Byggevarepriser.dk

Hydraulisk Jordbor

ZI-ELB70 Jordbor med motor Zipper
1.866 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der vil være forskel på prisniveauet på billige hydraulisk jordbor fra netbutik til netbutik. En del satser på gode tilbud, og nogle giver faglig sparring. Du bør tænke over hvad der for dig betyder mest.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er på lager i byggecenteret. Alternativt kan du være nødt til at tjekke de andre.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder for dit køb online, så du undgår udfordringer med fx reklamationer. Af den grund skal man undersøge byggeshoppens betingelser.
For en del er byggeri forbundet med en stor portion spørgsmål. Hermed kan det være en god idé at shoppe hos et online byggemarked, som giver sparring og vejledning omkring hydraulisk jordbor.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller blot vil undvære leveringsomkostningen, så kan du overveje at køre materialerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed en mulighed ved de gængse byggemarkeder.
Nogle byggemarkeder tilbyder et enormt produktsortiment, hvorimod nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du skal tænke over hvorvidt det er afgørende for dig at du har adskillige produkter at vælge i mellem, udover bare hydraulisk jordbor.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggemarkeder sælger varer fra alle mulige producenter, og af den grund kan du vælge fra et bredt sortiment af hydraulisk jordbor online.
De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, hvilket bidrager til øget sikkerhed når du shopper online. Det vil nogle se positivt på.
De store byggecentre findes mange steder i landet, og af den grund har du mulighed for at handle online og transportere byggematerialerne personligt. I kraft af det har du valget om at spare fragten, og endda få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher har ekstremt meget forstand på de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Altså kan du få ekstremt brugbar assistance fra nogle der er eksperter i lige præcis hydraulisk jordbor.
Majoriteten af webshops med fokus på et smalt varesortiment er mindre firmaer, som typisk er danske, gerne tilmed lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at handle hydraulisk jordbor online på deres webshop.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv de varer som du kan købe hos byggekæderne. Ved at købe direkte på disse nichewebshops online kan du få en skarpere pris.
Danmarks største byggemarkeder
hydraulisk jordbor harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

hydraulisk jordbor jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og udgøres i dag af cirka 2.100 personer i firmaets 122 butikker. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og lønner i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 9 butikker. Davidsen satser på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger nu i nærheden af 500 mennesker i deres 9 butikker. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

hydraulisk jordbor bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus tilstræber gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af ca. 2.000 medarbejdere i firmaets 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og beskæftiger i dag omkring 100 kollegaer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.000 kollegaer i kædens 104 varehuse. XL-Byg har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

hydraulisk jordbor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og beskæftiger i dag mere end 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du bør ikke gå på kompromis med dit eget ve og vel, så glem ikke beklædning som fx hoved- og fodbeklædning som sikrer dig overfor mulige risici. Det er yderst relevant med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed når du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
2Planlægning vil altid være nøglen til at nå problemfrit i mål med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en klar køreplan, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse hvornår, inklusiv en nummerorden. Det anbefales at være skarp idet du laver din arbejdsplan.
3Længe før du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig usandsynligt fundamentalt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Alt efter din boligtype kan der vise sig fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
4Det viser sig meningsfuldt at du har alle materialer handlet ind i god tid før du går i gang med dit arbejde. Du kunne med fordel sammensætte en hurtig indkøbsseddel som indeholder de materialer du har brug for, og bagefter efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig tryg ved at du har husket alt.
5Du bør for alt i verden ikke mangle værktøj. Ofte vil det vise sig uundværligt at du har det til disposition akkurat som du igangsætter dit byggeprojekt. Det er i øvrigt en fordel at tage højde for de her omkostninger i det økonomiske overblik.
6Ofte vil det vise sig fornuftigt at udarbejde et budget for arbejdet, så man har et overblik over økonomien. Det bør være rationelt at kortlægge alle omkostninger, hvorefter man bør tjekke omkostningen ved dem slavisk.
7Du bør overveje om du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere burde anskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Forudsat at du benytter hjælp fra en fagmand kan det være optimalt at lede efter priser fra flere selskaber.
8Det er anbefalelsesværdigt at sikre sig en hjælpende hånd til arbejdet, navnlig ift. store projekter. Større opgaver bør udføres af flere personer. I øvrigt viser det sig bedre og mere interessant at lave arbejdet med andre.
9Der viser sig altid ubelejlige bump på vejen når det gælder omfangsrige projekter, og derfor viser det sig værdifuldt at man afsætter nok plads i køreplanen, som bidrager til at man er sikker på at nå det inden ens deadline.
10Man kan indhente offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor projektet er positivt for miljøet. Tilskudet kræver dermed at projektet gør en positiv forskel for klimaet.
11Der ligger utrolig mange hjælpeartikler og videoer på forskellige hjemmesider som der kan findes hjælp i. Især YouTube supporterer dig med enormt meget udbytterig oplysning, ikke mindst såfremt man benytter engelske ord i din søgning.
12Ved byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en afgørende rolle. Af den grund bør du hyppigt se femdøgnsprognosen i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det mod forventning begynder at piske ned bedst som du er trukket i arbejdstøjet til det krævende byggeprojekt.
De mest vellidte byggekæder
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Ratingen grundlægges af 23.161 bedømmelser, hvor intet mindre end 69 % kvitterer med topkarakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ret så flot. Ratingen er regnet ud fra 28.109 kommentarer, hvoraf intet mindre end 76 % har givet topkarakter, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
XL-Byg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er yderst flot. Scoren tager udgangspunkt i 2.856 anmeldelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er hamrende overlegent. Bedømmelsen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % har givet maksimum point, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Nu og her har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er rigtig imponerende. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmodel skal jeg vælge?

En lang række butikker på nettet giver til alt held mange forskellige billige former for levering til hydraulisk jordbor. Den mest moderne er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente de bestilte varer på et valgfrit tidspunkt. Fragtmetoden er jo særdeles hensigtsmæssig, og oftest tilmed den billigste leveringsløsning.

Du bør ydermere planlægge at få ordren bragt til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver godt nok en smule mere pebret, men omvendt usædvanlig let ift. hydraulisk jordbor online. Den mest billige leveringsmetode vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre kræver at du bor med kort afstand til e-forretningens byggemarked, fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Leveringstiden på hydraulisk jordbor er jo temmelig relevant hvis du absolut skal bruge din ordre med det samme, og herved er det temmelig klogt at vi efterser den forventede leveringstid for hydraulisk jordbor. En hel del online varehuse – eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix – reklamerer med billig levering på blot en enkelt hverdag på en masse produkter online, men vær opmærksom på at det afhænger af at transaktionen gennemføres inden et fastsat klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få bestillingen klargjort forud for at pakkepersonalet holder fyraften.

Enkelte internet webshops garanterer gebyrfri levering på hydraulisk jordbor online, men tit afkræver det at der erhverves for en fastsat pris. Ellers kan man udse dig den billigste leveringsform, hvilket mange gange vil være at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

De største netbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig hydraulisk jordbor online og selv henter i byggecenteret. Eksempelvis Bygma, Stark, Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg. De giver fx click-and-collect på hydraulisk jordbor i følgende byer:

Holbæk, Vallensbæk, Kokkedal, Struer, Aarhus, Herlev, Lystrup, Kolding, Aalborg, Hedensted, Birkerød, København, Ballerup, Brabrand, Tårnby, Slagelse, Stenløse, Lillerød, Værløse, Allerød, Haslev, Ishøj, Ølstykke, Vejle, Køge, Albertslund, Risskov, Vanløse, Brønshøj, Søborg, Herning, Solrød Strand, Frederiksværk, Vordingborg, Holstebro, Haderslev, Farum, Randers, Åbyhøj, Silkeborg, Brønderslev, Lyngby, Hobro, Roskilde, Viborg, Odder, Sønderborg, Dragør, Hvidovre, Hedehusene, Nørresundby, Nakskov, Skive, Gentofte, Ringsted, Greve, Hjørring, Nykøbing Falster, Thisted, Hillerød, Frederikshavn, Jyllinge, Korsør, Esbjerg, Frederikssund, Ikast, Rønne, Nærum, Hørsholm, Horsens, Næstved, Aabenraa, Virum, Grenaa, Frederiksberg, Højbjerg, Svendborg, Varde, Rødovre, Skanderborg, Helsingør, Tilst, Fredericia, Charlottenlund, Gladsaxe, Glostrup, Middelfart, Kalundborg, Valby, Odense, Taastrup, Nyborg, Brøndby, og Rudersdal, .

Afhentning ift. hydraulisk jordbor er tilgængeligt i samtlige områder af Danmark: Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Syddanmark), Sjælland (Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Amager, Nordsjælland, Hovedstaden, Midtsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm) og Fyn (Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene er det tydeligt, at internetbrugere jævnligt leder efter blandt andet køb hydraulisk jordbor og hydraulisk jordbor online. Foruden dette ser man mange gange online shoppere lede efter eksempelvis hydraulisk jordbor tilbud, billig hydraulisk jordbor og hydraulisk jordbor priser, plus de kendte byggecentre som Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, XL-Byg, Jem og Fix og Bygma.

Spar penge på hydraulisk jordbor

Det er efterhånden i høj grad smart for os alle at kigge efter tilbud på billige hydraulisk jordbor online i blandt flere internet butikker i Danmark, og til tak har en hel del online selskaber været nødt til at formindske udsalgspriserne på hydraulisk jordbor betydeligt, og endda præstere fragt uden betaling.

Derfor kan det trods alt være fordelagtigt at efterse nogle enkelte e-forretninger efter rabatter og tilbud på hydraulisk jordbor online inden du handler, således at man er skudsikker på at antage den laveste pris. Se ikke bare hos de udbredte byggemarkeder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark og Silvan.

Man bør dog være obs på, at i tilfælde af at en e-forretning reklamerer billige hydraulisk jordbor online til en udsalgspris som kan ses som utopisk billig, så kan det i nogle tilfælde være et symbol på en bedragerisk online virksomhed. Handler med kort er dog dækket ind under en foranstaltning, hvilket sikrer kunden overfor uoprigtige webbutikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som alternativ kan du benytte en afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at finansiere pengene til hydraulisk jordbor over tid. Det tilbydes typisk ved nicheforhandlere, i modsætning til de kendte byggecentre som eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Stark.

Når der ses på tallene er det markant, at netshoppere som regel søger efter fx køb hydraulisk jordbor og hydraulisk jordbor tilbud. Man ser desuden jævnligt online shoppere efterspørge fx hydraulisk jordbor priser, billig hydraulisk jordbor og hydraulisk jordbor online.

Gennemsøg andre menneskers bedømmelser

Trustpilot genererer rigtig gavnlige muligheder for at inspicere en længere række eksisterende forbrugeres kritik og af den grund er det en hjælp, at du verificerer online forretningens kritik inden du køber billige hydraulisk jordbor online.

Facebook tilbyder dig ligeledes en række troværdige metoder til at få indtryk af internet butikkens kundetilfredshed. Herinde ser vi nogle online selskaber i Danmark hvor man kan frembringe en anmeldelse af købsoplevelsen, som lige så vel må drages fordel af til vurdering af hvor glade kunderne er.

Forinden folk shopper billige hydraulisk jordbor online i en e-handler kan man til hver en tid gennemlæse e-butikkens forretningsvilkår, det er dog typisk ikke videre interessant, i særdeleshed med de store byggecentre som Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

En nem løsning er at se nærmere på om webbutikken er tilsluttet e-mærket, da det skulle være en indikation om at e-butikken efterfølger de opstillede regler, udover at e-firmaet en gang i mellem føres tilsyn med af sagkyndige som forstår lovene på området.

Desuden tilbydes du genvej til assistance, hvis du skulle få problemer som følge af din handel med hydraulisk jordbor. Desuden er det klogt at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle retningslinjer der har indflydelse på bestillingen af hydraulisk jordbor online, som for eksempel hvilken returret e-shoppen har.

Derfor er det på samme måde essesentielt, at man til enhver tid bevarer sin kvittering, så man når som helst kan vidne om sin bestilling af hydraulisk jordbor, ligegyldig om man køber ved Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Charlotte Pedersen gav 5 stjerner

Alt var perfekt.

Peter Larsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Charlotte gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Maria D gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

9 tips til din online shopping
1Generelt anbefaler vi handler med kort eller mobilbetaling. Køb med kort er omfattet af et reglement, hvilket støtter dig som køber overfor uægte e-butikker. Som et alternativ kunne du drage fordel af en afbetalingsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du har i sinde at afdrage beløbet over en periode.
2Leveringstiden er selvfølgelig ret så vigtig ifald vi absolut skal bruge dine nye produkter lige om lidt, og i det øjemed er det rigtig vigtigt at vi tjekker leveringstiden på hydraulisk jordbor. En masse internet butikker præsterer billig levering på næstkommende hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær påpasselig da det forudsætter at du bestiller før et aftalt klokkeslæt.
3Trustpilot bringer dig relativt habile løsninger til at finde ud af diverse forhenværende kunders reflektioner og af den grund tilrådes det, at du besigtiger online firmaets anmeldelser forud for at du shopper billige hydraulisk jordbor online. Facebook præsterer tillige evigt udmærkede chancer for at få en idé om internet webshoppens kundetilfredshed.
4Vi foreslår generelt at undersøge om online virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, da det typisk er et bevis på at e-firmaet overholder de officielle danske regler, tillige med at hjemmesiden regelmæssigt efterses af fagmænd der har ekspertise inden for lovgivningen. Inden folk handler billige hydraulisk jordbor i en internet handler behøver man de facto få overblik over e-butikkens forretningsvilkår.
5Nogle få online varehuse lover fragt uden gebyr på hydraulisk jordbor, men i mange tilfælde er det påkrævet at der aftages for et præcist beløb. I øvrigt bør du udse dig den mest letkøbte leveringsudgave, som i mange tilfælde er at få dem til at køre bestillingen til et afhentningssted. Leveringsformen er til tider derudover særdeles fremkommelig. Den mindst kostelige fragtmulighed er uden tvivl at du selv henter produkterne.
6Den billigste leveringsversion vil altid vise sig at være at du selv henter pakken, som dog forudsætter at du lever i nærheden af e-firmaets lager. Den fragtmulighed er naturligvis super væsentlig forudsat du har behov for hydraulisk jordbor inden for få dage. Alternativt så garanterer visse shops på nettet billig levering, men i de fleste tilfælde under forudsætning af at man indkøber for en konkret pris.
7Før folk shopper billige hydraulisk jordbor i en online webshop behøver man i og for sig tyde deres handelsaftale, dog er det tit ikke super spændende. I øvrigt er det klogt at du er oppe på mærkerne omkring de mest vedkommende vedtægter der indvirker på bestillingen af billige hydraulisk jordbor online, f.eks. den returneringsret internet webshoppen garanterer.
8Det er i dag rigtig ligetil for os alle at sammenligne priser online på billige hydraulisk jordbor hos diverse online varehuse, og til tak lover mange e-firmaer fragt uden omkostninger. Det kan dog imidlertid vise sig lukrativt at tjekke nogle forskellige butikker på nettet efter tilbud og rabat forud for at du køber, således at du er usvigeligt sikker på at opnå den mest attraktive pris.
9En masse internet selskaber yder nu om stunder et bredt udvalg af billige former for levering til hydraulisk jordbor. En der er meget anvendt er i øjeblikket pakkeshops, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente din pakke præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er altså vældig let, samt typisk ydermere den mest prisbevidste leveringsmodel.