Byggevarepriser.dk

NH Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Nogle byggekæder har et stort varesortiment, hvorimod øvrige er specialiserede i en specifik type af vare. Du bør vide hvorvidt det er afgørende for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge fra, udover bare NH palleløfter.
Der er forskel på priserne på billige NH palleløfter fra byggemarked til byggemarked. En del fokuserer på gode priser, imens øvrige giver kompetent rådgivning. Du skal gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Det er absolut ekstremt vigtigt at vide, hvorvidt de produkter du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til vælge et andet.
For en del er gør-det-selv projekter lig med en hulens masse spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at shoppe hos en netbutik, hvor du får sparring omkring NH palleløfter.
Du bør kende de regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du kan undgå udfordringer med fx returret. Du bør derfor undersøge byggemarkedets regningslinjer.
Ifald du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil undvære fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Det er særligt en mulighed i de udbredte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre udbyder produkter fra alle mulige specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at vælge fra et stort sortiment af NH palleløfter online.
De store byggekæder er folkekære og højtprofilerede forretninger, som kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette vil nogle se som positivt.
De gængse byggekæder findes overalt i landet, og derved har kunderne mulighed for at bestille online og køre varerne på eget initiativ. Derigennem har du valget om at slippe for fragten, samt samtidig få varerne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige nichebutikker er iværksætterfirmaer, som tit drives i Danmark, givetvis ovenikøbet lokalt i dit område. Dem hjælper du ved at bestille NH palleløfter online hos dem.
Majoriteten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er specialister i deres varer, idet de har skarpt fokus på denne lille niche. Følgelig forventes det at du får mere nyttig assistance fra ansatte som er specialister i lige præcis NH palleløfter.
Flertallet af online nichebutikker producerer selv de produkterne der sælges i de større byggemarkeder. Ved at købe direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få billigere priser.
De største byggekæder i Danmark
NH palleløfter silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 butikker. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

NH palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger årligt for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er i dag arbejdsgiver for mere end 100 mennesker i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

NH palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag i nærheden af 2.000 medarbejdere i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

NH palleløfter bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus specialiserer sig i gode tilbud til private, og sælger årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og er i dag arbejdsgiver for omkring 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i selskabets 9 butikker. Johannes Fog er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Stark begyndte i 1896, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 kollegaer i virksomhedens 72 butikker. Stark har fokus på salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i virksomhedens 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Du kan få tilskud fra det offentlige til byggeprojekter. Det får man ifald renoveringen er miljøvenligt. Modtagelsen af støtte forudsætter altså at projektet påvirker miljøet.
2For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den årsag må du løbende tage et kig på vejrvarslen i tiden op til byggeriets start, så du undgår at det ud af det blå begynder at vælte ned nøjagtig som du er midt i det avancerede byggeprojekt.
3Måske burde det overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du alternativt burde hente assistance fra en fagmand til afslutningen af arbejdet. Ifald du får hjælp fra en fagperson vil det ofte være fornuftigt at tage imod tilbud fra forskellige leverandører.
4Forud for at du påbegynder arbejdet må det være yderst meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge er lovligt. Afhængigt af din bopæl kan der være begrænsende retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke må laves.
5Det anbefales at spørge om assistance til projektet, i særdeleshed når der er tale om omfangsrige arbejdsopgaver. Større projekter stiller krav om flere end en enkelt person. Endvidere viser det sig mere produktivt og mere socialt at dele arbejdet med nogen.
6Typisk vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et regnskab for dit projekt, så du har et økonomisk overblik. Det må være økonomisk at tage noter til samtlige udgiftsposter, og bagefter nedfælde ens købspris for dem alle sammen.
7Måske det viser sig vigtigt at have de relevante bygningsmaterialer klar inden du påbegynder byggeriet. Du kan notere en enkel huskeliste hvorpå der noteres alt det der er nødvendige, og dernæst tjekke punkterne, hvormed du er tryg ved at du ikke har glemt noget.
8Du vil ikke på noget tidspunkt mangle arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig erstatteligt at du har værktøjet tilgængeligt idet du iværksætter arbejdet. Det er desuden en fordel at medregne disse udgiftsposter i byggeriets budget.
9Der ligger vældig mange vejledninger og videoer på internettet hvorfra du kan få inspiration. Især YouTube giver rigelig gavnlig viden, navnligt såfremt du benytter engelske ord i din søgning.
10Du må for alt i verden ikke nedprioritere dit velbefindende, så husk påklædning som eksempelvis arbejdssko der hjælper dig med henblik på eventuelle ulykker. Det er yderst relevant med fokus på din sikkerhed i arbejdet, specielt ifald du ikke har hjælp fra en ekspert.
11Der kommer jævnligt overraskende vanskeligheder når det handler om svære opgaver, og følgelig vil det være meningsfuldt at der afsættes tilstrækkelig tid i tidsplanen, således at man kan være afslappet omkring at man når det til siden.
12Godt forarbejde viser sig som vejen til at komme i mål med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en strømlinet arbejdsplan, der dikterer hvilke opgaver der laves på hvilke dage, og som ligeledes indeholder en kronologisk orden. Husk at være skarp idet du udarbejder din handlingsplan.
Danskernes favorit byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som tydeligvis er ekstremt flot. Evalueringen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf intet mindre end 84 % giver den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk scorer 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er ret så godt arbejde. Scoren er regnet ud fra 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 2 % giver dumpekarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som utvivlsomt er utrolig flot. Vurderingen er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvor hele 59 % giver den bedste karakter, og alene 9 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks rating på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket klart er fantastisk godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 23.161 bedømmelser, hvoraf hele 69 % kvitterer med toprating, og kun 8 % giver den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som jo er absolut betryggende. Ratingen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf hele 76 % kvitterer med maksimum point, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Masser af internet varehuse foreslår nu om stunder et bredt udvalg af billige metoder til levering til NH palleløfter. En af dem der er mest anvendt er i øjeblikket at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din nyindkøbte vare den dag der passer dig. Løsningen er altså virkelig smertefri, samt endda ligeledes den billigste løsning til levering.

Du kan ligeledes forsøge at få ordren leveret hjem til din privatadresse eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden er gerne en tand mere omkostningsfuld, men endvidere virkelig bekvem ift. NH palleløfter online. Den billigste leveringsmanér er unægtelig at hente varerne selv, som jo står og falder med at du er nærved internet webshoppens butikker, for eksempel Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringshastigheden på NH palleløfter er selvfølgelig meget udslagsgivende såfremt man har behov for varerne nu og her, og med det formål er det rimelig centralt at man ser nærmere på den anslåede leveringstid ved NH palleløfter. Flere outlets på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bauhaus – præsterer billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre online, men vær vagtsom da det kræver at transaktionen gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt, således at de kan nå at få produktet hen til fragtfirmaet inden pakkemedarbejderne drager hjemad.

Enkelte internet webshops lover levering uden beregning på NH palleløfter online, men ofte er det kun gældende hvis du køber for et bestemt beløb. Som alternativ må man vælge den billigste fragtform, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at køre pakken til et udleveringssted.

De store netbutikker giver click-and-collect hvor man køber billig NH palleløfter hjemmefra men selv henter i byggecenteret. For eksempel Harald Nyborg, XL-Byg, Bygma, 10-4, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus og Silvan. Byggemarkederne udlover eksempelvis afhentning af NH palleløfter i følgende områder:

Helsingør, Frederiksberg, Ringsted, Frederikssund, Åbyhøj, Ballerup, Viborg, Odense, Silkeborg, Brøndby, Virum, Lyngby, Glostrup, Hedehusene, Horsens, Hørsholm, Ishøj, Vejle, Brabrand, Grenaa, Frederikshavn, Haslev, Tårnby, Vanløse, Valby, Aarhus, Gentofte, Køge, Middelfart, Charlottenlund, Næstved, Kokkedal, Frederiksværk, Brønshøj, Hvidovre, Varde, Albertslund, Svendborg, Rønne, Holstebro, Kalundborg, Greve, Risskov, Skive, Lystrup, Tilst, Haderslev, Fredericia, Randers, Struer, Gladsaxe, Ikast, Nyborg, Dragør, Højbjerg, Solrød Strand, Herlev, Roskilde, Rudersdal, Hjørring, Herning, Allerød, Vallensbæk, Korsør, Hillerød, Brønderslev, Nørresundby, Thisted, Rødovre, Søborg, Stenløse, Esbjerg, Aalborg, Sønderborg, Hedensted, Hobro, Aabenraa, Slagelse, Taastrup, Jyllinge, Ølstykke, Nærum, Lillerød, Skanderborg, Birkerød, Nykøbing Falster, Kolding, Vordingborg, Farum, Værløse, Odder, Nakskov, Holbæk, og København, .

Click-and-collect ift. NH palleløfter er muligt i samtlige dele af Danmark: Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Sjælland (Midtsjælland, Vestsjælland, Lolland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Amager, Østsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden).

Når vi ser på søgedata er det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter bl.a. NH palleløfter tilbud og NH palleløfter priser. Derudover oplever man jævnligt folk efterspørge eksempelvis køb NH palleløfter, billig NH palleløfter samt NH palleløfter online, plus de kendte byggekæder som Davidsen, 10-4, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Stark.

Få den bedste pris på NH palleløfter

Det er efterhånden ultra bekvemt for almindelige dødelige at analysere priser på billige NH palleløfter online på tværs af webbutikker, og med det motiv har mange online outlets fundet det nødvendigt at nedsætte prisen på NH palleløfter en hel del, og i øvrigt sikre levering uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være profitabelt at efterse flere e-handler efter tilbud på NH palleløfter online før du bestiller, sådan at du er tryg ved at modtage den prisbilligste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggecentre som Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Bauhaus og XL-Byg.

Man bør imidlertid huske på, at i tilfælde af at en online webshop annoncerer billige NH palleløfter online for en pris som anses for uhørt billig, kunne det tit være et symbol på en fup internet forhandler. Handler med kort er trods alt dækket ind under en orden, hvilket støtter os overfor snydagtige internet foretagender.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte et afdragstilbud fra fx ViaBill, når du gerne vil afbetale pengene til NH palleløfter over en længere periode. Dette tilbydes som regel ved specialiserede webshops, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Bygma og Stark.

Når vi kigger i tendenserne står det klart, at netshoppere typisk kigger efter for eksempel NH palleløfter priser og billig NH palleløfter. Vi ser derudover mange gange online shoppere søge efter bl.a. køb NH palleløfter, NH palleløfter online samt NH palleløfter tilbud.

Udforsk tidligere køberes evalueringer

Trustpilot leverer stort set sikre genveje til at evaluere adskillige forhenværende køberes omtaler og af den grund tilrådes det, at du evaluerer online shoppens kritik forud for at du handler billige NH palleløfter online.

Facebook tilbyder ligeledes altid passende løsninger til at få indsigt i online shoppens kundetilfredshed. Derudover ser vi en række internet forretninger hvor kunder kan afgive en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed bør drages fordel af til at få et indblik i hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige NH palleløfter online hos en butik kunne de de facto kigge på webbutikkens handelsbetingelser, dog er det oftest ikke særlig spændende, i særdeleshed ved de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Silvan og Bygma.

En anden løsning kunne være at se om e-shoppen er støttet af e-mærket, eftersom det almindeligvis er et tegn på at online butikken overholder dansk lovgivning, og at e-butikken regelmæssigt overværes af fagmænd som kender til bestemmelserne på området.

Dette er desuden en god mulighed for støtte, ifald du oplever problemer som følge af din ordre på NH palleløfter. Tilsvarende rekommanderer vi at køber er omhyggelig omkring de mest betydningsfulde vedtægter der kan influere på købet af NH palleløfter online, fx hvilken returrettighed online firmaet kører med.

I den relation er det tillige relevant, at man til enhver tid sikrer sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne påvise købet af NH palleløfter, uagtet om man køber ved Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Stark, Bygma, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus eller Silvan.

Tina H gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Charlotte S gav 4 stjerner

Det virker bare.

Mads Jørgensen gav 5 stjerner

Nemt køb

Michael D gav 4 stjerner

God pris og alt ok

9 tips til online shopping
1En masse webshops i Danmark frembyder nu om dage en hel del forskellige billige leveringsmidler til NH palleløfter. En der er meget populær er p.t. pakkeshoppen, som gør at du kan hente din ordre når der er tid til det. Fragtmuligheden er nemlig ultra enkel, samt ofte derudover den billigste form for fragt.
2Generelt anbefaler vi betalinger med kort eller mobilbetaling. Shopping med kort er inkluderet i en retningslinje, hvilket skærmer køberen overfor falske forhandlere på nettet. Alternativt bør du vælge en afdragsordning fra fx ViaBill, såfremt du higer efter at honorere regningen senere.
3Det er i dag ret fremkommeligt for alle og enhver at kigge efter tilbud online på billige NH palleløfter på diverse e-forretninger, og ergo garanterer en lang række online outlets levering uden omkostninger. Derfor kan det stadigvæk være profitabelt at kontrollere et par forskellige firmaer på nettet efter tilbud og udsalg før du færdiggør din shopping, således at man er tryg ved at antage den laveste pris.
4Leveringstidspunktet kan være særdeles bestemmende om man står og skal bruge produkterne inden for kort tid, og af den grund er det i sandhed relevant at du ser nærmere på det forventede leveringstidspunkt på NH palleløfter. En lang række internet varehuse yder billig 1 hverdags levering på de fleste af deres varer, men glem ikke at det er påkrævet at der bestilles tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt.
5Generelt går vi ind for at se nærmere på hvorvidt e-forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, fordi det er et billede på at e-handlen retter sig efter de gældende danske regler, og at online shoppen fra tid til anden evalueres af eksperter der mestrer bestemmelserne på området. Inden nogen handler billige NH palleløfter hos en online webshop kunne man uden tvivl gøre sig bekendt med indholdet af forhandlerens handelsbetingelser.
6Den mest betalelige leveringsmodel vil i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, men den mulighed er betinget af at du er nærved e-forretningens adresse. Den leveringstype er selvfølgelig rigtig essentiel hvis man har behov for NH palleløfter fluks. Alternativt så sikrer enkelte e-shops i Danmark fragt uden gebyr, men typisk er det så nødvendigt at der erhverves for en fastsat sum.
7Trustpilot giver dig de facto gode chancer for at evaluere en længere række andre forbrugeres oplevelser og derved er det godt, at du gransker internet butikkens omtaler inden du shopper billige NH palleløfter online. Facebook genererer ligeledes egentlig fantastiske løsninger til at få en idé om online webshoppens pålidelighed.
8En hel del online forretninger garanterer levering uden gebyr på NH palleløfter, men oftest stiller det krav om at der indkøbes for en konkret sum. Alternativt må man udvælge den mest billige fragtmulighed, som oftest vil være at få dem til at bringe ordren til et udleveringssted. Fragtmetoden bliver som regel lige så vel ultra praktisk. Den mest billige leveringsmodel vil dog til enhver tid være at du selv henter varerne.
9Forinden folk bestiller billige NH palleløfter i en e-butik burde man for at være sikker bese butikkens handelsaftale, det er dog naturligvis et omfattende arbejde. Tilmed går vi ind for at køberen er hensynstagende til de mest relevante betingelser der indvirker på købet af billige NH palleløfter online, som eksempelvis den ombytningsret online shoppen kører med.