Byggevarepriser.dk

Enhånds Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Der er variationer i priserne på billige enhånds økse fra byggemarked til byggemarked. Nogle har gode priser, og andre har service. Du må gennemtænke hvad der for dig betyder mest.
For en del er gør-det-selv projekter lig med adskillige spørgsmål. Af den grund kan du overveje at købe fra et online byggecenter, hvor du får sparring omkring enhånds økse.
Når du har brug for byggematerialerne nu og her eller bare gerne vil slippe for leveringsomkostningen, så kan du tænke over at fragte varerne selv. Dette er i særdeleshed en mulighed i de gængse byggecentre.
Det er naturligvis utrolig vigtigt at undersøge, om de produkter du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Ellers kan du lede andre steder.
Du skal have fokus på hvilke regler der gør sig gældende når du handler online, så du kan undgå problemer med eksempelvis returnering. Af den grund skal man kende firmaets regler.
Flere byggekæder udbyder et bredt udvalg af produkter, hvorimod øvrige fokuserer på en specifik varegruppe. Du kan tænke på hvorvidt det er essentielt for dig at du har mange produkter at vælge fra, foruden bare enhånds økse.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggecentre er folkekære og højtprofilerede forretninger, hvilket kan give en tryghedsfølelse når man handler online. Dette er noget nogle vil se positivt på.
De gængse byggecentre finder du i store dele af landet, og som følge af det har folk valget om at bestille online og fragte byggematerialerne på eget initiativ. Hermed har du valget om at undvære fragten, og tilmed hente produkterne straks.
De velkendte byggecentre forhandler produkter fra diverse nicheshops, så du kan købe fra et bredt sortiment af enhånds økse online.

Nichewebshop

Flertallet af nicheforhandlere er producenter af de produkterne som du kan købe i byggemarkederne. Ved at købe direkte fra de nichefokuserede webshops online bør du få bedre priser.
Flertallet af specialiserede webshops er små virksomheder, som typisk er danske, givetvis ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem har du mulighed for at hjælpe idet du bestiller enhånds økse online fra deres webshop.
Forskellige webshops som fokuserer skarpt på nogle få produkter har en dyb forståelse for det produktudvalg de har online, da de ikke sælger andre produkter. Følgelig formår de at yde ekstra brugbar hjælp fra nogle med ekspertviden i lige præcis enhånds økse.
De 10 byggemarkeder med størst omsætning

Johannes Fog begyndte i 1920, og omfatter i dag ca. 500 mennesker i de 9 butikker. Johannes Fog specialiserer sig i at sælge til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 1 milliard kroner.

enhånds økse silvan

Silvan blev grundlagt i 1968, og beskæftiger i dag i nærheden af 1.000 personer i selskabets 41 byggecentre. Silvan fokuserer primært på gode tilbud til private, og omsætter hvert år for cirka 1 milliard kroner.

enhånds økse jem og fix

Jem og Fix begyndte i 1988, og er nu arbejdsplads for omkring 2.100 mennesker i deres 122 byggecentre. Jem og Fix har specialiseret sig i billige priser til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

Stark så dagens lys i 1896, og er nu arbejdsplads for mere end 2.000 mennesker i deres 72 byggecentre. Stark satser på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 7 milliarder kroner.

Bygma blev dannet i 1952, og styres dagligt af i nærheden af 2.300 medarbejdere i firmaets 56 byggecentre. Bygma sætter ind på salg til professionelle, og afsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

enhånds økse harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og beskæftiger nu omtrent 2.000 mennesker i byggemarkedets 33 butikker. Harald Nyborg satser på at sælge til private, og afsætter årligt for omtrent 5 milliarder kroner.

enhånds økse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og styres dagligt af omtrent 1.000 kollegaer i deres 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på salg til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og lønner i dag mere end 2.000 medarbejdere i forretningens 104 butikker. XL-Byg specialiserer sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for omkring 5 milliarder kroner.

10-4 begyndte i 1947, og er i dag arbejdsgiver for i omegn af 100 mennesker i kædens 6 varehuse. 10-4 tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 500 millioner kroner.

Davidsen så dagens lys i 1944, og udgøres i dag af mere end 1.000 mennesker i kædens 9 varehuse. Davidsen har fokus på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omkring 2 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan vise sig at være af stor betydning at lave et udgiftsbudget for dit projekt, så du har styr på udgifterne. Det må være sundt at gennemgå samtlige omkostninger, og så indsamle den billigste pris på dem slavisk.
2I god tid inden at du igangsætter byggeprocessen kan det vise sig vanvittigt meningsfuldt at have styr på, at dit projekt ikke er ulovligt. Afhængigt af din bopæl vil der være gældende regler omkring, hvad du må, samt hvad der er ulovligt.
3Der viser sig stort set altid uforudsigelige problematikker i forbindelse med store byggeprojekter, og herved vurderes det afgørende at der afsættes tilstrækkelig tid i kalenderen, således at man kan være tryg ved at man ikke kommer i tidsmangel.
4Det viser sig meningsgivende at have de relevante materialer tilgængelige før du kaster dig over arbejdet. Du bør udfærdige en punktforms liste som indeholder de materialer som er nødvendige, og så gennemgå materialerne, med det formål at du føler dig overbevist om at alt er som det skal være.
5Det er muligt at forsøge at få offentlig støtte til byggerier. Det gives såfremt byggeriet gør en forskel for klimaet. Det forudsætter dermed at ombygningen påvirker miljøet.
6Det kan vise sig at være godt at spørge om assistance til ens byggeprojekt, specielt såfremt det er omfattende arbejdsopgaver. Nogle ting gør krav på flere personer. I øvrigt viser det sig mere produktivt og mere socialt at være flere om det.
7Der ligger et stort udvalg af guides og videoer på diverse hjemmesider hvorfra du kan få gode råd. Navnligt YouTube er kilde til betydelige mængder brugbar viden, særligt når man benytter engelske søgeord.
8Planlægning vil være metoden til at nå problemfrit i mål med din byggeproces. Du er nødt til at nedskrive en klar arbejdsplan, der dikterer hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende prioriteret rækkefølge. Husk at være konkret idet du sammensætter din tidsplan.
9Du skal på ingen måde gå ned på grej. Tit vil det vise sig fornuftigt at have udstyret ved hånden akkurat som du indleder byggeprocessen. Husk også at indregne udgifterne hertil i økonomien.
10Ved byggeprojekter udenfor har vejret en stor rolle. Af den årsag kan du ofte holde øje med vejrprognosen i perioden for starten på projektet, så du slipper for at det ganske ubelejeligt begynder at vælte ned nøjagtig som du er godt i gang med dit komplekse byggeprojekt.
11Du bør aldrig nogensinde negligere din sikkerhed, så glem ej sikkerhedstøj som fx sikkerhedshjelm der skåner dig mod potentielle skader. Det er fornuftigt med fokus på dit eget ve og vel i dit byggeprojekt, specielt når du ikke får professionel assistance.
12Du kan overveje om det kan lade sig gøre at stå for hele projektet selv, eller du burde få assistance fra en professionel til afslutningen af det. Forudsat at du indhenter professionel assistance kunne det være en god idé at få tilbud fra diverse leverandører.
De bedst anmeldte byggecentre
XL-Byg.dk har en rating på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket altså er virkelig godt arbejde. Karakteren er regnet ud fra 2.856 kommentarer, hvor imponerende 59 % har givet maksimum point, og alene 9 % giver 1 stjerne. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dks Trustpilot-rating ligger på 4,3 ud af 5, hvilket tydeligvis er usædvanligt godt arbejde. Scoren er baseret på 23.161 meninger, hvor intet mindre end 69 % giver maksimum point, og alene 8 % giver 1 stjerne. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dks Trustpilot-rating er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er virkelig godt arbejde. Evalueringen tager udgangspunkt i 19.208 meninger, hvor hele 84 % kvitterer med 5 stjerner, og bare 2 % giver bundkarakter. Indtil videre har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Harald-Nyborg.dks bedømmelse på Trustpilot er 4,6 ud af 5, som i særdeleshed er absolut imponerende. Karakteren grundlægges af 28.109 ratings, hvor imponerende 76 % har givet 5 stjerner, og alene 4 % har givet 1 stjerne. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
DavidsenShop.dk har en bedømmelse på 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er hamrende flot. Ratingen er et gennemsnit af 11.467 bedømmelser, hvor hele 86 % kvitterer med den bedste karakter, og blot 2 % kvitterer med den laveste karakter. Pt. har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsløsning skal jeg vælge?

En masse internet varehuse foreslår nu til dags et stort udvalg af billige former for levering til enhånds økse. En af dem der er mest anvendt er nu om dage at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv kan afhente varerne når det passer ind i din hverdag. Denne er altså særligt let gængelig, samt typisk ligeledes den billigste mulighed for fragt.

Du kan lige så vel tænke over at bestille pakken til levering til din bopæl eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden er somme tider en tak mindre billig, men tillige temmelig hensigtsmæssig for enhånds økse online. Den mest letkøbte form for levering kan ikke benægtes at være at hente pakken selv, som dog kræver at du befinder dig i nærheden af internet virksomhedens byggemarked, fx Bauhaus, Harald Nyborg, Jem og Fix eller Silvan.

Leveringsdygtigheden på enhånds økse kan vise sig at være ultra essentiel i tilfælde af at vi mangler dine nye varer lige om lidt, så derfor er det særdeles vigtigt at du ser nærmere på det estimerede leveringstidspunkt ved enhånds økse. En stor portion netbutikker – herunder Silvan, Harald Nyborg, Jem og Fix og Bauhaus – giver løfte om billig levering på næste hverdag på en række produkter online, men som trods alt beroer på at ordren laves tidligere end et konkret tidspunkt, med hensynstagen til at de med sikkerhed kan nå at få ordren skippet afsted forud for at de logistikansatte har fyraften.

Nogle webshops frembyder gratis levering på enhånds økse online, men typisk er det forbeholdt når man aftager for et konkret beløb. Ellers må du udse dig den mest betalelige leveringsudgave, som typisk er at få fragtmanden til at bringe bestillingen til et udleveringssted.

Flere webbutikker giver afhentning hvor man handler billig enhånds økse online men afhenter i byggecenteret. For eksempel Silvan, 10-4, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Davidsen, XL-Byg, Bygma og Bauhaus. De udlover bl.a. click-and-collect på enhånds økse i disse byer:

Dragør, Brønshøj, Glostrup, Ballerup, Ølstykke, Helsingør, Allerød, Hørsholm, Farum, Højbjerg, Ringsted, Kolding, Jyllinge, Køge, Lyngby, Roskilde, Virum, Frederiksberg, Esbjerg, Holstebro, Haslev, Aalborg, Rødovre, Åbyhøj, Lystrup, Frederikssund, Hedensted, København, Ikast, Nyborg, Haderslev, Albertslund, Skive, Vanløse, Næstved, Struer, Nykøbing Falster, Brabrand, Valby, Svendborg, Holbæk, Rudersdal, Aabenraa, Hvidovre, Slagelse, Værløse, Nakskov, Ishøj, Fredericia, Tilst, Herning, Hjørring, Korsør, Nørresundby, Viborg, Odder, Odense, Vordingborg, Rønne, Gladsaxe, Brønderslev, Horsens, Risskov, Skanderborg, Varde, Grenaa, Middelfart, Kokkedal, Brøndby, Charlottenlund, Kalundborg, Lillerød, Vejle, Solrød Strand, Nærum, Hillerød, Greve, Silkeborg, Herlev, Aarhus, Frederikshavn, Hobro, Taastrup, Søborg, Vallensbæk, Tårnby, Birkerød, Gentofte, Thisted, Stenløse, Frederiksværk, Hedehusene, Randers, og Sønderborg, .

Afhentning for enhånds økse er en mulighed i samtlige regioner af landet: Sjælland (Østsjælland, Nordsjælland, Lolland, Sydsjælland, Hovedstaden, Vestsjælland, Falster, Midtsjælland, Amager, Bornholm), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Østjylland, Sydjylland, Vestjylland) og Fyn (Vestfyn, Nordfyn, Østfyn, Sydfyn, Midtfyn).

Ses der på tendenserne står det markant, at internet shoppere mange gange søger for eksempel enhånds økse tilbud og enhånds økse priser. Foruden dette ser vi ofte online shoppere søge efter fx køb enhånds økse, billig enhånds økse samt enhånds økse online, plus de gængse byggemarkeder som Davidsen, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, Silvan, XL-Byg, Bygma, Bauhaus og 10-4.

Rabat på enhånds økse

Det er efterhånden i høj grad uproblematisk for forbrugerne at finde tilbud på billige enhånds økse online på diverse firmaer på nettet, og for det har massevis af netbutikker set sig nødsaget til at nedsætte udsalgspriserne på enhånds økse betydeligt, og ovenikøbet garantere billig levering.

Det kan trods alt blive smart at kontrollere nogle butikker på nettet efter tilbud og rabatter på enhånds økse online før du gennemfører dit køb, således at du er på den sikre side med at få den billigste pris. Se ikke bare hos de gængse byggemarkeder som Bauhaus, Jem og Fix, Silvan, Harald Nyborg, Stark, Bygma, Davidsen og 10-4.

Du må bare være så påvagt, at i tilfælde af at en shop på nettet udlover billige enhånds økse online på tilbud til en udsalgspris der virker besynderligt billig, burde det mange gange være et bevis på en falsk netbutik. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af en bestemmelse, hvilket sikrer folk overfor snydagtige firmaer på nettet.

Vi anbefaler handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed bør du udnytte en løsning på afbetaling som fx ViaBill, forudsat du har til hensigt at finansiere pengene til enhånds økse over en periode. Det fås ofte hos online nichebutikker, men sjældent de velkendte byggekæder som fx XL-Byg, Jem og Fix, Davidsen, Harald Nyborg, Silvan, Bauhaus, 10-4 og Stark.

Når man ser på data er det klart, at mennesker ofte søger efter eksempelvis enhånds økse tilbud og billig enhånds økse. Derudover oplever vi som regel online shoppere kigge efter for eksempel enhånds økse online, køb enhånds økse og enhånds økse priser.

Se nærmere på andre menneskers synspunkter

Trustpilot tilbyder dig super relevante chancer for at se nærmere på en stor portion nuværende køberes opfattelser og derfor tilråder vi, at du ser nærmere på online butikkens bedømmelser forinden du færdiggør din shopping med billige enhånds økse online.

Facebook fører til tilsvarende rigtig anstændige løsninger til at få kendskab til webshoppens pålidelighed. Derudover ser vi nogle internet handler som tilbyder kunderne at offentliggøre en omtale af deres køb, som ligeledes kan drages fordel af til at tage stilling til hvor glade kunderne er.

Inden nogen køber billige enhånds økse online hos en butik bør de for at være sikker skimme forhandlerens handelsvilkår, dog er det typisk ikke særlig interessant, især med de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Silvan, Stark, 10-4, Bauhaus, Davidsen, Jem og Fix, XL-Byg og Bygma.

Et alternativ kunne derfor være at efterse hvorvidt internet firmaet er tilsluttet e-mærket, da det burde være en garanti for at e-firmaet adlyder den officielle danske lovgivning, tillige med at online forretningen lejlighedsvis føres tilsyn med af fagmænd som har den nødvendige knowhow om vilkårene.

Desuden giver det dig mulighed for assistance, for så vidt du oplever dilemmaer i processen med dit indkøb af enhånds økse. Dertil er det anbefalelsesværdigt at kunden er omhyggelig omkring de mest basale reglementer der kan spille ind i forbindelse med bestillingen af enhånds økse online, som eksempelvis hvilken returneringsret e-forretningen benytter.

I den sammenhæng er det virkelig relevant, at man permanent bevarer ens ordremail, således man senere vil kunne eftervise købet af enhånds økse, uafhængig af om man shopper fra Silvan, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg, Stark, 10-4, Bauhaus, Jem og Fix eller Davidsen.

Jette T gav 5 stjerner

Nem og meget fin service

Helle gav 4 stjerner

Super god oplevelse og ingen problemer

Mads O gav 5 stjerner

god service

Susanne Christiansen gav 5 stjerner

Hurtig levering godt gået

9 tips til køb på nettet
1Leveringshastigheden er naturligvis temmelig vital om man har brug for dine nye produkter om kort tid, så af den grund er det altså essentielt at man ser den anslåede leveringsdato for enhånds økse. En hel del e-shops giver løfte om billig dag-til-dag levering på mange af deres produkter, som afhænger af at orden realiseres forud for et besluttet klokkeslæt.
2Trustpilot tilbyder dig ret stabile chancer for at gennemrode en stor gruppe eksisterende forbrugeres anmeldelser og af den grund tilråder vi, at du iagttager netshoppens vurderinger forinden du shopper billige enhånds økse online. Facebook tilbyder dig desuden nogenlunde gunstige metoder til at få indblik i internet selskabets popularitet.
3Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Handler med kort er dækket ind under en lov, der forsvarer en imod uoprigtige online outlets. Som et alternativ bør du drage nytte af en afbetalingsløsning som f.eks. ViaBill, hvis du agter at klare betalingen over flere uger.
4En række netbutikker i Danmark tildeler til alt held en række forskellige billige metoder til levering til enhånds økse. En af de populære er lige nu afhentningssteder, hvor du kan afhente dine nye varer når det passer ind i din kalender. Fragtmuligheden er nemlig yderst fleksibel, samt typisk endvidere den billigste slags levering.
5Generelt slår vi et slag for at finde ud af hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem, grundet at det længe har været en garanti for at online forhandleren anerkender de danske retningslinjer, foruden at online shoppen hyppigt undersøges af specialister der er meget fortrolige vilkårene på området. Før folk shopper billige enhånds økse hos en internet butik burde man utvivlsomt bese netshoppens vilkår.
6Den billigste leveringstype kan ikke benægtes at være selv at hente pakken, men den mulighed afhænger af at du fysisk befinder dig tæt på internet virksomhedens adresse. Den fragtløsning er super væsentlig forudsat vi behøver enhånds økse inden for få dage. Alternativt så præsterer enkelte internet shops levering uden beregning, men undertiden påkræves det at der aftages for en konkret sum.
7Forinden nogen shopper billige enhånds økse hos en netbutik bør man for at være på den sikre side gennemgå webbutikkens handelsaftale, dog er det uden tvivl ikke videre interessant. I øvrigt er det klogt at køberen er klar over de mest essentielle vedtægter der kan influere på købet af billige enhånds økse online, f.eks. hvilken byttepolitik e-butikken tilsikrer.
8Det har vist sig at være i høj grad enkelt for forbrugerne at analysere priser online på billige enhånds økse fra flere online selskaber, og altså garanterer en lang række internet virksomheder portofri levering. Til gengæld kan det alligevel blive gunstigt at eftergå nogle enkelte internet firmaer efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så man er på den sikre side med at modtage den mest attraktive pris.
9Nogle enkelte online selskaber yder billig levering på enhånds økse, men tit er det forbeholdt når man handler for en præcis sum. Derudover kan du udse dig den mindst kostelige leveringsudgave, hvilket tit er at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop. Metoden er uheldigvis desuden temmelig problemfri. Den billigste fragttype er dog at du selv henter produkterne.