Byggevarepriser.dk

Palleløfter med motor

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvfølgelig meget relevant at undersøge, hvorvidt den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers må du tjekke de andre.
Du skal kende de handelsbetingelser der gør sig gældende når du shopper online, så du kan slippe for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du tjekke butikkens regler.
For en del er et byggeprojekt ens betydende med en hulens masse spørgsmål. Derfor kan du have fordel af at shoppe hos et online byggemarked, som giver information omkring palleløfter med motor.
Flere byggekæder udbyder et enormt produktudvalg, imens øvrige er specialiserede i en enkelt varetype. Du skal beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have adskillige grupper af varer at vælge i blandt, udover bare palleløfter med motor.
Du vil finde forskelle i udsalgspriserne på billige palleløfter med motor fra netbutik til netbutik. En del satser på billige priser, hvorimod øvrige har fokus på kompetent sparring. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Hvis du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil slippe for fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne selv. Dette er i særdeleshed muligt i de kendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggemarkeder sælger produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og som følge af dette kan du shoppe fra et bredt sortiment af palleløfter med motor online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, som kan give en tryghedsfornemmelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggekæder findes i de større byer, og takket være dette har du tilbuddet om at købe online og køre materialerne selv. Takket være dette kan du overveje at spare fragtomkostningen, samt sågar hente varerne på kortere tid.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker står selv for produktion af de varer der forhandles i de store byggecentre. Når du køber direkte på nichebutikkerne online er det muligt at få en billigere pris.
Størstedelen af webshops som sælger få produkter er opstartsfirmaer, som tit er dansk ejede, gerne endda lokalt fra dit område. Disse kan du støtte ved at handle palleløfter med motor online på deres side.
Forskellige specialiserede netshops er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de fokuserer specifikt på disse varer. Altså bør du forvente endnu mere kompetent sparring fra mennesker der er eksperter i lige præcis palleløfter med motor.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog åbnede i 1920, og lønner i dag i nærheden af 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

XL-Byg blev grundlagt i 2002, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 personer i de 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 personer i firmaets 9 byggecentre. Davidsen fokuserer på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

palleløfter med motor silvan

Silvan blev etableret i 1968, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 personer i de 41 butikker. Silvan har specialiseret sig i salg til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

palleløfter med motor jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres nu af ca. 2.100 medarbejdere i kædens 122 varehuse. Jem og Fix har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

palleløfter med motor bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag mere end 1.000 ansatte i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og udgøres nu af over 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for omkring 500 millioner kroner.

palleløfter med motor harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og omfatter i dag omtrent 2.000 medarbejdere i firmaets 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i at sælge til private, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark tilstræber at sælge til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

Bygma blev stiftet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og afsætter årligt for ca. 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Husk at gennemtænke hvorvidt projektet kan klares alene, eller du hellere burde investere i hjælp fra en professionel til noget af byggeprocessen. Forudsat at du vil benytte hjælp fra en ekspert er det normalt at få tilbud fra diverse håndværkere.
2I god tid inden at du indleder byggeprojektet kan det blive ultra værdifuldt at have styr på, at byggeriet overholder gældende love. Afhængigt af din bopæl vil der være diverse regler for, hvad du må, samt hvad der ikke er lovligt.
3Du skal på ingen måde nedprioritere dit eget ve og vel, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der skåner dig imod mulige uheld. Det er fundamentalt at du husker dit eget helbred i byggeprocessen, især hvis du ikke fremskaffer hjælp fra en fagmand.
4Man kan forsøge at få offentlig støtte til renoveringer. Det får man i tilfælde af at ombygningen bidrager positivt til klimaet. Modtagelsen af tilskud forudsætter altså at ombygningen influerer positivt på klimaet.
5Der ligger en verden af instruktioner og videoer via nettet som kan inspirere dig. Specielt YouTube kan hjælpe med vældig meget anvendelig info, specielt forudsat at man bruger den engelske version.
6Planlægning vil være kilden til at nå problemfrit i mål med arbejdet. Du må nedskrive en klar arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver der laves på hvilket tidspunkt, og en tilhørende rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du udarbejder din tidsplan.
7Man må på ingen måde fattes udstyr. Det er vigtigt at have udstyret til rådighed idet du iværksætter byggeprojektet. Du bør huske at tage højde for de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
8Måske det viser sig at have noget at sige at have alle byggematerialer parat før du indleder byggeriet. Du får god gavn af at notere en enkel huskeliste indeholdende alt hvad du får brug for, og bagefter tjekke hvert enkelt punkt, med øje for at du føler dig sikker på at du ikke har glemt noget.
9Det er afgørende at have lavet et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det kan vise sig at være sundt at gennemgå hver eneste udgiftspost, hvorefter man kan indsamle ens udgift ved dem enkeltvis.
10Der præsenterer sig som regel overraskende hovedpiner når det gælder svære opgaver, og på grund af det vurderes det essentielt at man har afsat en del tid i agendaen, som er vigtigt for at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
11Det kan være en god idé at sikre sig assistance til byggeprocessen, især når der er tale om omfattende projekter. Nogle byggerier gør krav på flere end en enkelt person. Endvidere bliver det bedre og sjovere når man ikke er ene om det.
12Ved byggeprojekter udendørs har eventuelt regnvejr en afgørende rolle. Derfor skal du tit kigge på vejrprognosen lige før projektets start, så du slipper for at det med et brag starter med at vælte ned netop som du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede byggeprojekt.
Danskernes foretrukne byggemarkeder
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket tydeligvis er ualmindeligt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvoraf imponerende 84 % har givet den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med 1 stjerne. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket klart er utrolig imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % giver toprating, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
På Trustpilot har XL-Byg.dk en score på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er hamrende beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 2.856 bedømmelser, hvoraf hele 59 % giver 5 stjerner, og blot 9 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er baseret på 23.161 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som klart er kolossalt overlegent. Scoren tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor hele 76 % giver topkarakter, og alene 4 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmodel er bedst?

Størstedelen af internet firmaer giver i vore dage diverse forskellige billige metoder til levering til palleløfter med motor. Den mest benyttede er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, og så skal du blot gå forbi efter dine nye varer præcis når det passer dig. Fragtløsningen er nemlig usædvanlig gnidningsløs, og mange gange derudover den billigste leveringsform.

Du kunne på samme måde vælge at bestille produkterne til levering til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtformen viser sig somme tider en tak mere pebret, men tillige rigtig problemfri ift. palleløfter med motor online. Den mindst kostelige fragtmulighed vil dog altid være at hente pakken selv, hvilket stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af e-handlens byggemarked, fx Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Leveringstiden på palleløfter med motor er selvfølgelig særligt vigtig ifald vi mangler dine nye produkter med det samme, og af den grund er det selvsagt relevant at vi tjekker den anslåede leveringsdato på palleløfter med motor. En del internet webshops – eksempelvis Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus og Silvan – udlover billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som dog er betinget af at bestillingen gennemføres forinden et nøjagtigt tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få varen ordnet forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Enkelte internet handler tilbyder fragt uden omkostninger på palleløfter med motor online, men undertiden påkræves det at man køber for en konkret pris. Som alternativ burde du udvælge den billigste leveringstype, hvilket typisk vil være at få bragt dine produkter til et udleveringssted.

De fleste kæder giver afhentning hvor du handler billig palleløfter med motor på nettet men afhenter i butikken. For eksempel Bygma, Silvan, Stark, XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg og 10-4. Byggemarkederne yder eksempelvis klik-og-hent på palleløfter med motor i følgende områder:

Haderslev, Charlottenlund, Vordingborg, Risskov, Kalundborg, Greve, Nærum, Holstebro, Nakskov, Skanderborg, Højbjerg, Hvidovre, Rudersdal, Tilst, Middelfart, Ikast, Farum, Hørsholm, Frederiksberg, Frederikssund, Brønderslev, Odense, Kolding, Birkerød, Randers, Horsens, Lyngby, Brøndby, Frederiksværk, Stenløse, Albertslund, Tårnby, Aalborg, Skive, Fredericia, Vallensbæk, Ishøj, Jyllinge, Ringsted, Nykøbing Falster, Hobro, Virum, Næstved, Søborg, Gladsaxe, Varde, Thisted, Ølstykke, Brønshøj, Brabrand, Helsingør, Åbyhøj, Svendborg, Lystrup, Hillerød, Køge, Valby, Roskilde, Korsør, Struer, Rønne, Holbæk, Ballerup, Værløse, Sønderborg, Lillerød, København, Nørresundby, Kokkedal, Nyborg, Hjørring, Frederikshavn, Vejle, Haslev, Allerød, Dragør, Rødovre, Aabenraa, Grenaa, Herlev, Esbjerg, Taastrup, Solrød Strand, Gentofte, Glostrup, Herning, Vanløse, Silkeborg, Aarhus, Viborg, Odder, Hedensted, Hedehusene, og Slagelse, .

Click-and-collect for palleløfter med motor er muligt i samtlige områder af Danmark: Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn), Sjælland (Nordsjælland, Midtsjælland, Amager, Østsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Lolland, Bornholm) og Jylland (Sydjylland, Sønderjylland, Nordjylland, Vestjylland, Midtjylland, Østjylland, Syddanmark).

Ved kig i tallene fremstår det klart, at online shoppere som regel efterspørger fx palleløfter med motor tilbud og billig palleløfter med motor. Man ser desuden som regel internet shoppere efterspørge bl.a. palleløfter med motor online, køb palleløfter med motor samt palleløfter med motor priser, foruden de udbredte byggecentre som Silvan, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Gode tilbud på palleløfter med motor

Det er efterhånden ret så overkommeligt for enhver at analysere tilbud på billige palleløfter med motor online fra diverse forretninger på nettet, og så har en hel del webbutikker været nødt til at nedsætte priserne på palleløfter med motor helt i bund, og i øvrigt yde fragt uden gebyr.

Det kan dog ikke desto mindre være tiden værd at sammenholde nogle shops på nettet efter tilbud og udsalg på palleløfter med motor online før du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at opnå den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Silvan, 10-4, Stark, Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg og Harald Nyborg.

Du må trods alt være klar over, at ifald en online butik afhænder billige palleløfter med motor online for en pris der kan virke uhørt god, så kunne det for det meste være et bevis på en svindel e-forretning. Køb med kort er på den anden side indbefattet af et reglement, hvilket redder køber imod uoprigtige netbutikker.

Vi tilråder generelt shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du drage fordel af en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil dække betalingen af palleløfter med motor over en længere periode. Det foreslåes typisk ved nicheforhandlere, men sjældent de udbredte byggemarkeder som eksempelvis Bygma, Davidsen, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Når man kigger i tallene er det tydeligt, at internet shoppere tit efterspørger eksempelvis billig palleløfter med motor og palleløfter med motor online. Derudover oplever vi tit internet shoppere kigge efter eksempelvis køb palleløfter med motor, palleløfter med motor tilbud og palleløfter med motor priser.

Kig på tidligere kunders erfaringer

Trustpilot resulterer i en række strålende løsninger til at efterse forskellige forhenværende konsumenters evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du beser e-shoppens bedømmelser forinden du køber billige palleløfter med motor online.

Facebook leverer ligeledes visse fine genveje til at få indblik i netbutikkens pålidelighed. Foruden det ser vi mange outlets på nettet som giver kunderne mulighed for at registrere en evaluering af ordreforløbet, som ydermere bør benyttes til at danne dig et indtryk af kundernes tilfredshed.

Forud for at folk handler billige palleløfter med motor online i en e-handler burde man for at være sikker have øje for dens handelsbetingelser, det er dog almindeligvis ikke super spændende, specielt på de store byggemarkeder som Silvan, Stark, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

Et andet forslag kunne måske være at efterse hvorvidt netbutikken er verificeret af e-mærket, hvilket bør være et sympol på at e-forretningen respekterer de danske love, tillige med at e-shoppen hyppigt monitoreres af fagfolk som har nøje kendskab til vilkårene.

Desuden får du mulighed for at blive assisteret, ifald du udsættes for udfordringer ved din ordre på palleløfter med motor. Herudover er det at foretrække at man er oppe på mærkerne omkring de mest relevante vedtægter der kan have indflydelse på bestillingen af palleløfter med motor online, eksempelvis den ombytningspolitik e-handlen tilbyder.

I den sammenhæng er det ligeledes relevant, at man permanent bibeholder sin købsbekræftelse, således man en anden gang kan dokumentere sin bestilling af palleløfter med motor, uagtet om man har bestilt ved Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan, Jem og Fix, Bygma, Stark, Davidsen, 10-4 eller XL-Byg.

Anna Nielsen gav 5 stjerner

Alt som det skal være.

Anna U gav 4 stjerner

Hurtig

Christian S gav 5 stjerner

God webshop

Marianne gav 4 stjerner

hurtig og præcis levering

9 gode råd til indkøb via nettet
1Forinden nogen køber billige palleløfter med motor hos en internet virksomhed kan de de facto gøre sig bekendt med indholdet af dens handelsbetingelser, det er dog undertiden et tidskrævende arbejde. Herudover anbefales det at køberen er opmærksom på de mest basale vilkår der gælder for bestillingen af billige palleløfter med motor online, fx hvilken ombytningsrettighed netshoppen anvender.
2En lang række internet selskaber frembyder i vore dage et stort udvalg af billige leveringsmåder til palleløfter med motor. En af de mest benyttede er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente produkterne lige når det passer dig. Metoden er nemlig særdeles gnidningsløs, og endda ydermere den mest letkøbte leveringsversion.
3Fragttiden er jo særdeles essentiel i tilfælde af at man behøver varen om et øjeblik, og herved er det forholdsvis centralt at du finder den anslåede leveringsdato på palleløfter med motor. En stor portion online outlets giver løfte om billig levering på blot en enkelt hverdag på massevis af produkter, men som imidlertid er betinget af at ordren indsendes inden et bestemt tidspunkt.
4Vi går generelt ind for shopping med kort eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en ordning, der støtter folk imod falske internet forhandlere. Som en anden løsning burde du overveje en billig afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du higer efter at klare beløbet senere.
5Flere online virksomheder yder fragt uden betaling på palleløfter med motor, men undertiden er det betinget af at der bestilles for en bestemt sum. Som alternativ bør man udse dig den mest billige leveringsmulighed, der tit vil blive at få dem til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Fragttypen er en gang i mellem omvendt ret enkel. Den mest letkøbte løsning til levering kan ikke modsiges at være at hente pakken selv.
6Trustpilot tilbyder immervæk fine muligheder for at verificere ganske mange andre køberes oplevelser og derved er det fornuftigt, at du beser webbutikkens anmeldelser inden du shopper billige palleløfter med motor online. Facebook frembringer desuden absolut ærlige chancer for at få indblik i netshoppens kundefokus.
7Det er jo efterhånden virkelig simpelt for almindelige dødelige at søge information om priser online på billige palleløfter med motor fra forskellige netbutikker, og til gengæld lover masser af webbutikker fragt uden gebyr. Dog kan det alligevel blive gunstigt at se nærmere på flere webshops efter billige priser før du bestiller, sådan at du er velinformeret til at indhente den skarpeste pris.
8Den prisbilligste fragtløsning er unægtelig selv at hente varerne, som desværre forudsætter at du opholder dig med kort afstand til online firmaets lager. Den form for levering er naturligvis vældig essentiel når vi absolut skal bruge palleløfter med motor inden for kort tid. Alternativt så yder nogle få internet outlets gratis fragt, men i mange tilfælde er det påkrævet at der aftages for en præcis sum.
9Generelt tilråder vi at se hvorvidt webshoppen er e-mærke godkendt, eftersom det ofte er en erklæring om at e-butikken føjer de gældende danske regler, foruden at internet forhandleren en gang i mellem efterses af fagfolk som er inde i reglementet på området. Inden nogen køber billige palleløfter med motor hos en internet butik behøver man helt sikkert bese shoppens forretningsbetingelser.