Byggevarepriser.dk

Hobby Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Flere byggekæder tilbyder et bredt vareudvalg, hvorimod øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du skal gennemtænke hvorvidt det er afgørende for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge i mellem, foruden bare hobby sprøjtepistol.
Der findes forskelle i salgspriserne på billige hobby sprøjtepistol fra webshop til webshop. En del vil have gode priser, imens øvrige giver et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der for dig betyder mest.
For en del er byggeri lig med alverdens spørgsmål. Derved kan du vælge et online byggecenter, som giver rådgivning og sparring omkring hobby sprøjtepistol.
Du skal kende de betingelser butikken udsteder ved din bestilling online, så du slipper for udfordringer med for eksempel reklamationer. Man bør derfor undersøge netbutikkens handelsbetingelser.
Hvis du skal have dine byggematerialer hurtigst muligt eller bare ønsker at undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er særligt et alternativ hos de store byggecentre.
Det er helt klart meget vigtigt at se, hvorvidt de varer du vil købe online faktisk er tilgængelig i det pågældende byggecenter. Som alternativ kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er folkekære og højtprofilerede butikker, hvilket kan bidrage til en tryghedsfornemmelse når man handler online. Det kan du se en fordel i.
De kendte byggekæder tilbyder varer fra mange forskellige nichebutikker, og hermed kan du købe fra et stort sortiment af hobby sprøjtepistol online.
De udbredte byggemarkeder findes mange steder i landet, og derved har mange tilbuddet om at købe online og fragte varerne på egen hånd. Takket være dette kan du undvære fragten, og sågar have varerne hurtigere.

Nichewebshop

Majoriteten af webshops med fokus på en enkelt niche producerer selv produkterne som byggermarkederne forhandler. Ved køb direkte på nichebutikkerne online vil du få en lavere pris.
Alverdens nichespecifikke netbutikker er iværksætterfirmaer, som typisk drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe ved at handle hobby sprøjtepistol online fra deres webshop.
Hovedparten af webshops med fokus på en enkelt niche har meget ekspertise i deres online produktsortiment, idet de kun sælger disse varer. På grund af det vil du opleve super kompetent hjælp fra ansatte med ekspertviden i netop hobby sprøjtepistol.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev dannet i 1944, og styres dagligt af ca. 1.000 personer i forretningens 9 varehuse. Davidsen satser på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og lønner i dag omkring 100 medarbejdere i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

hobby sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 1.000 kollegaer i forretningens 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

hobby sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 mennesker i forretningens 122 varehuse. Jem og Fix sætter ind på salg til private, og sælger hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

hobby sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 ansatte i selskabets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og sælger hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 medarbejdere i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og styres dagligt af ca. 500 ansatte i de 9 byggecentre. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag flere end 2.000 ansatte i forretningens 104 varehuse. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for omkring 5 milliarder kroner.

hobby sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger nu omkring 1.000 kollegaer i selskabets 41 butikker. Silvan er specialiseret i billige priser til private, og sælger hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 medarbejdere i kædens 56 butikker. Bygma har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og sælger årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Der kommer jævnligt ubelejlige problemstillinger når det handler om svære projekter, og herved vil det vise sig meningsfuldt at man afsætter rigeligt med plads i tidsplanen, som vil medvirke til at man er afslappet omkring at man ikke kommer i tidsmangel.
2Det vil vise sig at have noget at sige at have de presserende byggematerialer til rådighed før du påbegynder dit arbejde. Du får god gavn af at udfærdige en punktforms indkøbsseddel hvoraf der fremgår alt det der skal bruges, og derefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig tryg ved at du har styr på det.
3Det er muligt at forsøge at få økonomisk støtte til renoveringer. Det kan man få såfremt byggeriet er godt for miljøet. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv betydning for klimaet.
4Før du iværksætter byggeprocessen kan det være ekstremt fornuftigt med et tilsagn om, at projektet ikke er ulovligt. Afhængigt af hvorhenne du bor kan der vise sig forskellige love som beskriver, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
5Måske det burdes overvejes hvorvidt du selv bør stå for hele projektet, eller du hellere skal have professionel assistance til noget af byggeprocessen. Når du ønsker assistance fra en fagmand er det en god idé at søge priser fra forskellige firmaer.
6Der ligger utallige artikler og videoer på diverse hjemmesider som der kan findes hjælp i. Navnligt YouTube er kilde til temmelig meget anvendelig info, specielt hvis man benytter engelske ord i din søgning.
7Typisk vil det være betydningsfuldt at nedskrive et budget for dit byggeri, så man ikke er i tvivl om økonomien. Det bør være behjælpeligt at tage noter til alle udgifter, og dernæst nedskrive prisen på hver eneste af dem.
8Det kan vise sig nødvendigt at få hjælp til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er krævende byggeprocesser. Krævende ting behøver flere end en enkelt person. Derudover bør det blive bedre og mere minderigt når man ikke er alene om det.
9Du må på ingen måde negligere sikkerheden, så husk påklædning bl.a. arbejdshjelm som beskyttelse overfor hændelige uheld. Det er fornuftigt at have styr på dit eget ve og vel i byggeprojektet, specielt ifald du ikke har hjælp fra en professionel.
10Man skal på ingen måde stå uden det nødvendige grej. Ofte vil det vise sig vigtigt at du har grejet til disposition inden du igangsætter byggeriet. Det er desuden godt at medregne udgifterne hertil i dit udgiftsbudget.
11Ved projekter udenfor kan vejret få en fundamental rolle. Således skal du ofte tage et kig på vejrvarslen i dagene op til dit byggeprojekt, så du ikke kommer til at opleve at det med et brag går i gang med at vælte ned absolut lige når du er gået i gang med det svære byggeprojekt.
12Godt forarbejde bliver nøglen til at lykkes med byggeprocessen. Du bør sammensætte en velovervejet arbejdsplan, der viser hvilke arbejdsopgaver der skal løses hvornår, inklusiv en kronologisk orden. Det anbefales at være konkret idet du udarbejder din dagsorden.
Danskernes foretrukne byggekæder
På Trustpilot har Bauhaus.dk en rating på 4,3 ud af 5, som selvsagt er virkelig flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 kommentarer, hvor hele 69 % giver maksimum point, og blot 8 % har givet dumpekarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
DavidsenShop.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket uden tvivl er meget beundringsværdigt. Vurderingen grundlægges af 11.467 anbefalinger, hvoraf imponerende 86 % giver topkarakter, og blot 2 % giver den dårligste rating. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på Facebook.
10-4.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er temmelig beundringsværdigt. Scoren grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvor imponerende 84 % giver 5 stjerner, og blot 2 % giver dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en bedømmelse på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket naturligvis er usædvanligt imponerende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 76 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 4 % kvitterer med dumpekarakter. Som det er nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
XL-Byg.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er ultra godt arbejde. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 meninger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Nu og her har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En masse internet shops tildeler nu til dags en lang række forskellige billige leveringsløsninger til hobby sprøjtepistol. En af de mest almindelige er p.t. afhentningssteder, hvor du selv kan afhente din bestilling når du har tid. Leveringsmetoden er jo meget fremkommelig, samt oftest desuden den mest letkøbte mulighed for fragt.

Du bør alternativt påtænke at få varerne bragt til din adresse eller til hvor du arbejder. Leveringsformen viser sig gerne en smule mindre billig, men endvidere vældig fleksibel ved køb af hobby sprøjtepistol online. Den mest prisbevidste metode til levering vil dog altid vise sig at være at du selv henter produkterne, hvilket beroer på at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Leveringstiden på hobby sprøjtepistol er selvfølgelig virkelig væsentlig når vi har brug for dine nye produkter med det samme, og i det øjemed er det i sandhed passende at du undersøger tidshorisonten for levering på hobby sprøjtepistol. Mange byggecentre – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – præsterer billig 1 dags levering på en hel del varer online, men vær opmærksom på at det nødvendiggør at ordren indsendes før et aftalt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få produkterne afsendt forud for at de pakkeansatte har fyraften.

Nogle enkelte internet forhandlere tilbyder fri fragt på hobby sprøjtepistol online, men typisk kun ifald man indkøber for en konkret sum. Som alternativ bør du snuppe den prisbilligste metode til levering, som i mange tilfælde er at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

Store netshops udlover klik-og-hent hvor man køber billig hobby sprøjtepistol på nettet men afhenter i butikken. Eksempelvis Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, 10-4 og XL-Byg. Byggemarkederne foreslår eksempelvis click-and-collect på hobby sprøjtepistol i disse områder:

Åbyhøj, Esbjerg, Charlottenlund, Holstebro, Nørresundby, Kokkedal, Brønderslev, Hvidovre, Vordingborg, Horsens, Svendborg, Brøndby, Ishøj, Frederiksberg, Valby, Viborg, Odder, Glostrup, Jyllinge, Virum, Hillerød, Køge, Søborg, Herning, Roskilde, Rudersdal, Solrød Strand, Sønderborg, Odense, Højbjerg, Lyngby, Thisted, Haderslev, Risskov, Herlev, Slagelse, Gladsaxe, Aalborg, Frederiksværk, Ikast, Taastrup, Ringsted, Frederikshavn, Holbæk, Randers, Gentofte, Kolding, Lillerød, Nyborg, Ølstykke, Skive, Hobro, Varde, Vanløse, Farum, Helsingør, Frederikssund, Ballerup, Korsør, Birkerød, Aabenraa, Tårnby, Dragør, Hørsholm, Fredericia, Middelfart, Stenløse, Struer, Nakskov, Grenaa, Nærum, Albertslund, København, Kalundborg, Vallensbæk, Nykøbing Falster, Vejle, Silkeborg, Hedehusene, Allerød, Hjørring, Brønshøj, Rødovre, Haslev, Lystrup, Næstved, Skanderborg, Værløse, Tilst, Brabrand, Aarhus, Rønne, Hedensted, og Greve, .

Afhentning for hobby sprøjtepistol er tilgængeligt i de fleste dele af Danmark: Fyn (Vestfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Sydjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Østjylland, Nordjylland) og Sjælland (Lolland, Falster, Amager, Sydsjælland, Østsjælland, Midtsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Bornholm).

Når vi kigger i data bliver det tydeligt, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis billig hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol priser. Foruden dette oplever vi tit online shoppere søge efter fx hobby sprøjtepistol online, hobby sprøjtepistol tilbud samt køb hobby sprøjtepistol, plus de gængse byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, Stark, 10-4, Silvan og Jem og Fix.

Gode tilbud på hobby sprøjtepistol

Det er virkelig ligetil for almindelige mennesker at kigge efter tilbud på billige hobby sprøjtepistol online i blandt diverse e-forretninger, og ergo har utallige internet handler i Danmark ikke kunne slippe for at nedsætte salgspriserne på hobby sprøjtepistol enormt, og ovenikøbet love levering uden beregning.

Det kan ikke desto mindre blive gunstigt at kigge forbi forskellige firmaer på nettet efter tilbud og rabatter på hobby sprøjtepistol online før du færdiggør din shopping, sådan at du er sikker på at få den prisbilligste pris. Kig ikke bare på de store byggekæder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Stark, Davidsen, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal bare være så påpasselig, at hvis en e-butik forhandler billige hobby sprøjtepistol online til en pris som anses for urealistisk attraktiv, burde det tit være et kendetegn på en svindel e-forretning. Bestillinger med kort er imidlertid inkluderet i en retningslinje, der dækker en overfor uægte online firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du udnytte et tilbud fra for eksempel ViaBill, ifald du ønsker at betale prisen på hobby sprøjtepistol over flere uger. Det foreslåes som regel i specialiserede netbutikker, men ikke de kendte byggekæder som eksempelvis Stark, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Jem og Fix, Silvan og 10-4.

Når man ser på statistikkerne står det markant, at folk tit søger efter fx køb hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol tilbud. Foruden dette ser man jævnligt netshoppere søge eksempelvis hobby sprøjtepistol priser, billig hobby sprøjtepistol og hobby sprøjtepistol online.

Læs tidligere kunders erfaringer

Trustpilot byder på evigt hæderlige genveje til at eftersøge en stor portion tidligere brugeres erfaringer og på grund af dette slår vi et slag for, at du eksaminerer online forhandlerens omtaler forud for at du shopper billige hobby sprøjtepistol online.

Facebook leverer ligeledes nogenlunde fremragende genveje til at få kendskab til netshoppens pålidelighed. Derudover ses en række forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at offentliggøre en evaluering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes kan tages i brug til at tage stilling til kundetilfredsheden.

Før nogen handler billige hobby sprøjtepistol online hos en butik burde man reelt gennemse netshoppens vilkår, men det er bare ikke videre spændende, særligt ved de gængse byggecentre som Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark og XL-Byg.

Et andet forslag kunne måske være at kigge om e-forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det er en angivelse af at online webshoppen opfylder de gældende danske regler, og at virksomheden en gang i mellem kigges til af eksperter som er indført i lovene på området.

Desuden giver det dig chance for en håndsrækning, såfremt du bliver udsat for problemer med din handel med hobby sprøjtepistol. Udover dette slår vi et slag for at man er sat ind i de mest relevante forhold der har betydning for købet af hobby sprøjtepistol online, som for eksempel hvilken ombytningsrettighed forretningen garanterer.

Derfor er det i øvrigt relevant, at man altid bibeholder ens kvittering på e-mail, således man en anden gang vil kunne dokumentere sit køb af hobby sprøjtepistol, hvad end man bestiller hos Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Silvan, Harald Nyborg, 10-4, Stark eller Jem og Fix.

Else gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

Morten K gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Rasmus gav 5 stjerner

Bliver leveret til dato

Karen Rasmussen gav 4 stjerner

Fornuftig pris

9 tips til indkøb via nettet
1Fragtperioden er selvfølgelig ret udslagsgivende ifald man står og skal bruge din ordre om et øjeblik, så herved er det naturligvis fornuftigt at vi undersøger det forventede leveringstidspunkt på hobby sprøjtepistol. En lang række forretninger på nettet byder på billig 1 dags levering på de fleste af deres produkter, men som trods alt påkræver at ordren gennemføres forud for et besluttet klokkeslæt.
2Vi slår generelt et slag for at kontrollere om online firmaet er medlem af e-mærke ordningen, hvilket længe har været et tegn på at internet butikken føjer den officielle danske lovgivning, tillige med at netshoppen en gang i mellem overvåges af specialister som har den nødvendige knowhow om de gældende love. Forud for at folk køber billige hobby sprøjtepistol hos en webshop behøver man i princippet løbe igennem dens handelsaftale.
3Før folk handler billige hobby sprøjtepistol på en webshop kan de helt sikkert have øje for webbutikkens vilkår, dog er det tit ikke super spændende. Herudover støtter vi at du er på vagt for de fundamentale forhold der kan have indvirkning på handlen med billige hobby sprøjtepistol online, som for eksempel den ombytningsrettighed internet forhandleren benytter.
4Den mest letkøbte leveringsmåde er unægtelig at hente pakken selv, hvilket dog står og falder med at du befinder dig med kort afstand til e-shoppens lager. Den leveringstype er selvfølgelig super væsentlig forudsat man absolut skal bruge hobby sprøjtepistol fluks. Alternativt så lover indtil flere internet virksomheder portofri fragt, men typisk er det så nødvendigt at der indkøbes for en fastsat pris.
5Adskillige outlets på nettet udlover efterhånden diverse forskellige billige leveringsmidler til hobby sprøjtepistol. En yndling er i vore dage pakkeshops, som gør at du kan hente din nyindkøbte vare præcis når det passer dig. Fragtløsningen er jo rigtig smart, samt ofte også den mest letkøbte type af levering.
6Vi tilråder kortkøb eller MobilePay. Bestillinger med kort er en del af Indsigelsesordningen, som støtter dig overfor svindlende online shops. Som alternativ burde du bruge en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, forudsat du foretrækker at afdrage omkostningerne over flere uger.
7Trustpilot frembyder absolut fordelagtige løsninger til at se nærmere på en række forhenværende forbrugeres iagttagelser og derfor er det prisværdigt, at du gransker webshoppens kritik forud for at du bestiller billige hobby sprøjtepistol online. Facebook byder på også visse tiltalende metoder til at få indblik i webshoppens popularitet.
8Nogle enkelte online selskaber lover billig fragt på hobby sprøjtepistol, men ofte er det under betingelse af at du handler for et konkret beløb. Derudover kunne man foretrække den mindst kostelige fragtform, der mange gange vil være at få bragt ordren til et afhentningssted. Leveringsmetoden bliver desværre ydermere temmelig nem. Den mest betalelige leveringsudgave vil dog utvivlsomt være at du selv henter varerne.
9Det er jo efterhånden vældig smertefrit for alle at sammenligne tilbud online på billige hobby sprøjtepistol fra diverse webshops, og af den grund lover de fleste e-handler gratis levering. Det kan trods alt blive smart at tjekke flere outlets på nettet efter tilbud og rabat forinden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at modtage den mest betalelige pris.