Byggevarepriser.dk

Sprøjtepistol til vandslange

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i prisen på billige sprøjtepistol til vandslange hos de forskellige online byggecentre. Enkelte vil have lave priser, hvorimod øvrige vil have et højt serviceniveau. Du må afveje hvad du vil prioritere.
Det er selvsagt ekstremt afgørende at se, om de produkter du er på udkig efter online overhovedet er på lager i byggemarkedet. Hvis ikke må du finde et andet.
Du skal have fokus på hvilke regler webshoppen udsteder når du handler online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. reklamationer. Derfor bør du læse netbutikkens betingelser.
For nogle er et byggeprojekt lig med talrige spørgsmål. Af den grund er det en fordel at vælge en online byggeshop, som giver rådgivning til valg af sprøjtepistol til vandslange.
Såfremt du skal bruge varerne nu og her eller blot har lyst til at undgå leveringsgebyret, så kunne du overveje at fragte byggematerialerne personligt. Dette er særligt muligt i de kendte byggekæder.
Nogle byggemarkeder præsterer et enormt sortiment af produkter, hvorimod andre fokuserer på en enkelt varetype. Du kan vide hvorvidt det er vigtigt for dig at have adskillige varegrupper at vælge i blandt, udover bare sprøjtepistol til vandslange.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte virksomheder, hvilket medvirker til øget sikkerhed når du skal handle online. Dette kan du se en fordel i.
De gængse byggemarkeder findes mange steder i landet, og i kraft af det har de fleste tilbuddet om at bestille online og fragte varerne selv. Som følge af det har du valget om at slippe for fragtgebyret, og samtidig få varerne lige nu.
De udbredte byggemarkeder samler produkter fra alle mulige leverandører, og derigennem kan du bestille fra et bredt udvalg af sprøjtepistol til vandslange online.

Nichewebshop

Størsteparten af webshops med fokus på en enkelt niche er eksperter i deres produkter, idet de har skarpt fokus på disse produkter. Pga. dette kan du modtage en høj grad af gavnlig sparring fra medarbejdere som er eksperter i lige præcis sprøjtepistol til vandslange.
Alverdens nichebutikker på nettet styrer selv produktionen af de varer som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte fra disse nichewebshops online får du en lavere pris.
Størsteparten af webshops i små nicher er opstartsfirmaer, som i de fleste tilfælde har danske ejere, måske sågar fra dit lokalområde. Disse støtter du når du bestiller sprøjtepistol til vandslange online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Bygma så dagens lys i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 2.300 ansatte i forretningens 56 butikker. Bygma har fokus på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 personer i kædens 104 byggecentre. XL-Byg specialiserer sig i billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vandslange jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 personer i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og sælger årligt for over 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vandslange silvan

Silvan kom frem i 1968, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 ansatte i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

sprøjtepistol til vandslange harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og lønner i dag mere end 2.000 personer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og omsætter hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres i dag af cirka 2.000 kollegaer i selskabets 72 varehuse. Stark har fokus på salg til professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 7 milliarder kroner.

10-4 startede i 1947, og omfatter i dag omkring 100 mennesker i virksomhedens 6 butikker. 10-4 satser på gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for ca. 500 millioner kroner.

sprøjtepistol til vandslange bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu over 1.000 ansatte i deres 9 varehuse. Davidsen specialiserer sig i salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev etableret i 1920, og beskæftiger i dag mere end 500 kollegaer i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog fokuserer primært på salg til private, og sælger hvert år for over 1 milliard kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Det kan vise sig nyttigt at indhente assistance til dele af projektet, specielt når det er omfattende byggeopgaver. Større ombygninger behøver flere end en enkelt person. Ydermere må det være hurtigere og sjovere når der er flere der bidrager.
2Du kunne tænke over om projektet kan klares alene, eller du alternativt burde skaffe hjælp fra en fagperson til dele af byggeriet. Når du søger hjælp fra en ekspert vil det typisk være en god idé at hente forslag fra diverse firmaer.
3Du bør på ingen måde glemme dit velbefindende, så glem ej sikkerhedsbeklædning som sikkerhedssko der sikrer dig imod hændelige ulykker. Det er smart at have styr på din sikkerhed i byggeprojektet, hovedsageligt hvis du ikke investerer i hjælp fra en professionel.
4Glem ikke at du kan spørge om økonomisk hjælp fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få hvis ombygningen er positivt for miljøet. Modtagelsen af tilskud kræver dermed at byggeriet gør en positiv forskel for planeten.
5Ved udendørs projekter kan vejret få en væsentlig rolle. Af den årsag skal du med jævne mellemrum lægge mærke til meldingerne om vejret i tiden op til projektets begyndelse, så du slipper for at det mod forventning starter med at vælte ned absolut lige når du står midt i det ellers velplanlagte projekt.
6Potentielt kan det vise sig betydningsfuldt at du har samtlige byggematerialer klar i god tid før du går til værks med byggeriet. Du kunne udfærdige en enkel oversigt hvor der bør fremgå alt der er nødvendige, og som det næste eftergå hver eneste ting, hvormed du føler dig tryg ved at der ikke mangler noget.
7Længe før du iværksætter arbejdet kan det blive ganske fundamentalt at sikre sig, at dit projekt overholder loven. Alt efter din bopæl kan der vise sig fastsatte love som beskriver, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Godt forarbejde vedbliver at være vejen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du anbefales at liste en struktureret agenda, som fortæller hvilke opgaver der skal løses på hvilke tidspunkter, med en dertilhørende numerisk orden. Vær skarp når du laver planen.
9Der præsenterer sig ofte uforudsigelige bump på vejen ved større opgaver, og derfor vil det vise sig værdifuldt at man afsætter tilstrækkelig tid i handlingsplanen, som gør at man føler sig sikker på at nå i mål.
10Du skal på ingen måde fattes udstyr. Tit vil det være fundamentalt at du har værktøjet klar forinden du begynder på dit byggeprojekt. Du bør i øvrigt huske at medregne de medfølgende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
11Ofte vil det vise sig meningsfuldt at udarbejde et budget for renoveringen, så du har styr på omkostningerne. Det vil være behjælpeligt at kortlægge hver eneste udgift, hvorefter man kan dokumentere omkostningen ved dem hver især.
12Du har adgang til et stort udvalg af vejledninger og videoer via nettet som kan hjælpe dig. Især YouTube bringer dig rigelig konstruktiv oplysning, særligt når man benytter engelske søgeord.
Danskernes favorit byggecentre
Trustpilot-brugerne vurderer DavidsenShop.dk til 4,7 ud af 5 stjerner, som selvfølgelig er enormt flot. Bedømmelsen er et gennemsnit af 11.467 anbefalinger, hvor imponerende 86 % giver 5 stjerner, og blot 2 % har givet den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket utvivlsomt er temmelig overlegent. Scoren grundlægges af 28.109 ratings, hvor ikke mindre end 76 % giver 5 stjerner, og alene 4 % giver den dårligste rating. I dette øjeblik har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er enormt betryggende. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk er bedømt til 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er kolossalt betryggende. Scoren grundlægges af 23.161 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 8 % har givet 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Trustpilot-brugerne vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som vel at mærke er meget flot. Evalueringen er regnet ud fra 2.856 ratings, hvoraf imponerende 59 % giver maksimum point, og kun 9 % har givet den laveste karakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken slags levering er smartest?

Flere webbutikker i Danmark udlover i vore dage diverse forskellige billige leveringsmidler til sprøjtepistol til vandslange. En af favoritterne er i dag at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor du kan afhente de købte produkter når det passer dig. Fragttypen er nemlig ultra overkommelig, samt ofte ligeledes den mindst kostelige leveringstype.

Du burde også forsøge at vælge udbringning hjem til dig selv eller til dit arbejde. Fragtmuligheden er tit et hak mere omkostningsfuld, men også ualmindeligt smertefri med sprøjtepistol til vandslange online. Den prisbilligste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne, hvilket dog betinges af at du er med kort afstand til webshoppens byggemarked, for eksempel Bauhaus, Silvan, Jem og Fix eller Harald Nyborg.

Fragtperioden på sprøjtepistol til vandslange kan vise sig at være rigtig relevant når vi står og skal bruge ordren inden for få dage, og med det formål er det ret fornuftigt at du ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt på sprøjtepistol til vandslange. En række byggeforretninger – eksempelvis Bauhaus, Silvan, Jem og Fix og Harald Nyborg – reklamerer med billig dag-til-dag levering på mange af shoppens produkter online, men glem ikke at det står og falder med at du bestiller før et besluttet klokkeslæt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren fikset forud for at personalet holder fyraften.

Flere netshops frembyder fragt uden gebyr på sprøjtepistol til vandslange online, men i mange tilfælde under forudsætning af at du shopper for en bestemt pris. Derudover kunne man overveje den mest billige type af levering, som typisk vil være at få fragtmanden til at køre bestillingen til et afhentningssted.

Størstedelen af byggemarkeder tilbyder klik-og-hent hvor du handler billig sprøjtepistol til vandslange online og selv henter i byggecenteret. Fx Jem og Fix, Silvan, 10-4, Stark, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg og XL-Byg. Byggekæderne udlover blandt andet klik-og-hent på sprøjtepistol til vandslange i disse områder:

Frederikssund, Ringsted, Aarhus, Brabrand, Lystrup, Randers, Birkerød, Vallensbæk, Skanderborg, Herlev, Brønshøj, Haderslev, Risskov, Ølstykke, Hillerød, Stenløse, Valby, Ishøj, Grenaa, Ballerup, Ikast, Hedehusene, Vanløse, Holbæk, Korsør, Solrød Strand, Herning, Aalborg, Greve, Horsens, Kokkedal, Brøndby, Nakskov, Åbyhøj, Haslev, Værløse, Skive, Slagelse, Hvidovre, Køge, Helsingør, Esbjerg, Rødovre, Gentofte, Roskilde, Viborg, Svendborg, Søborg, Vordingborg, Glostrup, Taastrup, Virum, Aabenraa, Fredericia, Hedensted, Frederiksberg, Vejle, Allerød, Brønderslev, Nærum, Nykøbing Falster, Tilst, Dragør, Sønderborg, Hørsholm, Nyborg, Hjørring, Struer, Hobro, Middelfart, Albertslund, Frederikshavn, Holstebro, Næstved, Nørresundby, København, Rudersdal, Thisted, Tårnby, Lillerød, Farum, Jyllinge, Silkeborg, Lyngby, Kalundborg, Gladsaxe, Odder, Rønne, Kolding, Højbjerg, Odense, Frederiksværk, Charlottenlund, og Varde, .

Afhentning af sprøjtepistol til vandslange er muligt i de fleste områder af landet: Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn, Østfyn, Vestfyn), Sjælland (Østsjælland, Midtsjælland, Bornholm, Lolland, Sydsjælland, Nordsjælland, Falster, Vestsjælland, Amager, Hovedstaden) og Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Syddanmark).

Når man kigger i data er det tydeligt, at mennesker som regel efterspørger bl.a. køb sprøjtepistol til vandslange og sprøjtepistol til vandslange online. Vi ser derudover som regel mennesker lede efter eksempelvis billig sprøjtepistol til vandslange, sprøjtepistol til vandslange priser og sprøjtepistol til vandslange tilbud, foruden de gængse byggekæder som Bauhaus, Jem og Fix, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Silvan, 10-4 og Harald Nyborg.

Den bedste pris på sprøjtepistol til vandslange

Det er jo efterhånden usædvanlig simpelt for folk at sammenligne priser på billige sprøjtepistol til vandslange online hos forskellige internet varehuse, og derfor har mange internet varehuse fundet det nødvendigt at sænke udsalgspriserne på sprøjtepistol til vandslange betragteligt, og derudover tilbyde levering uden omkostninger.

Det kan dog trods alt være smart at sammenholde en række internet handler efter tilbud og udsalg på sprøjtepistol til vandslange online forinden du gennemfører dit køb, således at man er tryg ved at indhente den skarpeste pris. Se ikke blot på de kendte byggecentre som Stark, Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4 og Davidsen.

Man må blot være obs på, at såfremt en online butik frembyder billige sprøjtepistol til vandslange online for en pris der er uendeligt gunstig, kunne det i nogle tilfælde være et kendetegn på en snydagtig e-forretning. Køb med betalingskort er dog omsluttet af en vedtægt, der værner folk overfor uægte butikker på nettet.

Generelt tilråder vi kortbestillinger eller MobilePay. Som en anden løsning kan du anvende en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, når du efterspørger at afbetale prisen på sprøjtepistol til vandslange af flere omgange. Det tilbydes typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de kendte byggekæder som for eksempel Bauhaus, Stark, Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Silvan og Harald Nyborg.

Ved indkig i statistikkerne er det tydeligt, at online shoppere ofte leder efter bl.a. billig sprøjtepistol til vandslange og sprøjtepistol til vandslange tilbud. Derudover oplever man typisk netshoppere efterspørge fx sprøjtepistol til vandslange priser, sprøjtepistol til vandslange online samt køb sprøjtepistol til vandslange.

Læs folks anbefalinger

Trustpilot frembyder tilpas pæne muligheder for at gennemstøve en hel del nuværende kunders ratings og herved er det at foretrække, at du betragter netbutikkens vurderinger forinden du shopper billige sprøjtepistol til vandslange online.

Facebook forærer dig på samme måde uden sammenligning passelige muligheder for at få kendskab til netbutikkens kundetilfredshed. Foruden det møder vi endda online outlets hvor kunder kan nedfælde en omtale af deres købsoplevelse, som desuden bør anvendes til afvejning af kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige sprøjtepistol til vandslange online på en e-shop behøver de i princippet gennemse dens handelsbetingelser, men det er almindeligvis ikke videre spændende, især hos de gængse byggemarkeder som Bygma, Silvan, Bauhaus, 10-4, Davidsen, XL-Byg, Stark, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Alternativet kunne måske være at granske hvorvidt online firmaet er medlem af e-mærket, da det typisk er et kendetegn for at netbutikken efterfølger de officielle regler, tillige med at e-forretningen undertiden vurderes af sagkyndige der har indsigt i bestemmelserne på området.

Derudover tilbydes du mulighed for en hjælpende hånd, når du får udfordringer med din ordre på sprøjtepistol til vandslange. Tilsvarende tilrådes det at køber er omhyggelig omkring de elementære betingelser der gør sig gældende i forbindelse med købet af sprøjtepistol til vandslange online, for eksempel den byttepolitik online butikken garanterer.

Her er det desuden relevant, at man permanent opbevarer sin ordrekvittering, således man altid vil kunne vidne om købet af sprøjtepistol til vandslange, hvad end man har bestilt fra Bygma, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Stark eller XL-Byg.

Niels Jørgensen gav 5 stjerner

Jeg skal love for der er service på…

Inge Nielsen gav 4 stjerner

Det virker bare.

Poul gav 5 stjerner

Intet at klage over

Tina gav 4 stjerner

God webshop

9 gode råd til online shopping
1En stor portion webshops i Danmark frembyder heldigvis et bredt udvalg af billige muligheder for levering til sprøjtepistol til vandslange. Førstevalget hos mange er på nuværende tidspunkt at få afleveret pakken hos en pakkeshop, og så kan du blot hente de købte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Fragtmetoden er nemlig ultra ligetil, og tit desuden den billigste leveringsløsning.
2Den mest betalelige leveringsmetode kan ikke benægtes at være at hente ordren selv, som dog står og falder med at du bor i kort afstand af internet forretningens arbejdslager. Den leveringsmåde er rigtig væsentlig om vi behøver sprøjtepistol til vandslange øjeblikkeligt. Alternativt så præsterer flere internet varehuse gratis levering, men oftest kræver det at der erhverves for en konkret sum.
3Inden folk bestiller billige sprøjtepistol til vandslange i en online butik bør man reelt gennemløbe webshoppens forretningsaftale, dog er det naturligvis ikke særlig morsomt. Udover dette tilråder vi at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der kan have betydning for handlen med billige sprøjtepistol til vandslange online, f.eks. den ombytningsret internet shoppen tilsikrer.
4Trustpilot fremskaffer adskillige fremragende løsninger til at kontrollere en længere række forhenværende forbrugeres domme og af den grund anbefales det, at du evaluerer e-firmaets bedømmelser forinden du bestiller billige sprøjtepistol til vandslange online. Facebook giver dig lignende visse fortræffelige løsninger til at få indblik i online webshoppens kundefokus.
5Indtil flere online firmaer lover fri fragt på sprøjtepistol til vandslange, men undertiden er det forudsat at du køber for et præcist beløb. Derudover kan man vælge den mest prisbevidste fragtmulighed, hvilket gerne vil være at få fragtmanden til at køre din pakke til en pakkeshop. Den er sædvanligvis derudover virkelig fremkommelig. Den mest prisbevidste type af levering er utvivlsomt selv at hente ordren.
6Det har vist sig at være ualmindeligt hensigtsmæssigt for internetbrugere at finde de laveste priser online på billige sprøjtepistol til vandslange i blandt forskellige online firmaer, og altså tilbyder en lang række online forhandlere portofri levering. Det kan dog alligevel være tiden værd at kontrollere flere netshops efter tilbud og rabat forinden du køber, så du er skråsikker på at skaffe sig den skarpeste pris.
7Leveringstiden kan vise sig at være særligt vigtig såfremt man absolut skal bruge dine nye varer med det samme, og af den grund er det naturligvis aktuelt at du efterser den estimerede leveringsdato på sprøjtepistol til vandslange. En lang række e-forhandlere garanterer billig 1 dags levering på en masse varer, som alligevel tager udgangspunkt i at ordren placeres inden et besluttet tidspunkt.
8Vi anbefaler generelt at kigge hvorvidt internet forhandleren er verificeret af e-mærket, siden det typisk er en indikator for at online virksomheden understøtter de gældende danske regler, samt at shoppen nu og da kontrolleres af jurister der er indført i bestemmelserne på området. Før folk køber billige sprøjtepistol til vandslange i en webbutik bør de utvivlsomt have øje for virksomhedens handelsaftale.
9Generelt tilråder vi køb med betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er dækket ind under en ordning, som assisterer dig som kunde imod uægte internet virksomheder. Som et alternativ kunne du vælge en billig afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, ifald du ser en fordel i at afbetale prisen senere.