Byggevarepriser.dk

Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For en del er et byggeprojekt forbundet med stribevis af spørgsmål. Af den grund kan det være en god idé at vælge en netbutik, som kan give hjælp til valg af palleløfter.
Når du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller bare vil spare leveringsomkostningen, så kan du tænke over at hente materialerne på egen hånd. Dette er først og fremmest en mulighed ved de store byggekæder.
Det er selvfølgelig meget afgørende at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Nogle byggecentre udbyder et enormt sortiment af varer, og nogle har fokus på en enkelt gruppe af vare. Du skal beslutte hvorvidt det er vigtigt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge fra, foruden blot palleløfter.
Du vil finde variationer i prisniveauet på billige palleløfter fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, imens nogle vil have kompetent rådgivning. Du må beslutte hvad du foretrækker.
Du bør kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man tjekke forretningens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder sælger varer fra alverdens nicheshops, med det formål at du så kan bestille fra et stort sortiment af palleløfter online.
De store byggemarkeder er etablerede og bekendte forretninger, hvilket kan give ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De gængse byggekæder findes overalt i landet, og pga. det har folk valget om at bestille online og hente produkterne på eget initiativ. Som følge af det har man valget om at blive fri for fragtgebyret, samt endda få varerne med det samme.

Nichewebshop

De fleste specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, måske endda fra dit lokalområde. Disse støtter du når du handler palleløfter online hos dem.
De fleste specialiserede netbutikker styrer selv produktionen af varerne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du forvente at få gode tilbud.
Majoriteten af webshops i små nicher ved ekstremt meget om deres varer, idet de ikke sælger andre varer. Således formår de at yde mere anvendelig sparring fra mennesker med ekspertviden i lige præcis palleløfter.
De største byggemarkeder i Danmark

XL-Byg startede i 2002, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 104 butikker. XL-Byg fokuserer på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og omfatter i dag ca. 100 medarbejdere i firmaets 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

palleløfter jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i salg til private, og omsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af omtrent 500 medarbejdere i selskabets 9 byggecentre. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og styres dagligt af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for ca. 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

palleløfter silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af flere end 1.000 mennesker i firmaets 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og beskæftiger i dag over 2.000 kollegaer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

palleløfter bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 personer i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i gode tilbud til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du må for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke arbejdstøj herunder arbejdshjelm som hjælper dig imod potentielle ulykker. Det er uundværligt med fokus på sikkerheden i byggeriet, specielt når du ikke køber hjælp fra en professionel.
2Nogle gange kan man få økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det fås i tilfælde hvor byggeprojektet er energi- og miljøvenligt. Støtten betinger at renoveringen har en positiv indvirkning på klimaet.
3For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få en afgørende rolle. Derfor skal du hyppigt tage et kig på prognosen for vejret i dagene op til arbejdets start, så det forhåbentlig ikke pludselig starter med at piske ned netop som du er startet på dit omfattende projekt.
4Der viser sig stort set altid overraskende hovedpiner når det kommer til omfattende opgaver, og på grund af det viser det sig vigtigt at der er afsat rigeligt med plads i køreplanen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at have tid nok til det.
5Det er en god idé at sikre sig hjælp til byggearbejdet, specielt hvis det er omfattende byggeopgaver. Omfattende byggeprojekter stiller krav om flere mennesker. Endvidere bliver det bedre og mere minderigt når man er flere om det.
6Du bør aldrig gå ned på grej. Typisk vil det være meningsfuldt at du har det klar til brug akkurat som du igangsætter byggeriet. Det er derudover en fordel at medregne de her omkostninger i budgettet.
7Det viser sig vigtigt at du har de nødvendige materialer indkøbt forud for at du går i gang med byggeriet. Du vil med fordel kunne sammensætte en hurtig liste med alle de ting du får brug for, og derefter granske hver enkelt ting, så du føler dig overbevist om at alt er på sin plads.
8Du kan finde utallige instruktioner og videoer via internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder gavnlig viden, navnligt hvis man kigger på engelsk.
9Typisk vil det være essentielt at udfærdige et budget for ombygningen, så man har et økonomisk overblik. Det vil blive fornuftigt at kortlægge samtlige udgiftsposter, og efterfølgende tjekke den billigste pris på dem én efter én.
10Det kan give mening at overveje om projektet kan klares alene, eller du med fordel kan anskaffe assistance fra en fagmand til noget af byggeprocessen. Hvis du får assistance fra en fagperson er det en god idé at hente uforpligtende tilbud fra diverse firmaer.
11Godt forarbejde er metoden til at få en god oplevelse med projektet. Du anbefales at sammensætte en strømlinet arbejdsplan, som beskriver hvilke opgaver du vil løse hvornår, med en dertilhørende kronologisk orden. Forsøg at være konkret i sammensætningen af din tidsplan.
12Forud for at du starter byggeprocessen kan det være vildt fundamentalt at du sikrer dig, at dit projekt er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i din boligtype kan der vise sig mange regler for, hvad du må, og hvad du ikke kan få lov til.
De mest populære byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, som tydeligvis er virkelig betryggende. Scoren grundlægges af 28.109 kommentarer, hvoraf hele 76 % giver toprating, og bare 4 % giver bundkarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er yderst overlegent. Ratingen tager udgangspunkt i 11.467 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er enormt overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor ikke mindre end 59 % giver topkarakter, og bare 9 % har givet bundkarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ultra flot. Bedømmelsen grundlægges af 23.161 ratings, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og blot 8 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket vel at mærke er ekstremt imponerende. Ratingen grundlægges af 19.208 meninger, hvor intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % giver den laveste karakter. Nu og her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

elektrisk, hydraulisk, lang, lille, mini, rustfri, selvkørende, terrængående, KGK, NH, Stihl, gummihjul, motor, el, traktor, trapper

Hvilken fragtmulighed er bedst?

En masse online firmaer giver heldigvis et stort udvalg af billige leveringsløsninger til palleløfter. Det mest populære er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente ordren lige præcis når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig usædvanlig uproblematisk, samt tit endvidere den prisbilligste leveringsmåde.

Du burde derudover vælge at få varerne bragt til din privatbolig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsmetoden viser sig sædvanligvis en lille smule mere bekostelig, men til gengæld ret så enkel for palleløfter online. Den billigste løsning er uden tvivl at du selv henter varerne, men det nødvendiggør at du opholder dig lige ved online virksomhedens byggecenter, eksempelvis Jem og Fix, Harald Nyborg, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på palleløfter er selvfølgelig ekstremt relevant når du mangler dine nye varer fluks, og derfor er det rigtig på sin plads at vi ser det forventede leveringstidspunkt for palleløfter. Størstedelen af netbutikker – fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – byder på billig dag-til-dag levering på masser af varenumre online, men som ikke desto mindre er forudsat at bestillingen placeres forinden et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få dit nye produkt betjent inden de logistikansatte holder fyraften.

Nogle webbutikker sikrer gratis fragt på palleløfter online, men i de fleste tilfælde forudsætter det at du aftager for en konkret pris. Alternativt burde man gribe den prisbilligste form for levering, som mange gange vil være at få fragtmanden til at levere pakken til et afhentningssted.

Store byggemarkeder udlover afhentning hvor du bestiller billig palleløfter online men selv henter i byggemarkedet. For eksempel XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma, 10-4, Harald Nyborg og Jem og Fix. De giver for eksempel afhentning af palleløfter i følgende byer:

Taastrup, Solrød Strand, Middelfart, Ikast, Tilst, Odense, Frederikshavn, Randers, Vordingborg, Hjørring, Køge, Aarhus, Brønshøj, Esbjerg, Lystrup, Svendborg, Holstebro, Herning, Hedehusene, Vejle, Frederiksberg, Gladsaxe, Frederikssund, Vanløse, Brabrand, Aabenraa, Kolding, Lillerød, Haderslev, Albertslund, Kalundborg, Stenløse, Korsør, Allerød, Brøndby, Thisted, Rønne, Nørresundby, Rudersdal, Fredericia, Ringsted, København, Holbæk, Slagelse, Charlottenlund, Silkeborg, Ishøj, Helsingør, Nykøbing Falster, Gentofte, Skive, Skanderborg, Ølstykke, Højbjerg, Varde, Herlev, Risskov, Sønderborg, Hobro, Greve, Hedensted, Værløse, Næstved, Kokkedal, Rødovre, Grenaa, Dragør, Nakskov, Aalborg, Haslev, Jyllinge, Farum, Hørsholm, Roskilde, Søborg, Struer, Vallensbæk, Brønderslev, Hvidovre, Åbyhøj, Ballerup, Birkerød, Tårnby, Valby, Nærum, Hillerød, Odder, Glostrup, Horsens, Viborg, Nyborg, Lyngby, Virum, og Frederiksværk, .

Klik-og-hent ift. palleløfter er muligt i samtlige områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Østsjælland, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Falster, Midtsjælland, Amager) og Jylland (Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark).

Når man ser på data er det markant, at internetbrugere typisk efterspørger eksempelvis palleløfter tilbud og køb palleløfter. Foruden dette ser man tit folk efterspørge for eksempel palleløfter online, billig palleløfter og palleløfter priser, plus de udbredte byggekæder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Den bedste pris på palleløfter

Det er jo ret overkommeligt for købere at sammenholde priser på billige palleløfter online hos diverse netshops, og på grund af dette har adskillige internet firmaer været nødt til at tvinge udsalgspriserne på palleløfter enormt, og ovenikøbet love fragt uden gebyr.

Derfor kan det alligevel være gavnligt at eftergå flere forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på palleløfter online forinden du gennemfører din bestilling, så man ikke er i tvivl om at indhente den bedste pris. Kig ikke blot på de udbredte byggemarkeder som Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix og Stark.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at såfremt en e-shop sælger billige palleløfter online til salg for en udsalgspris der virker mystisk billig, kan det for det meste være en indikation på en uægte online forretning. Bestillinger med kort er på den anden side dækket ind under et reglement, hvilket værner os overfor fup internet outlets.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ kan du bruge en billig afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du vil klare prisen på palleløfter over flere uger. Dette tilbydes normalt ved niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Silvan, Stark og 10-4.

Ved kig i søgedata fremstår det klart, at internetbrugere jævnligt efterspørger fx palleløfter tilbud og billig palleløfter. Foruden dette ser vi som regel folk kigge efter eksempelvis palleløfter priser, palleløfter online og køb palleløfter.

Gennemsøg eksisterende kunders evalueringer

Trustpilot tilbyder i højeste grad troværdige genveje til at verificere adskillige øvrige forbrugeres bedømmelser og på grund af dette støtter vi, at du gennemgår internet firmaets vurderinger forinden du shopper billige palleløfter online.

Facebook præsterer også ret gode muligheder for at få kendskab til internet forretningens popularitet. Desuden møder vi mange internet shops som tilbyder kunderne at meddele en anmeldelse af købsoplevelsen, som ydermere må benyttes til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Inden folk køber billige palleløfter online på en internet shop kunne de på en vis måde have øje for deres betingelser, det er dog i reglen ikke særlig interessant, i særdeleshed på de store byggekæder som XL-Byg, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Jem og Fix, Stark og 10-4.

Et alternativt forslag kunne måske være at granske om e-forhandleren er støttet af e-mærket, da det bør være et fingerpeg om at e-shoppen adlyder den officielle danske lovgivning, samt at virksomheden tit undersøges af specialister der er meget bekendte med bestemmelserne på området.

Derudover giver det dig mulighed for bistand, for så vidt du bliver udsat for besvær med dit køb af palleløfter. Yderligere er det klogt at kunden er obs på de mest essentielle regler gældende for købet af palleløfter online, f.eks. hvilken ombytningsret e-forretningen lover.

Her er det i øvrigt relevant, at man altid sikrer sin e-mail kvittering, så man til enhver tid vil kunne påvise sit køb af palleløfter, hvad end man shopper fra Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Silvan, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg eller Bygma.

Maria Jensen gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Jens B gav 4 stjerner

Meget hurtig levering

Peter S gav 5 stjerner

Super hurtig levering

Birthe gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

9 gode råd til din online shopping
1Enkelte online forhandlere præsterer portofri levering på palleløfter, men tit er det forbeholdt når du køber for en fastsat pris. Ellers skulle du foretrække den mest betalelige leveringsmulighed, hvilket ofte vil være at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Leveringstypen er typisk tillige ekstremt smertefri. Den mest prisbevidste metode til levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.
2Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt essentiel i tilfælde af at vi har brug for ordren om kort tid, og i det øjemed er det selvsagt meningsfuldt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved palleløfter. En hel del e-butikker i Danmark reklamerer med billig levering efter en enkelt hverdag på deres bedst sælgende varenumre, hvilket dog er påkrævet at transaktionen realiseres før et fastsat tidspunkt.
3En hel del online webshops frembyder i øjeblikket en hel del forskellige billige former for fragt til palleløfter. Et hit er lige nu levering til et afhentningssted, og så henter du bare de købte varer når det passer dig bedst. Løsningen er altså særligt ukompliceret, og oftest tillige den prisbilligste type af levering.
4Det er i høj grad let gængeligt for almindelige dødelige at vurdere tilbud online på billige palleløfter hos forskellige forretninger på nettet, og på grund af dette præsterer flere e-butikker gratis levering. Dog kan det ikke desto mindre være tiden værd at efterse nogle forskellige netshops efter tilbud og rabat inden du bestiller, sådan at du er skråsikker på at indhente den skarpeste pris.
5Før nogen køber billige palleløfter hos en webbutik kan man i virkeligheden gennemløbe e-shoppens betingelser, men det er for det meste ikke super spændende. Foruden dette er det smart at køber er oppe på mærkerne omkring de mest aktuelle retningslinjer i forbindelse med handlen med billige palleløfter online, eksempelvis hvilken ombytningsrettighed virksomheden garanterer.
6Trustpilot forærer dig fuldt ud fornemme løsninger til at eksaminere diverse eksisterende kunders oplevelser og på grund af dette er det anbefalelsesværdigt, at du tjekker internet selskabets omtaler forud for at du køber billige palleløfter online. Facebook resulterer i ydermere relativt fantastiske metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet.
7Generelt foreslår vi at kigge hvorvidt online butikken er godkendt af e-mærket, siden det skulle være en sikkerhed for at online forretningen efterkommer de danske love, foruden at online virksomheden tit efterses af fagmænd som kender til vilkårene på området. Forinden nogen shopper billige palleløfter hos en shop på nettet behøver man principielt se på netbutikkens handelsvilkår.
8Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller MobilePay. Køb med kort er omsluttet af en forordning, der forsvarer køber overfor fup e-butikker. Som alternativ kunne du benytte en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afdrage regningen over et længere tidsrum.
9Den mindst kostelige fragtform er uden tvivl at du selv henter produkterne, men dette kræver at du befinder dig nær online shoppens arbejdslager. Den slags levering kan vise sig at være meget afgørende såfremt man skal bruge palleløfter lige om lidt. Alternativt så frembyder en række e-forretninger i Danmark fragt uden omkostninger, men undertiden kun ifald der indkøbes for et bestemt beløb.