Byggevarepriser.dk

Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Ifald du vil have varerne med det samme eller blot har lyst til at blive fri for fragten, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne personligt. Dette er specielt muligt hos de gængse byggekæder.
Det er selvsagt meget vigtigt at undersøge, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Hvis ikke må du kigge hos de andre.
Nogle byggecentre tilbyder et bredt sortiment af varer, imens øvrige har fokus på en bestemt gruppe af vare. Du bør beslutte hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i blandt, foruden blot sprøjtepistol.
For mange er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Dermed kan du have fordel af at købe fra en netbutik, som kan give tips og tricks til valg af sprøjtepistol.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du slipper for udfordringer med bl.a. reklamationer. Af den grund bør du kende webshoppens betingelser.
Du vil finde forskellighed i prisniveauet på billige sprøjtepistol fra byggemarked til byggemarked. Nogle giver lave priser, imens øvrige satser på faglig sparring. Du skal overveje hvad der for dig betyder mest.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De velkendte byggekæder tilbyder produkter fra diverse nicheshops, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt sortiment af sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder er folkekære og velkendte firmaer, som kan bidrage til øget tryghed når du skal købe online. Det vil nogle se en fordel i.
De velkendte byggekæder er fysisk til stede i det meste af landet, og takket være dette har de fleste adgang til at købe online og køre varerne på eget initiativ. Herigennem har du mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt sågar skaffe produkterne hurtigere.

Nichewebshop

Mange online nichebutikker er ekstremt passionerede omkring deres online produktkategori, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derfor kan du opleve ekstra gavnlig sparring fra personale med ekspertviden i netop sprøjtepistol.
Alverdens nichefokuserede webshops er små virksomheder, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, måske sågar lokalt i dit område. Disse bidrager du til idet du køber sprøjtepistol online på deres webshop.
Forskellige niche netbutikker producerer selv de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved at købe direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du bedre priser.
De 10 største byggemarkeder
sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger nu mere end 2.100 medarbejdere i firmaets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i at sælge til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og udgøres i dag af i nærheden af 1.000 mennesker i firmaets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af cirka 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og beskæftiger i dag cirka 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og lønner i dag i omegn af 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 17 varehuse. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og afsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for omtrent 100 mennesker i firmaets 6 varehuse. 10-4 tilstræber gode tilbud til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg kom frem i 2002, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 medarbejdere i de 104 varehuse. XL-Byg fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu over 2.300 ansatte i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og beskæftiger nu i nærheden af 2.000 ansatte i de 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

sprøjtepistol silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i virksomhedens 41 byggecentre. Silvan tilstræber gode tilbud til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Der ligger et stort udvalg af artikler og videoer online hvor du kan finde hjælp. Ikke mindst YouTube giver dig adgang til meget nyttig oplysning, særligt hvis du benytter engelske ord i din søgning.
2Det kan vise sig at være godt at indhente hjælp til byggeprojektet, i særdeleshed ved omfattende byggeprojekter. Nogle ting skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Endvidere bør det blive hurtigere og mere interessant når man ikke er alene om det.
3For byggeprojekter udendørs kan eventuelt regnvejr få en væsentlig rolle. Således bør du ofte tage notits af udsigten ift. vejret lige før igangsættelsen af arbejdet, så du undgår at det uden varsel starter med at regne når du netop er i fuld gang med dit krævende projekt.
4Potentielt kan det blive meningsfuldt at du har alle byggematerialer indkøbt i god tid før du går til værks med byggeriet. Du bør sammensætte en simpel note hvor der bør fremgå det du har brug for, og dernæst eftergå hver enkelt ting, med øje for at du er sikker på at du ikke har glemt noget.
5Du bør tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du alternativt burde sikre dig professionel assistance til afslutningen af projektet. Ifald du vil benytte professionel hjælp er det normalt at hente tilbud fra diverse firmaer.
6Husk at du kan spørge om økonomisk støtte til ombygninger. Det gives såfremt renoveringen er positivt for miljøet. Af få tilbud om et bidrag betinger at ombygningen har positiv betydning for planeten.
7Planlægning viser sig som vejen til et godt forløb med byggeprocessen. Du bør sammensætte en struktureret strategi, der dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil løse på hvilken dag, inklusiv en rækkefølge. Det anbefales at være konkret idet du laver tidsplanen.
8Forud for at du starter byggeprocessen er det ganske vigtigt at man sikrer sig, at projektet ikke er i strid med loven. Afhængigt af din bopæl kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad der ikke er lovligt.
9Du bør under ingen omstændigheder gå ned på arbejdsredskaber. Det kan vise sig at være erstatteligt at have udstyret parat når du begynder på dit byggeprojekt. Det er desuden fordelagtigt at tage højde for de tilhørende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
10Der viser sig næsten altid pludselige hovedpiner når det kommer til store byggeprojekter, og herved vil det være betydningsfuldt at man har afsat en del plads i agendaen, med det formål at man føler sig tryg ved at have tid nok til det.
11Det kan vise sig at være essentielt at udarbejde en budgetoversigt for arbejdet, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil blive sundt at nedskrive samtlige udgiftsposter, og bagefter gennemgå ens omkostning ved dem én og én.
12Du må på ingen måde gå på kompromis med dit eget helbred, så glem ikke beskyttelse herunder arbejdssko der sikrer dig imod potentielle uheld. Det er vigtigt at du husker dit velbefindende i dit byggeprojekt, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagmand.
De mest vellidte byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, hvilket selvfølgelig er enormt godt arbejde. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % kvitterer med maksimum point, og alene 9 % har givet den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som selvsagt er yderst flot. Bedømmelsen tager udgangspunkt i 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og kun 4 % kvitterer med bundkarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som altså er utrolig flot. Evalueringen er et gennemsnit af 11.467 kommentarer, hvoraf imponerende 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % giver bundkarakter. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som jo er rigtig flot. Evalueringen er regnet ud fra 23.161 ratings, hvoraf intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og alene 8 % giver dumpekarakter. Som det er nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, hvilket klart er ret så flot. Ratingen grundlægges af 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 2 % har givet 1 stjerne. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.

automatisk, batteridrevet, elektrisk, hobby, lille, mini, professionel, trykluft, Black & Decker, Bosch, Dewalt, Flowconcept, Gardena, Kärcher, Makita, Nilfisk, Parkside, Power Craft, Ryobi, Wagner, haveslange, indendørs, maling, vand, vandslange

Hvilken fragttype er smartest?

Adskillige online shops tildeler i dag en lang række forskellige billige muligheder for levering til sprøjtepistol. En af de mest almindelige er efterhånden pakkeshops, fordi du dermed nemt kan hente de købte produkter når der er mulighed for det. Metoden er nemlig ultra ligetil, og oftest tillige den mest letkøbte leveringsmanér.

Du burde tillige beslutte dig for at bestille pakken til levering til din bopæl eller ud til din arbejdsplads. Leveringsformen viser sig i mange tilfælde et hak mere pebret, men derudover yderst let ift. sprøjtepistol online. Den prisbilligste løsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, hvilket dog forudsætter at du har bopæl med kort afstand til webshoppens butikker, fx Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringshastigheden på sprøjtepistol kan i nogle tilfælde være vældig aktuel såfremt man har behov for produktet nu og her, så derfor er det ret meningsfuldt at vi ser den forventede leveringstid ved sprøjtepistol. De fleste shops på nettet – eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – udlover billig levering efter en enkelt hverdag på deres primære produkter online, som dog er regnet ud fra at bestillingen fuldbyrdes tidligere end et fast klokkeslæt, så de med sikkerhed kan nå at få de nye varer ordnet før medarbejderne tager hjem.

En række outlets på nettet lover fri fragt på sprøjtepistol online, men i de fleste tilfælde påkræves det at du aftager for en præcis sum. I øvrigt skal man tage den mest prisbevidste leveringsversion, som mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at levere din ordre til et afhentningssted.

Mange byggemarkedskæder giver klik-og-hent hvor man handler billig sprøjtepistol online men afhenter i byggemarkedet. For eksempel Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Silvan. Byggecentrene yder bl.a. klik-og-hent på sprøjtepistol i følgende byer:

Haderslev, Grenaa, Varde, Stenløse, Hillerød, København, Vallensbæk, Allerød, Åbyhøj, Ølstykke, Værløse, Taastrup, Korsør, Randers, Vanløse, Herlev, Lyngby, Ishøj, Thisted, Kokkedal, Frederiksberg, Middelfart, Køge, Nærum, Dragør, Rødovre, Ballerup, Nakskov, Viborg, Næstved, Hedehusene, Brøndby, Valby, Højbjerg, Frederikshavn, Frederikssund, Brønderslev, Gentofte, Ringsted, Vordingborg, Gladsaxe, Horsens, Odder, Brønshøj, Risskov, Struer, Slagelse, Hørsholm, Holstebro, Solrød Strand, Ikast, Skanderborg, Svendborg, Frederiksværk, Søborg, Lystrup, Holbæk, Nyborg, Greve, Brabrand, Hvidovre, Hedensted, Hjørring, Jyllinge, Fredericia, Virum, Sønderborg, Albertslund, Vejle, Nykøbing Falster, Haslev, Odense, Charlottenlund, Silkeborg, Roskilde, Esbjerg, Helsingør, Tårnby, Tilst, Rudersdal, Farum, Birkerød, Aalborg, Rønne, Hobro, Skive, Glostrup, Nørresundby, Aabenraa, Lillerød, Herning, Aarhus, Kolding, og Kalundborg, .

Click-and-collect af sprøjtepistol er muligt i de fleste dele af landet: Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Bornholm, Falster, Østsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Vestfyn, Nordfyn) og Jylland (Sønderjylland, Sydjylland, Syddanmark, Vestjylland, Østjylland, Midtjylland, Nordjylland).

Når vi kigger i tallene står det klart, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet sprøjtepistol priser og billig sprøjtepistol. Man ser desuden mange gange online shoppere kigge efter fx sprøjtepistol online, sprøjtepistol tilbud samt køb sprøjtepistol, foruden de velkendte byggemarkeder som Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Davidsen, 10-4, Silvan, Bauhaus og Stark.

Få den bedste pris på sprøjtepistol

Det er i dag vældig ligetil for almindelige mennesker at finde de laveste priser på billige sprøjtepistol online på forskellige internet virksomheder, og derfor har utallige online outlets været presset til at at sænke prisniveauet på sprøjtepistol enormt, og i øvrigt yde billig fragt.

Det kan til hver en tid være nyttigt at kontrollere nogle få netshops efter tilbud og udsalg på sprøjtepistol online før du køber, således at du er skråsikker på at få den skarpeste pris. Se ikke blot hos de velkendte byggemarkeder som Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma og Silvan.

Man må imidlertid være så påvagt, at hvis en shop på nettet forhandler billige sprøjtepistol online på tilbud til en tilbudspris som er ufattelig god, kunne det i nogle tilfælde være en indikator for en uærlig internet shop. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af en lov, som støtter folk imod snydagtige internet forhandlere.

Vi foreslår generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du anvende en billig afdragsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du ønsker at dække prisen på sprøjtepistol over en periode. Det tilbydes normalt ved online nichebutikker, men dog sjældent de gængse byggecentre som for eksempel XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Når vi ser på tendenserne fremstår det tydeligt, at online shoppere mange gange efterspørger for eksempel sprøjtepistol priser og køb sprøjtepistol. Man ser derudover jævnligt folk lede efter eksempelvis billig sprøjtepistol, sprøjtepistol online samt sprøjtepistol tilbud.

Udforsk tidligere brugeres bedømmelser

Trustpilot leverer en del fantastiske chancer for at dechifrere ret mange andre forbrugeres ratings og derfor kan det være til hjælp, at du tolker online forhandlerens omtaler forud for at du færdiggør din shopping med billige sprøjtepistol online.

Facebook resulterer i lignende forholdsvis hæderlige chancer for at få indblik i e-forhandlerens kundetilfredshed. Tilmed møder vi en række e-forretninger som tilbyder folk at levere en evaluering af deres købsoplevelse, som tilmed kan anvendes til at få et indtryk af kundetilfredsheden.

Forud for at nogen bestiller billige sprøjtepistol online hos en e-handler kan man til hver en tid tage stilling til forhandlerens handelsvilkår, det er dog undertiden ikke videre spændende, i særdeleshed hos de velkendte byggecentre som Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, 10-4, Jem og Fix, Bygma, XL-Byg, Stark og Silvan.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på hvorvidt online forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det længe har været en garanti for at internet shoppen accepterer de danske retningslinjer, samt at forretningen tit besøges af sagkyndige som har den nødvendige knowhow om de gældende love.

Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, når du får besvær som følge af dit køb af sprøjtepistol. Herudover anbefaler vi at køberen er klar over de mest centrale vilkår i forbindelse med bestillingen af sprøjtepistol online, som for eksempel den ombytningsret online shoppen benytter.

I den sammenhæng er det også afgørende, at man permanent gemmer ens ordremail, så man når som helst kan vidne om købet af sprøjtepistol, uanset om man bestiller ved Silvan, 10-4, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus eller Stark.

Mads T gav 5 stjerner

God pris og extremt hurlig levering

Anders T gav 4 stjerner

Bestilte online

Poul J gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Hans J gav 4 stjerner

Super har ikke andet af sige om det.

9 gode råd til når du køber online
1Det er jo rigtig overkommeligt for folk at finde de laveste priser online på billige sprøjtepistol i blandt forskellige online selskaber, og derfor yder adskillige online webshops fragt uden betaling. Det kan til hver en tid være udbytterigt at analysere en række shops på nettet efter rabat og tilbud inden du shopper, således at du er sikker på at få fat i den laveste pris.
2Nogle få online shops frembyder gratis fragt på sprøjtepistol, men typisk er det forbeholdt når man shopper for et bestemt beløb. Derudover kan man udvælge den billigste leveringsform, som tit vil blive at få bragt din ordre til et afhentningssted. Metoden bliver uheldigvis ligeledes super simpel. Den prisbilligste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være at hente produkterne selv.
3Før nogen handler billige sprøjtepistol på en e-handler bør man utvivlsomt bese webbutikkens forretningsbetingelser, dog er det uden tvivl et tidskrævende arbejde. Udover dette er det fornuftigt at kunden er omhyggelig omkring de mest aktuelle reglementer der har betydning for købet af billige sprøjtepistol online, som for eksempel den returpolitik internet butikken benytter.
4Generelt går vi ind for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Kortkøb er omsluttet af en vedtægt, som beskytter dig som køber overfor snydagtige internet outlets. Som alternativ kan du anvende et afbetalingstilbud fra fx ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at dække pengene over tid.
5Vi tilråder generelt at efterse om webbutikken er e-mærke godkendt, hvilket længe har været et signal om at internet webshoppen efterfølger de gældende danske regler, foruden at e-firmaet nu og da overvåges af sagkyndige som har ekspertise inden for retningslinjerne. Før nogen bestiller billige sprøjtepistol på en forretning på nettet kunne de i reglen tage stilling til butikkens handelsvilkår.
6Leveringsdygtigheden er selvfølgelig særligt væsentlig i tilfælde af at vi har brug for produktet lige om lidt, så i det øjemed er det selvsagt passende at man dobbelttjekker den anslåede leveringstid for sprøjtepistol. En række e-forretninger stiller garanti om billig levering efter en enkelt hverdag på de fleste produkter, men som imidlertid regnes ud fra at ordren laves forinden et givent tidspunkt.
7Trustpilot fører til temmelig fine chancer for at kontrollere en hel del forhenværende konsumenters oplevelser og på grund af dette anbefales det, at du eftergår internet virksomhedens vurderinger før du køber billige sprøjtepistol online. Facebook frembyder lignende en del gode løsninger til at få indblik i internet selskabets popularitet.
8En del netbutikker i Danmark frembyder i dag en række forskellige billige leveringsmidler til sprøjtepistol. En af de mest moderne er i vore dage at få bragt ordren til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente dine nye varer præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo ret så let, og tit endda den mindst kostelige løsning til levering.
9Den billigste mulighed for fragt er dog at du selv henter pakken, hvilket dog afhænger af at du bor nærved e-forhandlerens lager. Den fragttype kan være yderst bestemmende forudsat man har brug for sprøjtepistol øjeblikkeligt. Alternativt så sikrer nogle få internet selskaber levering uden betaling, men ofte under forudsætning af at der bestilles for et bestemt beløb.