Byggevarepriser.dk

Sprøjtepistol til maling

El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL SPP 1000
259 kr.
Se produkt
METABO SPRØJTEPISTOL UBS 1000 KOMBI
259 kr.
Se produkt
El malersprøjte 750 watt med vogn PowerPlus POWX358
713 kr.
Se produkt
Malersprøjte airbrush Stanley
145 kr.
Se produkt
El malersprøjte 130 watt PowerPlus POWX351
344 kr.
Se produkt
Trykluft HVLP malersprøjte 1,0 liter PowerPlus
658 kr.
Se produkt
El malersprøjte 500 watt PowerPlus POWX354
480 kr.
Se produkt
El malersprøjtesystem 350 watt PowerPlus POWX355
510 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i udsalgspriserne på billige sprøjtepistol til maling hos de forskellige online byggecentre. Enkelte har fokus på billige priser, hvorimod andre fokuserer på et højt serviceniveau. Du må reflektere over hvad du vurderer er vigtigst.
For mange er et byggeprojekt ens betydende med en lang række spørgsmål. Dermed kan du bestille ved en netbutik, som kan give information omkring sprøjtepistol til maling.
Du skal have fokus på hvilke betingelser webshoppen udsteder når du køber online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returret. Af den grund bør du undersøge forretningens handelsbetingelser.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, om det produkt du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Hvis ikke kan du være tvunget til kigge andetsteds.
Flere byggecentre har et enormt sortiment, og andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at have mange forskellige grupper af varer at vælge fra, foruden bare sprøjtepistol til maling.
Hvis du vil have varerne med det samme eller blot gerne vil undgå fragtomkostningen, så kan du tænke over at transportere materialerne personligt. Dette er først og fremmest muligt hos de velkendte byggecentre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre køber produkter fra talrige specialbutikker, og derigennem kan du vælge fra et stort udvalg af sprøjtepistol til maling online.
De store byggecentre er etablerede og almenkendte forretninger, hvilket bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De store byggemarkeder findes mange steder i landet, og hermed har du valget om at handle online og transportere varerne på egen hånd. I kraft af det har du chancen for at undgå leveringsomkostningen, og sågar få fat i produkterne med det samme.

Nichewebshop

Alverdens nicheforretninger på nettet er eksperter i deres produkter, da de kun sælger disse varer. Af den grund kan du få ekstra erfaren hjælp fra mennesker med ekspertviden i lige præcis sprøjtepistol til maling.
Hovedparten af specialiserede netbutikker er små familievirksomheder, som typisk har danske ejere, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Disse bidrager du til idet du køber sprøjtepistol til maling online på deres hjemmeside.
Størsteparten af specialiserede webshops producerer selv varerne der kan købes i de store byggecentre. Ved at købe direkte på nicheforretningerne online får du en skarpere pris.
Danske byggemarkeder med størst omsætning

Stark blev grundlagt i 1896, og er nu arbejdsplads for ca. 2.000 personer i deres 72 byggecentre. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i omegn af 7 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og beskæftiger i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling harald nyborg

Harald Nyborg blev grundlagt i 1904, og beskæftiger i dag omtrent 2.000 personer i selskabets 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og omsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling silvan

Silvan kom frem i 1968, og beskæftiger i dag ca. 1.000 medarbejdere i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Davidsen åbnede i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i forretningens 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af i nærheden af 100 personer i forretningens 6 byggecentre. 10-4 sætter ind på salg til private og professionelle, og afsætter årligt for mere end 500 millioner kroner.

Bygma åbnede i 1952, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.300 personer i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for omkring 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev dannet i 1920, og udgøres nu af flere end 500 mennesker i de 9 byggecentre. Johannes Fog har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 1 milliard kroner.

XL-Byg åbnede i 2002, og styres dagligt af mere end 2.000 personer i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

sprøjtepistol til maling bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og er nu arbejdsplads for over 1.000 ansatte i de 17 byggecentre. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Der præsenterer sig utvivlsomt uforudsete problematikker ved større opgaver, og derfor viser det sig vigtigt at der er afsat rimelig tid i planen, som er vigtigt for at man kan være selvsikker på at man får det færdiggjort.
2Det kan vise sig betydningsfuldt at have de relevante materialer til disposition før du begynder håndværket. Du kan udarbejde en overskuelig indkøbsliste hvoraf der fremgår det der er nødvendige, og bagefter gennemgå listen, med det formål at du er overbevist om at du ikke har glemt noget.
3Det kan være nyttigt at sikre sig hjælp til dele af projektet, specielt når det kommer til omfangsrige byggerier. Enkelte projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Derudover vil det vise sig mere produktivt og mere minderigt at lave arbejdet med andre.
4Det er meningsfuldt at udfærdige et budget for dit projekt, så du ikke er i tvivl om den økonomiske del. Det bør være en god idé at kortlægge samtlige udgifter, hvorefter man kunne undersøge beløbet for dem alle sammen.
5Forberedelse vil altid være nøglen til at komme i mål med arbejdet. Du bør overveje at have en struktureret agenda, der fortæller hvilke opgaver du vil lave hvornår, samt en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Vær realistisk idet du sammensætter din køreplan.
6Du skal aldrig nogensinde se bort fra sikkerheden, så glem ej sikkerhedstøj inklusiv arbejdssko som beskyttelse mod eventuelle risici. Det er fornuftigt at du husker sikkerheden i byggeriet, hovedsageligt når du ikke får professionel assistance.
7Forud for at du igangsætter byggeriet kan det blive ekstremt fundamentalt at sikre sig, at det du vil bygge er lovligt. Alt efter din boligtype vil der vise sig gældende regler omkring, hvad der er lovligt, samt hvad der er ulovligt.
8I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til byggerier. Det får man i tilfælde hvor byggeprojektet gør en forskel for klimaet. Modtagelsen af tilskud kræver altså at projektet påvirker naturen.
9For udendørs projekter kan vejret få en afgørende rolle. Derfor bør du med jævne mellemrum se vejrprognosen når du nærmer dig igangsættelsen af arbejdet, så det forhåbentlig ikke uanmeldt går i gang med at stå ned i stænger absolut lige når du arbejder hårdt på dit krævende projekt.
10Du har adgang til en hel række instruktioner og videoer på internettet hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube bringer dig temmelig meget gavnlig information, især såfremt du kigger i hele verden.
11Man må under ingen omstændigheder undvære udstyr. Typisk kan det være fundamentalt at du har det klar til brug inden du går løs med arbejdet. I øvrigt må du huske at tage højde for de medfølgende omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
12Det kan overvejes om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere burde købe hjælp fra en fagperson til færdiggørelsen af projektet. Hvis du ønsker professionel assistance kan det godt betale sig at få priser fra flere firmaer.
De mest vellidte byggekæder
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-score er 4,6 ud af 5, hvilket altså er kolossalt imponerende. Ratingen tager udgangspunkt i 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % har givet toprating, og bare 4 % har givet den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
DavidsenShop.dks Trustpilot-rating ligger på 4,7 ud af 5, som klart er ret så flot. Scoren tager udgangspunkt i 11.467 kommentarer, hvor imponerende 86 % kvitterer med den højeste karakter, og bare 2 % har givet 1 stjerne. I dette øjeblik har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-følgere.
Bauhaus.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, hvilket selvsagt er rigtig overlegent. Scoren er et gennemsnit af 23.161 meninger, hvoraf intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og blot 8 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket vel at mærke er meget flot. Karakteren er et gennemsnit af 2.856 tilkendegivelser, hvoraf ikke mindre end 59 % giver toprating, og alene 9 % giver 1 stjerne. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
10-4.dk bedømmes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket i særdeleshed er kolossalt flot. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 bedømmelser, hvor ikke mindre end 84 % giver 5 stjerner, og kun 2 % giver 1 stjerne. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmåde er smartest?

Temmelig mange online varehuse tilbyder til alt held alverdens billige muligheder for levering til sprøjtepistol til maling. Det mest populære er efterhånden at afsende til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragtmetoden er jo vældig bekvem, og ofte endda den mest betalelige type af levering.

Du burde lige så vel udse dig at få produkterne sendt til din bopæl eller ud til dit arbejde. Denne er typisk et hak dyrere, men lige så vel ultra enkel med sprøjtepistol til maling online. Den mest prisbevidste fragtløsning er utvivlsomt selv at hente pakken, hvilket kræver at du er nærved online shoppens byggecenter, eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg eller Silvan.

Leveringstiden på sprøjtepistol til maling er selvfølgelig virkelig vigtig om man behøver din ordre om få sekunder, og med det formål er det sandelig klogt at man tjekker leveringstiden ved sprøjtepistol til maling. En lang række shops på nettet – herunder Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix og Bauhaus – stiller garanti om billig 1 dags fragt på mange af deres produkter online, men vær obs på at det tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres før et konkret klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få bestillingen sendt afsted inden logistikpersonalet tager hjem.

En hel del webbutikker sikrer fragt uden omkostninger på sprøjtepistol til maling online, men undertiden er det betinget af at der erhverves for en fastsat pris. Derudover kan du tage den mest billige leveringsform, der gerne vil blive at få dem til at levere din bestilling til et afhentningssted.

De største webbutikker foreslår afhentning hvor du bestiller billig sprøjtepistol til maling hjemmefra og afhenter i butikken. Fx Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, XL-Byg, Bygma, 10-4, Harald Nyborg, Davidsen og Stark. De udlover eksempelvis click-and-collect på sprøjtepistol til maling i disse områder:

Kalundborg, Korsør, Glostrup, Randers, Varde, Frederikssund, Farum, Skive, Gladsaxe, Middelfart, Køge, Nærum, Hjørring, Viborg, Tilst, Næstved, Herning, Slagelse, Nørresundby, Rødovre, Gentofte, København, Risskov, Højbjerg, Haslev, Charlottenlund, Svendborg, Esbjerg, Aabenraa, Vordingborg, Fredericia, Albertslund, Frederiksberg, Haderslev, Aalborg, Odense, Thisted, Silkeborg, Ballerup, Nyborg, Odder, Rønne, Ishøj, Brønshøj, Frederikshavn, Grenaa, Greve, Birkerød, Hillerød, Jyllinge, Nakskov, Ringsted, Ølstykke, Herlev, Allerød, Holbæk, Lillerød, Vallensbæk, Skanderborg, Hedensted, Valby, Brøndby, Hvidovre, Vejle, Helsingør, Sønderborg, Dragør, Tårnby, Frederiksværk, Hørsholm, Hedehusene, Søborg, Struer, Horsens, Brønderslev, Holstebro, Rudersdal, Stenløse, Nykøbing Falster, Lystrup, Kokkedal, Vanløse, Taastrup, Værløse, Ikast, Virum, Åbyhøj, Hobro, Kolding, Aarhus, Roskilde, Lyngby, Solrød Strand, og Brabrand, .

Click-and-collect af sprøjtepistol til maling er muligt i alle regioner af landet: Jylland (Sydjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Syddanmark, Nordjylland), Sjælland (Hovedstaden, Midtsjælland, Lolland, Bornholm, Vestsjælland, Sydsjælland, Nordsjælland, Amager, Østsjælland, Falster) og Fyn (Nordfyn, Østfyn, Vestfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Når man kigger i søgedata fremstår det klart, at online shoppere som regel søger efter blandt andet sprøjtepistol til maling priser og billig sprøjtepistol til maling. Vi ser desuden tit online shoppere kigge efter bl.a. sprøjtepistol til maling online, sprøjtepistol til maling tilbud samt køb sprøjtepistol til maling, plus de kendte byggekæder som Davidsen, Jem og Fix, Silvan, XL-Byg, Bygma, Stark, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg.

Få rabat på sprøjtepistol til maling

Det er efterhånden rigtig problemfrit for enhver at lave prissammenligning på billige sprøjtepistol til maling online på forskellige e-forretninger, og af den grund har mange internet outlets fundet det uundgåeligt at mindske prisen på sprøjtepistol til maling eftertrykkeligt, og i øvrigt tilbyde portofri fragt.

Men det kan ikke desto mindre være udbytterigt at sammenligne forskellige forhandlere på nettet efter billige priser på sprøjtepistol til maling online forud for at du gennemfører din handel, sådan at man er på den sikre side med at få den mest betalelige pris. Kig ikke bare hos de udbredte byggekæder som Bygma, XL-Byg, Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, Bauhaus, Silvan og Stark.

Man skal alligevel huske på, at ifald en e-shop udlover billige sprøjtepistol til maling online for en pris som er uendeligt beskeden, kan det undertiden være et kendetegn på en fup e-handler. Bestillinger med betalingskort er i hvert fald en del af en foranstaltning, hvilket værner os imod fup online virksomheder.

Vi foreslår generelt handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du overveje et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at dække prisen på sprøjtepistol til maling senere. Dette fås typisk hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de velkendte byggecentre som eksempelvis 10-4, Stark, Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Bauhaus og Jem og Fix.

Når vi ser på statistikkerne fremstår det markant, at online shoppere tit søger blandt andet sprøjtepistol til maling tilbud og sprøjtepistol til maling online. Derudover oplever man tit internet shoppere søge blandt andet køb sprøjtepistol til maling, billig sprøjtepistol til maling og sprøjtepistol til maling priser.

Udforsk nuværende kunders synspunkter

Trustpilot byder på i højeste grad fine muligheder for at se nærmere på forskellige øvrige forbrugeres anmeldelser og herved kan det være til hjælp, at du udforsker webbutikkens ratings forinden du færdiggør din shopping med billige sprøjtepistol til maling online.

Facebook bringer dig ligeledes regulære hensigtsmæssige metoder til at få kendskab til internet forhandlerens pålidelighed. Tilmed møder vi faktisk internet virksomheder som gør det muligt at udforme en omtale af virksomhedens service, som lige så vel burde bruges til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Forud for at nogen køber billige sprøjtepistol til maling online hos en netbutik bør man i virkeligheden læse e-butikkens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke videre interessant, særligt på de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Silvan, Bygma, Stark, XL-Byg, 10-4, Davidsen, Jem og Fix og Harald Nyborg.

En anden løsning kunne være at bemærke om online firmaet er medlem af e-mærket, hvilket længe har været en forsikring om at internet forhandleren overholder de officielle regler, udover at e-forretningen lejlighedsvis besigtiges af specialister der har nøje kendskab til retningslinjerne.

Dette er desuden din genvej til at få hjælp, ifald du møder dilemmaer med dit indkøb af sprøjtepistol til maling. Herudover tilråder vi at du er opmærksom på de mest centrale vedtægter der har indvirkning på købet af sprøjtepistol til maling online, for eksempel den returpolitik virksomheden har.

I den relation er det også vigtigt, at man altid sikrer sin kvitteringsmail, således man en anden gang vil kunne bekræfte sit køb af sprøjtepistol til maling, uanset om man har købt hos Silvan, Davidsen, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma eller Bauhaus.

Helle gav 5 stjerner

Nemt at bestille og hurtig levering

Tina gav 4 stjerner

Nemt køb

Bente Olsen gav 5 stjerner

Altid PERFEKT.

Anne gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

9 tips til køb på nettet
1Generelt går vi ind for køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Bestillinger med betalingskort er omsluttet af et regulativ, der begunstiger folk overfor snydagtige online varehuse. Som en alternativ mulighed bør du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, ifald du ser en fordel i at honorere beløbet over flere uger.
2Flere e-butikker yder nu om stunder flere billige leveringsmodeller til sprøjtepistol til maling. Den mest moderne er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de bestilte produkter når du har lyst. Den er jo virkelig hensigtsmæssig, og i mange tilfælde ligeledes den mindst kostelige leveringsløsning.
3Det har vist sig at være yderst let gængeligt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige sprøjtepistol til maling på forskellige outlets på nettet, og for det tilbyder utallige online butikker levering uden gebyr. Derfor kan det ikke desto mindre blive profitabelt at efterprøve enkelte firmaer på nettet efter rabat og tilbud før du shopper, sådan at man ikke er i tvivl om at få fat i den laveste pris.
4Nogle enkelte internet virksomheder yder levering uden omkostninger på sprøjtepistol til maling, men oftest kræves det at man handler for en bestemt pris. Alternativt skal man overveje den mest letkøbte leveringsløsning, som oftest vil blive at få fragtfirmaet til at bringe bestillingen til et udleveringssted. Muligheden viser sig typisk ydermere særligt overkommelig. Den prisbilligste fragttype vil dog utvivlsomt være selv at hente ordren.
5Vi tilråder at efterse hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det længe har været en sikring om at e-forretningen adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at hjemmesiden regelmæssigt efterses af fagmænd som er inde i de gældende regler. Forud for at nogen shopper billige sprøjtepistol til maling på en netshop bør de principielt sætte sig ind i netshoppens betingelser.
6Den mest letkøbte fragtløsning er uden tvivl at du selv henter produkterne, men den løsning beroer på at du fysisk befinder dig i nærheden af e-shoppens arbejdslager. Den mulighed for fragt kan være ret så udslagsgivende om man har brug for sprøjtepistol til maling med det samme. Alternativt så frembyder en række online shops gratis fragt, men typisk kun hvis der aftages for et konkret beløb.
7Leveringstidspunktet kan vise sig at være virkelig relevant ifald vi har behov for dine nye varer fluks, så af den grund er det selvsagt meningsfuldt at man efterser det anslåede leveringstidspunkt på sprøjtepistol til maling. En stor portion forretninger på nettet lover billig levering på blot en enkelt hverdag på masser af produkter, men som imidlertid er forudsat at orden realiseres tidligere end et fastsat klokkeslæt.
8Før folk handler billige sprøjtepistol til maling hos en e-handler behøver de når alt kommer til alt skimme forhandlerens regler, dog er det i reglen ikke videre spændende. Ydermere kan det være til hjælp at køberen er på vagt for de mest vedkommende bestemmelser der spiller ind i forbindelse med købet af billige sprøjtepistol til maling online, for eksempel den returneringsret online firmaet bruger.
9Trustpilot resulterer i en del fine chancer for at blive klogere på en lang række nuværende køberes omtaler og på grund af dette stiller vi forslag om, at du evaluerer internet virksomhedens bedømmelser forud for at du handler billige sprøjtepistol til maling online. Facebook byder på endvidere fuldkommen nyttige muligheder for at få en idé om e-forhandlerens kundefokus.