Byggevarepriser.dk

Flowconcept Sprøjtepistol

METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige Flowconcept sprøjtepistol hos de forskellige online byggekæder. Enkelte har de bedste tilbud, imens nogle satser på et højt serviceniveau. Du skal overveje hvad du vil prioritere.
Nogle byggecentre præsterer et bredt vareudvalg, og øvrige er specialiserede i en bestemt gruppe af vare. Du kan bestemme hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige varegrupper at vælge i mellem, foruden blot Flowconcept sprøjtepistol.
Du skal vide hvilke regler webshoppen udsteder når du bestiller online, så du slipper for problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør man undersøge byggeshoppens regningslinjer.
Ifald du skal bruge byggematerialerne med det samme eller bare vil slippe for fragten, så kan du tænke over at hente byggematerialerne personligt. Dette er i særdeleshed et alternativ i de kendte byggekæder.
Det er naturligvis super relevant at vide, om de varer du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig i det pågældende byggemarked. Alternativt bør du overveje at lede andre steder.
For de fleste er gør-det-selv projekter lig med stribevis af spørgsmål. Dermed er det fordelagtigt at bestille ved en online byggeshop, som kan tilbyde hjælp og vejledning omkring Flowconcept sprøjtepistol.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggekæder er fysisk til stede i store dele af landet, og derigennem har mange adgang til at købe online og fragte produkterne selv. Takket være dette har man mulighed for at undgå fragtomkostningen, samt samtidig skaffe produkterne hurtigere.
De velkendte byggecentre tilbyder produkter fra mange forskellige producenter, og dermed kan du købe fra et bredt udvalg af Flowconcept sprøjtepistol online.
De store byggemarkeder er etablerede og landskendte butikker, som bidrager til ubekymrethed når man skal handle online. Det kan du se positivt på.

Nichewebshop

Hovedparten af nicheforretninger på nettet har meget ekspertise i deres online produktkategori, idet de ikke sælger andre produkter. Pga. dette vil du modtage mere informativ vejledning fra mennesker der er specialister i lige præcis Flowconcept sprøjtepistol.
Størstedelen af nichespecifikke netbutikker er producenter af de produkterne der kan købes hos de større byggemarkeder. Ved køb direkte fra nichebutikkerne online kan du forvente at få en billigere pris.
Majoriteten af online nichebutikker er opstartsfirmaer, som oftest er dansk ejede, muligvis tilmed fra dit lokalområde. Dem understøtter du når du bestiller Flowconcept sprøjtepistol online på deres side.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev dannet i 1896, og udgøres nu af omkring 2.000 medarbejdere i byggemarkedets 72 byggecentre. Stark satser på salg til professionelle, og omsætter hvert år for over 7 milliarder kroner.

Bygma åbnede i 1952, og udgøres i dag af omkring 2.300 ansatte i firmaets 56 varehuse. Bygma har specialiseret sig i salg til professionelle, og omsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

10-4 blev grundlagt i 1947, og udgøres nu af i nærheden af 100 mennesker i firmaets 6 butikker. 10-4 har sit primære fokus på gode tilbud til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 500 millioner kroner.

Johannes Fog startede i 1920, og udgøres nu af flere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og omsætter årligt for omkring 1 milliard kroner.

Flowconcept sprøjtepistol bauhaus

Bauhaus begyndte i 1988, og udgøres i dag af cirka 1.000 personer i virksomhedens 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Flowconcept sprøjtepistol jem og fix

Jem og Fix blev dannet i 1988, og omfatter i dag omtrent 2.100 ansatte i de 122 butikker. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter hvert år for mere end 2 milliarder kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og beskæftiger nu cirka 1.000 ansatte i deres 9 butikker. Davidsen satser på gode tilbud til private og professionelle, og sælger hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

Flowconcept sprøjtepistol harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 mennesker i forretningens 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og sælger hvert år for omtrent 5 milliarder kroner.

Flowconcept sprøjtepistol silvan

Silvan blev etableret i 1968, og er i dag arbejdsgiver for mere end 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og lønner i dag over 2.000 mennesker i firmaets 104 butikker. XL-Byg er specialiseret i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

12 tips til byggeprojekter
1Ofte vil det være betydningsfuldt at udfærdige et budget for arbejdet, så man har kontrol over udgifterne. Det vil være behjælpeligt at tage noter til hver eneste udgiftspost, hvorefter man kunne notere omkostningen ved dem hver især.
2Forinden du starter byggeriet er det usandsynligt essentielt med et tilsagn om, at projektet er inden for lovens rammer. Alt efter hvorhenne du bor kan der gælde en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad der er ulovligt.
3Det kan vise sig nyttigt at sikre sig en hjælpende hånd til byggeprocessen, ikke mindst ved væsentlige byggeprocesser. Omfangsrige ombygninger behøver flere mennesker. Ydermere vil det vise sig bedre og mere socialt at dele arbejdet med andre.
4Der er stribevis af guides og videoer fra alverdens hjemmesider som kan inspirere dig. Specielt YouTube bringer dig store mængder udbytterig oplysning, i særlig grad ifald du søger på engelsk.
5Man må ikke på noget tidspunkt undvære grej. Typisk vil det være uundværligt at have værktøjet ved hånden når du går løs med arbejdet. I øvrigt er det afgørende at indregne de her udgiftsposter i dit budget.
6For udendørs byggeprojekter kan vejrsituationen få meget at sige. Af den grund må du med jævne mellemrum tage notits af vejrvarslen i den tid der er op til byggeprojektet, så det ikke uden varsel begynder at stå ned i stænger når du lige står midt i det komplicerede projekt.
7Du kan forsøge at få hjælp rent økonomisk til byggeprojekter. Det gives hvis byggeriet hjælper miljøet. Bidraget er altså afhængig af at ombygningen har en positiv betydning for planeten.
8Forberedelse er kilden til at få en god oplevelse med byggeprocessen. Du er nødt til at nedskrive en effektiv dagsorden, der beskriver hvilke arbejdsopgaver du vil udføre hvornår, med en dertilhørende rækkefølge. Vær konkret når du udarbejder køreplanen.
9Du må ikke på noget tidspunkt forsømme dit velbefindende, så husk arbejdstøj som arbejdssko som beskyttelse med henblik på potentielle uheld. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeprocessen, navnlig ifald du ikke investerer i hjælp fra en fagperson.
10Muligvis kan det blive at have noget at sige at du har de nødvendige byggematerialer tilgængelige forud for at du indleder dit arbejde. Du får god gavn af at forfatte en simpel indkøbsliste indeholdende alt hvad der er nødvendige, og så tjekke listen, hvormed du kan føle dig sikker på at der ikke mangler noget.
11Der kommer næsten altid ubelejlige udfordringer i tilfælde med større opgaver, og altså vurderes det afgørende at man har afsat betragtelig tid i tidsplanen, som er vigtigt for at man føler sig overbevist om at nå i mål.
12Husk at tænke over hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du alternativt burde få professionel hjælp til delelementer af arbejdet. Når du får professionel assistance vil det ofte være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere entreprenører.
De højest ratede byggeshops
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, hvilket klart er ualmindeligt betryggende. Vurderingen tager udgangspunkt i 23.161 kommentarer, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og blot 8 % har givet bundkarakter. I skrivende stund har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er ultra betryggende. Karakteren er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med toprating, og kun 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som vel at mærke er ekstremt flot. Vurderingen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvor ikke mindre end 86 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % kvitterer med den dårligste rating. Som det er nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvsagt er enormt overlegent. Evalueringen er et gennemsnit af 19.208 ratings, hvoraf hele 84 % kvitterer med topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Pt. har 10-4.dk 43.202 fans på Facebook.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som naturligvis er meget overlegent. Ratingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvor intet mindre end 59 % har givet toprating, og blot 9 % kvitterer med den dårligste rating. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal du vælge?

En del online forretninger tilbyder i øjeblikket flere billige metoder til levering til Flowconcept sprøjtepistol. En der er meget almindelig er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er muligt at hente varerne når det passer dig. Denne er altså vældig gnidningsløs, samt oftest endvidere den mest letkøbte leveringsform.

Du burde lige så vel vælge at bestille varerne til levering hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Den bliver beklageligvis en kende dyrere, men derudover særligt bekvem for Flowconcept sprøjtepistol online. Den mest betalelige form for levering er uden tvivl at du selv henter pakken, men det nødvendiggør at du bor nær e-firmaets butikker, fx Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Fragtperioden på Flowconcept sprøjtepistol kan i nogle tilfælde være ekstremt vigtig når du skal bruge dine nye produkter nu og her, så herved er det tydeligvis vigtigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato for Flowconcept sprøjtepistol. En del byggemarkeder – fx Bauhaus, Harald Nyborg, Silvan og Jem og Fix – giver billig 1 dags levering på deres favorit varer online, hvilket afhænger af at transaktionen gennemføres forud for et fast tidspunkt, således at de sandsynligvis kan nå at få varen distribueret forinden pakkepersonalet har fyraften.

Flere internet forretninger frembyder gratis levering på Flowconcept sprøjtepistol online, men oftest gælder det kun hvis der shoppes for en fastsat sum. Derudover skulle du gribe den mest prisbevidste leveringsmulighed, som typisk vil blive at få fragtmanden til at køre din pakke til et afhentningssted.

De største webshops tildeler click-and-collect hvor du køber billig Flowconcept sprøjtepistol hjemmefra men afhenter i byggecenteret. Fx XL-Byg, Silvan, Bygma, 10-4, Bauhaus, Stark, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg. Byggekæderne giver blandt andet klik-og-hent på Flowconcept sprøjtepistol i følgende byer:

Horsens, Nærum, Solrød Strand, Rødovre, Korsør, Ringsted, Åbyhøj, Skive, Farum, Kolding, Køge, Herning, Nakskov, Ikast, Aabenraa, Virum, Hørsholm, Ølstykke, Hjørring, Allerød, Rudersdal, Aalborg, Odense, Hedehusene, Grenaa, Risskov, Varde, Aarhus, Dragør, Svendborg, Greve, Holbæk, Frederikssund, Nykøbing Falster, Lystrup, Haderslev, Vejle, Lillerød, Frederiksberg, Kokkedal, Kalundborg, Hvidovre, Tilst, Taastrup, Højbjerg, Nørresundby, Brabrand, Brønderslev, Hobro, Slagelse, Struer, Tårnby, Birkerød, Glostrup, Esbjerg, Silkeborg, Charlottenlund, Frederiksværk, Rønne, Thisted, Brønshøj, Hedensted, Hillerød, Gladsaxe, Albertslund, Frederikshavn, Stenløse, Brøndby, Gentofte, Herlev, Lyngby, Randers, Nyborg, Middelfart, København, Roskilde, Helsingør, Haslev, Skanderborg, Vordingborg, Søborg, Ishøj, Sønderborg, Vanløse, Værløse, Odder, Ballerup, Holstebro, Jyllinge, Valby, Viborg, Vallensbæk, Fredericia, og Næstved, .

Afhentning ift. Flowconcept sprøjtepistol er en mulighed i samtlige regioner af landet: Jylland (Nordjylland, Østjylland, Syddanmark, Sønderjylland, Midtjylland, Vestjylland, Sydjylland), Sjælland (Nordsjælland, Østsjælland, Lolland, Bornholm, Hovedstaden, Sydsjælland, Midtsjælland, Amager, Falster, Vestsjælland) og Fyn (Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Sydfyn, Østfyn).

Når der ses på tallene er det klart, at internetbrugere som regel efterspørger eksempelvis køb Flowconcept sprøjtepistol og Flowconcept sprøjtepistol online. Man ser desuden som regel online shoppere søge efter for eksempel billig Flowconcept sprøjtepistol, Flowconcept sprøjtepistol priser samt Flowconcept sprøjtepistol tilbud, foruden de store byggemarkeder som Silvan, 10-4, Stark, Bygma, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg og Jem og Fix.

Få rabat på Flowconcept sprøjtepistol

Det er i dag ret så ligetil for almindelige mennesker at tjekke tilbud på billige Flowconcept sprøjtepistol online fra flere firmaer på nettet, og på grund af dette har en hel del internet webshops set sig nødsaget til at tvinge udsalgspriserne på Flowconcept sprøjtepistol betragteligt, og ydermere tilbyde fragt uden beregning.

Trods dette kan det ikke desto mindre vise sig lønnende at sammenholde diverse internet virksomheder i Danmark efter tilbud og rabatter på Flowconcept sprøjtepistol online inden du gennemfører din handel, så man er usvigeligt sikker på at skaffe sig den prisbilligste pris. Se ikke kun på de gængse byggecentre som Davidsen, Stark, Jem og Fix, Bauhaus, XL-Byg, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Du bør alligevel være obs på, at når en shop på nettet afhænder billige Flowconcept sprøjtepistol online til salg for en tilbudspris der er enormt billig, så kan det undertiden være et karakteristika der viser en snydagtig netbutik. Betalinger med kort er imidlertid inkluderet i et regulativ, der beskytter en imod snydagtige e-forretninger.

Generelt slår vi et slag for køb med kort eller MobilePay. Alternativt kunne du anvende et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du ser en fordel i at klare omkostningerne til Flowconcept sprøjtepistol over en periode. Det tilbydes normalt ved specialiserede webshops, i modsætning til de store byggemarkeder som eksempelvis 10-4, Bygma, Davidsen, Bauhaus, Silvan, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Når der ses på statistikkerne er det markant, at internet shoppere ofte søger efter for eksempel køb Flowconcept sprøjtepistol og Flowconcept sprøjtepistol online. Man ser desuden mange gange folk kigge efter for eksempel Flowconcept sprøjtepistol priser, billig Flowconcept sprøjtepistol og Flowconcept sprøjtepistol tilbud.

Gennemsøg eksisterende kunders betragtninger

Trustpilot frembyder nogenlunde relevante chancer for at se nærmere på en stor gruppe andre brugeres evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du tolker internet selskabets anmeldelser forinden du køber billige Flowconcept sprøjtepistol online.

Facebook medfører på samme måde ultra passende løsninger til at få kendskab til internet webshoppens kundefokus. Derudover ser vi mange internet outlets hvor det er muligt at registrere en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere må bruges til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Forud for at folk bestiller billige Flowconcept sprøjtepistol online på en webbutik kan de i og for sig skimme netshoppens regler, det er dog undertiden ikke videre interessant, særligt på de store byggekæder som 10-4, XL-Byg, Bygma, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Stark, Silvan og Jem og Fix.

Alternativet kan derfor være at kontrollere hvorvidt webbutikken er godkendt af e-mærket, siden det generelt er et fingerpeg om at internet webshoppen tilslutter sig de officielle danske regler, og at webbutikken løbende revideres af specialister der er indført i reglerne på området.

Desuden giver det dig mulighed for opbakning, såfremt du får besvær i processen med din handel med Flowconcept sprøjtepistol. Ligeledes foreslåes det at man er hensynstagende til de mest essentielle forhold der gælder for bestillingen af Flowconcept sprøjtepistol online, som eksempelvis hvilken returrettighed internet webshoppen tilbyder.

I den forbindelse er det virkelig vigtigt, at man når som helst gemmer ens ordrekvittering, så man senere vil kunne påvise bestillingen af Flowconcept sprøjtepistol, uanset om man har handlet ved 10-4, Silvan, Bauhaus, Stark, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg eller XL-Byg.

Maria M gav 5 stjerner

God pris og alt ok

Morten N gav 4 stjerner

Som altid

Anna H gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Kirsten Jørgensen gav 5 stjerner

Jeg fik min pakke

9 tips til online shopping
1Det er super gnidningsløst for enhver at tjekke tilbud online på billige Flowconcept sprøjtepistol på forskellige online butikker, og derved yder flertallet af e-butikker fragt uden omkostninger. Til gengæld kan det alligevel vise sig tiden værd at kontrollere nogle enkelte internet virksomheder i Danmark efter billige priser inden du shopper, sådan at man er tryg ved at få den laveste pris.
2Forinden nogen handler billige Flowconcept sprøjtepistol på en e-shop behøver man de facto gennemgå e-shoppens forretningsbetingelser, det er dog i mange tilfælde en tidskrævende opgave. Yderligere er det at foretrække at du er på vagt for de mest centrale betingelser der spiller ind i forbindelse med shopping af billige Flowconcept sprøjtepistol online, som for eksempel den returret e-shoppen har.
3Den billigste leveringsmetode vil i de fleste tilfælde være at hente varerne selv, men den mulighed er betinget af at du fysisk befinder dig i kort afstand af internet selskabets adresse. Den type af levering er selvfølgelig super vigtig såfremt man har brug for Flowconcept sprøjtepistol inden for kort tid. Alternativt så lover indtil flere internet firmaer levering uden gebyr, men for det meste er det påkrævet at du bestiller for et bestemt beløb.
4Leveringsdygtigheden er jo virkelig central ifald vi har behov for din ordre fluks, og herved er det utvivlsomt på sin plads at du tjekker det forventede leveringstidspunkt for Flowconcept sprøjtepistol. Temmelig mange online varehuse udlover billig 1 dags levering på en lang række produkter, men husk at det tager udgangspunkt i at bestillingen realiseres før et nøjagtigt klokkeslæt.
5En hel del online forhandlere tilbyder gebyrfri levering på Flowconcept sprøjtepistol, men i mange tilfælde kun ifald man køber for en præcis sum. Ellers skal man udvælge den prisbilligste leveringsversion, der ofte vil være at få leveret dine varer til et afhentningssted. Fragtformen er gennemsnitligt endvidere i høj grad overkommelig. Den mest prisbevidste leveringsudgave vil dog altid være at hente produkterne selv.
6Trustpilot forærer dig en del sikre muligheder for at gennemrode en stor portion øvrige konsumenters erfaringer og derved er det at foretrække, at du iagttager e-firmaets ratings forud for at du bestiller billige Flowconcept sprøjtepistol online. Facebook bringer dig desuden i højeste grad tiltalende løsninger til at få indblik i online virksomhedens troværdighed.
7Vi tilråder generelt at kigge om online virksomheden er tilsluttet e-mærket, som generelt er en erklæring om at netshoppen tilslutter sig den officielle danske lovgivning, foruden at online webshoppen undertiden efterses af specialister som har ekspertise inden for lovgivningen. Før folk bestiller billige Flowconcept sprøjtepistol i en butik behøver de i princippet læse webshoppens vilkår.
8Vi anbefaler køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er omfavnet af en lovbestemmelse, hvilket redder dig som kunde imod uærlige online firmaer. Som en alternativ mulighed burde du bruge en billig afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du vil klare omkostningerne af flere omgange.
9Adskillige butikker på nettet yder i vore dage flere billige leveringsmodeller til Flowconcept sprøjtepistol. En favorit er for nærværende at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente ordren når du har lyst. Leveringsformen er nemlig ultra fleksibel, og typisk endvidere den prisbilligste form for fragt.