Byggevarepriser.dk

Lille Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder præsterer et stort udvalg, hvorimod nogle fokuserer på en specifik varegruppe. Du bør vide om det er vigtigt for dig at du har adskillige produkter at vælge fra, foruden blot lille sprøjtepistol.
For mange er byggeri lig med diverse spørgsmål. Hermed kan du overveje at handle hos en webshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring lille sprøjtepistol.
Du vil finde forskelle i salgspriserne på billige lille sprøjtepistol hos de forskellige online byggemarkeder. Enkelte har fokus på gode tilbud, og andre har faglig sparring. Du må tænke over hvad der er vigtigst for dig.
Det er selvsagt meget afgørende at vide, om de varer du vil købe online faktisk er på lager i det pågældende byggemarked. Ellers kan du tjekke de andre.
Hvis du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at spare fragtomkostningen, så kan du overveje at hente varerne personligt. Det er specielt et alternativ i de kendte byggecentre.
Du bør vide hvilke regler butikken udsteder når du handler online, så du kan slippe for problemer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du tjekke byggeshoppens betingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er populære og landskendte virksomheder, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der shopper online. Det kan du se som fordelagtigt.
De store byggekæder sælger varer fra forskellige specialbutikker, og så kan du købe fra et bredt sortiment af lille sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder har butikker i nærheden af dig selv, og dermed har folk valget om at købe online og køre varerne på egen hånd. Derfor har du valget om at spare leveringsomkostningen, samt endda skaffe produkterne lige nu.

Nichewebshop

Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har et indgående kendskab til deres produkter, da de har skarpt fokus på disse varer. Herved bør du modtage ekstremt informativ service fra ansatte som er specialister i netop lille sprøjtepistol.
Mange nichebutikker er producenter af varerne som du kan finde hos byggekæderne. Når du køber direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få et ekstra godt tilbud.
En masse nichefokuserede webshops er små virksomheder, som oftest har danske ejere, eventuelt tilmed lokalt fra dit område. Disse hjælper du ved at købe lille sprøjtepistol online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og er i dag arbejdsgiver for mere end 2.000 ansatte i virksomhedens 72 byggecentre. Stark specialiserer sig i at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og styres dagligt af i nærheden af 100 medarbejdere i deres 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 500 millioner kroner.

lille sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af omkring 2.000 mennesker i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og styres dagligt af mere end 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol silvan

Silvan startede i 1968, og omfatter i dag flere end 1.000 kollegaer i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 1 milliard kroner.

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og lønner i dag i omegn af 500 ansatte i kædens 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af over 2.300 kollegaer i firmaets 56 varehuse. Bygma fokuserer på salg til professionelle, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

lille sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og udgøres nu af over 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 ansatte i kædens 104 byggecentre. XL-Byg har specialiseret sig i billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen kom frem i 1944, og styres dagligt af i nærheden af 1.000 ansatte i virksomhedens 9 byggecentre. Davidsen har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeri
1Der findes en overflod af artikler og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få tips og tricks. Især YouTube er kilde til betydelige mængder konstruktiv information, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
2For opgaver udenfor har vejret en afgørende rolle. På grund af dette må du jævnligt undersøge vejrberetningerne i forbindelse med dit byggeprojekt, så du slipper for at det ud af det blå begynder at vælte ned i samme sekund som du er midt i det komplicerede byggeprojekt.
3Forberedelse vedbliver at være kilden til at få en god oplevelse med din byggeproces. Du anbefales at sammensætte en gennemarbejdet strategi, som dikterer hvilke gøremål du vil lave hvornår, samt derudover en numerisk orden. Husk at være skarp i sammensætningen af din arbejdsplan.
4Måske det viser sig meningsfuldt at du har de presserende byggematerialer tilgængelige i god tid før du går i krig med arbejdet. Du vil med fordel kunne lave en enkel liste hvorpå der noteres alle de ting der bliver brug for, og så gennemløbe listen, hvormed du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
5Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til renoveringer. Det kan man få forudsat at projektet er godt for miljøet. Af få støtte forudsætter med andre ord at ombygningen har positiv indfyldelse på naturen.
6Før du starter byggeriet kan det være ultra essentielt at man sikrer sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter hvor du bor vil der være mange retningslinjer for, hvad der er lovligt, og hvad der ikke kan lade sig gøre.
7Du bør aldrig forsømme sikkerheden, så glem ej arbejdstøj herunder sikkerhedssko som sikring med henblik på potentielle uheld. Det er uundværligt at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, navnlig ifald du ikke fremskaffer eksperthjælp.
8Det anbefales at søge assistance til dele af projektet, specielt når det er væsentlige ombygninger. Krævende opgaver skal gerne udføres af flere end en enkelt person. Samtidig bør det være mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
9Du må ikke mangle værktøj. Tit vil det vise sig uundværligt at du har det til rådighed når du indleder byggeprojektet. Det er desuden en fordel at medtage udgifterne hertil i din økonomiske plan.
10Typisk vil det vise sig betydningsfuldt at udarbejde en budgetoversigt for byggeriet, så man har styr på økonomien. Det kan blive økonomisk at tage noter til hver enkelt udgiftspost, og efterfølgende notere ens købspris for dem én efter én.
11Der præsenterer sig ofte utidige problematikker når det handler om krævende projekter, og på grund af det kan det vise sig af stor betydning at man har afsat god nok plads i tidsplanen, så man kan føle sig sikker på at have tid nok til det.
12Husk at tænke over om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere skal anskaffe assistance fra en fagmand til noget af arbejdet. Hvis du vil benytte hjælp fra en fagperson kan det være en god idé at lede efter tilbud fra en håndfuld håndværkere.
De mest vellidte byggekæder
DavidsenShop.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er utrolig betryggende. Scoren er regnet ud fra 11.467 meninger, hvor hele 86 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk anmeldes til 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er ultra beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % har givet den bedste karakter, og kun 4 % har givet dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som altså er meget beundringsværdigt. Bedømmelsen er et gennemsnit af 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % har givet toprating, og kun 9 % kvitterer med den laveste karakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er hamrende imponerende. Scoren er et gennemsnit af 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % giver 1 stjerne. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, som vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 19.208 meninger, hvoraf hele 84 % giver den bedste karakter, og alene 2 % kvitterer med dumpekarakter. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering skal du vælge?

Temmelig mange e-butikker udlover i vore dage en hel del forskellige billige leveringsformer til lille sprøjtepistol. En af favoritterne er nu om stunder afhentningssteder, og så kan du blot hente dine nye produkter når det passer dig bedst. Fragtløsningen er nemlig ekstremt let, samt oftest tilmed den mest letkøbte løsning til levering.

Du kan ligeledes påtænke at vælge afsending til dit hus eller ud til dit arbejdes adresse. Muligheden bliver typisk en kende mere bekostelig, men også usædvanlig overkommelig ved køb af lille sprøjtepistol online. Den billigste leveringsmetode vil dog i de fleste tilfælde være at du selv henter produkterne, som desværre står og falder med at du opholder dig nær internet virksomhedens byggemarked, fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på lille sprøjtepistol kan være yderst aktuel såfremt du behøver varerne nu og her, og med det formål er det ganske klogt at vi efterser den anslåede leveringstid for lille sprøjtepistol. Temmelig mange internet virksomheder – fx Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – reklamerer med billig dag-til-dag fragt på deres primære varer online, som trods alt tager udgangspunkt i at bestillingen anbringes tidligere end et nøjagtigt klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få ordren afsendt inden de lageransatte har fri.

En hel del internet butikker præsterer fragt uden betaling på lille sprøjtepistol online, men undertiden kun ifald der indkøbes for et præcist beløb. Ellers kan du overveje den billigste form for levering, som oftest vil blive at få dem til at levere produkterne til et udleveringssted.

En lang række byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig lille sprøjtepistol online men afhenter i butikken. Eksempelvis 10-4, XL-Byg, Silvan, Bygma, Harald Nyborg, Stark, Jem og Fix, Davidsen og Bauhaus. Byggemarkederne foreslår blandt andet klik-og-hent på lille sprøjtepistol i følgende områder:

Helsingør, Solrød Strand, Rødovre, Middelfart, Lyngby, Albertslund, Odder, Tilst, Holstebro, Ikast, Nærum, Brøndby, Gladsaxe, Haslev, Frederiksværk, Birkerød, Hedehusene, Viborg, Herlev, Korsør, Nørresundby, Brønderslev, Taastrup, Brønshøj, Thisted, Rudersdal, Struer, Åbyhøj, Næstved, Frederiksberg, Roskilde, Kalundborg, Nakskov, Charlottenlund, Aarhus, Holbæk, Greve, Varde, Lillerød, Glostrup, Randers, Haderslev, Grenaa, Fredericia, København, Skive, Svendborg, Nykøbing Falster, Ishøj, Virum, Jyllinge, Værløse, Vordingborg, Risskov, Brabrand, Hørsholm, Aalborg, Højbjerg, Ballerup, Silkeborg, Hillerød, Rønne, Nyborg, Aabenraa, Tårnby, Slagelse, Gentofte, Vejle, Stenløse, Herning, Hobro, Farum, Vallensbæk, Kokkedal, Ringsted, Odense, Dragør, Esbjerg, Hedensted, Horsens, Valby, Køge, Vanløse, Hjørring, Ølstykke, Frederikssund, Lystrup, Frederikshavn, Søborg, Kolding, Hvidovre, Allerød, Sønderborg, og Skanderborg, .

Click-and-collect for lille sprøjtepistol er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Nordjylland, Syddanmark, Sydjylland, Østjylland), Fyn (Østfyn, Midtfyn, Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn) og Sjælland (Midtsjælland, Hovedstaden, Østsjælland, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Nordsjælland, Lolland, Amager, Bornholm).

Ved kig i data står det klart, at online shoppere tit søger eksempelvis billig lille sprøjtepistol og lille sprøjtepistol online. Foruden dette ser man typisk netshoppere kigge efter fx lille sprøjtepistol tilbud, lille sprøjtepistol priser og køb lille sprøjtepistol, foruden de store byggemarkeder som Stark, Davidsen, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Silvan og Jem og Fix.

Spar penge på lille sprøjtepistol

Det er i dag meget overkommeligt for folk at sammenligne tilbud på billige lille sprøjtepistol online hos forskellige webbutikker, og ergo har adskillige internet firmaer været nødt til at nedbringe salgspriserne på lille sprøjtepistol markant, og ydermere frembyde billig levering.

Til gengæld kan det stadigvæk være gavnligt at efterprøve indtil flere forhandlere på nettet efter udsalg og tilbud på lille sprøjtepistol online før du shopper, så man er sikker på at indhente den mindst kostelige pris. Kig ikke bare på de udbredte byggemarkeder som Stark, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal ikke desto mindre være årvågen med, at når en e-butik reklamerer billige lille sprøjtepistol online for en pris der er kolossalt favorabel, burde det mange gange være et kendetegn på en uægte online virksomhed. Køb med kort er heldigvis en del af en vedtægt, hvilket støtter dig imod falske internet shops.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du bruge en afdragsløsning som fx ViaBill, såfremt du gerne vil betale beløbet til lille sprøjtepistol over flere uger. Det fås typisk i nichebutikker, men sjældent de kendte byggemarkeder som for eksempel Harald Nyborg, Davidsen, Silvan, Jem og Fix, Bauhaus, Bygma, XL-Byg og 10-4.

Når der ses på tendenserne bliver det markant, at folk som regel kigger efter bl.a. lille sprøjtepistol priser og køb lille sprøjtepistol. Foruden dette oplever man ofte mennesker søge blandt andet lille sprøjtepistol online, billig lille sprøjtepistol samt lille sprøjtepistol tilbud.

Kig på tidligere brugeres synspunkter

Trustpilot tilbyder tilpas passende genveje til at iagttage ret mange eksisterende kunders kritik og herved kan det være til hjælp, at du eksaminerer internet selskabets anmeldelser forud for at du placerer din ordre på billige lille sprøjtepistol online.

Facebook giver dig endvidere evigt ærlige chancer for at få indblik i online webshoppens kundefokus. Foruden det møder vi en række online butikker hvor kunder kan aflevere en anmeldelse af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at bedømme tilfredsheden hos kunderne.

Før folk bestiller billige lille sprøjtepistol online hos en e-handler kunne de til hver en tid sætte sig ind i deres handelsbetingelser, men det er naturligvis ikke særlig morsomt, i særdeleshed med de store byggekæder som Davidsen, 10-4, Stark, XL-Byg, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Bygma og Harald Nyborg.

En nem løsning er at se hvorvidt internet webshoppen er e-mærket, fordi det kan være en tilkendegivelse af at e-shoppen imødekommer den officielle danske lovgivning, og at netshoppen fra tid til anden føres tilsyn med af sagkyndige der er meget bekendte med de gældende regler.

Dette er desuden din mulighed for at få hjælp, hvis du oplever vanskeligheder ved din bestilling af lille sprøjtepistol. Tillige anbefaler vi at kunden er vaks omkring de mest relevante bestemmelser der gælder for købet af lille sprøjtepistol online, eksempelvis den byttepolitik internet selskabet anvender.

Her er det ydermere afgørende, at man permanent beholder sin ordremail, således man når som helst vil kunne bekræfte sit køb af lille sprøjtepistol, hvad end man handler fra 10-4, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Harald Nyborg eller Stark.

Charlotte S gav 5 stjerner

Fremragende service

Jørgen gav 4 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Jørgen Hansen gav 5 stjerner

Super hurtig levering og ok priser

Søren Møller gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 gode råd til internetshopping
1Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt online firmaet er verificeret af e-mærket, som generelt er en antydning af at internet webshoppen efterfølger de gældende danske regler, og at internet selskabet hyppigt gennemses af sagkyndige der har indsigt i retningslinjerne. Forud for at folk bestiller billige lille sprøjtepistol på en internet butik burde man principielt gennemgå dens handelsaftale.
2Visse e-handler i Danmark sikrer billig levering på lille sprøjtepistol, men typisk er det betinget af at man køber for en fastsat pris. Ellers må man foretrække den billigste løsning til levering, hvilket typisk vil blive at få bragt din ordre til et udleveringssted. Leveringstypen viser sig gennemsnitligt derudover vældig simpel. Den mest betalelige leveringsform vil dog altid være at hente pakken selv.
3Fragttiden er jo særligt bestemmende såfremt du behøver pakken med det samme, så med det formål er det virkelig på sin plads at man efterser den estimerede leveringstid for lille sprøjtepistol. En stor portion internet butikker garanterer billig dag-til-dag levering på en masse produkter, men husk at det betinges af at ordren laves tidligere end et konkret klokkeslæt.
4Vi foreslår generelt kortbetalinger eller betalinger med mobilen. Handler med kort er indbefattet af en retningslinje, der hjælper køber overfor uoprigtige online varehuse. Alternativt burde du bruge en afdragsordning fra fx ViaBill, for så vidt du foretrækker at klare betalingen af flere omgange.
5Den mest prisbevidste leveringsudgave er dog selv at hente varerne, men den løsning beroer på at du befinder dig tæt på online firmaets adresse. Den form for levering er jo virkelig essentiel når vi absolut skal bruge lille sprøjtepistol om få sekunder. Alternativt så sikrer indtil flere online shops portofri levering, men typisk kræves det at du aftager for et fastsat beløb.
6Forinden nogen køber billige lille sprøjtepistol på en internet butik bør de faktisk overveje netbutikkens handelsbetingelser, dog er det ofte en tidskrævende opgave. Tilsvarende slår vi et slag for at køber er obs på de mest relevante forhold der kan have indflydelse på bestillingen af billige lille sprøjtepistol online, som fx hvilken returrettighed e-firmaet tilsikrer.
7Det er jo efterhånden super nemt for folk at vurdere tilbud online på billige lille sprøjtepistol fra flere internet varehuse, og herved lover flere online butikker billig fragt. Dog kan det trods alt være fordelagtigt at besigtige en række internet forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du gennemfører din bestilling, således at du er garanteret at skaffe sig den mest betalelige pris.
8Trustpilot fører til ganske gode chancer for at kontrollere en stor gruppe andre konsumenters vurderinger og af den grund kan det være til hjælp, at du læser internet virksomhedens kritik forinden du shopper billige lille sprøjtepistol online. Facebook resulterer i ydermere evigt troværdige genveje til at få indtryk af e-butikkens popularitet.
9Masser af internet outlets udlover i øjeblikket mange forskellige billige fragttyper til lille sprøjtepistol. En af de populære er i vore dage levering til et afhentningssted, hvor du så selv henter de købte varer den dag der passer dig. Den er nemlig ualmindeligt problemfri, og oftest ligeledes den mest betalelige leveringsmetode.