Byggevarepriser.dk

Elektrisk Palleløfter

Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,0 LOW-35
6.329 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W
13.679 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2500
9.666 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 1800
5.888 kr.
Se produkt
Pramac Palleløfter med dobbelt hjul 2200 kg
3.085 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt PHW 2,0 W eco
4.669 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lave gafler PHW 1,5 LOW-51
4.238 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med lange gafler PHW 2,0 L - 2000
6.244 kr.
Se produkt
Bernardo Palleløftevogn med vægt og printer PHW 2,0 W-Print
17.982 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du bør have fokus på hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis returret. Derfor skal man tjekke webshoppens handelsbetingelser.
Ifald du står og skal bruge varerne hurtigt eller bare gerne vil spare fragtomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er især et alternativ ved de velkendte byggecentre.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige elektrisk palleløfter alt efter hvor du handler online. Enkelte tilbyder de bedste tilbud, hvorimod andre fokuserer på faglig rådgivning. Du må overveje hvad du foretrækker.
Det er helt klart super afgørende at tjekke, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggemarkedet. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggekæder sælger et enormt produktsortiment, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du skal afveje hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange grupper af varer at vælge i mellem, udover bare elektrisk palleløfter.
For de fleste er gør-det-selv projekter forbundet med talrige spørgsmål. Dermed kan det overvejes at bestille ved en netbutik, hvor du har mulighed for at få sparring omkring elektrisk palleløfter.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og velkendte forretninger, som kan medvirke til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se som fordelagtigt.
De gængse byggecentre sælger varer fra talrige nicheshops, og så kan du købe fra et stort sortiment af elektrisk palleløfter online.
De kendte byggemarkeder findes i hele landet, og i kraft af det har mange mulighed for at købe online og køre produkterne personligt. Dermed har du chancen for at spare leveringsomkostningen, og samtidig få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter er ekstremt passionerede omkring deres online produktudvalg, da de ikke sælger andre varer. Således formår de at yde mere anvendelig vejledning fra folk som er eksperter i lige præcis elektrisk palleløfter.
Majoriteten af specialiserede netshops er producenter af produkterne som de store byggekæder sælger. Ved køb direkte fra de nichefokuserede webshops online får du en skarpere pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er iværksættervirksomheder, som typisk har danske ejere, måske endda lokalt i dit område. Dem understøtter du ved at bestille elektrisk palleløfter online på deres hjemmeside.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 mennesker i kædens 9 byggecentre. Johannes Fog fokuserer på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og styres dagligt af flere end 100 mennesker i forretningens 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

elektrisk palleløfter jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 ansatte i de 122 byggecentre. Jem og Fix har sit primære fokus på billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

elektrisk palleløfter silvan

Silvan begyndte i 1968, og omfatter i dag omkring 1.000 mennesker i byggemarkedets 41 butikker. Silvan har fokus på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 1 milliard kroner.

elektrisk palleløfter bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og lønner i dag mere end 1.000 mennesker i kædens 17 varehuse. Bauhaus satser på gode tilbud til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

elektrisk palleløfter harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og udgøres i dag af i nærheden af 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg fokuserer primært på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og beskæftiger nu omkring 2.300 kollegaer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og beskæftiger i dag flere end 1.000 kollegaer i deres 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og styres dagligt af i omegn af 2.000 ansatte i kædens 72 varehuse. Stark tilstræber salg til professionelle, og afsætter årligt for cirka 7 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 mennesker i firmaets 104 varehuse. XL-Byg har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Ved udendørs projekter kan vind og vejr få en væsentlig rolle. På grund af dette kan du tit tage et kig på meldingerne om vejret i forbindelse med dit byggeprojekt, så det ikke uden du havde regnet med det starter med at vælte ned absolut lige når du vil i gang med dit komplicerede projekt.
2Det er af stor betydning at have et udgiftsbudget for dit projekt, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det kan blive sundt at nedfærdige alle udgiftsposter, og så kortlægge billige priser på dem slavisk.
3Måske du burde tage til overvejelse om du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt skal købe hjælp fra en ekspert til noget af byggeprocessen. Ifald du får professionel hjælp er det en god idé at indhente prisoverslag fra diverse selskaber.
4Planlægning er vejen til at nå problemfrit i mål med byggeriet. Du anbefales at udarbejde en gennemarbejdet arbejdsplan, som fortæller hvilke opgaver du vil udføre på hvilke dage, samt en dertilhørende prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din køreplan.
5Der viser sig typisk uforudsete vanskeligheder ved store byggeprojekter, og ergo vil det være afgørende at man har afsat rigeligt med tid i handlingsplanen, så man føler sig sikker på at nå i mål med projektet.
6Der findes stribevis af instruktioner og videoer via internettet hvor du kan få gratis hjælp. Navnligt YouTube yder assistance med meget nyttig information, ikke mindst forudsat at du benytter den engelske version.
7Det er betydningsfuldt at du har de presserende byggematerialer parat forud for at du går i krig med arbejdet. Du bør notere en simpel indkøbsliste hvor der bør fremgå hver eneste ting som er nødvendige, og derefter tjekke hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at du har styr på det.
8Forinden du opstarter byggeprocessen kan det vise sig ret vigtigt med et tilsagn om, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Med udgangspunkt i din bopæl vil der gælde fastsatte regler for, hvad der er lovligt, og hvad der er ulovligt.
9Man må aldrig nogensinde stå uden det nødvendige arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være fundamentalt at du har værktøjet til disposition når du indleder byggeriet. I øvrigt er det fordelagtigt at medregne de her udgifter i budgettet for byggeriet.
10Du må unden ingen omstændigheder se bort fra dit eget helbred, så glem ej sikkerhedsbeklædning som eksempelvis sikkerhedshjelm som sikrer dig imod hændelige risici. Det er yderst relevant at du husker dit eget ve og vel i arbejdet, ikke mindst hvis du ikke skaffer hjælp fra en fagperson.
11Det kan være nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til ens byggeprojekt, specielt hvis det er vigtige byggeprojekter. Nogle byggerier skal gerne udføres af flere mennesker. I øvrigt må det være hurtigere og mere socialt at lave arbejdet med andre.
12I nogle tilfælde kan man hente hjælp rent økonomisk til renoveringer. Det ydes i tilfælde af at byggeriet gør en forskel for klimaet. At få tilskud betinges altså af at projektet har positiv indfyldelse på naturen.
De bedst vurderede byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, hvilket naturligvis er virkelig flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver topkarakter, og blot 8 % giver den laveste karakter. På nuværende tidspunkt har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket uden tvivl er ultra imponerende. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anmeldelser, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dk har en score på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er ualmindeligt flot. Evalueringen er baseret på 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med maksimum point, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket vel at mærke er yderst flot. Karakteren er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % har givet den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Som det ser ud nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer 10-4.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, hvilket naturligvis er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % kvitterer med 1 stjerne. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En del byggemarkeder foreslår til alt held flere billige leveringstyper til elektrisk palleløfter. En der er meget almindelig er for øjeblikket levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot de nyindkøbte produkter når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså meget simpel, samt oftest ligeledes den mest billige leveringsløsning.

Du bør også foretrække at få pakken bragt til din hjemmeadresse eller ud til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig en gang i mellem en lille smule mindre billig, men endvidere rigtig let gængelig med elektrisk palleløfter online. Den mest prisbevidste fragtform vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente pakken, hvilket afhænger af at du opholder dig i nærheden af online webshoppens byggemarked, eksempelvis Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringstiden på elektrisk palleløfter kan være særligt vigtig ifald man står og skal bruge produkterne øjeblikkeligt, og derfor er det selvsagt på sin plads at du kontrollerer den anslåede leveringsdato på elektrisk palleløfter. En masse byggemarkeder – for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, Bauhaus og Silvan – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på massevis af produkter online, som imidlertid er regnet ud fra at bestillingen laves forinden et konkret tidspunkt, så at de har mulighed for at nå at få bestillingen ekspederet forinden de logistikansatte får fri.

Enkelte internet selskaber tilbyder portofri levering på elektrisk palleløfter online, men ofte er det påkrævet at man shopper for en fastsat pris. Alternativt kan man beslutte sig for den billigste leveringsmodel, som typisk vil være at få kørt din pakke til en pakkeshop.

En stor portion kæder giver click-and-collect hvor du handler billig elektrisk palleløfter online men selv henter i butikken. For eksempel Stark, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Bygma. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på elektrisk palleløfter i disse områder:

Varde, Farum, Greve, Frederikssund, Hobro, Søborg, Vejle, Hedensted, Charlottenlund, Dragør, Ikast, Stenløse, Gladsaxe, Silkeborg, Odder, Birkerød, Fredericia, Hjørring, Glostrup, Højbjerg, Esbjerg, Brønderslev, Svendborg, Rudersdal, Skive, Næstved, Hillerød, Lillerød, Holbæk, Frederiksværk, Ishøj, Kalundborg, Jyllinge, Lyngby, Holstebro, Rødovre, Taastrup, Ringsted, Helsingør, Nyborg, Nykøbing Falster, Tårnby, Åbyhøj, Virum, Tilst, Hvidovre, Aabenraa, Nærum, Viborg, Herning, Hedehusene, Middelfart, Rønne, Vallensbæk, Værløse, Gentofte, Randers, Hørsholm, Albertslund, Allerød, Lystrup, Odense, Nakskov, Nørresundby, Haslev, Kokkedal, Kolding, Slagelse, Køge, Solrød Strand, Valby, Struer, Korsør, Brønshøj, Aarhus, Sønderborg, Vordingborg, Horsens, København, Vanløse, Aalborg, Herlev, Brabrand, Skanderborg, Risskov, Roskilde, Ølstykke, Haderslev, Frederiksberg, Grenaa, Thisted, Brøndby, Ballerup, og Frederikshavn, .

Klik-og-hent ift. elektrisk palleløfter er en mulighed i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Falster, Midtsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Amager, Bornholm, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Syddanmark, Midtjylland, Vestjylland, Østjylland, Sydjylland, Nordjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Vestfyn, Midtfyn, Nordfyn).

Når man kigger i søgedata bliver det tydeligt, at mennesker som regel søger blandt andet elektrisk palleløfter tilbud og køb elektrisk palleløfter. Man ser derudover som regel mennesker lede efter for eksempel billig elektrisk palleløfter, elektrisk palleløfter online samt elektrisk palleløfter priser, plus de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Spar penge på elektrisk palleløfter

Det er jo virkelig let for købere at søge information om priser på billige elektrisk palleløfter online på flere internet forretninger, og til gengæld har de fleste internet forretninger i Danmark været nødt til at formindske prisniveauet på elektrisk palleløfter markant, og i øvrigt yde fragtfri levering.

Men det kan alligevel vise sig profitabelt at inspicere nogle enkelte internet firmaer efter tilbud og rabatter på elektrisk palleløfter online forinden du shopper, så man ikke er i tvivl om at få fat i den mest billige pris. Kig ikke blot hos de gængse byggekæder som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Man må alligevel ikke undervurdere, at når en forhandler på nettet markedsfører billige elektrisk palleløfter online til en pris som anses for kolossalt attraktiv, så kunne det undertiden være et bevis på en svindel netbutik. Køb med gængse betalingskort er heldigvis omfattet af en lovbestemmelse, som værner folk imod uoprigtige shops på nettet.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du benytte et tilbud fra f.eks. ViaBill, forudsat du ser en fordel i at afdrage beløbet til elektrisk palleløfter over en periode. Det tilbydes som regel i specialiserede webshops, men sjældent de gængse byggekæder som fx Bygma, XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix og Silvan.

Når man ser på data fremstår det markant, at online shoppere jævnligt leder efter bl.a. billig elektrisk palleløfter og elektrisk palleløfter online. Derudover oplever vi mange gange internet shoppere søge blandt andet elektrisk palleløfter tilbud, køb elektrisk palleløfter og elektrisk palleløfter priser.

Læs tidligere køberes meninger

Trustpilot indebærer sådan set fine chancer for at analysere adskillige nuværende brugeres kritik og af den grund går vi ind for, at du læser online firmaets kritik forinden du bestiller billige elektrisk palleløfter online.

Facebook byder på for øvrigt uden sammenligning relevante muligheder for at få kendskab til internet selskabets popularitet. Herinde er der nogle internet forretninger hvor det er muligt at ytre en omtale af virksomhedens service, hvilket desuden må anvendes til at afveje kundetilfredsheden.

Før nogen bestiller billige elektrisk palleløfter online hos en e-forhandler burde de i virkeligheden skimme virksomhedens forretningsvilkår, det er dog tit ikke super spændende, specielt ved de velkendte byggecentre som Bauhaus, Stark, XL-Byg, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Bygma og Silvan.

En nem løsning kunne være at undersøge om internet butikken er e-mærke tilsluttet, hvilket typisk er en forsikring om at online virksomheden lever op til de gældende danske regler, og at e-forretningen ofte kontrolleres af jurister som er meget fortrolige lovene på området.

Desuden får du chance for assistance, hvis du oplever dilemmaer i forbindelse med dit indkøb af elektrisk palleløfter. Udover dette er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de væsentligste forhold der har indvirkning på bestillingen af elektrisk palleløfter online, som eksempelvis hvilken byttepolitik webbutikken benytter.

I den relation er det desuden essesentielt, at man når som helst sikrer ens købsbekræftelse, således man i fremtiden kan bekræfte sin bestilling af elektrisk palleløfter, uagtet om man køber hos Davidsen, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg eller Bygma.

Birthe Kristensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

Christian G gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

Birthe Thomsen gav 5 stjerner

Udmærket

Louise Mortensen gav 4 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

9 gode råd til online indkøb
1Leveringstidspunktet er selvfølgelig meget central hvis du har brug for ordren øjeblikkeligt, og med det formål er det selvsagt vigtigt at man dobbelttjekker den forventede leveringsdato ved elektrisk palleløfter. Temmelig mange internet virksomheder præsterer billig dag-til-dag fragt på deres primære varenumre, men glem ikke at det står og falder med at ordren aflægges før et bestemt klokkeslæt.
2Vi tilråder generelt kortkøb eller mobilbetaling. Shopping med kort er indbefattet af en retningslinje, der begunstiger folk imod bedrageriske online firmaer. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som fx ViaBill, når du har til hensigt at betale omkostningerne af flere omgange.
3Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, men den løsning beroer på at du lever nærved internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmetode kan i nogle tilfælde være super betydningsfuld hvis man står og skal bruge elektrisk palleløfter om et øjeblik. Alternativt så sikrer nogle få e-forretninger i Danmark fragtfri levering, men i reglen gælder det kun hvis der indkøbes for en konkret pris.
4En stor portion shops på nettet udlover nu om stunder en lang række forskellige billige former for fragt til elektrisk palleløfter. En favorit er for nærværende at få afleveret pakken hos en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Denne er jo særdeles ukompliceret, samt oftest endda den mest betalelige fragtmetode.
5Trustpilot fører til nogenlunde habile løsninger til at læse forskellige eksisterende forbrugeres ratings og derved er det godt, at du eftergår e-butikkens kritik inden du handler billige elektrisk palleløfter online. Facebook giver dig tilsvarende absolut relevante metoder til at få kendskab til online forhandlerens pålidelighed.
6Forinden folk shopper billige elektrisk palleløfter i en online butik kan man de facto kigge på netbutikkens forretningsaftale, dog er det typisk ikke specielt ophidsende. Dertil er det prisværdigt at man er sat ind i de mest vitale vedtægter der kan influere på købet af billige elektrisk palleløfter online, f.eks. hvilken bytteret e-forretningen anvender.
7Det er særligt bekvemt for internetbrugere at søge sig frem til de bedste tilbud online på billige elektrisk palleløfter fra forskellige internet handler, og derfor præsterer masser af online forretninger levering uden betaling. Det kan dog alligevel blive rentabelt at kontrollere et par webbutikker efter tilbud forud for at du gennemfører din handel, således at man er velinformeret til at få den bedste pris.
8Nogle få internet shops tilbyder gratis levering på elektrisk palleløfter, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at man shopper for et konkret beløb. Derudover skulle du snuppe den mest betalelige fragttype, der tit vil blive at få fragtmanden til at køre varerne til et afhentningssted. Fragtformen bliver somme tider endda vældig uproblematisk. Den mest letkøbte metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter ordren.
9Vi tilråder generelt at finde ud af om online webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det bør være et kendetegn for at e-firmaet efterkommer de danske regler, samt at e-shoppen tit kontrolleres af jurister der har ekspertise inden for de gældende vilkår. Forinden folk bestiller billige elektrisk palleløfter i en e-handler behøver man for at være sikker tage stilling til butikkens forretningsbetingelser.