Byggevarepriser.dk

Mini Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt utrolig vigtigt at tjekke, om de produkter du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du finde et andet.
Der er variationer i prisniveauet på billige mini palleløfter hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har lave priser, imens øvrige vil have kompetent rådgivning. Du bør overveje hvad der for dig betyder mest.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt udvalg, hvorimod nogle har fokus på en enkelt type af vare. Du bør gennemtænke om det er vigtigt for dig at have mange typer af varer at vælge fra, foruden blot mini palleløfter.
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du slipper for problemer med for eksempel returnering. Af den grund skal man kende netbutikkens betingelser.
Ifald du har brug for byggematerialerne hurtigst muligt eller bare har lyst til at undvære fragtgebyret, så kunne du tænke over at køre varerne på eget initiativ. Dette er i særdeleshed muligt i de store byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter forbundet med en lang række spørgsmål. Derved bør du bestille ved en netbutik, hvor du kan få sparring omkring mini palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og på grund af det har mange valget om at købe online og transportere materialerne selv. Derved kan du overveje at slippe for fragten, og endda få produkterne med det samme.
De store byggecentre tilbyder varer fra mange forskellige nicheshops, og takket være dette kan du shoppe fra et bredt udvalg af mini palleløfter online.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, som kan give øget troværdighed i forbindelse med dit køb online. Dette kan du se positivt på.

Nichewebshop

Forskellige specialiserede webshops er iværksættervirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis endda lokalt i dit område. Dem hjælper du idet du bestiller mini palleløfter online på deres side.
Diverse nichebutikker er ekstraordinært passionerede omkring deres produkter, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem er det forventeligt at du får mere erfaren vejledning fra personale med ekspertviden i lige præcis mini palleløfter.
Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Idet du køber direkte hos disse nichewebshops online bør du få en bedre pris.
De 10 største byggemarkeder

10-4 kom frem i 1947, og beskæftiger i dag flere end 100 mennesker i forretningens 6 butikker. 10-4 har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

mini palleløfter silvan

Silvan åbnede i 1968, og omfatter i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i kædens 41 butikker. Silvan sætter ind på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

mini palleløfter bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 butikker. Bauhaus satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for flere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er i dag arbejdsgiver for ca. 1.000 medarbejdere i de 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

mini palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag flere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

Johannes Fog kom frem i 1920, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter hvert år for i omegn af 1 milliard kroner.

mini palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og styres dagligt af omtrent 2.100 mennesker i kædens 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i gode tilbud til private, og omsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og udgøres nu af mere end 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og styres dagligt af cirka 2.300 mennesker i byggemarkedets 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1For byggeprojekter udendørs har vejret en essentiel rolle. Af den årsag kan du ofte kigge på vejrmeldingerne i dagene op til igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke med et brag går i gang med at vælte ned når du lige er ved at færdiggøre det omfattende projekt.
2Der kommer stort set altid uforudsete problematikker når det kommer til omfattende byggeprojekter, og følgelig vil det vise sig vigtigt at der er afsat tilstrækkelig plads i agendaen, med det formål at man føler sig afslappet omkring at nå i mål til tiden.
3I god tid inden at du iværksætter arbejdet kan det være aldeles fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange love som beskriver, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
4Du vil ikke gå ned på udstyr. Tit kan det vise sig afgørende at du har værktøjet tilgængeligt idet du påbegynder dit byggeprojekt. Det er derudover vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i dit budget.
5Planlægning viser sig som vejen til at lykkes med byggeriet. Du er nødt til at udarbejde en effektiv agenda, som viser hvilke arbejdsopgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, og en tilhørende numerisk orden. Forsøg at være skarp i sammensætningen af køreplanen.
6Muligvis kan det blive betydningsfuldt at have samtlige byggematerialer klar forud for at du går i krig med byggeriet. Du vil med fordel kunne forfatte en enkel indkøbsseddel hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og efterfølgende tjekke punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke mangler noget.
7Du må ikke på noget tidspunkt forsømme din sikkerhed, så husk beklædning som eksempelvis hjelm og sko der beskytter dig med henblik på eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker dit eget helbred i byggeprojektet, i særdeleshed når du ikke sikrer dig hjælp fra en fagperson.
8Det er anbefalelsesværdigt at søge hjælp til byggeprocessen, specielt når der er tale om vigtige arbejdsopgaver. Enkelte byggerier stiller krav om flere folk. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere interessant når man ikke er alene om det.
9I mange tilfælde vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for ombygningen, så du har en økonomisk ramme. Det bør blive økonomisk at notere samtlige poster, hvorefter man kunne kortlægge ens købspris for dem én og én.
10Du har mulighed for at hente økonomisk hjælp fra det offentlige til ombygninger. Det ydes når byggeprojektet er miljøvenligt. At få tilbud om støtte betinger at ombygningen har en positiv indvirkning på naturen.
11Der kan findes stribevis af guides og videoer via nettet hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube er kilde til ret så meget konstruktiv information, især forudsat at du benytter engelske ord i din søgning.
12Husk at gennemtænke hvorvidt projektet kan klares alene, eller du i stedet for bør anskaffe hjælp fra en ekspert til områder af byggeriet. Såfremt du indhenter assistance fra en fagperson kan det være en god idé at lede efter priser fra diverse virksomheder.
De bedst anmeldte byggecentre
På Trustpilot har Bauhaus.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er meget overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 23.161 anbefalinger, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er kolossalt beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet toprating, og blot 4 % kvitterer med dumpekarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt betryggende. Scoren er et gennemsnit af 11.467 ratings, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,3 ud af 5, hvilket utvivlsomt er ekstremt imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 2.856 bedømmelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og kun 9 % giver den dårligste rating. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform skal jeg vælge?

Temmelig mange e-forretninger udlover heldigvis en lang række forskellige billige leveringsmidler til mini palleløfter. En af de mest benyttede er lige nu at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye produkter præcis når det passer dig. Løsningen er nemlig temmelig fremkommelig, samt desuden tillige den mest prisbevidste leveringsmåde.

Du burde tillige beslutte dig for at bestille varerne til levering hjem til dig selv eller til dit arbejdes adresse. Metoden viser sig almindeligvis lidt mindre billig, men ligeledes i høj grad ligetil ift. mini palleløfter online. Den billigste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente produkterne selv, men det stiller krav om at du opholder dig med kort afstand til internet firmaets byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Leveringstiden på mini palleløfter kan i nogle tilfælde være virkelig betydningsfuld når du absolut skal bruge din ordre lige om lidt, og i det øjemed er det særdeles væsentligt at man efterser det estimerede leveringstidspunkt for mini palleløfter. En lang række internet virksomheder – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – yder billig 1 hverdags levering på en række varenumre online, men husk at det er afhængig af at du bestiller før et fastslået tidspunkt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få dit nye produkt afsendt inden de lageransatte drager hjemad.

Indtil flere e-shops i Danmark lover levering uden omkostninger på mini palleløfter online, men for det meste forudsætter det at der indkøbes for en bestemt sum. Derudover må du beslutte sig for den mindst kostelige leveringsmanér, der ofte er at få kørt dine produkter til et afhentningssted.

En hel del webbutikker yder klik-og-hent hvor man handler billig mini palleløfter på nettet og selv henter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Silvan, Davidsen, Bygma, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix og Stark. Byggekæderne foreslår eksempelvis afhentning af mini palleløfter i følgende områder:

Aarhus, Korsør, Glostrup, Hedehusene, Ølstykke, København, Hedensted, Gentofte, Næstved, Svendborg, Valby, Vanløse, Nørresundby, Holstebro, Helsingør, Rønne, Rudersdal, Kolding, Hvidovre, Aalborg, Struer, Odder, Hørsholm, Skive, Tilst, Esbjerg, Ishøj, Brønderslev, Slagelse, Ballerup, Værløse, Rødovre, Stenløse, Odense, Solrød Strand, Grenaa, Haderslev, Brøndby, Ikast, Thisted, Aabenraa, Frederiksværk, Middelfart, Sønderborg, Hjørring, Fredericia, Vallensbæk, Albertslund, Tårnby, Kokkedal, Silkeborg, Køge, Randers, Herlev, Roskilde, Vordingborg, Horsens, Charlottenlund, Lyngby, Frederikssund, Ringsted, Allerød, Greve, Lystrup, Virum, Skanderborg, Søborg, Nykøbing Falster, Herning, Taastrup, Kalundborg, Gladsaxe, Risskov, Hobro, Frederikshavn, Nærum, Holbæk, Haslev, Frederiksberg, Højbjerg, Vejle, Jyllinge, Brabrand, Lillerød, Birkerød, Varde, Viborg, Hillerød, Dragør, Nakskov, Brønshøj, Åbyhøj, Farum, og Nyborg, .

Klik-og-hent af mini palleløfter er en mulighed i alle regioner af landet: Jylland (Vestjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Sydfyn) og Sjælland (Østsjælland, Bornholm, Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Lolland).

Når der ses på tendenserne fremstår det klart, at folk ofte søger eksempelvis billig mini palleløfter og mini palleløfter tilbud. Man ser derudover jævnligt online shoppere kigge efter eksempelvis mini palleløfter priser, køb mini palleløfter og mini palleløfter online, foruden de velkendte byggekæder som Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan.

Spar penge på mini palleløfter

Det er i dag meget let gængeligt for os alle at sammenligne priser på billige mini palleløfter online hos forskellige internet handler, og så har massevis af firmaer på nettet ikke kunne slippe for at presse priserne på mini palleløfter helt i bund, og endda byde på fragt uden omkostninger.

Trods dette kan det stadigvæk være smart at eftergå nogle få e-forhandlere efter billige priser på mini palleløfter online før du gennemfører din handel, sådan at du er skudsikker på at få den bedste pris. Kig ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen og Harald Nyborg.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en netbutik forhandler billige mini palleløfter online til salg for en pris der kan ses som grænseløst god, kan det undertiden være en indikator for en svindel online shop. Kortkøb er dog dækket ind under et lovbud, hvilket skærmer folk overfor uægte e-firmaer.

Vi foreslår generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du drage fordel af en løsning fra eksempelvis ViaBill, såfremt du higer efter at afbetale betalingen af mini palleløfter ude i fremtiden. Det fås typisk hos online nichebutikker, men sjældent de store byggecentre som eksempelvis Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, 10-4, Jem og Fix, Bygma og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne fremstår det markant, at internet shoppere ofte leder efter for eksempel billig mini palleløfter og mini palleløfter online. Man ser desuden ofte netshoppere kigge efter blandt andet køb mini palleløfter, mini palleløfter tilbud og mini palleløfter priser.

Tjek tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fører til regulære fantastiske chancer for at tolke ganske mange øvrige køberes omtaler og på grund af dette er det fornuftigt, at du læser e-butikkens bedømmelser forinden du handler billige mini palleløfter online.

Facebook tilbyder også fuldstændig hæderlige muligheder for at få indblik i online webshoppens troværdighed. I øvrigt er der en del online virksomheder hvor kunder kan skrive en evaluering af virksomhedens service, hvilket ydermere kan benyttes til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Før folk køber billige mini palleløfter online hos en e-forhandler burde man faktisk få overblik over dens handelsvilkår, dog er det ofte et tidskrævende arbejde, især hos de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, 10-4, Stark, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix.

Et alternativ er at finde ud af hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, grundet at det burde være en erklæring om at webshoppen understøtter de gældende danske regler, foruden at internet firmaet nu og da kigges til af sagkyndige som behersker lovene på området.

Dette er en god genvej til at få assistance, når du får problemer i processen med dit køb af mini palleløfter. Ligeså anbefaler vi at køberen er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde betingelser der kan have betydning for bestillingen af mini palleløfter online, eksempelvis hvilken returrettighed e-butikken garanterer.

Derfor er det virkelig relevant, at man altid gemmer ens faktura e-mail, så man fremadrettet vil kunne dokumentere sit køb af mini palleløfter, uagtet om man har bestilt hos XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, Stark, Jem og Fix, Silvan eller Davidsen.

Camilla J gav 5 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Morten gav 4 stjerner

Rigtig hurtig levering.

Niels L gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Marianne Jensen gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

9 tips til når du køber online
1Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omsluttet af et reglement, som garanterer dig som kunde overfor uoprigtige forretninger på nettet. Som en alternativ mulighed kunne du udnytte en afbetalingsløsning fra eksempelvis ViaBill, når du ser en fordel i at afdrage prisen over tid.
2En del online shops tildeler nu til dags en hel del forskellige billige leveringsformer til mini palleløfter. Den mest almindelige er på nuværende tidspunkt at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken når du har mulighed for det. Løsningen er nemlig særdeles nem, samt ofte derudover den mest letkøbte leveringsmåde.
3Trustpilot tilbyder stort set gunstige muligheder for at kontrollere en stor portion tidligere kunders vurderinger og af den grund slår vi et slag for, at du studerer internet webshoppens kritik inden du bestiller billige mini palleløfter online. Facebook frembringer endvidere i højeste grad gavnlige metoder til at få kendskab til e-forretningens troværdighed.
4Leveringstiden er naturligvis ret så væsentlig hvis vi står og skal bruge dine nye produkter om kort tid, og derfor er det fuldt ud afgørende at du besigtiger leveringstidspunktet på mini palleløfter. Flere e-forhandlere giver billig 1 dags levering på en lang række af deres produkter, som dog afhænger af at bestillingen fuldbyrdes forud for et angivent klokkeslæt.
5Forinden folk bestiller billige mini palleløfter hos en e-shop kan man sådan set bese netshoppens handelsbetingelser, det er dog undertiden ikke videre interessant. Foruden dette tilråder vi at køberen er påpasselig med de elementære regler i forbindelse med handlen med billige mini palleløfter online, fx hvilken returpolitik netbutikken bruger.
6Vi går generelt ind for at finde ud af om online shoppen er medlem af e-mærke ordningen, som ofte er en erklæring om at e-forhandleren imødekommer de opstillede regler, udover at e-firmaet jævnligt overværes af eksperter der forstår de gældende regler. Forinden folk køber billige mini palleløfter i en internet virksomhed kunne de de facto gennemløbe shoppens betingelser.
7Flere internet varehuse yder fragt uden gebyr på mini palleløfter, men tit er det under betingelse af at man køber for en fastsat pris. Derudover burde man udvælge den mest letkøbte fragtform, som oftest vil blive at få fragtmanden til at bringe din bestilling til et afhentningssted. Fragtmetoden viser sig oftest tillige temmelig praktisk. Den mest betalelige mulighed for levering kan ikke benægtes at være selv at hente varerne.
8Det har vist sig at være temmelig let gængeligt for os alle at søge sig frem til priser online på billige mini palleløfter i blandt forskellige e-forhandlere, og med det motiv garanterer de fleste internet butikker fri fragt. Trods dette kan det immervæk vise sig smart at se nærmere på nogle få internet webshops efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, så man er velinformeret til at opnå den laveste pris.
9Den mindst kostelige fragttype er utvivlsomt at du selv henter ordren, hvilket betinges af at du bor lige ved internet forhandlerens arbejdslager. Den fragtmulighed er selvfølgelig ret så relevant når vi har brug for mini palleløfter omgående. Alternativt så sikrer visse online forhandlere billig fragt, men oftest er det under betingelse af at der bestilles for et fastslået beløb.