Byggevarepriser.dk

Økse

Økse 550g
130 kr.
Se produkt
Håndøkse 600gr Hultafors H 006 SV
360 kr.
Se produkt
Håndøkse 600gr Rawlink 69310
79 kr.
Se produkt
Økse 1550g GROUW
245 kr.
Se produkt
Skovøkse 1000gr GROUW 97709
145 kr.
Se produkt
Flækøkse GOLD 2000 gram KwB 4534-20
460 kr.
Se produkt
Økse 910g GROUW
208 kr.
Se produkt
Flækøkse 2500 gram HERO 3089-250
199 kr.
Se produkt
Håndøkse 600 gram med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8001
134 kr.
Se produkt
Skovøkse GOLD 1600 gram KwB 4532-26
306 kr.
Se produkt
Håndøkse 800gr Hultafors H 008 SV
370 kr.
Se produkt
Flækøkse 3000 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8011
306 kr.
Se produkt
Skovøkse 1250 gram, med ergonomisk skaft Kreator KRTGR8002
248 kr.
Se produkt
Flækøkse 2500gr Hultafors SLY 141-2,5 RA
882 kr.
Se produkt
Flækøkse 2500gr Staco 580371025
324 kr.
Se produkt
Håndøkse 900gr Staco 580371090
176 kr.
Se produkt

Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du skal have produkterne hurtigt eller bare ønsker at undvære fragtgebyret, så kan du overveje at fragte varerne personligt. Dette er i høj grad et alternativ ved de udbredte byggemarkeder.
Flere byggemarkeder udbyder et stort vareudvalg, og øvrige specialiserer sig i en specifik varegruppe. Du kan tænke over om det er afgørende for dig at du har mange forskellige varer at vælge i mellem, foruden blot økse.
Det er absolut meget afgørende at tjekke, om den vare du er på udkig efter online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Som alternativ bør du overveje at vælge et andet.
For nogle er byggeprojekter forbundet med en stor portion spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos et online byggemarked, som kan give sparring og vejledning omkring økse.
Der er ikke lighed i prisniveauet på billige økse alt efter hvor du handler online. Enkelte fokuserer på gode priser, og øvrige satser på faglig sparring. Du må gennemtænke hvad der er vigtigst for dig.
Du bør kende de handelsbetingelser butikken udsteder ved dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med eksempelvis reklamationer. Af den grund skal man undersøge virksomhedens regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er populære og almenkendte butikker, hvilket kan bidrage til øget tryghed til dig der skal købe online. Dette er noget nogle vil se som positivt.
De udbredte byggecentre er fysisk til stede mange steder i landet, og i kraft af det har de fleste chancen for at købe online og fragte produkterne personligt. Af den grund har du valget om at undgå fragtgebyret, samt tilmed have produkterne lige nu.
De kendte byggekæder køber varer fra flere nicheshops, hvorfor du så kan bestille fra et stort sortiment af økse online.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker er opstartsvirksomheder, som oftest er dansk ejede, måske tilmed lokalt nær dig. Disse kan du støtte ved at handle økse online hos dem.
Størstedelen af nicheforretninger på nettet står selv for produktion af produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Idet du køber direkte hos de nichefokuserede webshops online vil du få gode tilbud.
Størstedelen af små butikker er ekstremt passionerede omkring de produkter de sælger online, idet de udelukkende sælger disse varer. Således kan du få ekstremt brugbar rådgivning fra ansatte som er specialister i lige præcis økse.
Danmarks største byggecentre

XL-Byg så dagens lys i 2002, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg har fokus på salg til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

økse bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og omfatter i dag mere end 1.000 ansatte i virksomhedens 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på at sælge til private, og afsætter årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Davidsen startede i 1944, og udgøres nu af flere end 1.000 mennesker i deres 9 byggecentre. Davidsen tilstræber billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

økse harald nyborg

Harald Nyborg så dagens lys i 1904, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i byggemarkedets 33 byggecentre. Harald Nyborg sætter ind på at sælge til private, og afsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og lønner i dag ca. 100 kollegaer i selskabets 6 byggecentre. 10-4 tilstræber salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

økse silvan

Silvan åbnede i 1968, og lønner i dag flere end 1.000 medarbejdere i byggemarkedets 41 varehuse. Silvan sætter ind på gode tilbud til private, og sælger hvert år for cirka 1 milliard kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omkring 500 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Johannes Fog sætter ind på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

økse jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og udgøres i dag af over 2.100 kollegaer i de 122 varehuse. Jem og Fix har specialiseret sig i gode tilbud til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og udgøres nu af cirka 2.000 personer i forretningens 72 varehuse. Stark har specialiseret sig i at sælge til professionelle, og omsætter årligt for mere end 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og udgøres nu af mere end 2.300 kollegaer i deres 56 byggecentre. Bygma har sit primære fokus på salg til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Gode råd til dit byggeri
1Længe før du opstarter byggeprocessen kan det blive rimeligt centralt med en forsikring om, at byggeriet er lovligt. Med udgangspunkt i din boligtype vil der vise sig en række regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
2Du skal for alt i verden ikke gå ned på værktøj. Det er afgørende at have værktøjet disponibelt når du påbegynder byggeprojektet. Det er desuden godt at indkalkulere disse udgiftsposter i regnskabet for byggeprojektet.
3I nogle tilfælde kan man hente offentlig støtte til renoveringer. Det får man når ombygningen er energi- og miljøvenligt. Den økonomiske støtte beroer altså på at ombygningen har en positiv indvirkning på planeten.
4Der præsenterer sig altid overraskende bump på vejen ved avancerede projekter, og følgelig vil det vise sig essentielt at der afsættes tilstrækkelig plads i arbejdsplanen, som er vigtigt for at man kan føle sig afslappet omkring at nå i mål.
5Godt forarbejde vil være metoden til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at sammensætte en strømlinet tidsplan, som dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse på hvilket tidspunkt, med en dertilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret når du nedskriver arbejdsplanen.
6Du bør tænke over hvorvidt du selv kan lave helt projektet, eller du skal sikre dig hjælp fra en professionel til noget af det. Såfremt du køber hjælp fra en professionel er det lukrativt at modtage en pris fra en håndfuld håndværkere.
7Muligvis vil det vise sig at have noget at sige at du har de fornødne materialer klar inden du går til værks med byggeprocessen. Du vil med fordel kunne nedskrive en punktforms huskeliste som samler alt hvad du skal bruge, og så efterse listen, med det formål at du kan føle dig overbevist om at alt er på sin plads.
8Det kan være til god gavn at sikre sig assistance til byggeprocessen, navnlig i tilfælde af store arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier kræver flere end en enkelt person. Derudover er det mere produktivt og mere minderigt at være flere om det.
9Det er fundamentalt at udfærdige et budget for byggeprojektet, så man har et økonomisk overblik. Det bør være forstandigt at tage noter til hver eneste udgift, og så indsamle ens udgift ved dem hver især.
10Du bør unden ingen omstændigheder forsømme sikkerheden, så glem ikke beskyttelse som eksempelvis hoved- og fodbeklædning der beskytter dig imod mulige uheld. Det er essentielt med fokus på dit eget helbred i arbejdet, i særdeleshed såfremt du ikke skaffer professionel assistance.
11Der er endeløse guides og videoer online som der kan findes hjælp i. Især YouTube er kilde til enormt meget nyttig oplysning, særligt ifald man bruger engelske søgeord.
12For projekter udenfor kan vejrsituationen få en væsentlig rolle. Af den årsag kan du hyppigt se vejrvarslen i de dage der er op til byggeriets start, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme begynder at vælte ned absolut lige når du er i fuld gang med det avancerede byggeprojekt.
De højest ratede byggekæder
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som uden tvivl er rigtig flot. Ratingen tager udgangspunkt i 2.856 kommentarer, hvor ikke mindre end 59 % kvitterer med den bedste karakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Til dato har XL-Byg.dk 67.935 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ultra imponerende. Ratingen er baseret på 11.467 bedømmelser, hvoraf intet mindre end 86 % giver den bedste karakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Som det ser ud nu har DavidsenShop.dk 53.774 følgere af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,3 ud af 5, som tydeligvis er utrolig imponerende. Ratingen er regnet ud fra 23.161 tilkendegivelser, hvor hele 69 % har givet maksimum point, og blot 8 % kvitterer med dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er absolut imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 84 % kvitterer med toprating, og alene 2 % giver 1 stjerne. I øjeblikket har 10-4.dk 43.202 følgere på Facebook.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, som vel at mærke er meget beundringsværdigt. Evalueringen er regnet ud fra 28.109 ratings, hvoraf intet mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 4 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.

bred, enhånds, hånd, kombi, lang, let, letvægts, lille, mini, stor, Adano, Bahco, Fiskars, Gardena, Hultafors, Husquarna, Jonsered, Morsø, Stanley, Stihl, Viking, kniv, træskaft, bil, børn, camping, køkken, snedker, tømrer

Hvilken mulighed for fragt er smartest?

En række e-forhandlere tilbyder efterhånden mange forskellige billige fragtmetoder til økse. En der er meget populær er p.t. pakkeshoppen, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente de nyindkøbte varer den dag der passer dig. Fragttypen er jo yderst ukompliceret, og tit desuden den billigste mulighed for levering.

Du kan på samme måde overveje at få varerne sendt hjem til dig privat eller ud på din arbejdsplads. Leveringstypen er som oftest en kende mere bekostelig, men endda usædvanlig ligetil ift. økse online. Den billigste leveringsmulighed vil dog til enhver tid være at hente ordren selv, som jo kræver at du fysisk befinder dig nær e-forretningens byggecenter, for eksempel Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg eller Jem og Fix.

Antal dages levering på økse er selvfølgelig temmelig udslagsgivende om vi står og skal bruge varerne omgående, og med det formål er det altså væsentligt at man gransker den forventede leveringstid på økse. Masser af e-handler – for eksempel Harald Nyborg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix – lover billig levering på næste hverdag på massevis af varer online, som alligevel står og falder med at handlen gemmenføres før et angivent tidspunkt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få produktet fikset forud for at medarbejderne drager hjemad.

En række online butikker lover levering uden beregning på økse online, men typisk er det forudsat at du bestiller for en bestemt pris. Desuden burde du snuppe den mindst kostelige mulighed for levering, der typisk er at få kørt din ordre til en pakkeshop.

En hel del byggemarkeder udlover afhentning hvor du køber billig økse online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Jem og Fix, Bygma, Stark, Harald Nyborg, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne foreslår eksempelvis afhentning af økse i følgende områder:

Aarhus, Odder, Nykøbing Falster, Næstved, Hedensted, Lyngby, Allerød, Køge, Haslev, Frederiksværk, Hobro, Vordingborg, Lystrup, Charlottenlund, Ringsted, Struer, Silkeborg, Birkerød, Randers, Søborg, Stenløse, Herlev, Aabenraa, Nyborg, Rudersdal, Albertslund, Odense, Farum, Kalundborg, Virum, Fredericia, Thisted, Ølstykke, Brabrand, Rønne, Skanderborg, Ballerup, Haderslev, Varde, Brøndby, Kolding, Esbjerg, Hjørring, Vallensbæk, Glostrup, Vanløse, Horsens, Hedehusene, Nakskov, Valby, Herning, Greve, Dragør, Brønderslev, Hillerød, Viborg, Helsingør, Holbæk, Nørresundby, Aalborg, Gladsaxe, Brønshøj, Grenaa, Hørsholm, Åbyhøj, Ikast, Holstebro, Svendborg, Slagelse, København, Skive, Ishøj, Vejle, Hvidovre, Korsør, Roskilde, Solrød Strand, Værløse, Tårnby, Nærum, Frederiksberg, Middelfart, Risskov, Rødovre, Taastrup, Kokkedal, Tilst, Sønderborg, Frederikshavn, Jyllinge, Lillerød, Gentofte, Højbjerg, og Frederikssund, .

Click-and-collect ift. økse er tilgængeligt i samtlige regioner af Danmark: Jylland (Østjylland, Midtjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Nordjylland, Vestjylland, Syddanmark), Sjælland (Vestsjælland, Falster, Sydsjælland, Nordsjælland, Østsjælland, Hovedstaden, Bornholm, Amager, Lolland, Midtsjælland) og Fyn (Sydfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn, Nordfyn).

Ved indkig i søgedata fremstår det markant, at folk ofte kigger efter blandt andet økse online og billig økse. Derudover oplever man typisk mennesker lede efter for eksempel økse tilbud, køb økse og økse priser, foruden de kendte byggemarkeder som Silvan, 10-4, XL-Byg, Stark, Jem og Fix, Bygma, Davidsen, Bauhaus og Harald Nyborg.

Find den bedste pris på økse

Det er efterhånden ekstremt ligetil for almindelige mennesker at finde frem til de bedste priser på billige økse online fra forskellige butikker på nettet, og derfor har adskillige online outlets set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på økse kolossalt, og ydermere byde på fragt uden beregning.

Dog kan det immervæk vise sig gavnligt at efterprøve et par forskellige e-firmaer efter rabatter og tilbud på økse online før du gennemfører dit køb, således at du er garanteret at indhente den bedste pris. Kig ikke kun hos de kendte byggemarkeder som 10-4, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Stark, Silvan og XL-Byg.

Du bør lige meget hvad huske på, at såfremt en forretning på nettet udbyder billige økse online for en salgspris som kan ses som himmelråbende letkøbt, så kunne det i nogle tilfælde være en varsel om en falsk online forretning. Handler med kort er ikke desto mindre inkluderet i en bestemmelse, som værner os imod fup forhandlere på nettet.

Generelt anbefaler vi bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, i tilfælde af at du gerne vil betale betalingen af økse i flere bidder. Dette foreslåes som regel ved nichefokuserede netbutikker, men ikke de gængse byggemarkeder som for eksempel Bygma, Davidsen, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix og 10-4.

Når man kigger i tendenserne bliver det markant, at online shoppere jævnligt kigger efter blandt andet økse priser og køb økse. Foruden dette oplever man mange gange internet shoppere kigge efter fx billig økse, økse online samt økse tilbud.

Gennemsøg tidligere køberes oplevelser

Trustpilot bringer dig de facto strålende genveje til at tolke en stor gruppe nuværende brugeres anmeldelser og derfor foreslåes det, at du evaluerer online forhandlerens ratings inden du færdiggør din shopping med billige økse online.

Facebook byder på for øvrigt nogenlunde relevante muligheder for at få kendskab til e-forretningens popularitet. Desuden er der endda e-shops som giver kunderne mulighed for at formulere en bedømmelse af deres købsoplevelse, som på samme måde bør udnyttes til at danne dig et indtryk af tilfredsheden hos kunderne.

Forud for at folk shopper billige økse online på en netshop burde de på en vis måde skimme dens forretningsbetingelser, dog er det bare ikke særlig interessant, særligt hos de store byggemarkeder som Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, 10-4, Davidsen, Stark og Bygma.

En anden valgmulighed kunne måske være at efterse om internet forretningen er støttet af e-mærket, fordi det typisk er et signal om at internet butikken efterkommer de gældende danske regler, tillige med at internet shoppen fra tid til anden besøges af jurister der kender vedtægterne på området.

Det er en rigtig god anledning til bistand, når du oplever problemstillinger som følge af din ordre på økse. I øvrigt slår vi et slag for at køberen er opmærksom på de mest vitale regler der har indflydelse på købet af økse online, som fx den byttepolitik online forretningen anvender.

Her er det tilmed afgørende, at man stadig bibeholder ens kvitteringsmail, så man når som helst vil kunne vidne om bestillingen af økse, hvad end man har købt hos Stark, XL-Byg, Silvan, 10-4, Harald Nyborg, Bauhaus, Davidsen, Bygma eller Jem og Fix.

Jens B gav 5 stjerner

Varerne kommer hurtigt og sikkert frem

Jørgen Kristensen gav 4 stjerner

Alt som det skal være.

Christian Thomsen gav 5 stjerner

Simpelt og hurtigt service

Kim Petersen gav 4 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 gode råd til online indkøb
1Mange e-firmaer giver nu om dage mange forskellige billige metoder til levering til økse. En der er meget populær er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du kan afhente dine varer når der er tid til det. Leveringsformen er nemlig ekstremt enkel, samt ofte også den billigste løsning til levering.
2Forud for at folk shopper billige økse i en online webshop kan de uden tvivl skimme webbutikkens betingelser, men det er i reglen et omfattende projekt. Ydermere er det godt at du er omhyggelig omkring de mest basale regler der kan have betydning for shopping af billige økse online, fx hvilken returneringsret hjemmesiden anvender.
3Trustpilot frembringer egentlig solide genveje til at kigge nærmere på ret mange øvrige konsumenters iagttagelser og herved foreslår vi, at du eftergår internet butikkens ratings forinden du handler billige økse online. Facebook tilbyder lignende flere værdifulde muligheder for at få kendskab til webbutikkens troværdighed.
4Den mindst kostelige fragtmetode vil utvivlsomt være selv at hente varerne, men dette forudsætter at du har bopæl i kort afstand af online forhandlerens bopæl. Den leveringsversion er naturligvis særdeles essentiel i tilfælde af at du har brug for økse omgående. Alternativt så frembyder flere shops på nettet billig fragt, men i mange tilfælde stiller det krav om at man shopper for et præcist beløb.
5Vi slår generelt et slag for at undersøge hvorvidt online firmaet er e-mærket medlem, eftersom det bør være en antydning af at internet selskabet retter sig efter gældende dansk lovgivning, foruden at online butikken af og til kontrolleres af specialister som mestrer vilkårene på området. Forinden nogen bestiller billige økse hos en internet handler bør man på en vis måde overveje butikkens handelsbetingelser.
6Indtil flere internet forretninger sikrer levering uden beregning på økse, men tit er det så præmissen at der handles for en fastsat sum. Ellers skal du udse dig den mest letkøbte fragttype, som ofte vil være at få fragtfirmaet til at bringe din bestilling til en pakkeshop. Leveringsformen viser sig beklageligvis også ret så fremkommelig. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente ordren.
7Det er jo efterhånden usædvanlig praktisk for internetbrugere at undersøge tilbud online på billige økse hos forskellige e-butikker, og af den grund yder utallige netbutikker portofri fragt. Trods dette kan det stadigvæk blive rentabelt at prøve nogle få online outlets efter udsalg og tilbud før du handler, så du er velinformeret til at opnå den mest attraktive pris.
8Generelt slår vi et slag for kortbestillinger eller mobilbetaling. Køb med gængse betalingskort er en del af et regelsæt, som beskytter dig imod svindlende online forretninger. Som en alternativ mulighed kan du anvende et afbetalingstilbud som fx ViaBill, ifald du foretrækker at dække betalingen senere.
9Leveringstidspunktet er naturligvis ualmindeligt essentiel om vi har behov for dine nye varer om et øjeblik, og i det øjemed er det særdeles meningsfuldt at du studerer leveringstiden på økse. En lang række internet handler yder billig dag-til-dag levering på en masse varenumre, men vær påpasselig da det er underforstået at bestillingen gennemføres forud for et aftalt klokkeslæt.