Byggevarepriser.dk

Viking Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er helt klart super afgørende at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Hvis ikke kan du være tvunget til tjekke de andre.
Nogle byggemarkeder tilbyder et stort udvalg, hvorimod nogle har fokus på en specifik varegruppe. Du bør beslutte hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at du har mange forskellige grupper af varer at vælge fra, udover blot Viking økse.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige Viking økse fra netbutik til netbutik. Enkelte fokuserer på lave priser, og andre har en høj grad af service. Du bør vurdere hvad der er vigtigst for dig.
Såfremt du vil have produkterne med det samme eller bare har lyst til at slippe for fragtgebyret, så kunne du overveje at køre varerne på eget initiativ. Det er navnligt et alternativ ved de store byggekæder.
For en del er gør-det-selv projekter ens betydende med mange spørgsmål. Hermed kan det overvejes at handle hos et online byggemarked, hvor du bliver tilbudt rådgivning og sparring omkring Viking økse.
Du bør have fokus på hvilke betingelser der gør sig gældende når du bestiller online, så du undgår problemer med eksempelvis returret. Af den grund skal man undersøge firmaets regler.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggemarkeder er udbredte og anerkendte butikker, hvilket bidrager til øget sikkerhed når man handler online. Dette vil nogle se som en fordel.
De store byggecentre har butikker overalt i landet, og dermed har flertallet valget om at handle online og køre materialerne selv. Derigennem kan man undvære fragtomkostningen, og tilmed skaffe varerne på kortere tid.
De velkendte byggekæder forhandler varer fra adskillige specialbutikker, og af den grund kan du købe fra et bredt udvalg af Viking økse online.

Nichewebshop

Størstedelen af specialiserede webshops er mindre firmaer, der typisk har danske ejere, muligvis sågar lokalt nær dig. Disse har du mulighed for at støtte idet du bestiller Viking økse online på deres side.
Mange nichefokuserede webshops producerer selv produkterne som de store byggemarkeder sælger. Når du køber direkte fra nicheforretningerne online kan du forvente at få bedre priser.
Flertallet af webshops som fokuserer på en enkelt niche er ekstraordinært passionerede omkring deres varer, da de har skarpt fokus på disse varer. Af den grund bør du modtage endnu mere brugbar vejledning fra nogle som er eksperter i lige præcis Viking økse.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Davidsen blev grundlagt i 1944, og er nu arbejdsplads for flere end 1.000 ansatte i virksomhedens 9 butikker. Davidsen har fokus på billige priser til private og professionelle, og afsætter årligt for omtrent 2 milliarder kroner.

XL-Byg så dagens lys i 2002, og beskæftiger i dag i nærheden af 2.000 mennesker i de 104 butikker. XL-Byg tilstræber salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Viking økse jem og fix

Jem og Fix startede i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 personer i byggemarkedets 122 butikker. Jem og Fix specialiserer sig i billige priser til private, og omsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark begyndte i 1896, og lønner i dag omkring 2.000 ansatte i deres 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på salg til professionelle, og afsætter hvert år for mere end 7 milliarder kroner.

Johannes Fog begyndte i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og sælger årligt for ca. 1 milliard kroner.

Viking økse silvan

Silvan startede i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 personer i deres 41 butikker. Silvan fokuserer på gode tilbud til private, og afsætter hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

10-4 begyndte i 1947, og udgøres i dag af omkring 100 personer i virksomhedens 6 varehuse. 10-4 fokuserer på salg til private og professionelle, og sælger hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma blev etableret i 1952, og beskæftiger nu flere end 2.300 ansatte i virksomhedens 56 butikker. Bygma satser på salg til professionelle, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Viking økse bauhaus

Bauhaus åbnede i 1988, og beskæftiger nu over 1.000 mennesker i selskabets 17 varehuse. Bauhaus fokuserer på billige priser til private, og omsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Viking økse harald nyborg

Harald Nyborg blev stiftet i 1904, og udgøres nu af mere end 2.000 kollegaer i firmaets 33 varehuse. Harald Nyborg har fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for mere end 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til dit byggeprojekt
1Du bør nødig glemme dit velbefindende, så husk sikkerhedsbeklædning inklusiv sko og hjelm som hjælp overfor potentielle ulykker. Det er vigtigt at du husker din sikkerhed i byggeriet, i særdeleshed hvis du ikke skaffer assistance fra en professionel.
2Du kan finde utrolig mange guides og videoer på internettet som kan være en stor hjælp. I særlig grad YouTube tilbyder en masse udbytterig info, i særlig grad hvis du benytter engelske søgeord.
3I mange tilfælde vil det være fornuftigt at have lavet en budgetoversigt for arbejdet, så du har styr på penge-delen af det. Det vil blive behjælpeligt at gennemgå alle udgifter, og så gennemgå ens omkostning ved dem en ad gangen.
4Man bør nødig stå uden det nødvendige grej. I mange tilfælde vil det være yderst relevant at have værktøjet til rådighed akkurat som du starter arbejdet. Det er desuden vigtigt at indkalkulere disse omkostninger i byggeriets regnskab.
5Der præsenterer sig typisk uventede udfordringer i forbindelse med avancerede projekter, og som følge heraf vil det være essentielt at der afsættes tilstrækkelig plads i agendaen, som bidrager til at man føler sig sikker på at man ikke kommer i tidsmangel.
6Måske kan det blive af stor betydning at have samtlige bygningsmaterialer klar til brug i god tid før du igangsætter projektet. Du bør nedskrive en enkel liste hvoraf der fremgår hver eneste ting der skal bruges, og efterfølgende efterse oversigten, med det formål at du er tryg ved at der ikke er nogen mangler.
7Før du går i gang med arbejdet må det være ekstremt meningsfuldt at du sikrer dig, at det du vil lave overholder gældende love. Afhængigt af din boligtype kan der være mange love omkring, hvad du må, og hvad der er ulovligt.
8Det kan vise sig nødvendigt at indhente assistance til byggeprojektet, i særdeleshed når der er tale om store arbejdsopgaver. Flere projekter skal gerne udføres af flere mennesker. Ydermere må det være bedre og mere minderigt når der er flere der bidrager.
9Det kan overvejes om det er optimalt at klare det hele selv, eller du med fordel kan købe eksperthjælp til områder af projektet. Hvis du tager imod assistance fra en fagmand vil det typisk være fordelagtigt at modtage forslag fra diverse selskaber.
10For opgaver udenfor har eventuelt regnvejr stor betydning. Derfor kan du løbende se vejrprognosen lige før byggeprojektet, så du ikke kommer til at opleve at det uden du havde set det komme starter med at stå ned i stænger bedst som du er startet på dit komplicerede byggeprojekt.
11Det er muligt at indhente økonomisk støtte til ombygninger. Det bliver givet hvis ombygningen er miljøvenligt. Det forudsætter dermed at projektet har positiv betydning for planeten.
12Forberedelse vil være nøglen til at komme i mål med dit byggeprojekt. Du er nødt til at lave en effektiv plan, som fortæller hvilke opgaver der skal laves hvornår, og en tilhørende prioriteringsliste. Forsøg at være skarp idet du sammensætter arbejdsplanen.
De mest vellidte byggeshops
På Trustpilot har 10-4.dk en rating på 4,7 ud af 5, som selvsagt er ret så betryggende. Ratingen er et gennemsnit af 19.208 anmeldelser, hvoraf intet mindre end 84 % har givet toprating, og blot 2 % har givet bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 Facebook-fans.
Brugerne på Trustpilot vurderer XL-Byg.dk til 4,3 ud af 5 stjerner, som i særdeleshed er meget overlegent. Ratingen er baseret på 2.856 anbefalinger, hvor hele 59 % kvitterer med toprating, og blot 9 % har givet den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Bauhaus.dk en bedømmelse på 4,3 ud af 5, som altså er virkelig flot. Evalueringen er baseret på 23.161 meninger, hvoraf ikke mindre end 69 % har givet den bedste karakter, og bare 8 % kvitterer med bundkarakter. Indtil videre har Bauhaus.dk 56.023 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk er bedømt til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, som tydeligvis er virkelig flot. Ratingen er baseret på 11.467 tilkendegivelser, hvoraf imponerende 86 % har givet maksimum point, og bare 2 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har DavidsenShop.dk 53.774 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en score på 4,6 ud af 5, som naturligvis er ret så imponerende. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 anmeldelser, hvor imponerende 76 % kvitterer med topkarakter, og kun 4 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på Facebook.
Hvilken leveringsmulighed skal jeg vælge?

En del e-handler tilbyder i øjeblikket et hav af forskellige billige leveringsløsninger til Viking økse. Den mest benyttede er for nærværende at få leveret til et afhentningssted, hvor du selv henter dine nye varer når du har tid. Leveringsmetoden er jo rigtig ukompliceret, samt mange gange også den billigste leveringsmodel.

Du kan ligeledes udse dig at få ordren leveret hjem til hvor du bor eller ud til din arbejdsplads. Løsningen viser sig mange gange en lille smule mere omkostningsfuld, men derudover vældig simpel for Viking økse online. Den billigste form for fragt er dog at du selv henter varerne, men den løsning afhænger af at du er nær internet webshoppens butikker, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg eller Bauhaus.

Leveringstidspunktet på Viking økse er vældig bestemmende når vi har brug for dine nye varer om få sekunder, så derfor er det naturligvis klogt at du gransker det anslåede leveringstidspunkt på Viking økse. Temmelig mange online virksomheder – for eksempel Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus og Jem og Fix – tilsiger billig dag-til-dag levering på deres primære produkter online, hvilket tager udgangspunkt i at bestillingen gennemføres inden et besluttet tidspunkt, med det formål at de har en chance for at nå at få ordren ud af døren forinden pakkemedarbejderne har fri.

En hel del internet varehuse yder fragt uden beregning på Viking økse online, men ofte kun såfremt du bestiller for et fastsat beløb. Alternativt må man vælge den billigste type af levering, som mange gange er at få dem til at køre din pakke til et afhentningssted.

Flere byggemarkedskæder giver afhentning hvor du køber billig Viking økse online men afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Davidsen, Jem og Fix, Bygma, 10-4, XL-Byg, Stark, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus. Byggecentrene tilbyder blandt andet click-and-collect på Viking økse i følgende byer:

Struer, Lyngby, Hedehusene, Randers, Frederiksværk, Brøndby, Skive, Gladsaxe, Herning, Tilst, Farum, Viborg, Kolding, Rønne, København, Nyborg, Frederikshavn, Holbæk, Lillerød, Rødovre, Jyllinge, Greve, Virum, Gentofte, Frederikssund, Holstebro, Varde, Glostrup, Stenløse, Solrød Strand, Hjørring, Nykøbing Falster, Aabenraa, Fredericia, Middelfart, Esbjerg, Tårnby, Brabrand, Hillerød, Hedensted, Køge, Frederiksberg, Vejle, Kalundborg, Haderslev, Brønshøj, Vanløse, Valby, Odder, Ballerup, Værløse, Højbjerg, Haslev, Skanderborg, Sønderborg, Risskov, Helsingør, Brønderslev, Hørsholm, Aarhus, Herlev, Horsens, Svendborg, Hvidovre, Roskilde, Aalborg, Birkerød, Vordingborg, Slagelse, Thisted, Nærum, Lystrup, Odense, Korsør, Dragør, Ølstykke, Nakskov, Charlottenlund, Grenaa, Allerød, Nørresundby, Rudersdal, Åbyhøj, Søborg, Ikast, Taastrup, Vallensbæk, Ishøj, Ringsted, Kokkedal, Næstved, Hobro, Albertslund, og Silkeborg, .

Klik-og-hent af Viking økse er muligt i samtlige dele af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Hovedstaden, Lolland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Falster, Amager, Midtsjælland), Jylland (Syddanmark, Vestjylland, Midtjylland, Nordjylland, Sønderjylland, Sydjylland, Østjylland) og Fyn (Midtfyn, Nordfyn, Sydfyn, Vestfyn, Østfyn).

Ved kig i statistikkerne fremstår det tydeligt, at internetbrugere ofte søger fx billig Viking økse og køb Viking økse. Man ser desuden som regel folk søge efter bl.a. Viking økse tilbud, Viking økse priser og Viking økse online, foruden de gængse byggekæder som Silvan, Stark, Jem og Fix, Bygma, Bauhaus, Harald Nyborg, Davidsen, XL-Byg og 10-4.

Spar penge på Viking økse

Det er efterhånden usædvanlig problemfrit for forbrugerne at søge information om priser på billige Viking økse online på forskellige internet outlets, og derved har utallige netbutikker set sig nødsaget til at tvinge prisniveauet på Viking økse betydeligt, og i øvrigt sikre levering uden beregning.

Trods dette kan det immervæk blive tiden værd at eftergå flere netshops efter tilbud på Viking økse online forinden du handler, så du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris. Se ikke blot på de udbredte byggekæder som Jem og Fix, 10-4, Stark, Davidsen, Silvan, XL-Byg, Bauhaus og Bygma.

Du må bare være opmærksom på, at ifald en internet handler forhandler billige Viking økse online for en tilbudspris som virker himmelråbende god, er det ofte være et karakteristika der viser en falsk online forretning. Kortbetalinger er på den anden side omfattet af en orden, der beskytter dig som køber imod snydagtige internet butikker.

Vi slår generelt et slag for bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt kan du benytte en afbetalingsløsning fra f.eks. ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere betalingen af Viking økse af flere omgange. Dette tilbydes ofte i nicheforhandlere, men dog sjældent de kendte byggemarkeder som fx 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Davidsen og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne er det markant, at netshoppere som regel leder efter fx billig Viking økse og Viking økse online. Vi ser derudover tit internet shoppere lede efter bl.a. Viking økse priser, Viking økse tilbud samt køb Viking økse.

Kig på tidligere kunders ratings

Trustpilot fører til nogenlunde passende chancer for at gennemstøve en række andre brugeres vurderinger og derved er det at foretrække, at du analyserer internet shoppens ratings forud for at du køber billige Viking økse online.

Facebook resulterer i også fuldstændig udmærkede metoder til at få indtryk af e-handlens popularitet. Herinde møder vi endda netshops som giver folk mulighed for at offentliggøre en bedømmelse af deres køb, som lige så vel må tages i brug til at få et indblik i tidligere kunders oplevelser.

Før nogen køber billige Viking økse online i en internet butik behøver de helt sikkert gennemgå dens vilkår, dog er det undertiden et omfattende arbejde, især hos de udbredte byggemarkeder som 10-4, Harald Nyborg, Bygma, Bauhaus, Stark, Silvan, Davidsen, Jem og Fix og XL-Byg.

Et andet alternativ kan derfor være at finde ud af om internet shoppen er e-mærke godkendt, da det generelt er en forsikring om at online firmaet tilslutter sig de danske regler, og at forretningen undertiden undersøges af fagmænd der forstår de gældende bestemmelser.

Det er en rigtig god genvej til hjælpende service, hvis du får besvær med dit køb af Viking økse. Yderligere er det en hjælp at kunden er oppe på mærkerne omkring de primære vilkår gældende for købet af Viking økse online, eksempelvis hvilken returneringsret webbutikken har.

På grund af dette er det på samme måde vigtigt, at man stadigvæk sikrer sin faktura e-mail, således man i fremtiden kan vidne om sit køb af Viking økse, ligegyldig om man køber fra Davidsen, Bauhaus, Stark, Bygma, Silvan, XL-Byg, Harald Nyborg, Jem og Fix eller 10-4.

Lars F gav 5 stjerner

Hurtig ekspedition

Mette gav 4 stjerner

God service og hurtig levering

Per E gav 5 stjerner

Udmærket

Louise Christensen gav 5 stjerner

Alt fungerede perfekt.

9 tips til internetshopping
1Den prisbilligste fragtform kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som desværre nødvendiggør at du fysisk befinder dig nær e-forretningens lager. Den leveringsudgave kan i nogle tilfælde være virkelig vigtig i tilfælde af at vi har behov for Viking økse om få sekunder. Alternativt så tilbyder flere firmaer på nettet levering uden betaling, men tit kræves det at man shopper for en konkret sum.
2Trustpilot giver dig nogle udmærkede løsninger til at analysere en hel del aktuelle forbrugeres kritik og derved slår vi et slag for, at du tolker internet butikkens bedømmelser forud for at du handler billige Viking økse online. Facebook giver dig derudover immervæk pålidelige metoder til at få et kig ind i e-forretningens pålidelighed.
3En række e-handler i Danmark præsterer fragt uden omkostninger på Viking økse, men i mange tilfælde kun når der bestilles for en bestemt pris. Ellers bør du udvælge den mest prisbevidste slags levering, som ofte vil blive at få dem til at bringe dine varer til et udleveringssted. Fragtløsningen bliver som regel tillige vældig smart. Den mindst kostelige fragtmetode vil dog til enhver tid være selv at hente ordren.
4Det er i dag ualmindeligt ukompliceret for almindelige dødelige at finde de bedste priser online på billige Viking økse på forskellige internet selskaber, og så garanterer langt de fleste online outlets fragt uden omkostninger. Derfor kan det imidlertid være smart at udforske flere internet forhandlere efter rabat og tilbud forinden du køber, sådan at man er sikker på at modtage den billigste pris.
5Størstedelen af internet forhandlere tilbyder til alt held et stort udvalg af billige muligheder for levering til Viking økse. Den mest populære er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne på et selvvalgt tidspunkt. Leveringstypen er altså vældig problemfri, og desuden også den mindst kostelige metode til levering.
6Vi anbefaler generelt shopping med kort eller MobilePay. Kortbestillinger er omfavnet af en bestemmelse, som bistår køber overfor falske butikker på nettet. Som alternativ burde du vælge en billig afbetalingsordning fra fx ViaBill, for så vidt du vil dække pengene ude i fremtiden.
7Generelt går vi ind for at efterse hvorvidt e-handlen er e-mærket, grundet at det er en antydning af at internet forretningen adlyder de danske love, foruden at internet virksomheden en gang i mellem gennemses af fagfolk som har meget erfaring med bestemmelserne på området. Inden nogen bestiller billige Viking økse hos en forhandler på nettet kan man reelt læse netshoppens handelsbetingelser.
8Antal dages levering kan i nogle tilfælde være ret udslagsgivende i tilfælde af at vi skal bruge din pakke om kort tid, og af den grund er det fuldkommen klogt at vi efterser den anslåede leveringsdato for Viking økse. En lang række internet virksomheder reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres favorit varenumre, men vær vagtsom da det regnes ud fra at bestillingen laves tidligere end et bestemt tidspunkt.
9Inden nogen shopper billige Viking økse på en forretning på nettet kunne man egentlig bese dens handelsaftale, men det er typisk ikke videre spændende. Endvidere tilråder vi at køberen er sat ind i de mest aktuelle betingelser der indvirker på bestillingen af billige Viking økse online, til eksempel den returpolitik butikken garanterer.