Byggevarepriser.dk

Black & Decker Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er selvsagt meget afgørende at se, om de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge andetsteds.
Ifald du vil have dine byggematerialer hurtigst muligt eller blot vil undgå fragtomkostningen, så kunne du tænke over at køre varerne selv. Dette er i høj grad et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Du bør kende de retningslinjer webshoppen udsteder når du bestiller online, så du undgår udfordringer med eksempelvis returret. Af den grund skal man tjekke firmaets regler.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort sortiment, og andre specialiserer sig i en bestemt varegruppe. Du skal reflektere over om det er essentielt for dig at du har adskillige typer af varer at vælge i blandt, foruden blot Black & Decker sprøjtepistol.
Der er variationer i udsalgspriserne på billige Black & Decker sprøjtepistol fra netbutik til netbutik. Nogle satser på gode priser, imens øvrige har fokus på faglig rådgivning. Du bør tænke igennem hvad der for dig er det vigtigste.
For nogle er gør-det-selv projekter ens betydende med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du vælge et online byggecenter, hvor du får sparring omkring Black & Decker sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er etablerede og kendte butikker, hvilket kan give en tryghedsfølelse til dig der shopper online. Dette er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De kendte byggemarkeder er fysisk til stede i store dele af landet, og i kraft af det har kunderne adgang til at bestille online og hente materialerne på egen hånd. Som følge af det kan man blive fri for fragten, og samtidig skaffe produkterne lige nu.
De gængse byggekæder sælger varer fra mange leverandører, og dermed kan du bestille fra et bredt udvalg af Black & Decker sprøjtepistol online.

Nichewebshop

De fleste webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Hovedparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små virksomheder, der tit er danske, eventuelt sågar lokalt i dit område. Disse har du mulighed for at støtte når du køber Black & Decker sprøjtepistol online hos dem.
Forskellige nichefokuserede webshops er specialister i de produkter de sælger online, da de har skarpt fokus på disse produkter. Derigennem formår de at yde en høj grad af kompetent service fra personale der er eksperter i netop Black & Decker sprøjtepistol.
De 10 største byggemarkeder
Black & Decker sprøjtepistol silvan

Silvan begyndte i 1968, og beskæftiger i dag omtrent 1.000 mennesker i deres 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

Black & Decker sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix åbnede i 1988, og beskæftiger i dag mere end 2.100 ansatte i de 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer primært på billige priser til private, og afsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Black & Decker sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 mennesker i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag ca. 500 personer i deres 9 varehuse. Johannes Fog er specialiseret i at sælge til private, og omsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger i dag mere end 2.000 personer i deres 104 butikker. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Stark blev etableret i 1896, og udgøres nu af i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 72 butikker. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter årligt for omkring 7 milliarder kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for over 2.300 ansatte i kædens 56 byggecentre. Bygma fokuserer primært på salg til professionelle, og omsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og lønner i dag over 100 personer i de 6 varehuse. 10-4 tilstræber billige priser til private og professionelle, og sælger årligt for mere end 500 millioner kroner.

Black & Decker sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev dannet i 1904, og udgøres i dag af flere end 2.000 mennesker i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg specialiserer sig i salg til private, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for omtrent 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på billige priser til private og professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Det kan overvejes at indhente assistance til arbejdet, specielt ved større arbejdsopgaver. Nogle ombygninger kræver mere end en person. Samtidig vil det vise sig bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
2Der viser sig som regel overraskende problemstillinger i forbindelse med omfattende byggeprojekter, og som følge heraf vil det være vigtigt at man har afsat nok tid i kalenderen, således at man kan være ubekymret om at nå det til den planlagte tid.
3Længe før du iværksætter byggeprojektet kan det blive vanvittigt fornuftigt med et tilsagn om, at det du vil lave er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype kan der gælde gældende love som beskriver, hvad der er lovligt, og hvad du ikke kan få lov til.
4Forberedelse er nøglen til at få en god oplevelse med dit byggeprojekt. Du er nødt til at nedskrive en klar agenda, som dikterer hvilke gøremål du planlægger at lave på hvilket tidspunkt, med en tilhørende kronologisk rækkefølge. Det anbefales at være skarp idet du nedskriver din køreplan.
5I nogle tilfælde kan man søge offentligt tilskud til byggeprojekter. Det fås hvis projektet er energi- og miljøvenligt. Modtagelsen af tilskud forudsætter dermed at byggeprojektet har positiv indfyldelse på planeten.
6Du har adgang til en overflod af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. Især YouTube yder assistance med rigelig almennyttig oplysning, særligt ifald man bruger den engelske version.
7Du skal for alt i verden ikke undvære værktøj. Ofte vil det være essentielt at du har grejet parat inden du igangsætter arbejdet. Det er desuden vigtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i byggeriets budget.
8Måske det viser sig meningsgivende at du har de fornødne byggematerialer til rådighed før du indleder projektet. Du kunne med fordel sammensætte en overskuelig note hvoraf der fremgår det du har brug for, og dernæst efterse hver eneste ting, hvormed du er tryg ved at alt er klar.
9Du bør regne på hvorvidt det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du hellere burde købe professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeriet. Såfremt du vil benytte hjælp fra en fagperson kan det være fornuftigt at lede efter en pris fra forskellige foretagender.
10Du bør for alt i verden ikke gå på kompromis med din sikkerhed, så glem ikke beklædning inklusiv hjelm og sko som beskyttelse imod mulige uheld. Det er vigtigt at have styr på dit velbefindende i dit byggeprojekt, specielt ifald du ikke sikrer dig professionel hjælp.
11Det kan vise sig at være betydningsfuldt at nedskrive et regnskab for dit byggeri, så man føler sig sikker på det økonomiske aspekt. Det kan vise sig at være fornuftigt at notere alle omkostninger, hvorefter man kan nedskrive beløbet for dem slavisk.
12For byggeprojekter udenfor har vejrsituationen en essentiel rolle. På grund af dette må du hyppigt se vejrmeldingerne i de dage der er op til igangsættelsen af arbejdet, så det ikke uanmeldt begynder at stå ned i stænger netop som du er gået i gang med dit komplekse byggeprojekt.
De bedst vurderede byggemarkeder
DavidsenShop.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som uden tvivl er virkelig beundringsværdigt. Evalueringen grundlægges af 11.467 anmeldelser, hvor hele 86 % giver topkarakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. Nu og her har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dk scorer 4,6 ud af 5 på Trustpilot, som jo er fantastisk imponerende. Evalueringen er baseret på 28.109 anmeldelser, hvoraf imponerende 76 % giver den bedste karakter, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket jo er virkelig imponerende. Bedømmelsen er baseret på 23.161 anbefalinger, hvor imponerende 69 % kvitterer med topkarakter, og alene 8 % kvitterer med bundkarakter. Nu her har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket i særdeleshed er ualmindeligt godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den højeste karakter, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Som det ser ud nu har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som i særdeleshed er ualmindeligt flot. Evalueringen er regnet ud fra 19.208 bedømmelser, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet den højeste karakter, og kun 2 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering er smartest?

Mange online forretninger udlover i dag alverdens billige fragtløsninger til Black & Decker sprøjtepistol. Den mest anvendte er nu om dage at afsende til en pakkeshop, og så kan du bare gå forbi efter din bestilling når der er tid til det. Fragtmetoden er jo ultra let gængelig, og oftest ydermere den prisbilligste leveringsform.

Du kunne lige så vel forsøge at vælge at få leveret til hvor du bor eller til dit arbejde. Fragtformen viser sig gerne en tand mindre billig, men på den anden side særdeles fremkommelig ved køb af Black & Decker sprøjtepistol online. Den mest letkøbte fragtløsning vil dog altid være at hente produkterne selv, men dette stiller krav om at du lever i kort afstand af online forhandlerens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix eller Silvan.

Antal dages levering på Black & Decker sprøjtepistol kan i nogle tilfælde være ekstremt relevant såfremt man har brug for din pakke øjeblikkeligt, så i det øjemed er det ret så aktuelt at du ser den estimerede leveringstid for Black & Decker sprøjtepistol. Adskillige byggemarkeder – fx Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – udlover billig dag-til-dag levering på en række varenumre online, men vær opmærksom på at det tager udgangspunkt i at bestillingen indsendes tidligere end et besluttet klokkeslæt, med det formål at de med sikkerhed kan nå at få produkterne hen til fragtfirmaet forinden lagermedarbejderne drager hjemad.

Nogle få online outlets præsterer levering uden gebyr på Black & Decker sprøjtepistol online, men i de fleste tilfælde stiller det krav om at der erhverves for en bestemt pris. Ellers kunne man overveje den mindst kostelige type af levering, hvilket mange gange vil blive at få fragtfirmaet til at køre din bestilling til en pakkeshop.

Temmelig mange webbutikker foreslår click-and-collect hvor du køber billig Black & Decker sprøjtepistol online og selv henter i butikken. For eksempel Bauhaus, Davidsen, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Stark, Bygma, Harald Nyborg og 10-4. Byggekæderne yder fx afhentning af Black & Decker sprøjtepistol i følgende byer:

Frederiksværk, Fredericia, Haderslev, Nykøbing Falster, Frederikshavn, Glostrup, Korsør, Viborg, Holstebro, Randers, Vallensbæk, Helsingør, Kalundborg, Gentofte, Hillerød, Hedehusene, Sønderborg, Greve, Middelfart, Kokkedal, Herning, Charlottenlund, Birkerød, Næstved, Risskov, Gladsaxe, Struer, Hjørring, Roskilde, Silkeborg, Jyllinge, Dragør, Lystrup, Albertslund, Varde, Grenaa, Thisted, Vordingborg, Holbæk, Ishøj, Odder, Højbjerg, Solrød Strand, Odense, Ikast, Nakskov, Brabrand, Brønderslev, Esbjerg, Stenløse, Horsens, Slagelse, Kolding, Køge, Haslev, Valby, Værløse, Aabenraa, Brønshøj, Brøndby, Nærum, Frederikssund, Hedensted, Tilst, Aarhus, Frederiksberg, Rønne, Nørresundby, Vanløse, Hobro, Hørsholm, Hvidovre, Lillerød, Farum, Allerød, Rudersdal, Ballerup, Nyborg, Svendborg, Aalborg, Herlev, Søborg, Skanderborg, Lyngby, Vejle, Åbyhøj, Rødovre, Skive, Ringsted, Virum, København, Tårnby, Ølstykke, og Taastrup, .

Klik-og-hent af Black & Decker sprøjtepistol er en mulighed i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Amager, Midtsjælland, Østsjælland, Nordsjælland, Falster, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Vestsjælland, Lolland), Jylland (Midtjylland, Sydjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Vestjylland, Nordjylland) og Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn).

Når man ser på data bliver det tydeligt, at netshoppere mange gange kigger efter blandt andet Black & Decker sprøjtepistol online og køb Black & Decker sprøjtepistol. Derudover oplever vi mange gange folk kigge efter for eksempel Black & Decker sprøjtepistol tilbud, billig Black & Decker sprøjtepistol samt Black & Decker sprøjtepistol priser, foruden de store byggecentre som Bygma, XL-Byg, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus, Stark, Jem og Fix og 10-4.

Rabat på Black & Decker sprøjtepistol

Det er efterhånden særdeles smart for købere at finde frem til tilbud på billige Black & Decker sprøjtepistol online i blandt flere e-forretninger, og af den grund har de fleste online selskaber set sig tvunget til at sænke prisniveauet på Black & Decker sprøjtepistol betydeligt, og derudover sikre gratis fragt.

Det kan dog immervæk blive gavnligt at kontrollere indtil flere forretninger på nettet efter tilbud og udsalg på Black & Decker sprøjtepistol online forinden du bestiller, sådan at man er velinformeret til at få den laveste pris. Kig ikke blot hos de gængse byggecentre som Silvan, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen og 10-4.

Du må trods alt ikke overse, at såfremt en internet webshop udbyder billige Black & Decker sprøjtepistol online til en pris som kan ses som utopisk beskeden, er det undertiden være et fingerpeg om en fup internet webshop. Betalinger med kort er imidlertid omfavnet af et reglement, der hjælper os imod fup forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kunne du overveje en billig afbetalingsordning som eksempelvis ViaBill, ifald du gerne vil finansiere betalingen af Black & Decker sprøjtepistol over et længere tidsrum. Dette tilbydes normalt ved nichefokuserede webshops, i modsætning til de store byggekæder som eksempelvis XL-Byg, Bygma, Jem og Fix, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, 10-4 og Stark.

Når der ses på søgedata står det tydeligt, at internetbrugere som regel leder efter blandt andet Black & Decker sprøjtepistol online og køb Black & Decker sprøjtepistol. Vi ser desuden tit netshoppere søge efter fx Black & Decker sprøjtepistol priser, billig Black & Decker sprøjtepistol og Black & Decker sprøjtepistol tilbud.

Undersøg andre menneskers anmeldelser

Trustpilot leverer helt pæne chancer for at iagttage adskillige andre forbrugeres iagttagelser og derfor er det at foretrække, at du gennemsøger e-shoppens bedømmelser forud for at du placerer din ordre på billige Black & Decker sprøjtepistol online.

Facebook medfører ydermere flere nyttige chancer for at få en idé om online virksomhedens kundetilfredshed. Herinde ses nogle online shops i Danmark hvor folk kan offentliggøre en anmeldelse af købsoplevelsen, som også må anvendes til at fornemme kundernes tilfredshed.

Inden folk shopper billige Black & Decker sprøjtepistol online hos en webbutik kan de faktisk gennemse deres forretningsaftale, men det er mange gange et tidskrævende projekt, særligt på de udbredte byggecentre som Davidsen, Bygma, Silvan, XL-Byg, Stark, Harald Nyborg, Bauhaus, 10-4 og Jem og Fix.

En anden valgmulighed kan derfor være at undersøge om e-handlen er medlem af e-mærke ordningen, som generelt er et bevis på at online shoppen følger gældende dansk lovgivning, og at e-forretningen undertiden ses til af jurister som behersker vedtægterne på området.

Desuden giver det dig mulighed for at få hjælp, såfremt du skulle få dilemmaer som følge af din shopping med Black & Decker sprøjtepistol. For øvrigt kan det være til hjælp at køberen er oppe på mærkerne omkring de mest relevante retningslinjer der har betydning for købet af Black & Decker sprøjtepistol online, f.eks. hvilken bytteret internet forretningen anvender.

Her er det ydermere vigtigt, at man stadigvæk bibeholder ens kvittering, således man når som helst kan dokumentere bestillingen af Black & Decker sprøjtepistol, uagtet om man har købt fra XL-Byg, Davidsen, Stark, Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Hans Møller gav 5 stjerner

Nem og hurtig service til gode priser…

Jan gav 4 stjerner

Fornuftig pris

Lars Rasmussen gav 5 stjerner

Altid gode priser og kvalitet svarer

Louise Jensen gav 5 stjerner

Hurtig og høflig betjening

9 gode råd til internetshopping
1En hel del internet shops garanterer fragtfri levering på Black & Decker sprøjtepistol, men undertiden kun hvis der shoppes for et fastsat beløb. Som alternativ skal man foretrække den mest billige leveringsform, der typisk er at få fragtmanden til at levere dine varer til en pakkeshop. Leveringsformen bliver for det meste desuden usædvanlig smart. Den mest billige form for levering er utvivlsomt at du selv henter ordren.
2Fragttiden er selvfølgelig usædvanlig relevant ifald vi har brug for varen omgående, så derfor er det naturligvis centralt at man gransker leveringstidspunktet på Black & Decker sprøjtepistol. Adskillige online webshops udlover billig levering på næstkommende hverdag på de fleste produkter, men glem ikke at det står og falder med at du bestiller tidligere end et givent klokkeslæt.
3Trustpilot giver dig evigt ærlige løsninger til at tolke diverse aktuelle brugeres observationer og derved rekommanderer vi, at du evaluerer e-handlens bedømmelser forud for at du bestiller billige Black & Decker sprøjtepistol online. Facebook præsterer derudover de facto ønskværdige chancer for at få kendskab til e-forhandlerens kundetilfredshed.
4Generelt går vi ind for køb med kort eller MobilePay. Kortbetalinger er dækket ind under et lovbud, hvilket garanterer os overfor falske online butikker. Som et alternativ kan du anvende en billig afdragsordning fra fx ViaBill, hvis du vil finansiere regningen ude i fremtiden.
5Det har vist sig at være ultra smart for folk at sammenholde priser online på billige Black & Decker sprøjtepistol på forskellige online forretninger, og med det motiv garanterer utallige online outlets levering uden betaling. Derfor kan det immervæk blive tiden værd at prøve enkelte shops på nettet efter tilbud før du handler, således at du er sikret at få den mest attraktive pris.
6Før folk handler billige Black & Decker sprøjtepistol på en webbutik bør de i og for sig betragte e-butikkens betingelser, dog er det gerne et tidskrævende projekt. Udover dette støtter vi at man er på vagt for de mest aktuelle bestemmelser der kan have indvirkning på shopping af billige Black & Decker sprøjtepistol online, som eksempelvis hvilken returrettighed online forretningen lover.
7Vi anbefaler at bemærke hvorvidt online forretningen er e-mærket medlem, eftersom det kan være en indikator for at online virksomheden tilslutter sig gældende dansk lovgivning, foruden at online firmaet løbende undersøges af jurister der forstår reglementet på området. Før folk bestiller billige Black & Decker sprøjtepistol i en forhandler på nettet burde de altid gennemløbe shoppens forretningsaftale.
8Den mest prisbevidste leveringsmåde vil til enhver tid være at hente ordren selv, som desværre betinges af at du har bopæl med kort afstand til internet butikkens hjemsted. Den leveringsløsning kan være ret så vigtig såfremt du har behov for Black & Decker sprøjtepistol inden for få dage. Alternativt så garanterer enkelte butikker på nettet gebyrfri levering, men typisk kun såfremt man køber for et bestemt beløb.
9Masser af netshops tildeler nu om dage et stort udvalg af billige fragtløsninger til Black & Decker sprøjtepistol. En af de mest anvendte er på nuværende tidspunkt levering til en pakkeshop, fordi du på den måde nemt kan hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså meget hensigtsmæssig, og mange gange ydermere den mest prisbevidste metode til levering.