Byggevarepriser.dk

Selvkørende Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du skal have varerne hurtigt eller blot vil blive fri for fragtomkostningen, så kunne du overveje at fragte varerne personligt. Det er specielt et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Du bør vide hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Derfor skal man kende byggeshoppens handelsbetingelser.
Det er naturligvis ekstremt afgørende at undersøge, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du kigge andetsteds.
For mange er et byggeprojekt forbundet med en masse spørgsmål. Dermed kan du med fordel købe fra en netbutik, hvor du bliver tilbudt hjælp til valg af selvkørende palleløfter.
Nogle byggekæder sælger et bredt produktudvalg, imens øvrige specialiserer sig i en bestemt gruppe af vare. Du skal tænke på hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har adskillige varetyper at vælge i blandt, udover blot selvkørende palleløfter.
Der er variationer i priserne på billige selvkørende palleløfter fra byggekæde til byggekæde. Enkelte satser på de bedste tilbud, og nogle tilbyder faglig sparring. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder finder du i de større byer, og af den grund har du tilbuddet om at handle online og hente materialerne selv. Af den grund er det muligt at undgå fragten, og endda få fat i varerne på kortere tid.
De store byggecentre er populære og landskendte butikker, som medvirker til en tryghedsfølelse når du skal købe online. Det kan du se som positivt.
De gængse byggecentre køber produkter fra adskillige producenter, og dermed har du mulighed for at købe fra et stort udvalg af selvkørende palleløfter online.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops i små nicher er producenter af de produkterne som byggemarkederne sælger. Ved køb direkte igennem de nichefokuserede webshops online kan du få en billig pris.
En masse webshops med fokus på et smalt varesortiment er iværksætterfirmaer, som i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske tilmed lokalt fra dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du handler selvkørende palleløfter online hos dem.
Størstedelen af webshops med fokus på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de kun sælger disse produkter. Ergo kan du modtage super kyndig hjælp fra folk der er specialister i netop selvkørende palleløfter.
De største byggekæder i Danmark

Johannes Fog begyndte i 1920, og beskæftiger i dag omkring 500 personer i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og styres dagligt af over 2.000 ansatte i firmaets 72 butikker. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.100 kollegaer i forretningens 122 butikker. Jem og Fix har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for i nærheden af 2 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag omkring 1.000 personer i firmaets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 fokuserer på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for over 500 millioner kroner.

selvkørende palleløfter silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 personer i kædens 41 varehuse. Silvan satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for over 1 milliard kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for cirka 2.300 kollegaer i kædens 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af cirka 1.000 kollegaer i kædens 9 butikker. Davidsen specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og beskæftiger i dag ca. 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg har fokus på gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

selvkørende palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Længe før du iværksætter dit byggeprojekt kan det vise sig meget afgørende at sikre sig, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
2Det kan være til god gavn at spørge om assistance til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af vigtige byggeopgaver. Flere ting behøver mere end en person. Ydermere vil det vise sig bedre og sjovere at dele arbejdet med nogen.
3Du skal ikke på noget tidspunkt fattes grej. Jævnligt kan det vise sig fornuftigt at have udstyret til rådighed idet du indleder byggeprocessen. Det er i øvrigt en fordel at medtage de medfølgende udgifter i din økonomiske plan.
4Der viser sig stort set altid ubelejlige problematikker når det handler om store projekter, og følgelig kan det være afgørende at man har afsat nok tid i køreplanen, med det formål at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
5Måske burde det overvejes om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal have assistance fra en fagmand til opstarten af arbejdet. Når du indhenter professionel hjælp kan det være fordelagtigt at modtage uforpligtende tilbud fra diverse foretagender.
6Godt forarbejde vil altid være metoden til at lykkes med dit arbejde. Du anbefales at nedskrive en klar køreplan, der viser hvilke gøremål du vil udføre på hvilke dage, med en dertilhørende prioriteringsliste. Vær skarp idet du laver din køreplan.
7Man kan hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det gives når byggeriet er CO2-besparende. Modtagelsen af støtte er altså betinget af at byggeprojektet har positiv betydning for klimaet.
8For projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en stor rolle. Således må du hyppigt undersøge vejrforudsigelserne i den tid der er op til dit byggeprojekt, så det ikke ganske ubelejeligt går i gang med at regne absolut lige når du er godt i gang med det komplicerede projekt.
9Du skal for alt i verden ikke se bort fra sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning såsom sikkerhedssko der beskytter dig overfor eventuelle risici. Det er fundamentalt at du husker dit eget ve og vel i byggeprojektet, ikke mindst når du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
10Det er fornuftigt at udarbejde et regnskab for dit byggeri, så man har styr på penge-delen af det. Det vil blive en fordel at beskrive hver enkelt udgiftspost, hvorefter man bør nedskrive omkostningen ved dem alle sammen.
11Der er en hel række instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube kan hjælpe med ret så meget almennyttig information, navnligt hvis du benytter engelske søgeord.
12Måske kan det blive væsentligt at du har de nødvendige materialer klar i god tid før du går i gang med byggeriet. Du kunne med fordel sammensætte en enkel note med hver eneste ting der skal bruges, og bagefter gennemløbe hvert enkelt punkt, så du er sikker på at du ikke har glemt noget.
De højest ratede byggemarkeder
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, som tydeligvis er kolossalt godt arbejde. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 anbefalinger, hvor intet mindre end 76 % giver den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som altså er usædvanligt flot. Evalueringen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf imponerende 69 % har givet den bedste karakter, og kun 8 % har givet dumpekarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 11.467 meninger, hvor hele 86 % har givet den bedste karakter, og blot 2 % giver bundkarakter. I øjeblikket har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som jo er enormt godt arbejde. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % giver topkarakter, og alene 9 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
10-4.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er utrolig overlegent. Vurderingen er et gennemsnit af 19.208 anbefalinger, hvor intet mindre end 84 % giver den bedste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken type af levering er smartest?

Størstedelen af byggemarkeder tilbyder efterhånden et stort udvalg af billige leveringsudgaver til selvkørende palleløfter. Den mest moderne er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Leveringstypen er jo usædvanlig enkel, samt tit desuden den mest letkøbte leveringsmetode.

Du kan ydermere påtænke at vælge at få leveret hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Den bliver oftest en lille smule mere pebret, men derudover temmelig problemfri for selvkørende palleløfter online. Den billigste leveringsform vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, som jo stiller krav om at du bor tæt på online forretningens byggemarked, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus eller Silvan.

Antal dages levering på selvkørende palleløfter er naturligvis ret så aktuel når man absolut skal bruge produkterne inden for kort tid, og i det øjemed er det selvfølgelig centralt at vi studerer tidshorisonten for levering ved selvkørende palleløfter. Adskillige firmaer på nettet – herunder Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på en hel del produkter online, men vær opmærksom på at det betinges af at ordren indsendes forud for et fastsat tidspunkt, sådan at de har mulighed for at nå at få ordren pakket forud for at logistikmedarbejderne har fyraften.

Flere online shops tilbyder levering uden gebyr på selvkørende palleløfter online, men undertiden kun såfremt der handles for et bestemt beløb. Desuden må du udvælge den billigste type af levering, hvilket mange gange er at få fragtfirmaet til at levere din pakke til et afhentningssted.

En hel del byggemarkeder tildeler afhentning hvor man køber billig selvkørende palleløfter online men afhenter i butikken. Eksempelvis Bauhaus, Stark, XL-Byg, Bygma, Davidsen, 10-4, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne udlover blandt andet click-and-collect på selvkørende palleløfter i disse byer:

Rudersdal, Fredericia, Hjørring, Nørresundby, Ballerup, Værløse, Brønderslev, Herlev, Haderslev, Varde, Rødovre, Frederikssund, Gentofte, Åbyhøj, Lystrup, Hedensted, Brønshøj, Søborg, Horsens, Glostrup, Taastrup, Hedehusene, Odder, Herning, Nyborg, Tårnby, Aarhus, Birkerød, Køge, Højbjerg, Nakskov, Virum, Ringsted, Vallensbæk, Randers, Grenaa, Aalborg, Ishøj, Slagelse, Vejle, Helsingør, Hørsholm, Tilst, Skanderborg, Kolding, Risskov, Frederiksberg, Aabenraa, Lyngby, Charlottenlund, Holbæk, Esbjerg, Næstved, Nærum, Skive, Svendborg, Frederiksværk, Greve, Viborg, Middelfart, Stenløse, Brabrand, Korsør, Gladsaxe, Silkeborg, Hillerød, Sønderborg, Jyllinge, Vordingborg, Brøndby, Allerød, Kalundborg, Lillerød, Kokkedal, Ikast, Haslev, Ølstykke, København, Dragør, Odense, Hobro, Albertslund, Thisted, Struer, Vanløse, Roskilde, Rønne, Valby, Hvidovre, Frederikshavn, Holstebro, Farum, Solrød Strand, og Nykøbing Falster, .

Afhentning af selvkørende palleløfter er muligt i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden, Midtsjælland, Falster, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Nordsjælland) og Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i søgedata er det klart, at folk typisk kigger efter bl.a. billig selvkørende palleløfter og selvkørende palleløfter online. Foruden dette ser vi jævnligt mennesker lede efter eksempelvis selvkørende palleløfter priser, køb selvkørende palleløfter og selvkørende palleløfter tilbud, foruden de udbredte byggekæder som 10-4, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Davidsen.

Den bedste pris på selvkørende palleløfter

Det er efterhånden yderst hensigtsmæssigt for enhver at kigge efter tilbud på billige selvkørende palleløfter online hos diverse e-handler, og til tak har de fleste online butikker fundet det nødvendigt at stampe prisniveauet på selvkørende palleløfter enormt, og ydermere love portofri levering.

Men det kan alligevel vise sig profitabelt at prøve forskellige internet foretagender efter tilbud og udsalg på selvkørende palleløfter online før du færdiggør din shopping, således at man er velinformeret til at opnå den bedste pris. Se ikke bare på de udbredte byggekæder som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, 10-4, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Du bør alligevel huske på, at hvis en butik på nettet udlover billige selvkørende palleløfter online på tilbud til en pris der anses for mystisk billig, så kan det ofte være et signal om en fup e-forretning. Kortbetalinger er dog omsluttet af en retningslinje, som forsvarer køberen overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kunne du benytte en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du hellere vil dække betalingen af selvkørende palleløfter over flere uger. Det fås normalt hos niche webshops, men sjældent de udbredte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Silvan, 10-4, Bygma og Stark.

Når man ser på tendenserne står det markant, at online shoppere mange gange leder efter fx køb selvkørende palleløfter og selvkørende palleløfter priser. Derudover ser vi jævnligt mennesker søge fx billig selvkørende palleløfter, selvkørende palleløfter online samt selvkørende palleløfter tilbud.

Undersøg tidligere kunders anmeldelser

Trustpilot tilbyder dig super solide chancer for at bese diverse aktuelle forbrugeres erfaringer og af den grund rekommanderer vi, at du evaluerer internet forhandlerens omtaler inden du placerer din ordre på billige selvkørende palleløfter online.

Facebook leverer for øvrigt faktisk stabile chancer for at få indsigt i e-shoppens kundetilfredshed. I øvrigt er der endda internet selskaber hvor folk kan formulere en anmeldelse af deres køb, som tilmed burde drages fordel af til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen handler billige selvkørende palleløfter online på en webbutik behøver de uden tvivl bese webbutikkens regler, dog er det mange gange et omfattende projekt, særligt hos de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Davidsen, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Bygma.

En anden mulighed kan derfor være at granske om e-butikken er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været en tryghed om at internet forhandleren lever op til de opstillede regler, tillige med at den løbende føres tilsyn med af fagfolk der forstår vedtægterne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for at få bistand, hvis du forvoldes problemer med din ordre på selvkørende palleløfter. Ligeledes går vi ind for at køberen er hensynstagende til de vigtigste betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af selvkørende palleløfter online, f.eks. hvilken returpolitik webshoppen har.

På grund af dette er det tilmed relevant, at man altid sikrer ens kvittering på e-mail, så man i fremtiden kan påvise købet af selvkørende palleløfter, ligegyldig om man bestiller hos Bauhaus, Jem og Fix, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4, Bygma, Stark eller Harald Nyborg.

Pia gav 5 stjerner

Altid et godt tilbud

Jens gav 4 stjerner

god service

Mette V gav 5 stjerner

Super hurtig levering.

Christian gav 4 stjerner

Fremragende!

9 gode råd til online shopping
1En række e-firmaer lover gratis levering på selvkørende palleløfter, men typisk stiller det krav om at man køber for en konkret sum. Desuden skulle du overveje den mest letkøbte løsning til levering, som i mange tilfælde er at få fragtfirmaet til at køre pakken til en pakkeshop. Leveringsmetoden viser sig af og til på den anden side super smertefri. Den mest billige leveringsmulighed er dog at du selv henter produkterne.
2Temmelig mange internet foretagender foreslår i vore dage et stort udvalg af billige leveringsformer til selvkørende palleløfter. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt at få leveret til en pakkeshop, hvor du så selv henter de nyindkøbte produkter den dag der passer dig. Metoden er jo ualmindeligt bekvem, samt oftest også den mest betalelige mulighed for levering.
3Trustpilot tilbyder dig ret nyttige chancer for at kigge på en hel del andre forbrugeres evalueringer og derfor er det smart, at du vurderer internet webshoppens omtaler inden du køber billige selvkørende palleløfter online. Facebook frembyder derudover egentlig tiltalende chancer for at få indtryk af e-forhandlerens popularitet.
4Den billigste fragtmetode vil i de fleste tilfælde være at du selv henter pakken, hvilket stiller krav om at du er i kort afstand af internet forhandlerens tilholdssted. Den fragtform er selvfølgelig særdeles væsentlig forudsat du står og skal bruge selvkørende palleløfter om få sekunder. Alternativt så lover flere e-handler i Danmark levering uden betaling, men ofte kræves det at man køber for et fastsat beløb.
5Forud for at nogen shopper billige selvkørende palleløfter hos en online virksomhed kan man i princippet bese dens forretningsvilkår, dog er det typisk ikke super interessant. Foruden dette er det godt at køberen er på vagt for de primære vedtægter der gælder for bestillingen af billige selvkørende palleløfter online, fx den returrettighed virksomheden tilsikrer.
6Vi anbefaler at se nærmere på om internet selskabet er e-mærket medlem, siden det kan være en sikring om at internet firmaet efterkommer de officielle regler, foruden at hjemmesiden ofte gennemses af jurister som har den nødvendige knowhow om lovgivningen. Forud for at nogen bestiller billige selvkørende palleløfter på en e-forretning kan de altid skimme webshoppens handelsvilkår.
7Vi foreslår generelt køb med kort eller MobilePay. Handler med kort er inkluderet i Indsigelsesordningen, hvilket sikrer dig imod falske internet selskaber. Som en anden løsning burde du drage nytte af et tilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du har i sinde at afbetale omkostningerne i flere bidder.
8Det er temmelig hensigtsmæssigt for almindelige dødelige at søge sig frem til priser online på billige selvkørende palleløfter på diverse butikker på nettet, og derved lover adskillige forretninger på nettet fragt uden omkostninger. Det kan dog immervæk blive indbringende at kigge forbi flere online virksomheder efter tilbud og udsalg forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at antage den laveste pris.
9Leveringshastigheden er selvfølgelig ret væsentlig hvis du mangler dine nye produkter lige om lidt, så af den grund er det temmelig afgørende at vi ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt på selvkørende palleløfter. Størstedelen af butikker på nettet tilsiger billig levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, men vær på vagt da det er forudsat at ordren indsendes forud for et konkret klokkeslæt.