder findes mange steder i landet, og i kraft af det har man mulighed for at handle online og køre byggematerialerne på eget initiativ. Derigennem kan du overveje at undgå leveringsgebyret, og sågar skaffe produkterne på kortere tid.

Nichewebshop

Diverse nichefokuserede netbutikker er iværksættervirksomheder, der i de fleste tilfælde er danske, givetvis tilmed lokalt i dit område. Dem støtter du når du bestiller jordbor med motor online på deres side.
De fleste nicheforretninger på nettet styrer selv produktionen af varerne der kan købes i de store byggekæder. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online kan du muligvis få en bedre pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring det produktudvalg de har online, idet de udelukkende sælger disse varer. Af den grund kan du få endnu mere gavnlig vejledning fra personale som er eksperter i lige præcis jordbor med motor.
De 10 største byggemarkeder
jordbor med motor jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og lønner i dag omtrent 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres nu af over 2.000 personer i selskabets 104 byggecentre. XL-Byg fokuserer på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

jordbor med motor bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 medarbejdere i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og lønner i dag omkring 500 kollegaer i deres 9 byggecentre. Johannes Fog specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

jordbor med motor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og styres dagligt af omkring 2.000 kollegaer i byggemarkedets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og udgøres i dag af flere end 100 personer i virksomhedens 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 mennesker i selskabets 9 butikker. Davidsen er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i byggemarkedets 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

jordbor med motor silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 1.000 ansatte i firmaets 41 byggecentre. Silvan har sit primære fokus på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Godt forarbejde vil være vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at nedskrive en velovervejet dagsorden, som fortæller hvilke opgaver der løses på hvilken dag, og som også indeholder en rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
2Du skal på ingen måde negligere dit eget ve og vel, så glem ej beklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som hjælp med henblik på hændelige uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke sikrer dig professionel hjælp.
3Det er anbefalelsesværdigt at søge assistance til byggeprocessen, navnlig ved store arbejdsopgaver. Større projekter skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Dertil vil det blive hurtigere og sjovere når man er flere til at løse opgaven.
4Man må på ingen måde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. I mange tilfælde vil det være af stor betydning at du har det disponibelt akkurat som du indleder arbejdet. Det er i øvrigt fordelagtigt at medtage omkostningerne hertil i økonomien.
5Det kan vise sig at være vigtigt at have et udgiftsbudget for dit byggeri, så du har styr på udgifterne. Det bør blive sundt at beskrive hver eneste udgift, og dernæst dokumentere ens købspris for dem en ad gangen.
6Man kan hente tilskud fra det offentlige til byggerier. Det gives såfremt byggeriet er CO2-besparende. Det er altså betinget af at byggeriet gør en positiv forskel for miljøet.
7Forinden du opstarter byggeriet må det være meget centralt at du sikrer dig, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter hvorhenne du bor vil der være fastsatte regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
8Du finder vældig mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. I særlig grad YouTube er anvendeligt med rigelig gavnlig info, specielt hvis man skriver søgeordene på engelsk.
9Det kan blive væsentligt at du har de nødvendige byggematerialer til rådighed forud for at du indleder projektet. Du får god gavn af at notere en enkel note hvoraf der fremgår hver eneste ting der er nødvendige, og bagefter eftergå hver enkelt ting, så du kan føle dig tryg ved at du har det hele.
10Det kan overvejes hvorvidt byggeriet kan klares alene, eller du skal tilkøbe hjælp fra en fagmand til noget af byggeriet. Ifald du fremskaffer hjælp fra en ekspert vil det typisk være fordelagtigt at modtage tilbud fra flere leverandører.
11For udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en betydningsfuld rolle. Derfor må du tit holde øje med vejrmeldingerne i den tid der er op til projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning begynder at stå ned i stænger bedst som du vil i gang med det komplicerede byggeprojekt.
12Der viser sig uden tvivl uforudsigelige vanskeligheder når det gælder avancerede projekter, og følgelig viser det sig betydningsfuldt at man har afsat tilstrækkelig tid i agendaen, så man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
Danskernes favorit byggecentre
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ekstremt betryggende. Evalueringen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % giver den laveste karakter. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er meget godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er yderst godt arbejde. Ratingen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er fantastisk imponerende. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvoraf hele 76 % har givet topkarakter, og alene 4 % giver 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er utrolig imponerende. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor hele 84 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmetode er bedst?

Størstedelen af outlets på nettet udlover på nuværende tidspunkt diverse billige løsninger til levering til jordbor med motor. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, og så kan du bare gå forbi efter pakken når du har mulighed for det. Fragtmetoden er nemlig yderst fremkommelig, samt ofte også den mest letkøbte leveringsmulighed.

Du kan derudover vælge at få det leveret til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Muligheden er en gang i mellem en smule dyrere, men til gengæld ultra uproblematisk ift. jordbor med motor online. Den prisbilligste mulighed for levering kan ikke benægtes at være at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du fysisk befinder dig lige ved online firmaets butikker, fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på jordbor med motor er jo ekstremt vital forudsat man absolut skal bruge ordren omgående, og derfor er det forholdsvis centralt at vi finder den forventede leveringsdato på jordbor med motor. Temmelig mange online forhandlere – for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – stiller garanti om billig dag-til-dag levering på masser af varer online, men vær obs på at det står og falder med at bestillingen anbringes før et fast tidspunkt, så at de har en chance for at nå at få dit nye produkt betjent inden pakkemedarbejderne får fri.

En hel del outlets på nettet yder gebyrfri levering på jordbor med motor online, men i reglen afkræver det at du bestiller for et fastslået beløb. Derudover skal man overveje den billigste leveringsmodel, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre dine varer til en pakkeshop.

Temmelig mange byggecentre tildeler click-and-collect hvor du handler billig jordbor med motor online men selv henter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Bygma, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4, Stark, Silvan og XL-Byg. De frembyder eksempelvis afhentning af jordbor med motor i følgende områder:

Hobro, Åbyhøj, Frederiksværk, Ballerup, Holbæk, Korsør, Lyngby, Middelfart, Risskov, Nyborg, Skanderborg, Struer, Horsens, Ishøj, Birkerød, Stenløse, Hørsholm, Glostrup, Rudersdal, Grenaa, Værløse, Allerød, Næstved, Vejle, Viborg, Frederikssund, Odder, Silkeborg, Dragør, Nakskov, Hvidovre, Lystrup, Thisted, Kokkedal, Taastrup, Brøndby, Nærum, Fredericia, Valby, Ikast, Brønderslev, Rødovre, Solrød Strand, Randers, Aalborg, Virum, Tårnby, Esbjerg, Jyllinge, Hedehusene, Holstebro, Køge, Gladsaxe, Skive, Helsingør, Haderslev, København, Brabrand, Frederikshavn, Kalundborg, Hillerød, Vordingborg, Hjørring, Varde, Nørresundby, Aabenraa, Kolding, Charlottenlund, Herlev, Svendborg, Ølstykke, Søborg, Gentofte, Vallensbæk, Vanløse, Rønne, Albertslund, Aarhus, Herning, Brønshøj, Roskilde, Greve, Odense, Frederiksberg, Farum, Nykøbing Falster, Hedensted, Haslev, Tilst, Slagelse, Ringsted, Sønderborg, Lillerød, og Højbjerg, .

Klik-og-hent ift. jordbor med motor er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Falster, Sydsjælland, Hovedstaden, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Lolland, Bornholm) og Jylland (Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland).

Ved kig i data fremstår det tydeligt, at mennesker jævnligt søger eksempelvis billig jordbor med motor og jordbor med motor tilbud. Man ser derudover mange gange internet shoppere søge fx jordbor med motor priser, køb jordbor med motor og jordbor med motor online, plus de velkendte byggecentre som Bauhaus, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Stark, 10-4, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Spar penge på jordbor med motor

Det er efterhånden super ligetil for folk at søge information om priser på billige jordbor med motor online fra forskellige webshops, og af den grund har langt de fleste e-handler været tvunget til at sænke udsalgspriserne på jordbor med motor en hel del, og i øvrigt tilbyde fragtfri levering.

Derfor kan det ikke desto mindre blive lønsomt at se nærmere på indtil flere internet selskaber efter billige priser på jordbor med motor online forinden du køber, så du ikke er i tvivl om at modtage den mest attraktive pris. Se ikke kun på de udbredte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og Stark.

Du bør dog være klar over, at i tilfælde af at en internet webshop annoncerer billige jordbor med motor online til en pris som kan ses som uendeligt billig, kan det tit være et karakteristika der viser en fup online shop. Kortkøb er ikke desto mindre omfattet af en retningslinje, hvilket redder køberen overfor svindlende online butikker.

Vi foreslår generelt køb med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du benytte en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, forudsat du har i sinde at klare regningen på jordbor med motor over tid. Det fås ofte ved specialiserede netshops, men ikke de store byggekæder som fx Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Davidsen og Jem og Fix.

Når man ser på søgedata bliver det klart, at internetbrugere tit efterspørger for eksempel jordbor med motor online og køb jordbor med motor. Derudover oplever vi typisk internet shoppere søge efter bl.a. billig jordbor med motor, jordbor med motor priser samt jordbor med motor tilbud.

Se nærmere på tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot fører til regulære anstændige chancer for at inspicere mange nuværende konsumenters anmeldelser og derfor kan det anbefales, at du besigtiger e-butikkens anmeldelser forud for at du køber billige jordbor med motor online.

Facebook tilbyder dig endvidere nogenlunde stabile genveje til at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Derudover ser vi en række internet selskaber som giver folk mulighed for at afgive en omtale af købsoplevelsen, hvilket tilmed kan udnyttes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at folk køber billige jordbor med motor online på en e-butik kan de når alt kommer til alt gennemgå dens forretningsvilkår, men det er oftest et omfattende arbejde, i særdeleshed på de store byggecentre som Harald Nyborg, Stark, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Bygma og Davidsen.

Et nemmere alternativ kunne være at undersøge hvorvidt e-shoppen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket ofte er en forsikring om at online forretningen understøtter den officielle danske lovgivning, tillige med at online virksomheden nu og da undersøges af specialister der forstår bestemmelserne på området.

Desuden får du genvej til at få bistand, såfremt du møder problemer i forbindelse med dit køb af jordbor med motor. I øvrigt stiller vi forslag om at du er sat ind i de vigtigste betingelser der influerer på bestillingen af jordbor med motor online, f.eks. hvilken byttepolitik online webshoppen bruger.

Derfor er det også afgørende, at man til enhver tid sikrer sin e-mail kvittering, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af jordbor med motor, uafhængig af om man køber hos Silvan, Stark, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma eller Davidsen.

Bente Christensen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Bente gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

Tina gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Mette Christiansen gav 5 stjerner

Jeg havde en super god oplevelse!

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden kan være usædvanlig vital såfremt man har behov for varerne om et øjeblik, så af den grund er det jo passende at man ser den anslåede leveringstid ved jordbor med motor. En række internet shops lover billig 1 hverdags levering på adskillige produkter, men vær på vagt da det er påkrævet at ordren laves før et besluttet klokkeslæt.
2Inden folk bestiller billige jordbor med motor på en e-shop behøver de de facto løbe igennem dens betingelser, men det er i mange tilfælde ikke super interessant. Derudover støtter vi at køberen er på vagt for de mest essentielle betingelser gældende for bestillingen af billige jordbor med motor online, som fx hvilken returneringsret online webshoppen tilsikrer.
3Den mest prisbevidste løsning til levering kan ikke modsiges at være selv at hente produkterne, som desværre nødvendiggør at du har bopæl med kort afstand til e-butikkens lager. Den leveringsmåde er virkelig afgørende i tilfælde af at du står og skal bruge jordbor med motor om få sekunder. Alternativt så lover visse webbutikker fragt uden gebyr, men ofte er det så nødvendigt at man shopper for et konkret beløb.
4Generelt anbefaler vi at kontrollere hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være en påvisning af at webbutikken opretholder de officielle regler, tillige med at online forretningen hyppigt vurderes af fagmænd som kender til lovgivningen. Forinden nogen shopper billige jordbor med motor på en online webshop burde de for at være på den sikre side gennemløbe netshoppens forretningsbetingelser.
5Vi anbefaler generelt bestillinger med kort eller MobilePay. Køb med kort er omfattet af et regulativ, hvilket hjælper køber overfor uoprigtige online butikker. Som en anden løsning kan du benytte en billig afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, forudsat du har i sinde at afbetale regningen ude i fremtiden.
6Adskillige internet varehuse udlover efterhånden en lang række forskellige billige fragtmuligheder til jordbor med motor. Den mest anvendte er på nuværende tidspunkt pakkeshoppen, fordi det er ekstremt fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtformen er jo virkelig let, og ofte tilmed den mest letkøbte leveringsløsning.
7Trustpilot genererer aldeles gavnlige løsninger til at beskue flere forhenværende kunders meninger og af den grund kan det anbefales, at du tager et kig på internet virksomhedens anmeldelser forinden du køber billige jordbor med motor online. Facebook leverer desuden en række relevante chancer for at få indsigt i e-forretningens kundetilfredshed.
8Det er super simpelt for enhver at søge information om priser online på billige jordbor med motor fra diverse internet forretninger, og af den grund præsterer massevis af internet selskaber i Danmark gratis fragt. Men det kan immervæk vise sig profitabelt at checke visse online outlets efter tilbud forud for at du shopper, så man er sikret at opnå den billigste pris.
9En hel del internet firmaer yder portofri levering på jordbor med motor, men typisk er det påkrævet at man køber for en konkret pris. Ellers kan man udvælge den mest betalelige løsning til levering, som i de fleste tilfælde vil blive at få dem til at bringe varerne til en pakkeshop. Muligheden viser sig som regel lige så vel særdeles hensigtsmæssig. Den mest betalelige leveringsmanér er uden tvivl at hente produkterne selv.