Byggevarepriser.dk

Let Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
For mange er byggeprojekter lig med diverse spørgsmål. Derfor bør du shoppe hos et online byggecenter, hvor du tilbydes hjælp og vejledning omkring let økse.
Du bør kende de handelsbetingelser webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan slippe for udfordringer med fx returnering. Du bør derfor undersøge netbutikkens betingelser.
Ifald du vil have dine byggematerialer nu og her eller bare gerne vil undgå fragten, så kan du med fordel hente materialerne selv. Det er specielt et alternativ i de kendte byggemarkeder.
Det er absolut ekstremt afgørende at vide, hvorvidt det produkt du planlægger at købe online faktisk er på lager hos byggekæden. Ellers bør du overveje at vælge et andet.
Nogle byggemarkeder udbyder et stort udvalg af produkter, hvorimod andre er specialiserede i en bestemt varegruppe. Du kan tænke over hvorvidt det er betydningsfuldt for dig at have mange grupper af varer at vælge fra, foruden bare let økse.
Du kan finde forskelle i prisniveauet på billige let økse fra byggekæde til byggekæde. Enkelte tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du vurderer er vigtigst.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De gængse byggecentre køber varer fra mange leverandører, hvorfor du så kan vælge fra et stort sortiment af let økse online.
De store byggemarkeder er populære og kendte butikker, hvilket bidrager til øget tryghed når man skal handle online. Dette er noget nogle vil se en fordel i.
De store byggecentre er tilgængelige i det meste af landet, og derigennem har de fleste mulighed for at købe online og transportere produkterne på egen hånd. Takket være dette kan du vælge at undvære leveringsgebyret, og ovenikøbet få fat i produkterne nu og her.

Nichewebshop

Størstedelen af niche webshops står selv for produktion af de produkterne der sælges i de kendte byggekæder. Når du køber direkte hos nichebutikkerne online vil du få billigere priser.
De fleste webshops i små nicher ved ekstremt meget om deres online produktsortiment, idet de ikke sælger andre varer. Derigennem kan du få super brugbar assistance fra ansatte som er eksperter i lige præcis let økse.
Hovedparten af webshops i små nicher er mindre virksomheder, som tit er danske, eventuelt endda lokalt nær dig. Disse støtter du når du bestiller let økse online fra deres webshop.
Danmarks største byggemarkeder

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omkring 2.000 medarbejdere i kædens 72 varehuse. Stark har sit primære fokus på at sælge til professionelle, og afsætter hvert år for omkring 7 milliarder kroner.

let økse harald nyborg

Harald Nyborg begyndte i 1904, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg tilstræber salg til private, og omsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og omfatter i dag i omegn af 500 kollegaer i de 9 butikker. Johannes Fog tilstræber at sælge til private, og omsætter årligt for ca. 1 milliard kroner.

let økse jem og fix

Jem og Fix blev etableret i 1988, og udgøres nu af mere end 2.100 kollegaer i kædens 122 varehuse. Jem og Fix tilstræber gode tilbud til private, og afsætter årligt for ca. 2 milliarder kroner.

Davidsen blev stiftet i 1944, og lønner i dag ca. 1.000 medarbejdere i kædens 9 butikker. Davidsen sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

let økse bauhaus

Bauhaus startede i 1988, og er nu arbejdsplads for i nærheden af 1.000 kollegaer i de 17 butikker. Bauhaus specialiserer sig i salg til private, og sælger årligt for i omegn af 2 milliarder kroner.

let økse silvan

Silvan blev etableret i 1968, og lønner i dag i nærheden af 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 varehuse. Silvan har sit primære fokus på at sælge til private, og omsætter årligt for i nærheden af 1 milliard kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og udgøres nu af i omegn af 2.000 kollegaer i byggemarkedets 104 butikker. XL-Byg sætter ind på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 5 milliarder kroner.

10-4 blev dannet i 1947, og er nu arbejdsplads for flere end 100 personer i firmaets 6 byggecentre. 10-4 er specialiseret i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

Bygma begyndte i 1952, og er nu arbejdsplads for omkring 2.300 personer i selskabets 56 byggecentre. Bygma er specialiseret i at sælge til professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det vil vise sig værdifuldt at du har de nødvendige materialer tilgængelige i god tid før du kaster dig over arbejdet. Du har god gavn af at lave en enkel huskeliste med de materialer du har brug for, og som det næste eftergå hvert enkelt punkt, så du sikrer dig at der ikke mangler noget.
2Du kan forsøge at få offentligt tilskud til gør-det-selv projekter. Det tilbydes når renoveringen hjælper miljøet. Af få tilbud om et bidrag er altså afhængig af at ombygningen har positiv indfyldelse på miljøet.
3Du skal på ingen måde se bort fra din sikkerhed, så husk beskyttelse inklusiv sko og hjelm der beskytter dig imod eventuelle skader. Det er uundværligt at have styr på sikkerheden i dit byggeprojekt, i særdeleshed når du ikke fremskaffer assistance fra en professionel.
4Ofte vil det være essentielt at udfærdige et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på omkostningerne. Det må være behjælpeligt at tage noter til samtlige udgifter, og dernæst nedskrive ens udgift ved hver enkelt.
5I god tid inden at du iværksætter dit byggeprojekt er det vanvittigt afgørende at være sikker på, at det du vil lave er inden for lovens rammer. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig fastsatte retningslinjer omkring, hvad du gerne må, og hvad du ikke må.
6Det kan vise sig nyttigt at søge en hjælpende hånd til arbejdet, hovedsageligt såfremt det er store arbejdsopgaver. Omfangsrige byggerier behøver flere personer. Samtidig må det blive mere produktivt og mere minderigt når man er flere om at bidrage.
7Ved byggeprojekter udendørs kan vejret få en vigtig rolle. På grund af dette må du hyppigt tage et kig på vejrforudsigelserne i forbindelse med byggeriets start, så du slipper for at det ganske ubelejeligt starter med at regne nøjagtig som du er trukket i arbejdstøjet til det vigtige byggeprojekt.
8Du kunne overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du kan have fordel af at sikre dig hjælp fra en ekspert til områder af projektet. Hvis du søger hjælp fra en ekspert vil det i nogle tilfælde være en god idé at notere uforpligtende tilbud fra forskellige selskaber.
9Godt forarbejde vil være vejen til et godt forløb med din byggeproces. Du bør sammensætte en effektiv plan, som fortæller hvilke arbejdsopgaver der skal løses på hvilke dage, inklusiv en numerisk orden. Forsøg at være realistisk idet du laver tidsplanen.
10Du har adgang til mange forskellige artikler og videoer online hvorfra du kan få tips og tricks. Særligt YouTube kan hjælpe med meget brugbar oplysning, i særlig grad ifald man benytter engelske søgeord.
11Der kommer altid uventede vanskeligheder i tilfælde med avancerede opgaver, og ergo er det afgørende at der er afsat tilstrækkelig plads i planen, som vil medvirke til at man føler sig afslappet omkring at man når det til siden.
12Man bør på ingen måde mangle udstyr. Det kan vise sig at være fordelagtigt at du har det ved hånden inden du påbegynder byggeprojektet. Husk også at medregne de her omkostninger i udgiftsbudgettet for byggeprojektet.
De mest vellidte byggecentre
XL-Byg.dk har 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket klart er kolossalt godt arbejde. Bedømmelsen er baseret på 2.856 meninger, hvor ikke mindre end 59 % har givet den højeste karakter, og alene 9 % har givet 1 stjerne. I øjeblikket har XL-Byg.dk 67.935 følgere på Facebook.
Trustpilot-brugerne vurderer Harald-Nyborg.dk til 4,6 ud af 5 stjerner, hvilket utvivlsomt er hamrende overlegent. Evalueringen grundlægges af 28.109 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 76 % har givet 5 stjerner, og bare 4 % kvitterer med den dårligste rating. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-score ligger på 4,3 ud af 5, som uden tvivl er kolossalt imponerende. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor ikke mindre end 69 % giver den højeste karakter, og blot 8 % giver bundkarakter. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 følgere på Facebook.
10-4.dks rating på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket vel at mærke er virkelig beundringsværdigt. Ratingen er baseret på 19.208 anbefalinger, hvoraf ikke mindre end 84 % har givet toprating, og kun 2 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil nu har 10-4.dk 43.202 følgere af deres Facebook-side.
DavidsenShop.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som tydeligvis er usædvanligt overlegent. Bedømmelsen er regnet ud fra 11.467 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 86 % har givet topkarakter, og bare 2 % kvitterer med den laveste karakter. Lige nu har DavidsenShop.dk 53.774 Facebook-fans.
Hvilken leveringsløsning er smartest?

En del firmaer på nettet foreslår heldigvis diverse forskellige billige leveringsmidler til let økse. En af de mest almindelige er efterhånden levering til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente bestillingen den dag der passer dig. Fragtformen er jo virkelig fremkommelig, samt endda endda den mest betalelige fragtmulighed.

Du burde omvendt udse dig at få produkterne leveret til din bolig eller til adressen hvor du arbejder. Fragttypen bliver mange gange en sjat mere bekostelig, men også særdeles praktisk ved køb af let økse online. Den billigste leveringsudgave vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, som desværre betinges af at du fysisk befinder dig tæt på online virksomhedens byggemarked, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på let økse kan være særligt essentiel forudsat man har brug for varen øjeblikkeligt, så med det formål er det jo væsentligt at du kontrollerer den anslåede leveringstid på let økse. En del online forhandlere – herunder Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix og Silvan – giver billig 1 dags levering på massevis af produkter online, der dog kræver at orden realiseres tidligere end et besluttet klokkeslæt, med hensynstagen til at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen hen til fragtfirmaet før personalet får fri.

Flere online shops sikrer fragt uden betaling på let økse online, men oftest kun såfremt man indkøber for et bestemt beløb. Ellers bør du udse dig den billigste leveringsform, hvilket i mange tilfælde vil være at få fragtmanden til at køre ordren til en pakkeshop.

Masser af webshops foreslår klik-og-hent hvor du køber billig let økse online og selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Bygma, Silvan, Davidsen, Stark, Jem og Fix, XL-Byg, 10-4, Bauhaus og Harald Nyborg. Byggekæderne tilbyder for eksempel afhentning af let økse i disse byer:

Varde, Tilst, Svendborg, Frederiksværk, Esbjerg, Brabrand, Nørresundby, Kalundborg, Rønne, Slagelse, Glostrup, Middelfart, Hjørring, Kokkedal, Åbyhøj, Ballerup, Jyllinge, Nykøbing Falster, Albertslund, Hillerød, Virum, Randers, Odense, Solrød Strand, Holbæk, Silkeborg, Roskilde, Helsingør, Herlev, Nærum, Lystrup, Viborg, Valby, Farum, Køge, Ringsted, Aalborg, Thisted, Risskov, Struer, Fredericia, Ølstykke, Horsens, Aabenraa, Dragør, Holstebro, Vallensbæk, Birkerød, Næstved, Brønderslev, Ikast, Grenaa, Nyborg, Allerød, Skive, Lyngby, Hedensted, Skanderborg, Vejle, Frederikssund, Frederikshavn, Odder, Frederiksberg, Gentofte, Værløse, Korsør, Taastrup, Haderslev, Greve, Gladsaxe, Søborg, Hvidovre, Lillerød, Hedehusene, Haslev, Hørsholm, Nakskov, København, Brønshøj, Hobro, Vanløse, Brøndby, Højbjerg, Aarhus, Rødovre, Vordingborg, Charlottenlund, Ishøj, Kolding, Stenløse, Sønderborg, Rudersdal, Herning, og Tårnby, .

Klik-og-hent ift. let økse er en mulighed i de fleste dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Vestjylland, Sydjylland, Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland), Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn, Sydfyn, Østfyn) og Sjælland (Nordsjælland, Lolland, Midtsjælland, Amager, Hovedstaden, Falster, Vestsjælland, Østsjælland, Sydsjælland, Bornholm).

Når der ses på søgedata står det klart, at netshoppere som regel efterspørger fx billig let økse og let økse tilbud. Vi ser derudover tit mennesker efterspørge for eksempel køb let økse, let økse online og let økse priser, foruden de udbredte byggekæder som Jem og Fix, Harald Nyborg, Davidsen, 10-4, Stark, Bauhaus, Silvan, Bygma og XL-Byg.

Den bedste pris på let økse

Det har vist sig at være i høj grad let for almindelige mennesker at lave prissammenligning på billige let økse online på flere e-forretninger, og for det har flertallet af internet handler i Danmark været nødt til at nedsætte prisniveauet på let økse enormt, og ydermere byde på gebyrfri levering.

Dog kan det ikke desto mindre blive fordelagtigt at sammenligne indtil flere netbutikker efter tilbud på let økse online forud for at du placerer ordren, så du er sikker på at opnå den billigste pris. Kig ikke bare hos de gængse byggekæder som Harald Nyborg, Bygma, Davidsen, XL-Byg, 10-4, Bauhaus, Stark og Silvan.

Man må imidlertid være klar over, at i tilfælde af at en forhandler på nettet reklamerer billige let økse online på tilbud til en pris som er helt ekstremt billig, bør det ofte være et kendetegn på en uægte internet butik. Kortbestillinger er på den anden side indbefattet af en anordning, hvilket beskytter dig som kunde overfor bedrageriske online firmaer.

Generelt anbefaler vi bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som en anden løsning bør du vælge et afdragstilbud som for eksempel ViaBill, forudsat du efterspørger at betale betalingen af let økse over et længere tidsrum. Det tilbydes som regel hos nichefokuserede netbutikker, men dog sjældent de udbredte byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Harald Nyborg, 10-4, Bygma, Bauhaus, Silvan, Davidsen og XL-Byg.

Når vi ser på søgedata fremstår det klart, at mennesker jævnligt kigger efter bl.a. let økse tilbud og let økse online. Derudover oplever vi som regel netshoppere søge blandt andet let økse priser, køb let økse og billig let økse.

Gennemsøg tidligere brugeres vurderinger

Trustpilot fører til ganske strålende genveje til at dechifrere diverse eksisterende brugeres oplevelser og på grund af dette kan det anbefales, at du evaluerer internet selskabets bedømmelser før du bestiller billige let økse online.

Facebook bringer dig på samme måde nogenlunde uafhængige metoder til at få kendskab til internet shoppens popularitet. Derudover ser vi en række outlets på nettet hvor kunder kan skrive en kritik af virksomhedens service, som desuden må tages i brug til at vurdere hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige let økse online i en internet forhandler kunne man for at være sikker tage stilling til webshoppens betingelser, det er dog gerne ikke særlig interessant, specielt ved de gængse byggemarkeder som Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix, Bygma, 10-4, Silvan og Stark.

Alternativet kan være at undersøge hvorvidt internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, da det længe har været en påvisning af at internet butikken respekterer de danske retningslinjer, samt at hjemmesiden undertiden overvåges af eksperter der har megen viden om lovgivningen.

Desuden tilbydes du anledning til at blive assisteret, hvis du skulle få udfordringer ved dit køb af let økse. For øvrigt er det smart at du er hensynstagende til de elementære betingelser der spiller ind i forbindelse med købet af let økse online, til eksempel hvilken bytteret online firmaet tilbyder.

På grund af dette er det tillige afgørende, at man altid bevarer sin kvitteringsmail, så man når som helst kan bevise bestillingen af let økse, hvad end man har bestilt fra Davidsen, Bauhaus, Silvan, Stark, XL-Byg, Harald Nyborg, 10-4, Jem og Fix eller Bygma.

Pia Larsen gav 5 stjerner

hurtig og præcis levering

Maria Mortensen gav 4 stjerner

Fik varen på under 24 timer

Karen gav 5 stjerner

Dag til dag levering

Susanne gav 5 stjerner

Det var godt !

9 tips til internetshopping
1Vi tilråder generelt bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Bestillinger med betalingskort er omfattet af et regulativ, som sikrer dig som kunde overfor uoprigtige firmaer på nettet. Alternativt kan du udnytte en afdragsordning som fx ViaBill, for så vidt du hellere vil afdrage pengene senere.
2Den billigste metode til levering vil altid vise sig at være at hente ordren selv, men den løsning nødvendiggør at du er nær internet selskabets adresse. Den mulighed for levering er naturligvis ret udslagsgivende hvis du står og skal bruge let økse omgående. Alternativt så sikrer nogle få e-handler i Danmark portofri levering, men undertiden kun hvis du shopper for en konkret sum.
3Vi tilråder at finde ud af om internet forhandleren er tilsluttet e-mærket, eftersom det almindeligvis er et sympol på at internet webshoppen lever op til gældende dansk lovgivning, samt at internet forretningen hyppigt efterses af sagkyndige som behersker bestemmelserne på området. Før nogen handler billige let økse hos en e-butik burde de i og for sig læse netbutikkens handelsbetingelser.
4En stor portion online shops udlover nu om stunder et hav af forskellige billige leveringstyper til let økse. En sikker vinder er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor det nemlig er ret fleksibelt for dig at kunne hente din ordre præcis når det passer dig. Leveringsmetoden er jo super enkel, og tit endda den billigste slags levering.
5Trustpilot forærer dig ultra hæderlige genveje til at kigge på adskillige øvrige forbrugeres anmeldelser og på grund af dette er det godt, at du iagttager internet forhandlerens bedømmelser inden du shopper billige let økse online. Facebook giver dig desuden altid fordelagtige løsninger til at få indtryk af e-handlens kundefokus.
6Det er efterhånden særligt problemfrit for alle at kigge efter tilbud online på billige let økse hos flere online shops, og altså frembyder flere internet selskaber i Danmark fragtfri levering. Dog kan det trods alt være rentabelt at studere visse e-butikker efter billige priser inden du handler, så du er tryg ved at opnå den mindst kostelige pris.
7Før nogen handler billige let økse i en online virksomhed burde man altid læse butikkens regler, det er dog bare ikke særlig interessant. Tilmed anbefales det at man er klar over de vigtigste betingelser der kan spille ind i forbindelse med købet af billige let økse online, f.eks. hvilken returneringsret online firmaet har.
8Nogle enkelte internet shops byder på levering uden gebyr på let økse, men undertiden er det så præmissen at du indkøber for en konkret sum. I øvrigt skal du beslutte sig for den mest letkøbte leveringsform, der gerne vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver typisk til gengæld særligt smertefri. Den prisbilligste leveringsform er dog at hente pakken selv.
9Fragttiden kan vise sig at være usædvanlig betydningsfuld når man skal bruge produktet med det samme, og herved er det relativt vigtigt at du checker det anslåede leveringstidspunkt ved let økse. En stor portion online butikker stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på utallige varenumre, men glem ikke at det kræver at handlen gemmenføres før et fastsat tidspunkt.