Byggevarepriser.dk

Rustfri Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er et byggeprojekt lig med en lang række spørgsmål. Derfor kan du overveje at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde rådgivning til valg af rustfri palleløfter.
Det er selvfølgelig utrolig afgørende at tjekke, hvorvidt de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Hvis ikke bør du overveje at vælge et andet.
Flere byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, hvorimod nogle fokuserer på en enkelt varetype. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at have mange forskellige varer at vælge fra, udover bare rustfri palleløfter.
Du skal vide hvilke handelsbetingelser der gælder når du shopper online, så du undgår problemer med for eksempel returret. Derfor skal man undersøge byggemarkedets regler.
Der er forskel på priserne på billige rustfri palleløfter alt efter hvor du handler online. Enkelte vil have gode tilbud, imens nogle giver faglig rådgivning. Du må tænke over hvad der for dig er det vigtigste.
Såfremt du skal have produkterne med det samme eller blot har lyst til at spare fragten, så kan du tænke over at fragte byggematerialerne personligt. Det er specielt en mulighed i de velkendte byggekæder.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder findes i hele landet, og derved har mange chancen for at bestille online og hente materialerne selv. Derfor kan du overveje at undvære fragtgebyret, samt tilmed få fat i varerne hurtigere.
De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som kan bidrage til øget tryghed når man handler online. Det er noget nogle vil se som positivt.
De kendte byggekæder forhandler varer fra adskillige producenter, hvorfor du så kan vælge fra et stort udvalg af rustfri palleløfter online.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet er mindre virksomheder, som tit drives i Danmark, givetvis endda fra dit lokalområde. Disse har du mulighed for at støtte når du bestiller rustfri palleløfter online fra deres webshop.
De fleste webshops med fokus på en enkelt niche er producenter af de produkterne som de store byggemarkeder sælger. Ved at købe direkte fra nichebutikkerne online kan du få billigere priser.
Mange webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i de varer de sælger online, da de fokuserer specifikt på disse produkter. Derigennem kan du modtage en høj grad af god vejledning fra mennesker som er eksperter i lige præcis rustfri palleløfter.
De største byggekæder i Danmark

Stark så dagens lys i 1896, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 personer i forretningens 72 byggecentre. Stark fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af omkring 1.000 kollegaer i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og er nu arbejdsplads for cirka 100 mennesker i kædens 6 butikker. 10-4 specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i omegn af 500 millioner kroner.

rustfri palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg startede i 1904, og lønner i dag omtrent 2.000 medarbejdere i de 33 butikker. Harald Nyborg har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

rustfri palleløfter bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 butikker. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og er i dag arbejdsgiver for omkring 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og beskæftiger i dag i nærheden af 500 ansatte i byggemarkedets 9 butikker. Johannes Fog tilstræber salg til private, og omsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

rustfri palleløfter silvan

Silvan kom frem i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 mennesker i de 41 varehuse. Silvan har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 medarbejdere i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber salg til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

rustfri palleløfter jem og fix

Jem og Fix så dagens lys i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix fokuserer på gode tilbud til private, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Typisk vil det vise sig vigtigt at nedskrive et regnskab for renoveringen, så man har kontrol over udgifterne. Det er fornuftigt at nedfærdige samtlige poster, hvorefter man bør indsamle billige priser på dem hver især.
2Planlægning vil altid være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør overveje at have en strømlinet strategi, som beskriver hvilke arbejdsopgaver der løses på hvilket tidspunkt, inklusiv en prioriteringsliste. Husk at være realistisk når du sammensætter arbejdsplanen.
3Husk at tage til overvejelse om du magter at klare det hele selv, eller du alternativt skal have hjælp fra en fagperson til delelementer af projektet. Når du tager imod professionel hjælp vil det oftest være en god idé at modtage uforpligtende tilbud fra flere håndværkere.
4Det kan blive afgørende at have de relevante byggematerialer klar forud for at du går til værks med din byggeproces. Du kan med fordel nedskrive en hurtig liste hvor der bør fremgå alt der skal bruges, og derefter efterse oversigten, med øje for at du er overbevist om at alt er klar.
5Der kommer utvivlsomt uventede vanskeligheder når det gælder omfangsrige projekter, og altså vil det være betydningsfuldt at man afsætter god plads i køreplanen, som er vigtigt for at man føler sig tryg ved at man når det til siden.
6Du skal for alt i verden ikke se bort fra dit velbefindende, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning som beskyttelse imod eventuelle uheld. Det er yderst relevant med fokus på dit eget ve og vel i byggeprocessen, især når du ikke får assistance fra en professionel.
7Husk at du kan søge offentlig støtte til renoveringer. Det får man såfremt ombygningen er energi- og miljøvenligt. Det kræver dermed at ombygningen har betydning for klimaet.
8Det er oplagt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, i særdeleshed når det er vigtige projekter. Flere projekter behøver mere end en person. Desuden bør det være mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
9Der findes alle mulige former for artikler og videoer på forskellige hjemmesider som kan hjælpe dig. I særlig grad YouTube bringer dig en masse udbytterig oplysning, særligt forudsat at du skriver søgeordene på engelsk.
10Inden du går i gang med dit byggeprojekt kan det være ganske fornuftigt at du sikrer dig, at dit projekt overholder loven. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde forskellige love omkring, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
11Du skal nødig stå uden det nødvendige udstyr. Tit vil det vise sig smart at have det klar inden du påbegynder dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at tillægge de tilhørende omkostninger i din økonomi.
12For byggeprojekter udendørs kan vind og vejr få en stor rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum se vejrberetningerne i de dage der er op til dit byggeprojekt, så du undgår at det uden du havde set det komme starter med at piske ned absolut lige når du er trukket i arbejdstøjet til dit avancerede projekt.
De mest vellidte byggemarkeder
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket altså er utrolig betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 19.208 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og alene 2 % har givet bundkarakter. Til dato har 10-4.dk 43.202 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som selvfølgelig er ret så imponerende. Ratingen er baseret på 23.161 ratings, hvor imponerende 69 % har givet toprating, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket klart er ekstremt beundringsværdigt. Vurderingen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og kun 9 % har givet den laveste karakter. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt beundringsværdigt. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 11.467 anmeldelser, hvor imponerende 86 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. Indtil nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på Facebook.
Harald-Nyborg.dk bedømmes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er enormt flot. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 4 % har givet den dårligste rating. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En stor portion outlets på nettet udlover efterhånden en række forskellige billige leveringsmidler til rustfri palleløfter. En af dem der er mest populær er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente pakken når der er tid til det. Muligheden er jo ualmindeligt bekvem, samt endda ydermere den mest prisbevidste metode til levering.

Du bør også forsøge at få leveret til din hjemmeadresse eller til dit arbejde. Den bliver gerne en lille smule mere bekostelig, men desuden super problemfri ved køb af rustfri palleløfter online. Den mest billige leveringstype vil dog i de fleste tilfælde være at hente ordren selv, hvilket står og falder med at du bor med kort afstand til internet webshoppens byggecenter, for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus eller Silvan.

Fragtperioden på rustfri palleløfter kan være ret så essentiel såfremt vi har brug for produktet straks, så af den grund er det altså væsentligt at vi besigtiger den anslåede leveringstid for rustfri palleløfter. Størstedelen af online outlets – eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – stiller udsigt til billig levering på næstkommende hverdag på en hel del produkter online, men glem ikke at det stiller krav om at orden realiseres før et aftalt klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få varerne sendt afsted før pakkemedarbejderne har fri.

Nogle få netshops præsterer fragtfri levering på rustfri palleløfter online, men i mange tilfælde kun ifald du handler for en fastsat pris. Desuden kan du foretrække den billigste metode til levering, der oftest vil blive at få leveret din pakke til en pakkeshop.

Mange netshops tildeler afhentning hvor du handler billig rustfri palleløfter online og selv henter i butikken. For eksempel 10-4, Bygma, Jem og Fix, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggecentrene tilbyder blandt andet afhentning af rustfri palleløfter i følgende områder:

Aabenraa, Haderslev, Frederikssund, Holbæk, Nørresundby, Aalborg, Sønderborg, Lystrup, Haslev, Horsens, Frederiksværk, Køge, Helsingør, Korsør, Solrød Strand, Valby, Værløse, Nyborg, Thisted, Rudersdal, Stenløse, Virum, Svendborg, Hedehusene, Søborg, Rønne, Brabrand, Frederiksberg, Struer, Vejle, Herlev, Brøndby, Greve, Vordingborg, Frederikshavn, Nærum, Ikast, Ishøj, Odense, Herning, Vanløse, Tårnby, Birkerød, Åbyhøj, Viborg, Brønderslev, Middelfart, Lillerød, Albertslund, Vallensbæk, Jyllinge, Hedensted, Fredericia, Kolding, Lyngby, Ølstykke, Roskilde, Kokkedal, Slagelse, Allerød, Dragør, Silkeborg, Tilst, Holstebro, Næstved, Grenaa, Randers, Hørsholm, Rødovre, Kalundborg, Brønshøj, Hobro, Ringsted, Hillerød, Glostrup, Risskov, Charlottenlund, Farum, Hjørring, Skanderborg, Gladsaxe, Ballerup, København, Nakskov, Gentofte, Aarhus, Esbjerg, Skive, Varde, Taastrup, Nykøbing Falster, Odder, Højbjerg, og Hvidovre, .

Click-and-collect ift. rustfri palleløfter er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Fyn (Sydfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn, Nordfyn), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Nordjylland, Midtjylland, Østjylland, Sønderjylland, Sydjylland) og Sjælland (Amager, Lolland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Falster).

Når man ser på søgedata er det markant, at internet shoppere mange gange søger efter blandt andet køb rustfri palleløfter og rustfri palleløfter online. Man ser derudover jævnligt netshoppere søge efter blandt andet rustfri palleløfter tilbud, rustfri palleløfter priser samt billig rustfri palleløfter, foruden de kendte byggecentre som XL-Byg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark og Harald Nyborg.

Få rabat på rustfri palleløfter

Det er jo i høj grad let for os alle at sammenligne tilbud på billige rustfri palleløfter online fra forskellige forretninger på nettet, og for det har langt de fleste online butikker fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på rustfri palleløfter en hel del, og endda love fragt uden beregning.

Men det kan stadigvæk blive udbytterigt at granske flere webshops efter rabatter og tilbud på rustfri palleløfter online før du gennemfører din handel, således at du er velinformeret til at få den laveste pris. Kig ikke kun hos de gængse byggemarkeder som Bygma, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, XL-Byg, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Du skal bare ikke glemme, at hvis en webbutik tilbyder billige rustfri palleløfter online til en salgspris der virker besynderligt attraktiv, er det ofte være et karakteristika der viser en uoprigtig shop. Køb med gængse betalingskort er imidlertid en del af en forordning, der hjælper kunden imod snydagtige online selskaber.

Generelt tilråder vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kunne du udnytte et afdragstilbud fra eksempelvis ViaBill, hvis du har til hensigt at afdrage prisen på rustfri palleløfter af flere omgange. Dette fås normalt ved niche webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Stark, Bygma, Jem og Fix, Silvan, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Når der ses på data er det klart, at folk som regel søger fx rustfri palleløfter online og rustfri palleløfter tilbud. Man ser derudover som regel netshoppere søge fx køb rustfri palleløfter, billig rustfri palleløfter samt rustfri palleløfter priser.

Gennemsøg folks ratings

Trustpilot tilbyder dig ganske anstændige genveje til at fortolke ganske mange tidligere køberes tanker og på grund af dette slår vi et slag for, at du tager et kig på online shoppens kritik forinden du placerer din ordre på billige rustfri palleløfter online.

Facebook fører til på samme måde de facto uafhængige chancer for at få kendskab til e-shoppens kundefokus. Her ses faktisk online varehuse i Danmark som giver folk mulighed for at udfærdige en bedømmelse af deres købsoplevelse, som også må udnyttes til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Forinden nogen handler billige rustfri palleløfter online hos en internet shop kunne de til hver en tid have øje for netshoppens regler, det er dog i mange tilfælde ikke specielt ophidsende, i særdeleshed med de store byggekæder som 10-4, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus og XL-Byg.

Et andet forslag er at undersøge hvorvidt internet forretningen er e-mærke godkendt, som ofte er en sikring om at online forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, og at online butikken jævnligt gennemses af fagfolk som er meget bekendte med de gældende love.

Dette er en god anledning til støtte, ifald du udsættes for dilemmaer med din handel med rustfri palleløfter. Dertil anbefaler vi at køber er vidende om de mest centrale vilkår der influerer på købet af rustfri palleløfter online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed online forretningen garanterer.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man til enhver tid bibeholder ens faktura, så man fremadrettet kan bevidne købet af rustfri palleløfter, uagtet om man har bestilt hos Bygma, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, XL-Byg eller Silvan.

Lone gav 5 stjerner

Fantastisk behandling

Else gav 4 stjerner

Hurtig levering og varen virkede fint.

Jette gav 5 stjerner

Hurtig og gratis levering til pakkeboks.

Kirsten Sørensen gav 4 stjerner

Quick expedit

9 gode råd til internetshopping
1Generelt går vi ind for at kontrollere om e-shoppen er e-mærket medlem, grundet at det typisk er en sikring om at online shoppen følger de danske retningslinjer, og at hjemmesiden jævnligt gennemses af eksperter som er meget fortrolige de gældende love. Forud for at folk handler billige rustfri palleløfter hos en shop på nettet bør man egentlig tyde forhandlerens handelsbetingelser.
2Den mest letkøbte løsning vil altid være at du selv henter varerne, hvilket dog afhænger af at du lever nær e-handlens bopæl. Den leveringsløsning kan i nogle tilfælde være ultra relevant i tilfælde af at man har brug for rustfri palleløfter øjeblikkeligt. Alternativt så yder enkelte internet webshops portofri levering, men undertiden gælder det kun hvis der indkøbes for en konkret sum.
3Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfattet af et reglement, som assisterer kunden imod uærlige internet selskaber. Som en alternativ mulighed burde du benytte en afbetalingsordning fra f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at afdrage pengene i flere bidder.
4Inden folk handler billige rustfri palleløfter i en e-forretning kunne de i virkeligheden kigge på e-shoppens regler, men det er tit ikke særlig spændende. Dertil er det fornuftigt at køber er obs på de mest basale vedtægter der indvirker på købet af billige rustfri palleløfter online, som eksempelvis hvilken ombytningsret online shoppen anvender.
5Leveringstidspunktet er selvfølgelig yderst betydningsfuld når man absolut skal bruge ordren øjeblikkeligt, så herved er det relativt vigtigt at du kontrollerer den forventede leveringstid ved rustfri palleløfter. En del internet shops giver billig 1 dags fragt på de fleste produkter, men vær påpasselig da det stiller krav om at orden realiseres inden et fast tidspunkt.
6Trustpilot fremskaffer nogle ønskværdige chancer for at eftergå forskellige øvrige konsumenters domme og derved kan det anbefales, at du tolker e-handlens vurderinger forud for at du handler billige rustfri palleløfter online. Facebook tilbyder dig tillige sådan set habile metoder til at få kendskab til online virksomhedens popularitet.
7Nogle online forhandlere garanterer fri fragt på rustfri palleløfter, men i de fleste tilfælde kræves det at der bestilles for en konkret pris. I øvrigt bør man tage den billigste mulighed for levering, hvilket mange gange vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et afhentningssted. Fragtløsningen bliver jævnligt ligeledes i høj grad bekvem. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være selv at hente varerne.
8En række e-forhandlere tildeler i vore dage diverse forskellige billige leveringsmodeller til rustfri palleløfter. En af de mest anvendte er nu til dags at få sendt til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter de bestilte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Den er altså yderst ligetil, og tit ydermere den billigste løsning til levering.
9Det er jo ualmindeligt smertefrit for købere at sammenligne tilbud online på billige rustfri palleløfter hos diverse online shops, og på grund af dette præsterer en hel del e-firmaer levering uden omkostninger. Trods dette kan det ikke desto mindre være lukrativt at tjekke visse netbutikker efter tilbud og udsalg forinden du færdiggør din shopping, således at du er skråsikker på at modtage den skarpeste pris.