Byggevarepriser.dk

Lille Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter forbundet med talrige spørgsmål. Hermed vil du med fordel kunne vælge en webshop, hvor du kan få information omkring lille økse.
Hvis du skal bruge varerne nu og her eller blot vil slippe for fragten, så kan du med fordel transportere produkterne personligt. Det er især et alternativ hos de velkendte byggecentre.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at se, om det produkt du ønsker at købe online overhovedet er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du finde et andet.
Nogle byggecentre har et enormt sortiment, og nogle har fokus på en specifik type af vare. Du skal afveje hvorvidt det er vigtigt for dig at du har mange forskellige produkter at vælge i mellem, foruden blot lille økse.
Du vil finde variationer i prisen på billige lille økse fra byggecenter til byggecenter. Enkelte fokuserer på gode tilbud, og andre har fokus på faglig sparring. Du skal reflektere over hvad du helst vil have.
Du bør kende de regler butikken udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med bl.a. returnering. Derfor bør du tjekke virksomhedens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er folkekære og anerkendte firmaer, som kan medvirke til øget troværdighed når du skal købe online. Det vil nogle se fordele ved.
De kendte byggemarkeder udbyder varer fra adskillige specialbutikker, så du kan købe fra et stort sortiment af lille økse online.
De store byggekæder findes i de større byer, og derigennem har mange adgang til at bestille online og fragte varerne på egen hånd. Derved kan man undvære leveringsgebyret, og sågar have varerne straks.

Nichewebshop

Diverse webshops som fokuserer på en enkelt niche producerer selv varerne som du finder i byggemarkederne. Ved køb direkte hos nicheforretningerne online kan du forvente at få en billig pris.
Hovedparten af specialiserede netbutikker ved ekstremt meget om de varer de sælger online, da de ikke sælger andre produkter. Derigennem bør du få super informativ assistance fra personale der er specialister i netop lille økse.
Hovedparten af nicheforhandlere er iværksætterfirmaer, som tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt nær dig. Dem hjælper du når du køber lille økse online på deres webshop.
De 10 største byggemarkeder

Stark begyndte i 1896, og er nu arbejdsplads for over 2.000 medarbejdere i firmaets 72 butikker. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og sælger årligt for i omegn af 7 milliarder kroner.

Davidsen blev etableret i 1944, og beskæftiger nu i nærheden af 1.000 medarbejdere i firmaets 9 butikker. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for cirka 2 milliarder kroner.

Johannes Fog åbnede i 1920, og udgøres nu af omtrent 500 mennesker i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog satser på at sælge til private, og sælger årligt for cirka 1 milliard kroner.

10-4 blev stiftet i 1947, og udgøres nu af over 100 kollegaer i firmaets 6 butikker. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 500 millioner kroner.

lille økse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af ca. 1.000 medarbejdere i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

lille økse silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og udgøres nu af i omegn af 1.000 mennesker i forretningens 41 byggecentre. Silvan har fokus på gode tilbud til private, og omsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

lille økse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og omfatter i dag i omegn af 2.000 mennesker i forretningens 33 varehuse. Harald Nyborg har specialiseret sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma startede i 1952, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 2.300 ansatte i virksomhedens 56 byggecentre. Bygma tilstræber at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

lille økse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 kollegaer i forretningens 122 byggecentre. Jem og Fix tilstræber at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev stiftet i 2002, og lønner i dag ca. 2.000 medarbejdere i de 104 byggecentre. XL-Byg har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1I visse tilfælde kan man indhente et bidrag fra det offentlige til ombygninger. Det gives i tilfælde af at projektet er miljøvenligt. Tilskudet forudsætter altså at projektet har positiv indfyldelse på planeten.
2Du skal på ingen måde undlade at tage højde for dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj herunder arbejdshjelm som sikring mod eventuelle skader. Det er af stor betydning at du husker sikkerheden i byggeprojektet, især når du ikke skaffer hjælp fra en fagmand.
3Det kan vise sig værdifuldt at du har samtlige byggematerialer indkøbt i god tid før du indleder byggeriet. Du bør nedskrive en punktforms indkøbsseddel indeholdende de materialer du har brug for, og som det næste eftergå hver eneste ting, så du føler dig tryg ved at du har det hele.
4Det kan vurderes hvorvidt du ønsker at klare det hele selv, eller du alternativt burde købe hjælp fra en fagmand til noget af det. Såfremt du tager imod assistance fra en professionel er det en god idé at indhente en pris fra diverse virksomheder.
5Man bør aldrig undvære arbejdsredskaber. Tit kan det vise sig erstatteligt at have værktøjet klar til brug før du starter arbejdet. Det er derudover fordelagtigt at tage højde for de medfølgende udgifter i budgettet for byggeprojektet.
6Forinden du opstarter byggeriet må det være yderst betydningsfuldt med en forsikring om, at dit projekt ikke er i strid med loven. Alt efter din boligtype vil der gælde diverse regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
7Typisk vil det vise sig meningsfuldt at lave et budget for arbejdet, så du føler sig i kontrol med omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til hver eneste udgiftspost, og bagefter gennemgå beløbet for hver enkelt.
8Planlægning bliver nøglen til succes med dit byggeprojekt. Du skal lave en effektiv køreplan, der fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal udføres på hvilken dag, og som også indeholder en prioriteringsliste. Det anbefales at være realistisk idet du sammensætter din dagsorden.
9Der præsenterer sig næsten altid ubelejlige bump på vejen ved større opgaver, og ergo vurderes det væsentligt at man afsætter en del plads i handlingsplanen, som bidrager til at man kan føle sig ubekymret om at man ikke kommer i tidsmangel.
10Ved opgaver udenfor kan eventuelt regnvejr få en essentiel rolle. Således må du tit tage notits af vejrmeldingerne i perioden for byggeprocessen, så du undgår at det uden varsel går i gang med at piske ned nøjagtig som du er startet på dit ellers velplanlagte projekt.
11Det kan være en god idé at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, ikke mindst når det kommer til store ombygninger. Enkelte byggeprojekter bør udføres af flere end en enkelt person. Samtidig viser det sig mere produktivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12Der findes mange hjælpeartikler og videoer via nettet hvor du kan få gratis hjælp. Specielt YouTube er anvendeligt med vældig meget brugbar viden, særligt hvis du bruger den engelske version.
De bedst anmeldte byggemarkeder
Harald-Nyborg.dks score på Trustpilot er 4,6 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 28.109 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % giver bundkarakter. Lige nu har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk vurderes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig betryggende. Bedømmelsen er regnet ud fra 19.208 ratings, hvor ikke mindre end 84 % har givet maksimum point, og kun 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dk har 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er ultra godt arbejde. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med maksimum point, og bare 2 % kvitterer med bundkarakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
Brugerne på Trustpilot vurderer Bauhaus.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som naturligvis er hamrende overlegent. Karakteren tager udgangspunkt i 23.161 bedømmelser, hvor hele 69 % har givet topkarakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. Indtil nu har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
XL-Byg.dks Trustpilot-score er 4,3 ud af 5, som vel at mærke er fantastisk imponerende. Vurderingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 59 % giver 5 stjerner, og bare 9 % giver dumpekarakter. Som det er nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
Hvilken metode til levering skal jeg vælge?

En række internet selskaber giver i øjeblikket en række forskellige billige leveringsmodeller til lille økse. En af de mest benyttede er p.t. at få leveret til et udleveringssted, som gør at du kan hente produkterne når det passer dig. Leveringstypen er altså ret så bekvem, samt i mange tilfælde desuden den prisbilligste leveringsform.

Du kan omvendt prøve at bestille levering til dit hus eller til hvor du arbejder. Denne er godt nok en smule mindre billig, men tillige usædvanlig ukompliceret for lille økse online. Den mest betalelige leveringstype er dog at hente pakken selv, men den mulighed beroer på at du har bopæl i nærheden af internet forhandlerens butikker, fx Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan eller Bauhaus.

Antal dages levering på lille økse kan vise sig at være virkelig vital i tilfælde af at vi mangler din pakke omgående, og derfor er det aldeles relevant at du finder leveringstidspunktet ved lille økse. Adskillige butikker på nettet – eksempelvis Jem og Fix, Bauhaus, Silvan og Harald Nyborg – garanterer billig levering efter en enkelt hverdag på mange af butikkens varenumre online, men som imidlertid kræver at ordren lægges inden et aftalt klokkeslæt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få produktet ordnet forud for at de logistikansatte tager hjem.

Nogle internet varehuse yder fragt uden omkostninger på lille økse online, men undertiden gælder det kun hvis du shopper for en præcis sum. Desuden bør du beslutte sig for den billigste løsning til levering, der i mange tilfælde vil være at få bragt ordren til et udleveringssted.

Store webbutikker tildeler click-and-collect hvor du bestiller billig lille økse derhjemme og afhenter i byggecenteret. Fx Stark, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Harald Nyborg, Silvan, Davidsen og Bygma. Byggecentrene tilbyder for eksempel afhentning af lille økse i følgende områder:

Hillerød, Ølstykke, Aarhus, Korsør, Lystrup, Rødovre, Herlev, Haderslev, Tilst, Esbjerg, Birkerød, Højbjerg, Ringsted, Horsens, Ballerup, Nørresundby, Holbæk, Svendborg, Hjørring, Struer, Stenløse, Gentofte, Randers, Greve, Taastrup, Virum, Viborg, Sønderborg, Frederikssund, Frederikshavn, Allerød, Holstebro, Silkeborg, Aabenraa, Nykøbing Falster, Jyllinge, Risskov, Kalundborg, Vallensbæk, Vordingborg, Herning, Gladsaxe, Grenaa, Ishøj, Køge, Brøndby, Brønderslev, Odense, Lillerød, Brønshøj, Frederiksværk, Aalborg, Solrød Strand, Hørsholm, Kokkedal, Helsingør, Kolding, Næstved, Dragør, Slagelse, Værløse, Rønne, Vanløse, Lyngby, Haslev, København, Skanderborg, Vejle, Middelfart, Nyborg, Thisted, Farum, Glostrup, Albertslund, Frederiksberg, Hedensted, Hobro, Valby, Rudersdal, Skive, Hedehusene, Nakskov, Brabrand, Søborg, Tårnby, Hvidovre, Nærum, Odder, Varde, Charlottenlund, Ikast, Fredericia, Åbyhøj, og Roskilde, .

Afhentning for lille økse er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Fyn (Vestfyn, Østfyn, Sydfyn, Nordfyn, Midtfyn), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark) og Sjælland (Hovedstaden, Lolland, Amager, Falster, Vestsjælland, Sydsjælland, Bornholm, Østsjælland, Nordsjælland, Midtsjælland).

Når vi kigger i data fremstår det markant, at netshoppere mange gange kigger efter for eksempel lille økse priser og lille økse online. Foruden dette ser man typisk mennesker søge blandt andet køb lille økse, billig lille økse og lille økse tilbud, foruden de kendte byggekæder som 10-4, Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Stark, Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan og Bygma.

Find den bedste pris på lille økse

Det er jo efterhånden usædvanlig fremkommeligt for os alle at finde information om priser på billige lille økse online i blandt diverse internet forhandlere i Danmark, og så har flere e-forretninger ikke kunne lade være med at mindske udsalgspriserne på lille økse kolossalt, og i øvrigt frembyde gratis levering.

Til gengæld kan det immervæk være profitabelt at studere et par internet forretninger efter tilbud på lille økse online forinden du placerer ordren, således at man ikke er i tvivl om at indhente den prisbilligste pris. Kig ikke blot på de kendte byggemarkeder som Harald Nyborg, Davidsen, Stark, 10-4, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Jem og Fix.

Man bør bare være obs på, at i tilfælde af at en internet shop tilbyder billige lille økse online til en udsalgspris der virker mystisk tiltalende, så er det ofte være en indikation på en fup e-forhandler. Køb med gængse betalingskort er trods alt omsluttet af en lov, hvilket beskytter folk imod fup netshops.

Vi går generelt ind for køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ burde du overveje et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, ifald du ønsker at afbetale betalingen af lille økse ude i fremtiden. Dette fås som regel ved specialiserede netbutikker, men sjældent de udbredte byggekæder som eksempelvis Jem og Fix, Davidsen, 10-4, Bauhaus, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg og Bygma.

Ved kig i statistikkerne fremstår det markant, at internetbrugere ofte søger efter blandt andet billig lille økse og køb lille økse. Man ser derudover tit folk lede efter eksempelvis lille økse online, lille økse priser og lille økse tilbud.

Kig på tidligere kunders oplevelser

Trustpilot byder på en lang række hensigtsmæssige løsninger til at evaluere en hel del andre køberes tanker og herved er det at foretrække, at du bliver klogere på online forhandlerens bedømmelser inden du køber billige lille økse online.

Facebook leverer tilsvarende fuldkommen ønskværdige løsninger til at få indsigt i online forhandlerens kundetilfredshed. Herinde ser vi faktisk online outlets som tilbyder kunderne at aflevere en bedømmelse af deres køb, som ligeledes bør anvendes til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Inden nogen shopper billige lille økse online hos en butik behøver de uden tvivl overveje deres regler, men det er ofte ikke super spændende, i særdeleshed på de store byggemarkeder som Bygma, XL-Byg, Silvan, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, Stark og Davidsen.

Et andet alternativ er at tjekke om webbutikken er verificeret af e-mærket, hvilket kan være en sikkerhed for at internet virksomheden anerkender den officielle danske lovgivning, foruden at internet shoppen en gang i mellem overvåges af jurister som kender bestemmelserne på området.

Desuden får du chance for en håndsrækning, når du bliver udsat for dilemmaer i forbindelse med din ordre på lille økse. Tilmed anbefales det at man er hensynstagende til de mest aktuelle bestemmelser der kan have betydning for bestillingen af lille økse online, som eksempelvis den returret butikken garanterer.

Derfor er det på samme måde relevant, at man permanent opbevarer ens e-mail kvittering, således man til enhver tid kan bekræfte sit køb af lille økse, hvad end man bestiller fra Bygma, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, Silvan, 10-4, Bauhaus eller XL-Byg.

Marianne V gav 5 stjerner

Som altid hurtig og smidig levering.

Niels gav 4 stjerner

Hurtigt og let

Inge Olsen gav 5 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Birthe Hansen gav 4 stjerner

God webshop

9 gode råd til online shopping
1Leveringstiden kan være ualmindeligt aktuel om du behøver pakken straks, så i det øjemed er det i sandhed essentielt at du besigtiger den forventede leveringsdato ved lille økse. Størstedelen af internet foretagender giver billig levering på næstkommende hverdag på deres primære produkter, som trods alt beroer på at ordren aflægges før et nøjagtigt klokkeslæt.
2En række outlets på nettet foreslår nu til dags diverse billige muligheder for levering til lille økse. Den mest moderne er i dag at få leveret til et afhentningssted, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din bestilling når du har mulighed for det. Muligheden er nemlig rigtig nem, samt ofte tillige den billigste fragtmetode.
3Forinden nogen shopper billige lille økse hos en webbutik burde man egentlig kigge på forhandlerens betingelser, det er dog typisk ikke særlig morsomt. Desuden slår vi et slag for at kunden er klar over de mest relevante bestemmelser der kan have betydning for handlen med billige lille økse online, for eksempel hvilken returrettighed webbutikken garanterer.
4Vi anbefaler generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er omfavnet af en bestemmelse, hvilket værner køberen overfor uoprigtige online shops. Som alternativ kunne du drage nytte af en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, i tilfælde af at du har til hensigt at afbetale prisen senere.
5Vi tilråder generelt at granske hvorvidt e-forretningen er medlem af e-mærket, grundet at det burde være en indikation om at e-butikken forsvarer de danske regler, udover at internet forretningen af og til evalueres af fagfolk som har meget erfaring med reglementet på området. Forinden folk bestiller billige lille økse hos en forretning på nettet bør de egentlig løbe igennem shoppens handelsbetingelser.
6Den billigste fragtmetode vil altid vise sig at være at hente produkterne selv, men den mulighed stiller krav om at du fysisk befinder dig nærved netshoppens adresse. Den leveringsform kan være super relevant ifald man har behov for lille økse fluks. Alternativt så præsterer flere e-forretninger i Danmark billig levering, men typisk er det forbeholdt når du indkøber for en bestemt sum.
7Det er yderst overkommeligt for alle at sammenligne priser online på billige lille økse i blandt flere e-forhandlere, og ergo lover de fleste internet handler i Danmark fri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive tiden værd at sammenligne forskellige online virksomheder efter tilbud og udsalg før du gennemfører din bestilling, således at du er sikret at modtage den bedste pris.
8Trustpilot genererer aldeles fornemme muligheder for at udforske mange nuværende forbrugeres synspunkter og på grund af dette foreslår vi, at du gennemsøger online webshoppens vurderinger før du bestiller billige lille økse online. Facebook byder på lige så vel egentlig gode metoder til at få indsigt i online firmaets kundefokus.
9Flere butikker på nettet tilbyder billig levering på lille økse, men typisk er det så præmissen at du bestiller for en præcis sum. Ellers bør du overveje den mindst kostelige leveringsmåde, der i de fleste tilfælde er at få fragtfirmaet til at levere pakken til et afhentningssted. Leveringsmetoden viser sig uheldigvis også særligt bekvem. Den mest letkøbte løsning vil dog altid være at hente ordren selv.