Byggevarepriser.dk

Lille Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller bare har lyst til at undvære leveringsgebyret, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er i høj grad muligt hos de store byggemarkeder.
Der findes forskelle i priserne på billige lille palleløfter fra byggemarked til byggemarked. Enkelte satser på de bedste priser, hvorimod nogle har fokus på service. Du skal forholde dig til hvad der betyder mest for dig.
Du skal kende de retningslinjer der gælder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Derfor skal man kende byggeshoppens regler.
For mange er et byggeprojekt lig med en verden af spørgsmål. Derved bør du bestille ved et online byggecenter, som tilbyder gode råd til valg af lille palleløfter.
Flere byggecentre fremviser et enormt sortiment af varer, imens andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du bør reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange produkter at vælge fra, foruden blot lille palleløfter.
Det er naturligvis utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i byggemarkedet. Alternativt kan du kigge hos de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre findes i store dele af landet, og derfor har flertallet mulighed for at handle online og køre materialerne personligt. Derved kan du overveje at blive fri for fragtomkostningen, og tilmed få fat i produkterne med det samme.
De gængse byggecentre udbyder varer fra forskellige producenter, med det formål at du så kan vælge fra et stort udvalg af lille palleløfter online.
De store byggekæder er populære og bekendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.

Nichewebshop

En masse små butikker er producenter af de varer der sælges i de større byggemarkeder. Ved køb direkte hos nichebutikkerne online bør du få en billig pris.
Flertallet af niche webshops har et indgående kendskab til det produktudvalg de har online, da de har skarpt fokus på denne lille niche. På grund af det forventes det at du får en høj grad af kyndig sparring fra medarbejdere der er eksperter i lige præcis lille palleløfter.
Mange nichefokuserede webshops er opstartsvirksomheder, der tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt nær dig. Dem bidrager du til når du køber lille palleløfter online fra deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Davidsen blev dannet i 1944, og beskæftiger nu mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og styres dagligt af flere end 2.300 ansatte i de 56 butikker. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og udgøres i dag af over 100 mennesker i byggemarkedets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 mennesker i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

lille palleløfter silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag over 1.000 medarbejdere i deres 41 varehuse. Silvan har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

lille palleløfter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer primært på at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Stark blev grundlagt i 1896, og udgøres i dag af mere end 2.000 mennesker i deres 72 butikker. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i deres 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer primært på at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

lille palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres i dag af i omegn af 2.000 medarbejdere i forretningens 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

lille palleløfter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i kædens 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Du kan finde alverdens artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som kan hjælpe dig. Ikke mindst YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig info, især såfremt man skriver søgeordene på engelsk.
2Måske du burde vurdere hvorvidt det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan hente hjælp fra en fagperson til noget af byggeprocessen. Hvis du tager imod assistance fra en fagmand kunne det være en god idé at indhente tilbud fra en håndfuld foretagender.
3Planlægning viser sig som vejen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at liste en strømlinet dagsorden, som fortæller hvilke gøremål der skal udføres på hvilke tidspunkter, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Vær realistisk idet du udarbejder oversigten.
4Du har mulighed for at søge offentlig støtte til byggerier. Det fås hvis byggeprojektet er CO2-besparende. Støtten er altså betinget af at byggeprojektet har betydning for naturen.
5Det er anbefalelsesværdigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprocessen, hovedsageligt hvis det er vigtige byggeprojekter. Nogle ombygninger stiller krav om flere mennesker. Desuden viser det sig mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
6Det kan blive af stor betydning at have de presserende bygningsmaterialer tilgængelige før du går til værks med dit byggeprojekt. Du får god gavn af at notere en simpel indkøbsliste som indeholder det der skal bruges, og som det næste granske punkterne, med øje for at du føler dig overbevist om at der ikke er nogen mangler.
7Du skal på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som sikkerhedshjelm som beskytter dig med henblik på mulige uheld. Det er af stor betydning med fokus på dit eget helbred i byggeprocessen, specielt ifald du ikke sikrer dig hjælp fra en fagmand.
8Ved opgaver udenfor har eventuelt regnvejr en fundamental rolle. Af den årsag kan du ofte lægge mærke til femdøgnsprognosen lige før byggeriets start, så det forhåbentlig ikke uanmeldt begynder at vælte ned netop som du står midt i det svære byggeprojekt.
9Typisk vil det vise sig essentielt at have et udgiftsbudget for optimeringen, så man har en økonomisk ramme. Det bør være rationelt at kortlægge samtlige poster, og dernæst indsamle den billigste pris på dem hver især.
10Der viser sig jævnligt overraskende problemstillinger i tilfælde med svære opgaver, og på grund af det er det essentielt at man har afsat god nok plads i agendaen, med det formål at man er tryg ved at have tid nok til det.
11Man skal for alt i verden ikke mangle arbejdsredskaber. Typisk vil det være yderst relevant at du har udstyret klar til brug før du indleder byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at indkalkulere de medfølgende udgifter i økonomien.
12Inden du starter byggeprojektet må det være rimeligt fundamentalt at have styr på, at dit projekt overholde de gældende regler. Alt efter din bopæl kan der gælde diverse retningslinjer for, hvad du må, og hvad der ikke må laves.
De mest vellidte byggecentre
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er temmelig betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 kommentarer, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
XL-Byg.dk vurderes til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er virkelig overlegent. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % giver den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-fans.
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket i særdeleshed er enormt godt arbejde. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % giver den bedste karakter, og blot 4 % kvitterer med 1 stjerne. Nu her har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er ultra flot. Ratingen tager udgangspunkt i 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % giver den bedste karakter, og bare 8 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsmulighed er bedst?

En masse online outlets giver i dag en række forskellige billige metoder til levering til lille palleløfter. En sikker vinder er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi det giver dig fuld fleksibilitet til at hente produkterne når du har lyst. Leveringsformen er nemlig i høj grad simpel, samt typisk tillige den billigste leveringsmanér.

Du burde på samme måde afveje for og imod at bestille varerne til levering hjem til hvor du bor eller til adressen hvor du arbejder. Fragtmetoden er typisk en tak dyrere, men samtidig virkelig bekvem for lille palleløfter online. Den billigste leveringsform vil dog utvivlsomt være at hente produkterne selv, men den løsning nødvendiggør at du lever med kort afstand til e-forretningens butikker, for eksempel Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringshastigheden på lille palleløfter kan i nogle tilfælde være ualmindeligt vital i tilfælde af at man har brug for dine nye produkter inden for få dage, så herved er det altså fornuftigt at vi checker leveringstiden for lille palleløfter. Adskillige online shops – for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilsiger billig 1 dags levering på en række produkter online, men som imidlertid er underforstået at transaktionen gennemføres før et besluttet klokkeslæt, så at de kan nå at få produktet klar forud for at medarbejderne har fri.

Nogle forhandlere på nettet præsterer portofri fragt på lille palleløfter online, men typisk stiller det krav om at du handler for en konkret sum. Derudover skal man foretrække den billigste leveringsmåde, som gerne er at få fragtmanden til at levere din ordre til et udleveringssted.

En stor portion byggecentre frembyder afhentning hvor man bestiller billig lille palleløfter på nettet og selv henter i byggecenteret. Fx Davidsen, Bauhaus, Stark, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Bygma og Jem og Fix. De tildeler bl.a. klik-og-hent på lille palleløfter i følgende byer:

Holbæk, Slagelse, Viborg, Frederiksværk, Højbjerg, Korsør, Dragør, Vejle, Ikast, Nærum, Glostrup, Thisted, Struer, Ringsted, Brabrand, Kokkedal, Esbjerg, Silkeborg, Randers, Vordingborg, Kalundborg, Ballerup, Skive, Gentofte, Brønderslev, Jyllinge, Nykøbing Falster, Ølstykke, Søborg, Birkerød, Virum, Taastrup, Gladsaxe, Svendborg, Varde, Nakskov, Grenaa, Lyngby, Åbyhøj, Sønderborg, Vanløse, Odense, Brønshøj, Roskilde, Hedensted, Charlottenlund, Frederikshavn, Aabenraa, Haslev, Solrød Strand, Rønne, Fredericia, Farum, Greve, Nyborg, Hvidovre, Brøndby, Hørsholm, Tilst, Værløse, Hjørring, Nørresundby, Rødovre, Stenløse, Holstebro, Valby, Næstved, Herlev, Middelfart, Haderslev, Vallensbæk, Odder, København, Lillerød, Hedehusene, Hobro, Køge, Allerød, Skanderborg, Frederikssund, Albertslund, Hillerød, Horsens, Tårnby, Lystrup, Kolding, Risskov, Rudersdal, Frederiksberg, Aalborg, Helsingør, Herning, Ishøj, og Aarhus, .

Afhentning ift. lille palleløfter er tilgængeligt i samtlige regioner af landet: Fyn (Østfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn), Jylland (Midtjylland, Østjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Sjælland (Amager, Midtsjælland, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden, Bornholm).

Når vi kigger i søgedata fremstår det klart, at netshoppere ofte efterspørger for eksempel køb lille palleløfter og lille palleløfter tilbud. Vi ser derudover jævnligt mennesker søge for eksempel billig lille palleløfter, lille palleløfter priser samt lille palleløfter online, plus de velkendte byggecentre som Davidsen, Stark, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Harald Nyborg og Bauhaus.

Få den bedste pris på lille palleløfter

Det har vist sig at være temmelig fremkommeligt for forbrugerne at vurdere tilbud på billige lille palleløfter online på flere netbutikker, og på grund af dette har de fleste e-forhandlere fundet det uundgåeligt at reducere prisniveauet på lille palleløfter enormt, og derudover præstere fragt uden betaling.

Det kan dog trods alt blive profitabelt at sammenholde en række shops på nettet efter tilbud og udsalg på lille palleløfter online forinden du gennemfører din handel, således at du ikke er i tvivl om at antage den billigste pris. Kig ikke kun hos de udbredte byggekæder som Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Du skal dog være obs på, at såfremt en e-handler udlover billige lille palleløfter online på tilbud til en pris der kan ses som grænseløst god, så bør det i nogle tilfælde være et signal om en fup online forretning. Kortbetalinger er på den anden side indbefattet af et reglement, der garanterer en overfor falske internet virksomheder.

Vi anbefaler generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt bør du anvende en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du vil afbetale regningen på lille palleløfter over et længere tidsrum. Det foreslåes ofte i nichefokuserede webshops, men ikke de udbredte byggekæder som for eksempel Silvan, Jem og Fix, 10-4, Stark, Bauhaus, Davidsen, XL-Byg og Bygma.

Når man kigger i tendenserne er det markant, at mennesker ofte søger efter fx lille palleløfter tilbud og lille palleløfter priser. Man ser derudover typisk internet shoppere efterspørge bl.a. køb lille palleløfter, lille palleløfter online og billig lille palleløfter.

Gennemsøg folks anbefalinger

Trustpilot yder egentlig pæne genveje til at iagttage en hel del nuværende køberes anmeldelser og derfor foreslår vi, at du udforsker internet shoppens kritik før du færdiggør din shopping med billige lille palleløfter online.

Facebook bringer dig ligeledes egentlig gunstige genveje til at få en idé om webbutikkens kundetilfredshed. Herinde møder vi en del online firmaer som tilbyder folk at publicere en kritik af deres køb, som desuden burde anvendes til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Inden folk handler billige lille palleløfter online hos en butik bør de til hver en tid sætte sig ind i netbutikkens forretningsaftale, dog er det typisk ikke videre spændende, især med de gængse byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

En nem løsning er at kontrollere hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er en tryghed om at internet virksomheden retter sig efter de danske love, tillige med at online virksomheden af og til føres tilsyn med af fagmænd der kender de gældende vilkår.

Desuden giver det dig chance for at få bistand, ifald du skulle få besvær i forbindelse med din bestilling af lille palleløfter. Foruden dette er det en hjælp at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle regler der kan have indflydelse på bestillingen af lille palleløfter online, som eksempelvis den ombytningspolitik internet webshoppen bruger.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, således man senere vil kunne påvise købet af lille palleløfter, uagtet om man shopper ved Bauhaus, Silvan, Bygma, Davidsen, 10-4, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg eller Jem og Fix.

Michael gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Else Pedersen gav 4 stjerner

Hurtig

Peter H gav 5 stjerner

Hurtig levering hver gang

Kirsten Jensen gav 5 stjerner

Hurtigt og enkelt har handlet her mange…

9 tips til indkøb via nettet
1Generelt anbefaler vi at kontrollere om online webshoppen er e-mærke godkendt, som bør være en forsikring om at e-forretningen efterlever den officielle danske lovgivning, samt at e-shoppen en gang i mellem overværes af fagmænd der har den nødvendige knowhow om retningslinjerne. Inden folk bestiller billige lille palleløfter på en netbutik bør man i og for sig læse dens forretningsaftale.
2Inden nogen shopper billige lille palleløfter hos en online shop bør man utvivlsomt studere netshoppens handelsbetingelser, men det er mange gange ikke videre interessant. Tillige støtter vi at køber er på vagt for de mest relevante vedtægter der kan have indvirkning på handlen med billige lille palleløfter online, som fx hvilken returneringsret online virksomheden anvender.
3Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Bestillinger med betalingskort er omfavnet af en lov, der dækker køberen imod falske webbutikker. Alternativt burde du drage fordel af en afdragsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at godtgøre beløbet over flere uger.
4Nogle internet butikker yder gratis levering på lille palleløfter, men for det meste kun hvis du indkøber for en bestemt sum. Alternativt kan du snuppe den mest prisbevidste leveringsløsning, hvilket typisk vil blive at få leveret din ordre til en pakkeshop. Fragtformen bliver sædvanligvis til gengæld rigtig let. Den mindst kostelige mulighed for levering er utvivlsomt at hente produkterne selv.
5Masser af netshops tildeler i vore dage en række forskellige billige metoder til levering til lille palleløfter. En af de mest benyttede er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter ordren når du har lyst. Fragttypen er jo særligt smart, samt oftest derudover den billigste metode til levering.
6Den mindst kostelige leveringsversion vil utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som desværre betinges af at du er i nærheden af online forretningens bopæl. Den type af levering er naturligvis rigtig essentiel om du står og skal bruge lille palleløfter om et øjeblik. Alternativt så sikrer indtil flere e-forretninger i Danmark billig levering, men ofte kræves det at der shoppes for et præcist beløb.
7Leveringshastigheden er vældig aktuel hvis vi mangler pakken øjeblikkeligt, og med det formål er det komplet meningsfuldt at vi tjekker den estimerede leveringsdato ved lille palleløfter. Adskillige e-forhandlere stiller udsigt til billig 1 dags levering på mange af deres varenumre, men husk at det forudsætter at du når at bestille forud for et fast klokkeslæt.
8Trustpilot tilbyder en lang række fortræffelige genveje til at se nærmere på ret mange øvrige køberes evalueringer og herved tilråder vi, at du tolker online virksomhedens anmeldelser forinden du bestiller billige lille palleløfter online. Facebook frembringer tilsvarende uden sammenligning hensigtsmæssige muligheder for at få indtryk af online forretningens pålidelighed.
9Det er jo efterhånden virkelig gnidningsløst for enhver at søge sig frem til priser online på billige lille palleløfter fra diverse internet webshops, og ergo frembyder de fleste forretninger på nettet levering uden betaling. Trods dette kan det stadigvæk blive indbringende at se nærmere på diverse internet firmaer efter tilbud og udsalg inden du gennemfører dit køb, sådan at man er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.