Byggevarepriser.dk

Palleløfter med gummihjul

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeri ens betydende med en stor portion spørgsmål. Derfor er det fordelagtigt at bestille ved en webshop, hvor du kan få information omkring palleløfter med gummihjul.
Du bør være opmærksom på hvilke regler der gælder ved din bestilling online, så du kan undgå udfordringer med fx reklamationer. Man bør derfor undersøge butikkens betingelser.
Flere byggekæder tilbyder et bredt udvalg af varer, imens andre er specialiserede i en enkelt gruppe af vare. Du kan reflektere over om det er vigtigt for dig at have mange grupper af varer at vælge i blandt, foruden blot palleløfter med gummihjul.
Det er absolut meget relevant at se, hvorvidt det produkt du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være nødt til at kigge hos de andre.
Du kan finde forskelle i priserne på billige palleløfter med gummihjul fra netbutik til netbutik. Enkelte har lave priser, hvorimod andre tilbyder kompetent sparring. Du bør tænke igennem hvad der betyder mest for dig.
Hvis du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at slippe for fragten, så kan du tænke over at hente produkterne personligt. Det er hovedsageligt en mulighed hos de kendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og kendte forretninger, hvilket bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggekæder findes i nærheden af dig selv, og på grund af det har du adgang til at købe online og transportere produkterne selv. Af den grund har du valget om at spare fragten, og endda få fat i varerne straks.
De velkendte byggemarkeder udbyder varer fra mange producenter, og giver dig dermed mulighed for at handle fra et stort udvalg af palleløfter med gummihjul online.

Nichewebshop

Diverse webshops med fokus på et smalt varesortiment styrer selv produktionen af de varer som de store byggekæder sælger. Når du køber direkte igennem nicheforretningerne online kan du få et ekstra godt tilbud.
En masse nicheforretninger på nettet har en enorm viden om de varer de sælger online, da de kun sælger disse varer. Af den grund bør du forvente en høj grad af kompetent hjælp fra nogle med specialistviden i netop palleløfter med gummihjul.
Mange nichebutikker på nettet er iværksætterfirmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis tilmed lokalt fra dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle palleløfter med gummihjul online på deres hjemmeside.
De største byggemarkeder i Danmark

Davidsen blev stiftet i 1944, og omfatter i dag i omegn af 1.000 personer i selskabets 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

palleløfter med gummihjul jem og fix

Jem og Fix blev grundlagt i 1988, og beskæftiger i dag flere end 2.100 kollegaer i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og udgøres nu af cirka 2.300 ansatte i deres 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

palleløfter med gummihjul harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for omtrent 500 millioner kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og udgøres i dag af ca. 500 personer i selskabets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

palleløfter med gummihjul bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i selskabets 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i firmaets 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

palleløfter med gummihjul silvan

Silvan blev dannet i 1968, og beskæftiger nu flere end 1.000 ansatte i kædens 41 varehuse. Silvan sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for over 1 milliard kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør vurdere hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere bør fremskaffe assistance fra en fagmand til områder af byggeriet. Hvis du søger professionel assistance vil det normalt anbefales at lede efter uforpligtende tilbud fra diverse virksomheder.
2Det er fundamentalt at have de fornødne materialer handlet ind før du indleder projektet. Du bør sammenfatte en simpel indkøbsliste indeholdende det der er nødvendige, og derefter granske hver eneste ting, med det formål at du kan føle dig tryg ved at alt er som det skal være.
3Forberedelse vedbliver at være metoden til et uproblematisk forløb med projektet. Du skal sammensætte en strømlinet køreplan, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der skal udføres hvornår, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Det anbefales at være realistisk i sammensætningen af tidsplanen.
4Du har adgang til ekstremt mange guides og videoer på forskellige hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube giver dig adgang til vældig meget udbytterig viden, især hvis du bruger den engelske version.
5Ved projekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en vigtig rolle. Af den årsag må du ofte se vejrvarslen i dagene før starten på projektet, så du slipper for at det uventet starter med at vælte ned netop som du står midt i dit krævende byggeprojekt.
6Det kan vise sig nødvendigt at spørge om assistance til dele af projektet, især ved større byggeprojekter. Store projekter behøver flere folk. Dertil må det være mere effektivt og mere interessant at være flere om det.
7Ofte vil det være vigtigt at have lavet et udgiftsbudget for ombygningen, så man har styr på udgifterne. Det bør blive fordelagtigt at tage noter til alle udgifter, hvorefter man bør notere udgiften ved dem en ad gangen.
8I nogle tilfælde kan man indhente tilskud fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det bliver givet hvis projektet bidrager positivt til klimaet. Tilskudet betinges altså af at byggeriet har positiv betydning for planeten.
9Der viser sig næsten altid uforudsigelige udfordringer når det gælder avancerede opgaver, og herved vil det være vigtigt at der er afsat passende tid i kalenderen, som gør at man kan føle sig selvsikker på at nå i mål.
10Du bør unden ingen omstændigheder gå på kompromis med dit eget helbred, så husk sikkerhedstøj som eksempelvis arbejdshjelm som hjælper dig overfor eventuelle uheld. Det er afgørende med fokus på dit velbefindende i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke sikrer dig assistance fra en fagperson.
11I god tid inden at du går i gang med dit byggeprojekt kan det være højst fundamentalt at have styr på, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af hvordan du bor kan der være mange love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
12Du må under ingen omstændigheder fattes grej. Ofte kan det vise sig essentielt at have værktøjet klar til brug når du tager fat på byggeprocessen. Desuden er det fordelagtigt at inkludere de her udgiftsposter i din økonomiske plan.
De bedst vurderede byggekæder
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som utvivlsomt er meget beundringsværdigt. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % giver maksimum point, og bare 2 % giver dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er yderst beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf imponerende 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som jo er absolut betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og bare 9 % giver 1 stjerne. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Kunderne hos Bauhaus.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er temmelig betryggende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver maksimum point, og bare 8 % kvitterer med den dårligste rating. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dk har en rating på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er temmelig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 ratings, hvoraf hele 86 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 2 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Hvilken form for levering skal jeg vælge?

Størstedelen af e-firmaer yder heldigvis en hel del forskellige billige leveringsformer til palleløfter med gummihjul. En af de mest populære er i øjeblikket pakkeshops, hvor det er nemt for dig at hente dine produkter når du har tid. Muligheden er jo ret så praktisk, og typisk tillige den billigste leveringsmodel.

Du kunne derudover foretrække at bestille produkterne til levering til din lejlighed eller hus eller ud til dit arbejde. Leveringsformen bliver en gang i mellem en lille smule mere pebret, men omvendt særligt hensigtsmæssig for palleløfter med gummihjul online. Den billigste fragtform er unægtelig at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du lever lige ved internet forretningens butikker, eksempelvis Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Fragttiden på palleløfter med gummihjul er ret aktuel hvis du har behov for produkterne lige om lidt, og i det øjemed er det fuldkommen centralt at man gransker det forventede leveringstidspunkt ved palleløfter med gummihjul. En hel del forretninger på nettet – for eksempel Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – byder på billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, men som imidlertid forudsætter at bestillingen fuldbyrdes forinden et fastslået tidspunkt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer sendt afsted inden logistikmedarbejderne får fri.

Flere online firmaer frembyder fragt uden betaling på palleløfter med gummihjul online, men i reglen kun hvis der shoppes for en bestemt pris. Som alternativ burde man udvælge den mindst kostelige fragttype, hvilket gerne er at få kørt produkterne til en pakkeshop.

De fleste kæder giver click-and-collect hvor man bestiller billig palleløfter med gummihjul på nettet og afhenter i byggecenteret. Fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Stark og Silvan. Byggecentrene tildeler fx click-and-collect på palleløfter med gummihjul i følgende byer:

Grenaa, Hillerød, Taastrup, Frederikshavn, Struer, Tårnby, Allerød, Gladsaxe, Vallensbæk, Horsens, Randers, Vanløse, Farum, Skanderborg, Aabenraa, Jyllinge, Vordingborg, Søborg, Ishøj, Nykøbing Falster, Viborg, Stenløse, Middelfart, Silkeborg, Herlev, Ølstykke, Albertslund, Hvidovre, Rødovre, Frederiksberg, Birkerød, Hjørring, Risskov, Tilst, Haslev, Frederiksværk, Roskilde, Helsingør, Rønne, Kalundborg, Slagelse, Herning, Sønderborg, Brabrand, Frederikssund, Haderslev, Nærum, Kokkedal, Skive, Valby, Hedehusene, Aarhus, Korsør, Virum, Ikast, Ringsted, Lystrup, Greve, Nyborg, Brønshøj, Værløse, Nakskov, Vejle, Ballerup, Odense, Holstebro, Hørsholm, Kolding, Køge, Odder, Dragør, Nørresundby, Charlottenlund, Lyngby, Højbjerg, Svendborg, Holbæk, Hobro, Solrød Strand, Hedensted, Rudersdal, Brøndby, Åbyhøj, Gentofte, Næstved, Brønderslev, Fredericia, Thisted, Esbjerg, Aalborg, Glostrup, Lillerød, København, og Varde, .

Klik-og-hent af palleløfter med gummihjul er muligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn, Midtfyn), Jylland (Vestjylland, Sydjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland, Østjylland, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Nordsjælland, Bornholm, Østsjælland, Lolland, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Amager, Hovedstaden).

Når vi kigger i data er det klart, at mennesker som regel kigger efter eksempelvis billig palleløfter med gummihjul og palleløfter med gummihjul tilbud. Foruden dette ser man tit online shoppere kigge efter fx palleløfter med gummihjul priser, køb palleløfter med gummihjul samt palleløfter med gummihjul online, foruden de velkendte byggekæder som Silvan, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg og Stark.

Gode tilbud på palleløfter med gummihjul

Det er jo super fleksibelt for købere at sammenligne tilbud på billige palleløfter med gummihjul online i blandt flere internet firmaer i Danmark, og så har en lang række netshops været presset til at at trykke udsalgspriserne på palleløfter med gummihjul helt i bund, og ydermere tilbyde levering uden betaling.

Derfor kan det imidlertid blive nyttigt at tjekke indtil flere internet firmaer efter tilbud og rabatter på palleløfter med gummihjul online forinden du placerer ordren, sådan at man er skråsikker på at antage den billigste pris. Kig ikke kun hos de store byggecentre som Silvan, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma og Bauhaus.

Du bør trods alt være årvågen med, at når en internet webshop tilbyder billige palleløfter med gummihjul online for en udsalgspris der virker overordentlig letkøbt, burde det mange gange være et faresignal om en fup online webshop. Bestillinger med kort er ikke desto mindre omfavnet af Indsigelsesordningen, der værner dig som kunde imod uoprigtige internet outlets.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du anvende en billig afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, for så vidt du gerne vil finansiere betalingen af palleløfter med gummihjul over en periode. Det foreslåes normalt hos nichebutikker, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx Stark, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Harald Nyborg, Bygma, XL-Byg og Silvan.

Ses der på søgedata er det markant, at internetbrugere ofte efterspørger fx køb palleløfter med gummihjul og palleløfter med gummihjul online. Vi ser derudover tit folk kigge efter for eksempel billig palleløfter med gummihjul, palleløfter med gummihjul priser og palleløfter med gummihjul tilbud.

Tjek tidligere kunders meninger

Trustpilot medfører ganske fine genveje til at gennemstøve ret mange aktuelle forbrugeres ratings og derfor foreslåes det, at du verificerer internet forhandlerens anmeldelser før du placerer din ordre på billige palleløfter med gummihjul online.

Facebook bringer dig for øvrigt super habile muligheder for at få indtryk af internet butikkens troværdighed. Desuden ses faktisk internet handler som tilbyder kunderne at ytre en bedømmelse af deres køb, hvilket også må tages i brug til at danne dig et indtryk af hvor tilfredse kunderne er.

Inden folk handler billige palleløfter med gummihjul online på en e-forhandler kunne de reelt få overblik over e-shoppens betingelser, det er dog for det meste ikke særlig interessant, i særdeleshed på de kendte byggekæder som XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Silvan, Bygma og Stark.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af om online virksomheden er godkendt af e-mærket, fordi det burde være en tilkendegivelse af at webshoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, udover at e-shoppen lejlighedsvis føres tilsyn med af jurister som har meget erfaring med lovene på området.

Derudover tilbydes du chance for bistand, såfremt du skulle få besvær som følge af din shopping med palleløfter med gummihjul. Ydermere er det klogt at man er påpasselig med de mest betydningsfulde vilkår der kan influere på bestillingen af palleløfter med gummihjul online, f.eks. hvilken returneringsret e-shoppen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man når som helst sikrer sin kvittering, således man fremadrettet vil kunne vidne om bestillingen af palleløfter med gummihjul, hvad end man bestiller hos Silvan, Davidsen, Jem og Fix, 10-4, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark eller Bauhaus.

Mette I gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Jens H gav 4 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Mads Jørgensen gav 5 stjerner

Alt var som aftalt. Nemt og lige til.

Pia gav 5 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til indkøb via nettet
1Før nogen handler billige palleløfter med gummihjul på en butik bør de utvivlsomt gøre sig bekendt med indholdet af butikkens handelsvilkår, men det er mange gange ikke videre interessant. Tilmed kan det være til hjælp at man er vidende om de primære retningslinjer der spiller ind i forbindelse med handlen med billige palleløfter med gummihjul online, eksempelvis den ombytningspolitik e-butikken tilsikrer.
2Fragttiden er jo meget betydningsfuld forudsat du mangler din ordre om få sekunder, så med det formål er det uden tvivl på sin plads at man gransker leveringstidspunktet på palleløfter med gummihjul. Adskillige online forretninger annoncerer billig dag-til-dag levering på adskillige varer, men vær vagtsom da det påkræver at ordren aflægges før et fastslået klokkeslæt.
3Trustpilot frembringer evigt gode løsninger til at besigtige diverse aktuelle brugeres synspunkter og på grund af dette tilrådes det, at du iagttager e-butikkens ratings forud for at du handler billige palleløfter med gummihjul online. Facebook bringer dig endvidere visse fantastiske genveje til at få indtryk af online firmaets troværdighed.
4Generelt går vi ind for at efterse om e-firmaet er tilsluttet e-mærket, siden det kan være et bevis på at netbutikken forsvarer gældende dansk lovgivning, foruden at shoppen regelmæssigt besøges af eksperter som har indsigt i reglerne. Forud for at folk shopper billige palleløfter med gummihjul i en e-forretning burde de sådan set gennemlæse webshoppens betingelser.
5Det er jo efterhånden temmelig bekvemt for almindelige mennesker at vurdere prisniveauet online på billige palleløfter med gummihjul på forskellige online forretninger, og herved tilbyder flertallet af outlets på nettet levering uden omkostninger. Til gengæld kan det trods alt vise sig rentabelt at kontrollere en række outlets på nettet efter tilbud og rabat før du shopper, således at du er sikker på at indhente den mest betalelige pris.
6Den billigste leveringstype kan ikke modsiges at være at du selv henter varerne, men den mulighed betinges af at du bor tæt på e-handlens hjemsted. Den type af levering er selvfølgelig yderst bestemmende når vi absolut skal bruge palleløfter med gummihjul lige om lidt. Alternativt så yder nogle få online shops fragt uden beregning, men oftest under forudsætning af at der bestilles for en konkret sum.
7Masser af forhandlere på nettet tilbyder nu til dags alverdens billige fragtmetoder til palleløfter med gummihjul. Den mest moderne er i øjeblikket at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente ordren når det passer ind i din kalender. Muligheden er nemlig virkelig praktisk, og desuden ydermere den mest betalelige leveringsmetode.
8Generelt slår vi et slag for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Køb med kort er omsluttet af en retningslinje, som begunstiger dig som køber overfor snydagtige internet varehuse. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, når du efterspørger at klare regningen over tid.
9Visse outlets på nettet frembyder levering uden omkostninger på palleløfter med gummihjul, men oftest er det betinget af at der erhverves for et bestemt beløb. Som alternativ skal du udse dig den mest betalelige metode til levering, der tit vil være at få bragt dine produkter til en pakkeshop. Fragtformen er til tider på den anden side særdeles uproblematisk. Den mindst kostelige fragtmetode er utvivlsomt at du selv henter ordren.