Byggevarepriser.dk

Elektrisk Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er naturligvis ekstremt vigtigt at se, hvorvidt de produkter du planlægger at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du kigge hos de andre.
Når du skal bruge byggematerialerne hurtigst muligt eller blot vil spare leveringsgebyret, så kunne du tænke over at køre byggematerialerne selv. Dette er specielt en mulighed ved de store byggekæder.
Du vil finde variationer i salgspriserne på billige elektrisk sprøjtepistol hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har de bedste tilbud, imens nogle tilbyder kompetent rådgivning. Du må forholde dig til hvad der for dig er det vigtigste.
For de fleste er byggeri ens betydende med alverdens spørgsmål. Derved bør du overveje at shoppe hos en netbutik, som tilbyder rådgivning til valg af elektrisk sprøjtepistol.
Du skal kende de regler butikken udsteder ved din bestilling online, så du undgår udfordringer med fx returnering. Af den grund bør man undersøge firmaets regningslinjer.
Nogle byggecentre sælger et stort udvalg af produkter, og nogle er specialiserede i en enkelt varegruppe. Du kan forholde dig til om det er afgørende for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot elektrisk sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er udbredte og højtprofilerede virksomheder, som kan medvirke til øget tryghed i forbindelse med dit køb online. Det vil nogle se positivt på.
De kendte byggekæder er tilgængelige i det meste af landet, og som følge af det har de fleste chancen for at købe online og hente materialerne personligt. I kraft af det har du valget om at undvære fragtomkostningen, samt ovenikøbet hente varerne med det samme.
De store byggemarkeder forhandler produkter fra mange forskellige producenter, og derigennem kan du handle fra et bredt sortiment af elektrisk sprøjtepistol online.

Nichewebshop

En masse små butikker er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Idet du køber direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få lavere priser.
Majoriteten af nichebutikker på internettet er specialister i det produktsortiment de har online, idet de fokuserer på et smalt produktsortiment. Følgelig kan du forvente super nyttig rådgivning fra folk som er specialister i netop elektrisk sprøjtepistol.
Hovedparten af online nichebutikker er små familiefirmaer, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem hjælper du idet du handler elektrisk sprøjtepistol online på deres side.
Danmarks største byggecentre
elektrisk sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.100 kollegaer i deres 122 varehuse. Jem og Fix har fokus på salg til private, og omsætter årligt for over 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev dannet i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 kollegaer i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger nu over 500 ansatte i de 9 butikker. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

elektrisk sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 personer i virksomhedens 33 butikker. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger årligt for cirka 5 milliarder kroner.

elektrisk sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og er i dag arbejdsgiver for flere end 1.000 kollegaer i deres 17 butikker. Bauhaus satser på billige priser til private, og omsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og beskæftiger i dag omtrent 2.300 personer i byggemarkedets 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Stark kom frem i 1896, og er i dag arbejdsgiver for omtrent 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 byggecentre. Stark fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for omtrent 7 milliarder kroner.

elektrisk sprøjtepistol silvan

Silvan så dagens lys i 1968, og er nu arbejdsplads for ca. 1.000 mennesker i selskabets 41 byggecentre. Silvan specialiserer sig i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 ansatte i virksomhedens 9 varehuse. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

10-4 blev etableret i 1947, og udgøres nu af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

Gode råd til dit byggeprojekt
1Forberedelse vil altid være kilden til at lykkes med din byggeproces. Du bør overveje at nedskrive en gennemarbejdet dagsorden, som dikterer hvilke arbejdsopgaver du vil lave på hvilket tidspunkt, og som også indeholder en kronologisk orden. Husk at være realistisk idet du nedskriver arbejdsplanen.
2For udendørs opgaver kan eventuelt regnvejr få meget at sige. Af den årsag må du løbende tage notits af prognosen for vejret når du nærmer dig byggeprojektet, så du slipper for at det uden du havde set det komme går i gang med at piske ned netop som du er ved at færdiggøre dit vigtige projekt.
3Der findes vældig mange instruktioner og videoer på nettet som der kan findes inspiration i. Især YouTube tilbyder enormt meget almennyttig info, navnligt ifald du benytter engelske søgeord.
4Man bør aldrig fattes værktøj. Jævnligt kan det vise sig essentielt at du har værktøjet klar inden du indleder byggeriet. Desuden er det fordelagtigt at tage højde for de medfølgende omkostninger i regnskabet for byggeprojektet.
5Inden du påbegynder byggeprojektet kan det blive ret afgørende at være sikker på, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter hvorhenne du bor vil der gælde gældende retningslinjer for, hvad du gerne må, og hvad der ikke er lovligt.
6Måske burde det overvejes om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde få professionel assistance til færdiggørelsen af det. Forudsat at du skal have professionel hjælp vil det typisk være fordelagtigt at hente tilbud fra en håndfuld virksomheder.
7Man kan hente økonomisk støtte til byggerier. Det ydes i tilfælde af at ombygningen er positivt for miljøet. Den økonomiske støtte kræver altså at byggeriet gør en positiv forskel for naturen.
8Det bliver meningsfuldt at have de fornødne byggematerialer disponible før du begynder dit byggeprojekt. Du kunne med fordel sammenfatte en simpel indkøbsseddel indeholdende hver eneste ting som er nødvendige, og bagefter gennemgå hver enkelt ting, med øje for at du kan føle dig overbevist om at du har styr på det.
9Der præsenterer sig uden tvivl uforudsete problemstillinger i tilfælde med omfattende opgaver, og herved er det vigtigt at der afsættes rigeligt med plads i handlingsplanen, som er vigtigt for at man er tryg ved at nå i mål med projektet.
10Ofte vil det vise sig af stor betydning at nedskrive et udgiftsbudget for renoveringen, så du har styr på den økonomiske del. Det bør blive en fordel at dokumentere alle udgifter, og dernæst tjekke beløbet for hver enkelt.
11Det kan være til god gavn at søge hjælp til arbejdet, specielt ift. store arbejdsopgaver. Omfattende opgaver bør udføres af flere mennesker. Derudover er det mere produktivt og mere socialt at udføre arbejdet med andre.
12Du må for alt i verden ikke negligere dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedsbeklædning inklusiv arbejdssko som sikrer dig imod mulige skader. Det er klogt med fokus på dit eget ve og vel i arbejdet, navnlig såfremt du ikke investerer i professionel hjælp.
De mest populære byggemarkeder
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som altså er rigtig imponerende. Scoren grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor hele 86 % giver toprating, og alene 2 % har givet dumpekarakter. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-rating er 4,6 ud af 5, hvilket i særdeleshed er rigtig imponerende. Karakteren er baseret på 28.109 meninger, hvor hele 76 % har givet den højeste karakter, og blot 4 % kvitterer med bundkarakter. I øjeblikket har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-rating er 4,3 ud af 5, som klart er kolossalt godt arbejde. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 ratings, hvor intet mindre end 59 % kvitterer med toprating, og alene 9 % har givet 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som uden tvivl er utrolig betryggende. Bedømmelsen er et gennemsnit af 23.161 ratings, hvoraf hele 69 % giver 5 stjerner, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som vel at mærke er rigtig imponerende. Vurderingen grundlægges af 19.208 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 84 % kvitterer med 5 stjerner, og kun 2 % har givet den laveste karakter. Nu her har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsform er bedst?

En hel del forretninger på nettet giver heldigvis diverse billige leveringsmuligheder til elektrisk sprøjtepistol. En sikker vinder er for øjeblikket at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din nyindkøbte vare når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er altså temmelig gnidningsløs, og endda derudover den billigste fragtløsning.

Du bør alternativt forsøge at vælge udbringning til din adresse eller ud til dit arbejdes adresse. Metoden bliver somme tider en tak mere bekostelig, men samtidig virkelig overkommelig ved køb af elektrisk sprøjtepistol online. Den mest prisbevidste leveringsform vil dog utvivlsomt være at du selv henter produkterne, som jo stiller krav om at du lever med kort afstand til internet selskabets butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Leveringstiden på elektrisk sprøjtepistol er naturligvis ualmindeligt betydningsfuld når vi skal bruge ordren om kort tid, og af den grund er det virkelig relevant at du checker det anslåede leveringstidspunkt på elektrisk sprøjtepistol. En del firmaer på nettet – fx Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – tilsiger billig levering på næste hverdag på deres bedst sælgende produkter online, men vær på vagt da det betinges af at ordren placeres inden et nøjagtigt tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få pakken betjent forud for at pakkemedarbejderne har fri.

Visse internet selskaber byder på gebyrfri levering på elektrisk sprøjtepistol online, men oftest er det så nødvendigt at der handles for et præcist beløb. Derudover kan man snuppe den mindst kostelige form for fragt, der i mange tilfælde vil blive at få fragtmanden til at køre dine varer til et afhentningssted.

Mange byggecentre tildeler klik-og-hent hvor man handler billig elektrisk sprøjtepistol online og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bauhaus. Byggekæderne giver bl.a. klik-og-hent på elektrisk sprøjtepistol i følgende byer:

Esbjerg, Holbæk, Taastrup, Nakskov, Odense, Hvidovre, Ikast, Viborg, København, Holstebro, Svendborg, Ølstykke, Hjørring, Greve, Lillerød, Frederiksberg, Ishøj, Højbjerg, Korsør, Brabrand, Brønderslev, Charlottenlund, Silkeborg, Haderslev, Valby, Dragør, Søborg, Lyngby, Virum, Frederiksværk, Jyllinge, Sønderborg, Albertslund, Køge, Nærum, Herning, Hedehusene, Hillerød, Helsingør, Hørsholm, Kolding, Haslev, Skive, Tilst, Birkerød, Farum, Vallensbæk, Stenløse, Vanløse, Nørresundby, Frederikshavn, Varde, Slagelse, Herlev, Vejle, Glostrup, Middelfart, Brønshøj, Fredericia, Rudersdal, Ringsted, Værløse, Gentofte, Allerød, Risskov, Brøndby, Åbyhøj, Horsens, Solrød Strand, Nyborg, Næstved, Kokkedal, Rødovre, Rønne, Kalundborg, Frederikssund, Struer, Ballerup, Hobro, Lystrup, Nykøbing Falster, Aalborg, Vordingborg, Grenaa, Aabenraa, Roskilde, Hedensted, Skanderborg, Thisted, Randers, Tårnby, Odder, Gladsaxe, og Aarhus, .

Afhentning for elektrisk sprøjtepistol er en mulighed i alle områder af landet: Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Vestfyn, Sydfyn, Østfyn), Jylland (Syddanmark, Sydjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Sjælland (Falster, Østsjælland, Nordsjælland, Sydsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Midtsjælland, Vestsjælland, Amager, Lolland).

Når man ser på tallene står det tydeligt, at online shoppere tit efterspørger blandt andet køb elektrisk sprøjtepistol og elektrisk sprøjtepistol priser. Derudover ser vi typisk online shoppere lede efter blandt andet billig elektrisk sprøjtepistol, elektrisk sprøjtepistol tilbud samt elektrisk sprøjtepistol online, foruden de udbredte byggemarkeder som 10-4, Jem og Fix, Stark, Harald Nyborg, Bygma, Silvan, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Få rabat på elektrisk sprøjtepistol

Det har vist sig at være vældig ukompliceret for forbrugerne at analysere tilbud på billige elektrisk sprøjtepistol online fra diverse e-forretninger, og af den grund har masser af online virksomheder været tvunget til at presse salgspriserne på elektrisk sprøjtepistol drastisk, og derudover tilbyde gratis levering.

Det kan ikke desto mindre vise sig udbytterigt at prøve nogle forskellige internet webshops efter udsalg og tilbud på elektrisk sprøjtepistol online forinden du placerer ordren, således at man er usvigeligt sikker på at antage den billigste pris. Se ikke bare på de store byggemarkeder som Bauhaus, 10-4, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, Davidsen, Jem og Fix og Bygma.

Man må lige meget hvad ikke undervurdere, at ifald en netshop udlover billige elektrisk sprøjtepistol online til salg for en pris som er uhørt letkøbt, så burde det tit være en indikator for en uærlig webbutik. Handler med kort er trods alt dækket ind under en lovbestemmelse, som støtter køberen overfor snydagtige webbutikker.

Generelt foreslår vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du vælge en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, forudsat du ser en fordel i at honorere omkostningerne til elektrisk sprøjtepistol over en længere periode. Dette tilbydes typisk i niche netbutikker, i modsætning til de gængse byggemarkeder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Stark og Silvan.

Når man ser på tendenserne fremstår det klart, at netshoppere jævnligt efterspørger blandt andet køb elektrisk sprøjtepistol og elektrisk sprøjtepistol priser. Derudover oplever man jævnligt folk søge for eksempel billig elektrisk sprøjtepistol, elektrisk sprøjtepistol online og elektrisk sprøjtepistol tilbud.

Se nærmere på tidligere køberes vurderinger

Trustpilot medfører regulære hæderlige genveje til at gennemgå forskellige øvrige kunders anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du iagttager online butikkens kritik forinden du lægger din bestilling på billige elektrisk sprøjtepistol online.

Facebook fører til lige så vel de facto hæderlige muligheder for at få indtryk af netshoppens kundetilfredshed. Her ses faktisk forhandlere på nettet som giver folk mulighed for at udfærdige en anmeldelse af deres køb, som ligeledes bør anvendes til at tage stilling til tidligere kunders oplevelser.

Inden nogen shopper billige elektrisk sprøjtepistol online hos en e-forhandler kan man for at være sikker skimme e-shoppens betingelser, men det er bare ikke særlig interessant, særligt med de kendte byggecentre som XL-Byg, Silvan, Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Harald Nyborg og Bygma.

En nemmere løsning kunne derfor være at granske om internet webshoppen er tilsluttet e-mærket, hvilket almindeligvis er en påvisning af at webbutikken efterlever de danske regler, samt at webshoppen nu og da ses til af fagmænd som har megen viden om vilkårene.

Derudover giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du udsættes for besvær som følge af din handel med elektrisk sprøjtepistol. Tilsvarende er det godt at køber er påpasselig med de grundlæggende retningslinjer der kan have indflydelse på bestillingen af elektrisk sprøjtepistol online, til eksempel hvilken returneringsret online forretningen garanterer.

Her er det ydermere vigtigt, at man til enhver tid gemmer ens kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne påvise bestillingen af elektrisk sprøjtepistol, uafhængig af om man har købt fra Bygma, Stark, Davidsen, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan eller Bauhaus.

Mette gav 5 stjerner

Det kører bare som det skal.

Camilla Jørgensen gav 4 stjerner

Rigtig god service

Camilla gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

Per Knudsen gav 5 stjerner

Alt fungerede hurtigt og perfekt !

9 tips til online indkøb
1Leveringsdygtigheden er naturligvis usædvanlig udslagsgivende ifald vi mangler pakken om kort tid, så i det øjemed er det virkelig vigtigt at man besigtiger det estimerede leveringstidspunkt på elektrisk sprøjtepistol. Temmelig mange internet forretninger giver løfte om billig 1 dags levering på deres bedst sælgende varer, hvilket dog regnes ud fra at du når at bestille forinden et konkret klokkeslæt.
2Den billigste leveringsmanér vil utvivlsomt være at du selv henter pakken, men den løsning stiller krav om at du er lige ved internet webshoppens hjemsted. Den leveringsform kan vise sig at være ekstremt aktuel om du står og skal bruge elektrisk sprøjtepistol lige om lidt. Alternativt så tilbyder nogle webbutikker billig levering, men undertiden kræves det at der købes for en bestemt pris.
3De fleste internet selskaber giver nu til dags et stort udvalg af billige fragtmetoder til elektrisk sprøjtepistol. En sikker vinder er p.t. at få leveret til en pakkeshop, fordi du så nemt kan hente din ordre når der er tid til det. Leveringsmetoden er altså ekstremt let, samt mange gange ydermere den billigste leveringsversion.
4Forinden folk bestiller billige elektrisk sprøjtepistol hos en online webshop bør man i princippet se på netshoppens betingelser, dog er det i reglen et tidskrævende projekt. Desuden kan det være til hjælp at du er sat ind i de elementære retningslinjer der influerer på handlen med billige elektrisk sprøjtepistol online, som fx den ombytningspolitik butikken lover.
5Vi tilråder at se om internet virksomheden er støttet af e-mærket, eftersom det bør være en tilkendegivelse af at internet webshoppen understøtter de officielle regler, tillige med at online forretningen tit kontrolleres af fagmænd der kender lovene på området. Forud for at nogen køber billige elektrisk sprøjtepistol på en internet forhandler bør man for at være på den sikre side have øje for deres vilkår.
6Trustpilot leverer aldeles strålende chancer for at evaluere ganske mange aktuelle køberes betragtninger og derved foreslår vi, at du udforsker internet selskabets bedømmelser inden du bestiller billige elektrisk sprøjtepistol online. Facebook fremskaffer tilsvarende ret troværdige metoder til at få kendskab til online forhandlerens kundefokus.
7Det er super smart for os alle at sammenholde priser online på billige elektrisk sprøjtepistol på forskellige internet outlets, og af den grund lover flere netshops fri fragt. Men det kan imidlertid blive lønsomt at se nærmere på indtil flere e-forretninger efter tilbud og rabat forud for at du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få fat i den skarpeste pris.
8En hel del online varehuse yder portofri levering på elektrisk sprøjtepistol, men typisk er det så præmissen at du indkøber for et fastsat beløb. Desuden burde man overveje den billigste mulighed for fragt, der i de fleste tilfælde er at få fragtmanden til at levere produkterne til et udleveringssted. Løsningen er i mange tilfælde ligeledes yderst uproblematisk. Den mest letkøbte løsning til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne.
9Generelt foreslår vi kortbestillinger eller MobilePay. Kortkøb er omsluttet af Indsigelsesordningen, der skærmer dig som kunde imod snydagtige e-butikker. Alternativt burde du udnytte en afbetalingsløsning som fx ViaBill, i tilfælde af at du efterspørger at honorere omkostningerne over flere uger.