Byggevarepriser.dk

KGK Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du skal kende de retningslinjer butikken udsteder når du køber online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Du bør derfor læse byggemarkedets handelsbetingelser.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med en verden af spørgsmål. På grund af det kan du overveje at købe fra et online byggemarked, hvor du kan få information omkring KGK palleløfter.
Du vil finde variationer i prisen på billige KGK palleløfter hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte giver lave priser, imens andre har service. Du må reflektere over hvad du foretrækker.
Når du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare gerne vil undvære fragten, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Det er i høj grad muligt ved de kendte byggemarkeder.
Det er absolut meget relevant at undersøge, hvorvidt de varer du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være tvunget til lede andre steder.
Nogle byggekæder udbyder et bredt varesortiment, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør forholde dig til hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige produkter at vælge i mellem, udover blot KGK palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggemarkeder har butikker i hele landet, og derved har du chancen for at bestille online og fragte materialerne på eget initiativ. Derved kan du overveje at slippe for fragtgebyret, og sågar få fat i produkterne med det samme.
De store byggekæder er etablerede og anerkendte forretninger, hvilket kan medvirke til øget troværdighed når man skal købe online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder samler produkter fra mange forskellige specialbutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et stort sortiment af KGK palleløfter online.

Nichewebshop

Størstedelen af nichebutikker på internettet har en dyb forståelse for de varer de sælger online, idet de udelukkende sælger disse produkter. Pga. dette bør du modtage ekstra kompetent vejledning fra nogle med specialistviden i netop KGK palleløfter.
Alverdens webshops med fokus på et smalt varesortiment er opstartsvirksomheder, som i de fleste tilfælde er dansk ejede, måske tilmed fra dit lokalområde. Disse bidrager du til når du handler KGK palleløfter online på deres side.
Størsteparten af nichebutikker på nettet er producenter af produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved at købe direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du skarpere priser.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 personer i virksomhedens 72 varehuse. Stark satser på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 kollegaer i selskabets 9 byggecentre. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

KGK palleløfter bauhaus

Bauhaus så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og er i dag arbejdsgiver for over 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på salg til private, og afsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

KGK palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omkring 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

KGK palleløfter silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger nu i omegn af 1.000 mennesker i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og udgøres i dag af ca. 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for ca. 100 ansatte i deres 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for omtrent 500 millioner kroner.

Bygma startede i 1952, og lønner i dag omtrent 2.300 medarbejdere i selskabets 56 butikker. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

KGK palleløfter jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du skal ikke fattes arbejdsredskaber. Typisk kan det vise sig vigtigt at du har det parat idet du går løs med byggeriet. Desuden er det afgørende at tillægge de medfølgende omkostninger i dit udgiftsbudget.
2Ved udendørs opgaver har eventuelt regnvejr en stor rolle. På grund af dette bør du løbende holde øje med udsigten ift. vejret lige før byggeprojektet, så du slipper for at det med et brag starter med at piske ned netop som du vil i gang med dit omfattende byggeprojekt.
3Det vil vise sig fundamentalt at have de fornødne byggematerialer indkøbt i god tid før du går i krig med projektet. Du har fordel af at sammenfatte en punktforms indkøbsliste med alt det der er nødvendige, og som det næste efterse listen, med det formål at du sikrer dig at alt er på sin plads.
4Der kommer ofte pludselige problematikker når det gælder krævende byggeprojekter, og ergo viser det sig af stor betydning at man har afsat en god portion plads i kalenderen, med formålet om at man føler sig overbevist om at nå det til den planlagte tid.
5Forud for at du iværksætter byggeriet kan det blive yderst vigtigt med en forsikring om, at det du vil lave ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde diverse retningslinjer omkring, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
6I nogle tilfælde kan man søge hjælp rent økonomisk til ombygninger. Det tilbydes forudsat at byggeriet gør en forskel for miljøet. Modtagelsen af støtte betinger at ombygningen påvirker naturen.
7Det kan vise sig at være meningsfuldt at udarbejde et udgiftsbudget for projektet, så man føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan være rationelt at kortlægge hver eneste udgift, og dernæst tjekke ens købspris for dem en ad gangen.
8Forberedelse bliver metoden til succes med dit byggeprojekt. Du kunne overveje at sammensætte en gennemarbejdet køreplan, som fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, inklusiv en prioriteringsliste. Vær konkret når du nedskriver din agenda.
9Måske burde du overveje hvorvidt du selv ønsker at klare det hele, eller du med fordel kan købe hjælp fra en professionel til opstarten af projektet. Forudsat at du skal have assistance fra en fagmand vil det normalt anbefales at indhente en pris fra forskellige håndværkere.
10Du har adgang til utrolig mange hjælpeartikler og videoer via internettet som kan være en stor hjælp. Ikke mindst YouTube giver meget konstruktiv oplysning, navnligt såfremt du kigger på engelsk.
11Det kan være nyttigt at indhente hjælp til projektet, hovedsageligt hvis det er større arbejdsopgaver. Nogle opgaver gør krav på flere personer. I øvrigt vil det være mere effektivt og mere socialt at lave arbejdet med andre.
12Du må ikke nedprioritere din sikkerhed, så husk sikkerhedstøj bl.a. fod- og hovedbeklædning som sikrer dig overfor potentielle risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i byggeriet, ikke mindst såfremt du ikke får assistance fra en fagperson.
De mest folkekære byggemarkeder
10-4.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er usædvanligt beundringsværdigt. Scoren er baseret på 19.208 bedømmelser, hvor imponerende 84 % giver toprating, og kun 2 % har givet den dårligste rating. Pt. har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
XL-Byg.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ualmindeligt godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver den laveste karakter. I dette øjeblik har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dk anmeldes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ekstremt betryggende. Evalueringen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, hvilket jo er meget overlegent. Karakteren er regnet ud fra 28.109 tilkendegivelser, hvoraf hele 76 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket vel at mærke er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvor hele 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken fragtmulighed er smartest?

De fleste netbutikker i Danmark udlover på nuværende tidspunkt alverdens billige leveringsformer til KGK palleløfter. En der er meget populær er i dag at få leveret til et afhentningssted, fordi du på den måde nemt kan hente dine produkter når der er tid til det. Fragtløsningen er jo ultra smart, og endda ydermere den prisbilligste fragtmetode.

Du bør ligeledes beslutte dig for at få ordren bragt til din hjemmeadresse eller til når du er på job. Løsningen viser sig en gang i mellem en kende mere pebret, men ligeledes ualmindeligt simpel med KGK palleløfter online. Den billigste løsning kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, som jo står og falder med at du er tæt på online firmaets butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på KGK palleløfter er selvfølgelig meget afgørende ifald du skal bruge varen om få sekunder, så med det formål er det rigtig passende at du finder den estimerede leveringstid for KGK palleløfter. En masse internet varehuse – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – giver billig levering på næste hverdag på deres favorit varer online, men som imidlertid nødvendiggør at ordren aflægges før et aftalt tidspunkt, så de har udsigt til at kunne nå at få varen hen til fragtfirmaet forud for at pakkemedarbejderne har fyraften.

Nogle få webshops garanterer fragt uden beregning på KGK palleløfter online, men i mange tilfælde er det kun gældende hvis man køber for en bestemt pris. I øvrigt skulle man beslutte sig for den mest billige leveringsmulighed, som ofte vil blive at få dem til at bringe pakken til en pakkeshop.

Masser af byggecentre tilbyder klik-og-hent hvor du køber billig KGK palleløfter online og afhenter i byggecenteret. Eksempelvis XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggecentrene giver eksempelvis klik-og-hent på KGK palleløfter i disse områder:

Frederikssund, Tilst, Skive, Åbyhøj, Haderslev, Brabrand, Middelfart, Haslev, Gladsaxe, Rønne, Helsingør, Frederiksværk, Horsens, Lystrup, Fredericia, Nykøbing Falster, Nakskov, Rødovre, Virum, Brøndby, Værløse, Valby, Kokkedal, Næstved, Jyllinge, Allerød, Farum, Esbjerg, Hedehusene, Svendborg, Hvidovre, Glostrup, Struer, Nørresundby, Nyborg, Slagelse, Hørsholm, Vejle, Brønshøj, Herlev, Viborg, Gentofte, Silkeborg, Odder, Kolding, Ballerup, Thisted, Korsør, Frederikshavn, Aalborg, Birkerød, Stenløse, Køge, Ringsted, Holbæk, Søborg, Nærum, Solrød Strand, Greve, Højbjerg, Roskilde, Varde, Taastrup, Brønderslev, Risskov, Albertslund, Hillerød, Holstebro, Hobro, Frederiksberg, Herning, Kalundborg, Skanderborg, Ikast, Aabenraa, Vallensbæk, Hjørring, Grenaa, Ølstykke, Sønderborg, København, Vordingborg, Odense, Charlottenlund, Lillerød, Aarhus, Vanløse, Dragør, Tårnby, Ishøj, Lyngby, Rudersdal, Hedensted, og Randers, .

Klik-og-hent ift. KGK palleløfter er en mulighed i samtlige regioner af Danmark: Sjælland (Hovedstaden, Amager, Falster, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm), Jylland (Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Nordjylland, Syddanmark) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at online shoppere ofte kigger efter for eksempel køb KGK palleløfter og billig KGK palleløfter. Foruden dette oplever vi ofte netshoppere søge blandt andet KGK palleløfter online, KGK palleløfter tilbud og KGK palleløfter priser, foruden de velkendte byggekæder som Bauhaus, Stark, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma og XL-Byg.

Rabat på KGK palleløfter

Det er jo efterhånden ultra uproblematisk for forbrugerne at finde frem til tilbud på billige KGK palleløfter online i blandt forskellige e-butikker, og af den grund har flertallet af internet webshops fundet det uundgåeligt at mindske salgspriserne på KGK palleløfter betragteligt, og ydermere garantere fragt uden betaling.

Dog kan det ikke desto mindre blive tiden værd at efterprøve et par forskellige webbutikker efter rabatter og tilbud på KGK palleløfter online før du gennemfører din handel, sådan at du er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris. Kig ikke blot på de gængse byggekæder som 10-4, Silvan, Bauhaus, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix og XL-Byg.

Du bør imidlertid ikke overse, at ifald en internet forhandler udbyder billige KGK palleløfter online til salg for en pris som anses for ekstraordinært billig, så burde det undertiden være et kendetegn på en svindel internet shop. Køb med gængse betalingskort er dog inkluderet i en ordning, hvilket begunstiger kunden overfor uærlige internet handler.

Vi foreslår generelt kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed burde du drage fordel af en billig afdragsordning som for eksempel ViaBill, forudsat du tilstræber at afdrage betalingen af KGK palleløfter over en periode. Dette foreslåes normalt hos specialiserede webshops, men ikke de gængse byggekæder som eksempelvis Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når vi kigger i tallene står det klart, at internet shoppere typisk leder efter eksempelvis billig KGK palleløfter og køb KGK palleløfter. Derudover oplever vi jævnligt netshoppere søge efter bl.a. KGK palleløfter online, KGK palleløfter priser og KGK palleløfter tilbud.

Gennemsøg tidligere kunders ratings

Trustpilot yder super gode genveje til at tyde en stor portion øvrige køberes tanker og herved er det at foretrække, at du bliver klogere på e-handlens vurderinger forud for at du færdiggør din shopping med billige KGK palleløfter online.

Facebook fører til lige så vel nogle tiltalende genveje til at få kendskab til online virksomhedens kundefokus. Derudover er der en række online webshops hvor folk kan meddele en anmeldelse af deres køb, som desuden kan bruges til at afveje kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige KGK palleløfter online på en internet shop behøver man helt sikkert kigge på netbutikkens betingelser, det er dog almindeligvis et omfattende projekt, i særdeleshed med de udbredte byggekæder som XL-Byg, Stark, Davidsen, 10-4, Silvan, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus og Jem og Fix.

Alternativet kunne være at se nærmere på hvorvidt internet webshoppen er e-mærket medlem, hvilket ofte er et tegn på at online butikken efterkommer den officielle danske lovgivning, foruden at forretningen lejlighedsvis evalueres af eksperter som har nøje kendskab til vedtægterne på området.

Det er en rigtig god mulighed for bistand, ifald du forvoldes udfordringer i forbindelse med dit indkøb af KGK palleløfter. Ligeså slår vi et slag for at køber er på vagt for de grundlæggende vedtægter der gælder for købet af KGK palleløfter online, til eksempel hvilken bytteret webbutikken tilbyder.

Derfor er det desuden relevant, at man stadigvæk gemmer ens e-mail kvittering, således man fremadrettet kan bevise købet af KGK palleløfter, ligegyldig om man shopper fra Davidsen, Stark, 10-4, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix eller Bygma.

Jørgen V gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Maria gav 4 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Anne gav 5 stjerner

Intet at sætte en finger på

Hans C gav 5 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt webshoppen er verificeret af e-mærket, grundet at det almindeligvis er en indikator for at netbutikken opfylder de officielle regler, samt at online shoppen ofte ses til af eksperter som behersker reglerne på området. Før nogen bestiller billige KGK palleløfter i en butik kan man egentlig gennemløbe webbutikkens forretningsvilkår.
2Det er jo efterhånden særdeles gnidningsløst for enhver at kigge efter tilbud online på billige KGK palleløfter på flere online forhandlere, og til gengæld lover de fleste internet forhandlere fragt uden gebyr. Trods dette kan det til hver en tid være gavnligt at kigge forbi flere forretninger på nettet efter tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er usvigeligt sikker på at modtage den mindst kostelige pris.
3Inden nogen køber billige KGK palleløfter på en shop på nettet bør de for at være sikker se på butikkens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke særlig morsomt. Tilmed går vi ind for at man er omhyggelig omkring de væsentligste vedtægter gældende for købet af billige KGK palleløfter online, som eksempelvis hvilken returpolitik online forhandleren tilsikrer.
4Den mest betalelige fragtform vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, hvilket afhænger af at du bor med kort afstand til internet virksomhedens arbejdslager. Den mulighed for levering er jo meget relevant i tilfælde af at du absolut skal bruge KGK palleløfter øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer visse internet shops gebyrfri levering, men oftest er det så præmissen at du bestiller for et fastsat beløb.
5Nogle få online forhandlere garanterer levering uden gebyr på KGK palleløfter, men ofte er det påkrævet at der købes for et konkret beløb. Derudover kunne man vælge den billigste fragttype, der i de fleste tilfælde er at få leveret bestillingen til et udleveringssted. Løsningen bliver undertiden lige så vel særdeles ligetil. Den mest prisbevidste fragtmulighed er unægtelig at du selv henter pakken.
6Trustpilot frembyder forholdsvis habile chancer for at se nøjere på adskillige eksisterende kunders anmeldelser og derved slår vi et slag for, at du tjekker webshoppens ratings forinden du shopper billige KGK palleløfter online. Facebook byder på for øvrigt tilpas fantastiske chancer for at få indtryk af e-forhandlerens kundefokus.
7Generelt foreslår vi kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Kortbetalinger er en del af en anordning, hvilket begunstiger folk overfor bedrageriske online virksomheder. Som en alternativ mulighed burde du vælge en afbetalingsordning fra fx ViaBill, forudsat du agter at klare regningen over en længere periode.
8Leveringshastigheden er super væsentlig om vi absolut skal bruge din ordre straks, og herved er det rigtig aktuelt at man efterser leveringstiden på KGK palleløfter. Størstedelen af online outlets garanterer billig levering på næstkommende hverdag på en masse varenumre, men vær påpasselig da det stiller krav om at ordren laves forinden et nøjagtigt tidspunkt.
9En lang række internet butikker udlover til alt held flere billige leveringsmuligheder til KGK palleløfter. Den mest benyttede er i dag afhentningssteder, hvor det er muligt at hente de købte varer når det passer dig. Leveringsformen er nemlig vældig gnidningsløs, og mange gange endvidere den billigste løsning til levering.