Byggevarepriser.dk

Sprøjtepistol til vand

El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut super vigtigt at tjekke, hvorvidt de produkter du vil købe online overhovedet er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at kigge hos de andre.
Når du vil have byggematerialerne nu og her eller blot vil undgå fragten, så kan du overveje at fragte materialerne personligt. Dette er i høj grad muligt ved de udbredte byggekæder.
For nogle er gør-det-selv projekter lig med diverse spørgsmål. Dermed vil du med fordel kunne bestille ved en online byggeshop, som tilbyder sparring og vejledning omkring sprøjtepistol til vand.
Du skal have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du køber online, så du kan undgå udfordringer med bl.a. returret. Derfor bør du undersøge butikkens betingelser.
Der er variationer i prisen på billige sprøjtepistol til vand alt efter hvor du handler online. Nogle fokuserer på gode tilbud, og andre har fokus på et højt serviceniveau. Du bør gøre dig tanker om hvad der betyder mest for dig.
Flere byggemarkeder udbyder et stort udvalg af produkter, og øvrige har fokus på en enkelt varegruppe. Du bør bestemme hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange varegrupper at vælge fra, udover bare sprøjtepistol til vand.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er etablerede og almenkendte virksomheder, som kan bidrage til øget troværdighed til dig der shopper online. Det er noget nogle vil se fordele ved.
De velkendte byggekæder udbyder produkter fra en lang række forskellige nichebutikker, og dermed kan du handle fra et stort udvalg af sprøjtepistol til vand online.
De kendte byggemarkeder finder du i det meste af landet, og derigennem har de fleste tilbuddet om at bestille online og hente byggematerialerne selv. Af den grund kan man undvære leveringsgebyret, samt tilmed få produkterne med det samme.

Nichewebshop

Flertallet af nichespecifikke netbutikker er ekstraordinært passionerede omkring de varer de sælger online, da de fokuserer på et smalt produktsortiment. Derigennem vil du opleve en høj grad af anvendelig rådgivning fra folk som er eksperter i lige præcis sprøjtepistol til vand.
Hovedparten af webshops som sælger få produkter er mindre firmaer, der tit er dansk ejede, muligvis endda lokalt nær dig. Disse hjælper du ved at købe sprøjtepistol til vand online hos dem.
Forskellige nichebutikker styrer selv produktionen af de varer som du kan finde i byggecentrene. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online vil du få billigere priser.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog kom frem i 1920, og beskæftiger i dag cirka 500 kollegaer i firmaets 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

sprøjtepistol til vand harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand bauhaus

Bauhaus blev grundlagt i 1988, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i kædens 17 byggecentre. Bauhaus specialiserer sig i billige priser til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 mennesker i selskabets 9 byggecentre. Davidsen specialiserer sig i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og beskæftiger i dag omtrent 2.100 personer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix satser på salg til private, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til vand silvan

Silvan begyndte i 1968, og udgøres nu af flere end 1.000 medarbejdere i de 41 butikker. Silvan tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Stark åbnede i 1896, og udgøres i dag af flere end 2.000 kollegaer i deres 72 varehuse. Stark fokuserer primært på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og styres dagligt af ca. 100 ansatte i deres 6 byggecentre. 10-4 har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og beskæftiger nu over 2.000 ansatte i deres 104 byggecentre. XL-Byg har sit primære fokus på at sælge til private og professionelle, og omsætter årligt for over 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og udgøres nu af i omegn af 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger årligt for over 5 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeprojekt
1Du må aldrig nogensinde glemme din sikkerhed, så glem ej beklædning som fx fod- og hovedbeklædning som sikrer dig mod mulige risici. Det er yderst relevant at du husker dit velbefindende i arbejdet, navnlig såfremt du ikke får eksperthjælp.
2Det bliver vigtigt at du har de nødvendige materialer indkøbt i god tid før du iværksætter arbejdet. Du kan med fordel sammenfatte en simpel oversigt som samler alt som er nødvendige, og som det næste efterse materialerne, med det formål at du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
3Det kan overvejes at spørge om assistance til projektet, især når der er tale om større byggeprojekter. Krævende ting stiller krav om mere end en person. Derudover viser det sig mere produktivt og sjovere at udføre arbejdet med andre.
4Du bør overveje om byggeriet er et du kan klare selv, eller du hellere skal få assistance fra en fagmand til noget af projektet. Forudsat at du ønsker assistance fra en fagmand vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at få forslag fra forskellige selskaber.
5Før du igangsætter arbejdet kan det vise sig rimeligt værdifuldt at du sikrer dig, at det du vil bygge ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, og hvad der ikke må laves.
6Ved udendørs projekter har vejret en betydningsfuld rolle. Således må du med jævne mellemrum lægge mærke til vejrforudsigelserne i de dage der er op til starten på projektet, så du ikke kommer til at opleve at det pludselig begynder at vælte ned absolut lige når du er midt i det avancerede projekt.
7Du finder en overflod af vejledninger og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube yder assistance med ekstremt meget nyttig info, især forudsat at du søger på engelsk.
8Forberedelse viser sig som nøglen til et uproblematisk forløb med dit arbejde. Du kunne overveje at sammensætte en struktureret arbejdsplan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der laves på hvilket tidspunkt, og derudover en prioriteret rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du nedskriver tidsplanen.
9I visse tilfælde kan man forsøge at få støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det får man hvis byggeriet bidrager positivt til klimaet. Støtten kræver med andre ord at renoveringen har betydning for planeten.
10Der præsenterer sig jævnligt uforudsigelige bump på vejen når det kommer til omfangsrige byggeprojekter, og herved viser det sig afgørende at der er afsat betragtelig plads i kalenderen, som er vigtigt for at man er selvsikker på at man når det til siden.
11Du bør ikke på noget tidspunkt gå ned på arbejdsredskaber. Jævnligt kan det være erstatteligt at have det klar akkurat som du går løs med dit byggeprojekt. Desuden er det fordelagtigt at medtage udgifterne hertil i dit budget.
12Ofte vil det vise sig essentielt at lave et regnskab for dit byggeprojekt, så man har kontrol over omkostningerne. Det vil være forstandigt at beskrive hver eneste udgift, og bagefter kortlægge online tilbud på dem alle sammen.
De mest populære byggemarkeder
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som i særdeleshed er hamrende betryggende. Evalueringen tager udgangspunkt i 2.856 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med 5 stjerner, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I skrivende stund har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er yderst betryggende. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf intet mindre end 76 % giver maksimum point, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er hamrende imponerende. Karakteren grundlægges af 19.208 kommentarer, hvor imponerende 84 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % kvitterer med dumpekarakter. Som det ser ud nu har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som i særdeleshed er yderst flot. Karakteren er regnet ud fra 23.161 bedømmelser, hvor ikke mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Nu og her har Bauhaus.dk 56.023 fans af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-score ligger på 4,7 ud af 5, som selvsagt er temmelig godt arbejde. Scoren grundlægges af 11.467 meninger, hvoraf ikke mindre end 86 % har givet den højeste karakter, og blot 2 % giver 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Hvilken leveringsform er smartest?

En masse webshops i Danmark foreslår i vore dage diverse billige metoder til levering til sprøjtepistol til vand. Det mest populære er i vore dage at få leveret til et udleveringssted, og så kan du blot hente din bestilling når der er tid til det. Metoden er nemlig ultra smertefri, samt i mange tilfælde tillige den mest prisbevidste type af levering.

Du kunne alternativt afveje for og imod at vælge udbringning til din bopæl eller ud til dit arbejde. Løsningen bliver for det meste en smule mere bekostelig, men tillige virkelig problemfri for sprøjtepistol til vand online. Den mest billige fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette er betinget af at du bor med kort afstand til internet shoppens butikker, for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på sprøjtepistol til vand kan være ualmindeligt bestemmende forudsat vi står og skal bruge varen inden for kort tid, og med det formål er det komplet fornuftigt at vi kigger nærmere på den estimerede leveringsdato på sprøjtepistol til vand. Temmelig mange netbutikker – eksempelvis Silvan, Bauhaus, Jem og Fix og Harald Nyborg – tilbyder billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varenumre online, som beroer på at bestillingen indsendes tidligere end et fast tidspunkt, med hensynstagen til at de sandsynligvis kan nå at få dit nye produkt afsted forinden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle få internet foretagender tilbyder levering uden omkostninger på sprøjtepistol til vand online, men i mange tilfælde kræver det at man bestiller for en bestemt sum. Derudover må du tage den mest letkøbte leveringsløsning, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere din pakke til et udleveringssted.

Temmelig mange byggemarkedskæder tildeler klik-og-hent hvor man bestiller billig sprøjtepistol til vand online men selv henter i byggecenteret. Fx Silvan, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Bygma, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix og Stark. Byggemarkederne yder bl.a. click-and-collect på sprøjtepistol til vand i disse byer:

Nykøbing Falster, Rudersdal, Fredericia, Vordingborg, Svendborg, Struer, Gladsaxe, Silkeborg, Højbjerg, Slagelse, Ballerup, Nørresundby, Lillerød, Solrød Strand, Brøndby, Haslev, Frederikshavn, Sønderborg, Middelfart, Ishøj, Helsingør, Tårnby, Jyllinge, Hedensted, Vallensbæk, Hillerød, Thisted, Køge, Hørsholm, Valby, Holbæk, Viborg, Risskov, Virum, Glostrup, Taastrup, Hedehusene, Dragør, Horsens, Allerød, Grenaa, Kalundborg, Brabrand, Søborg, Herning, Rønne, Varde, Roskilde, Skive, Frederikssund, Haderslev, Vanløse, Rødovre, Frederiksværk, Brønshøj, Værløse, Lystrup, Frederiksberg, Randers, Lyngby, Skanderborg, Charlottenlund, Ringsted, Aalborg, Åbyhøj, Gentofte, Hobro, Tilst, Kokkedal, Albertslund, Vejle, Brønderslev, København, Stenløse, Nærum, Holstebro, Odder, Nakskov, Farum, Nyborg, Ikast, Næstved, Birkerød, Hjørring, Greve, Herlev, Ølstykke, Aabenraa, Korsør, Aarhus, Esbjerg, Hvidovre, Odense, og Kolding, .

Click-and-collect for sprøjtepistol til vand er en mulighed i alle dele af landet: Fyn (Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn), Jylland (Nordjylland, Vestjylland, Sydjylland, Syddanmark, Midtjylland, Sønderjylland, Østjylland) og Sjælland (Amager, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland, Vestsjælland, Hovedstaden, Sydsjælland, Falster, Lolland).

Ved indkig i søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel kigger efter bl.a. sprøjtepistol til vand priser og køb sprøjtepistol til vand. Man ser derudover som regel internet shoppere efterspørge fx sprøjtepistol til vand tilbud, billig sprøjtepistol til vand samt sprøjtepistol til vand online, foruden de store byggekæder som Bauhaus, Bygma, Stark, 10-4, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg og Davidsen.

Priser på sprøjtepistol til vand

Det har vist sig at være virkelig hensigtsmæssigt for os alle at analysere tilbud på billige sprøjtepistol til vand online hos diverse netbutikker, og af den grund har massevis af e-forhandlere ikke kunne slippe for at mindske priserne på sprøjtepistol til vand betydeligt, og ovenikøbet frembyde gratis fragt.

Dog kan det alligevel vise sig gunstigt at checke forskellige internet varehuse i Danmark efter tilbud og udsalg på sprøjtepistol til vand online inden du køber, så du er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Se ikke blot på de gængse byggecentre som XL-Byg, Bygma, 10-4, Silvan, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

Man skal dog ikke undervurdere, at såfremt en shop på nettet afhænder billige sprøjtepistol til vand online til en tilbudspris der er kolossalt letkøbt, så burde det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en snydagtig webshop. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald omsluttet af en lovbestemmelse, hvilket redder køberen imod bedrageriske online butikker.

Generelt foreslår vi handler med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt kunne du overveje en afdragsløsning som fx ViaBill, hvis du har til hensigt at godtgøre regningen på sprøjtepistol til vand over et længere tidsrum. Dette foreslåes typisk hos niche webshops, men dog sjældent de store byggemarkeder som fx 10-4, Davidsen, Harald Nyborg, Bauhaus, Bygma, Jem og Fix, XL-Byg og Silvan.

Når vi kigger i data bliver det markant, at internet shoppere ofte kigger efter eksempelvis sprøjtepistol til vand priser og køb sprøjtepistol til vand. Derudover oplever man jævnligt netshoppere søge efter for eksempel sprøjtepistol til vand tilbud, billig sprøjtepistol til vand samt sprøjtepistol til vand online.

Tjek tidligere brugeres ratings

Trustpilot resulterer i en del uafhængige genveje til at kontrollere en længere række tidligere forbrugeres kritik og derved kan det være til hjælp, at du ser nærmere på e-butikkens anmeldelser forud for at du handler billige sprøjtepistol til vand online.

Facebook fremskaffer lignende en del stabile genveje til at få en idé om internet selskabets kundetilfredshed. I øvrigt er der en række forhandlere på nettet hvor kunder kan levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket også kan benyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Forinden nogen shopper billige sprøjtepistol til vand online hos en shop kan de faktisk løbe igennem netshoppens forretningsbetingelser, det er dog ofte ikke særlig interessant, specielt med de gængse byggekæder som Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix, Davidsen, Bygma, Bauhaus, Stark, 10-4 og XL-Byg.

Et nemt alternativ er at undersøge om online virksomheden er e-mærket, grundet at det bør være et signal om at webbutikken efterkommer den officielle danske lovgivning, samt at online virksomheden rutinemæssigt efterses af fagfolk der er meget fortrolige de gældende regulativer.

Derudover giver det dig genvej til support, hvis du oplever udfordringer med din handel med sprøjtepistol til vand. Tillige slår vi et slag for at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle regler der kan spille ind i forbindelse med købet af sprøjtepistol til vand online, som fx den ombytningspolitik internet shoppen kører med.

Derfor er det ydermere afgørende, at man permanent opbevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan vidne om sit køb af sprøjtepistol til vand, ligegyldig om man har købt hos XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4 eller Bauhaus.

Per Møller gav 5 stjerner

Det var godt !

Per E gav 4 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Mads Knudsen gav 5 stjerner

Alt var i orden

Inger Nielsen gav 5 stjerner

Meget tilfreds med servicen og produkt

9 gode råd til online shopping
1Forinden nogen handler billige sprøjtepistol til vand på en online virksomhed burde man i virkeligheden tyde butikkens vilkår, dog er det typisk et omfattende projekt. Derudover foreslåes det at kunden er sat ind i de mest relevante betingelser der har indflydelse på købet af billige sprøjtepistol til vand online, fx hvilken ombytningsret e-forhandleren benytter.
2Trustpilot tilbyder immervæk gode genveje til at blive klogere på ret mange forhenværende kunders oplevelser og på grund af dette tilrådes det, at du eftersøger netbutikkens kritik før du shopper billige sprøjtepistol til vand online. Facebook byder på for øvrigt ret så solide chancer for at få indsigt i netbutikkens popularitet.
3Den mest betalelige leveringsløsning kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, men den mulighed afhænger af at du opholder dig tæt på online virksomhedens arbejdslager. Den leveringsmodel er ret afgørende i tilfælde af at du mangler sprøjtepistol til vand øjeblikkeligt. Alternativt så yder enkelte online forretninger portofri levering, men ofte er det kun gældende hvis du indkøber for en konkret sum.
4Generelt foreslår vi at se om online butikken er e-mærke godkendt, hvilket burde være en antydning af at netshoppen efterlever den officielle danske lovgivning, samt at forretningen fra tid til anden tilses af eksperter som er indført i retningslinjerne. Forud for at nogen shopper billige sprøjtepistol til vand i en online webshop kunne de ideelt set betragte webbutikkens forretningsbetingelser.
5Det er jo efterhånden særdeles enkelt for enhver at kigge efter tilbud online på billige sprøjtepistol til vand i blandt flere online webshops, og med det motiv præsterer flere internet butikker gebyrfri levering. Dog kan det immervæk blive indbringende at checke forskellige e-forhandlere efter udsalg og tilbud forinden du bestiller, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest attraktive pris.
6Vi tilråder køb med kort eller betalinger med mobilen. Betalinger med kort er en del af et reglement, der garanterer køber imod bedrageriske butikker på nettet. Alternativt burde du bruge en løsning som eksempelvis ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage regningen over en periode.
7En del outlets på nettet tildeler efterhånden et stort udvalg af billige leveringsløsninger til sprøjtepistol til vand. En af de mest anvendte er nu om stunder pakkeshops, hvor du så nemt kan hente dine produkter lige når det passer dig. Leveringstypen er nemlig ret så let, samt ofte endvidere den mindst kostelige fragtform.
8Nogle få netbutikker sikrer fragtfri levering på sprøjtepistol til vand, men tit er det påkrævet at der bestilles for et fastslået beløb. Derudover burde du udse dig den mest prisbevidste mulighed for levering, der oftest vil være at få kørt bestillingen til et udleveringssted. Leveringsformen er af og til endda rigtig simpel. Den billigste form for fragt er unægtelig at du selv henter ordren.
9Fragtperioden kan vise sig at være ret central om man mangler dine nye produkter om kort tid, så herved er det øjensynligt på sin plads at man gransker leveringstiden på sprøjtepistol til vand. Masser af netbutikker giver billig levering på blot en enkelt hverdag på utallige varenumre, hvilket er påkrævet at bestillingen laves tidligere end et givent tidspunkt.