Byggevarepriser.dk

Letvægts Økse


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Hvis du står og skal bruge byggematerialerne hurtigt eller blot vil spare leveringsomkostningen, så kunne du tænke over at fragte materialerne på eget initiativ. Dette er i høj grad et alternativ i de gængse byggekæder.
Du kan finde forskelle i salgspriserne på billige letvægts økse fra webshop til webshop. Enkelte vil have gode priser, hvorimod nogle tilbyder en høj grad af service. Du bør bestemme hvad der betyder mest for dig.
Flere byggekæder fremviser et bredt varesortiment, imens andre har fokus på en enkelt type af vare. Du skal overveje om det er essentielt for dig at have adskillige produkter at vælge fra, udover bare letvægts økse.
Du bør vide hvilke retningslinjer der gør sig gældende ved din bestilling online, så du slipper for problemer med fx reklamationer. Af den grund bør du undersøge firmaets regler.
For mange er byggeprojekter ens betydende med talrige spørgsmål. Derfor vil du med fordel kunne handle hos en netbutik, hvor du bliver tilbudt sparring og vejledning omkring letvægts økse.
Det er selvfølgelig meget vigtigt at vide, om den vare du er på udkig efter online faktisk er tilgængelig hos byggekæden. Ellers kan du være tvunget til tjekke de andre.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De udbredte byggecentre tilbyder produkter fra alverdens specialbutikker, hvilket giver dig mulighed for at handle fra et bredt udvalg af letvægts økse online.
De udbredte byggecentre er tilgængelige i hele landet, og som følge af det har man tilbuddet om at handle online og fragte produkterne på egen hånd. Som følge af det har man chancen for at undvære leveringsgebyret, samt ovenikøbet skaffe produkterne straks.
De store byggekæder er udbredte og kendte firmaer, hvilket kan bidrage til øget sikkerhed når du shopper online. Det kan du se fordele ved.

Nichewebshop

Størstedelen af niche netbutikker har en stor passion for deres online produktudvalg, da de kun sælger disse varer. Således får du formentlig en høj grad af gavnlig rådgivning fra personale der er specialister i netop letvægts økse.
Størsteparten af webshops som fokuserer på en enkelt niche er små firmaer, der i de fleste tilfælde drives i Danmark, givetvis sågar lokalt i dit område. Disse støtter du ved at bestille letvægts økse online på deres webshop.
Flertallet af nichespecifikke webshops er producenter af de produkterne som du kan finde hos byggekæderne. Ved køb direkte på de nichefokuserede netbutikker online får du en billigere pris.
Danmarks største byggekæder

Stark kom frem i 1896, og beskæftiger i dag i omegn af 2.000 personer i selskabets 72 butikker. Stark fokuserer på salg til professionelle, og omsætter årligt for ca. 7 milliarder kroner.

10-4 kom frem i 1947, og er nu arbejdsplads for mere end 100 kollegaer i forretningens 6 varehuse. 10-4 satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for mere end 500 millioner kroner.

letvægts økse bauhaus

Bauhaus kom frem i 1988, og er i dag arbejdsgiver for i nærheden af 1.000 ansatte i de 17 butikker. Bauhaus fokuserer primært på salg til private, og sælger årligt for omkring 2 milliarder kroner.

Johannes Fog blev stiftet i 1920, og styres dagligt af over 500 medarbejdere i firmaets 9 byggecentre. Johannes Fog har specialiseret sig i salg til private, og afsætter årligt for omtrent 1 milliard kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og omfatter i dag omtrent 1.000 kollegaer i firmaets 9 varehuse. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 2 milliarder kroner.

XL-Byg begyndte i 2002, og udgøres i dag af omkring 2.000 ansatte i byggemarkedets 104 byggecentre. XL-Byg tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

Bygma så dagens lys i 1952, og udgøres nu af over 2.300 mennesker i virksomhedens 56 varehuse. Bygma satser på salg til professionelle, og afsætter årligt for i omegn af 5 milliarder kroner.

letvægts økse silvan

Silvan blev stiftet i 1968, og beskæftiger i dag i omegn af 1.000 personer i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber billige priser til private, og afsætter hvert år for omkring 1 milliard kroner.

letvægts økse harald nyborg

Harald Nyborg kom frem i 1904, og udgøres i dag af over 2.000 personer i deres 33 byggecentre. Harald Nyborg er specialiseret i salg til private, og sælger hvert år for cirka 5 milliarder kroner.

letvægts økse jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og omfatter i dag cirka 2.100 medarbejdere i kædens 122 byggecentre. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og omsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

12 tips til dit byggeri
1Længe før du påbegynder byggeprocessen kan det være ganske afgørende at man sikrer sig, at det du vil lave overholde de gældende regler. Med udgangspunkt i hvordan du bor kan der vise sig diverse love som beskriver, hvad du gerne må, samt hvad du ikke kan få lov til.
2Husk at du kan forsøge at få støtte fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde hvor byggeprojektet er godt for miljøet. Støtten kræver med andre ord at projektet har en positiv effekt på planeten.
3Du vil aldrig undvære værktøj. Tit kan det være fundamentalt at du har grejet tilgængeligt idet du tager fat på byggeriet. Det er derudover afgørende at medtage disse omkostninger i budgettet for byggeprojektet.
4Du skal for alt i verden ikke glemme dit eget helbred, så glem ikke sikkerhedstøj herunder fod- og hovedbeklædning der skåner dig mod eventuelle ulykker. Det er essentielt at du husker dit velbefindende i byggeprojektet, navnlig når du ikke har hjælp fra en fagperson.
5Det bør overvejes at få en hjælpende hånd til byggearbejdet, i særdeleshed når det kommer til vigtige projekter. Store ombygninger gør krav på flere mennesker. Desuden bør det være mere effektivt og mere minderigt at udføre arbejdet med andre.
6Du kan finde endeløse guides og videoer på diverse hjemmesider som kan være en stor hjælp. Specielt YouTube er kilde til store mængder nyttig viden, navnligt ifald du benytter den engelske version.
7Muligvis kan det blive fundamentalt at have de presserende materialer tilgængelige i god tid før du påbegynder håndværket. Du kunne med fordel sammenfatte en overskuelig oversigt som samler alle de ting du skal bruge, og bagefter tjekke hver enkelt ting, hvormed du kan føle dig overbevist om at der ikke mangler noget.
8Det er essentielt at have et udgiftsbudget for dit byggeprojekt, så du giver sig selv et overblik. Det vil være en fordel at kortlægge alle udgiftsposter, og dernæst søge sig frem til online tilbud på dem alle sammen.
9Ved byggeprojekter udendørs har vind og vejr en essentiel rolle. Derfor må du ofte lægge mærke til meldingerne om vejret i de dage der er op til byggeriets begyndelse, så det ikke ganske ubelejeligt begynder at piske ned nøjagtig som du står midt i det krævende byggeprojekt.
10Forberedelse vedbliver at være kilden til at komme i mål med arbejdet. Du er nødt til at have en gennemarbejdet tidsplan, der beskriver hvilke arbejdsopgaver der laves hvornår, og en tilhørende rækkefølge. Forsøg at være skarp når du udarbejder planen.
11Husk at gennemtænke om det er muligt at lave hele projektet selv, eller du hellere skal købe hjælp fra en fagmand til områder af det. Ifald du anskaffer professionel assistance vil det i nogle tilfælde være fordelagtigt at tage imod tilbud fra flere foretagender.
12Der kommer altid utidige problemstillinger når det kommer til større opgaver, og af den grund kan det være væsentligt at der afsættes god plads i tidsplanen, så man føler sig ubekymret om at nå i mål.
De bedst vurderede byggecentre
Bauhaus.dks Trustpilot-bedømmelse er 4,3 ud af 5, som jo er ualmindeligt flot. Scoren er et gennemsnit af 23.161 anmeldelser, hvor ikke mindre end 69 % kvitterer med den højeste karakter, og alene 8 % har givet dumpekarakter. I dette øjeblik har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-følgere.
10-4.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, som naturligvis er fantastisk beundringsværdigt. Ratingen tager udgangspunkt i 19.208 ratings, hvor intet mindre end 84 % giver toprating, og alene 2 % giver den dårligste rating. I skrivende stund har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Kunderne hos DavidsenShop.dk giver dem 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot, som selvfølgelig er rigtig flot. Ratingen grundlægges af 11.467 bedømmelser, hvor intet mindre end 86 % kvitterer med toprating, og bare 2 % har givet dumpekarakter. Indtil videre har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Harald-Nyborg.dks Trustpilot-bedømmelse ligger på 4,6 ud af 5, som klart er usædvanligt godt arbejde. Vurderingen er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor intet mindre end 76 % giver toprating, og alene 4 % har givet den laveste karakter. Til dato har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans på Facebook.
XL-Byg.dks score på Trustpilot er 4,3 ud af 5, hvilket uden tvivl er kolossalt godt arbejde. Vurderingen er baseret på 2.856 tilkendegivelser, hvoraf hele 59 % har givet toprating, og alene 9 % kvitterer med den dårligste rating. Pt. har XL-Byg.dk 67.935 fans på Facebook.
Hvilken mulighed for levering skal jeg vælge?

En stor portion internet forhandlere yder heldigvis et bredt udvalg af billige fragtmetoder til letvægts økse. En af de populære er nu om dage udleveringssteder, fordi du så nemt kan hente pakken når det passer dig. Fragtformen er jo ret problemfri, samt typisk endda den billigste fragtmetode.

Du burde tillige tænke over at vælge at få leveret hjem til dig eller ud på din arbejdsplads. Leveringsformen er for det meste en anelse mere bekostelig, men ydermere meget uproblematisk med letvægts økse online. Den mest betalelige leveringsversion vil dog altid være selv at hente produkterne, hvilket beroer på at du lever med kort afstand til netshoppens butikker, eksempelvis Harald Nyborg, Silvan, Jem og Fix eller Bauhaus.

Antal dages levering på letvægts økse er selvfølgelig vældig aktuel forudsat man har brug for din ordre omgående, så med det formål er det fuldkommen klogt at vi undersøger tidshorisonten for levering ved letvægts økse. Masser af internet foretagender – herunder Harald Nyborg, Bauhaus, Jem og Fix og Silvan – annoncerer billig dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre online, hvilket dog tager udgangspunkt i at bestillingen fuldbyrdes før et fast klokkeslæt, med det formål at de har mulighed for at nå at få produkterne skippet afsted forinden personalet tager hjem.

Enkelte webshops lover levering uden betaling på letvægts økse online, men undertiden er det så nødvendigt at man aftager for en konkret pris. Desuden kunne du tage den prisbilligste leveringsløsning, der oftest vil være at få fragtmanden til at levere dine produkter til en pakkeshop.

Mange kæder tilbyder klik-og-hent hvor man bestiller billig letvægts økse hjemmefra men selv henter i byggemarkedet. Eksempelvis Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark, Bauhaus, Bygma, XL-Byg, Harald Nyborg og 10-4. Byggecentrene frembyder blandt andet click-and-collect på letvægts økse i følgende områder:

Lystrup, Åbyhøj, Nærum, Haderslev, Randers, Vordingborg, Middelfart, Rødovre, Brønderslev, Frederiksværk, Brøndby, Farum, Hjørring, Brabrand, Tilst, Horsens, Jyllinge, Frederiksberg, Kolding, Højbjerg, Virum, Gladsaxe, Slagelse, Struer, Nakskov, Frederikshavn, Vanløse, Rudersdal, Risskov, Gentofte, Frederikssund, Nørresundby, Silkeborg, Stenløse, Søborg, Valby, Hørsholm, Herlev, Fredericia, Holbæk, Hobro, Brønshøj, Vejle, Nyborg, Sønderborg, Albertslund, Næstved, Hedensted, Lillerød, Svendborg, Lyngby, Roskilde, København, Tårnby, Thisted, Taastrup, Aabenraa, Birkerød, Haslev, Helsingør, Kokkedal, Glostrup, Skive, Vallensbæk, Allerød, Odder, Greve, Holstebro, Køge, Hvidovre, Varde, Odense, Nykøbing Falster, Hedehusene, Rønne, Esbjerg, Grenaa, Korsør, Ølstykke, Kalundborg, Viborg, Værløse, Herning, Charlottenlund, Ishøj, Aalborg, Ikast, Ballerup, Aarhus, Hillerød, Solrød Strand, Dragør, Skanderborg, og Ringsted, .

Klik-og-hent af letvægts økse er muligt i samtlige dele af landet: Sjælland (Lolland, Vestsjælland, Nordsjælland, Falster, Østsjælland, Amager, Bornholm, Sydsjælland, Midtsjælland, Hovedstaden), Jylland (Østjylland, Sønderjylland, Vestjylland, Sydjylland, Nordjylland, Syddanmark, Midtjylland) og Fyn (Sydfyn, Østfyn, Midtfyn, Vestfyn, Nordfyn).

Når vi kigger i tallene er det klart, at internet shoppere jævnligt efterspørger eksempelvis billig letvægts økse og køb letvægts økse. Derudover oplever man mange gange netshoppere søge efter blandt andet letvægts økse priser, letvægts økse tilbud samt letvægts økse online, foruden de udbredte byggecentre som Harald Nyborg, Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen, Silvan og Bauhaus.

Rabat på letvægts økse

Det er i dag super bekvemt for købere at lave prissammenligning på billige letvægts økse online på tværs af webshops, og derfor har mange online shops ikke kunne lade være med at nedsætte salgspriserne på letvægts økse kolossalt, og ovenikøbet love levering uden gebyr.

Det kan til hver en tid blive profitabelt at prøve enkelte internet forhandlere efter tilbud og udsalg på letvægts økse online før du gennemfører din handel, så man er sikret at indhente den billigste pris. Se ikke kun på de udbredte byggemarkeder som Davidsen, Bygma, Bauhaus, XL-Byg, Stark, 10-4, Silvan og Harald Nyborg.

Man bør alligevel være så påpasselig, at i tilfælde af at en webbutik annoncerer billige letvægts økse online for en pris der er besynderligt billig, kunne det mange gange være et symbol på en bedragerisk online virksomhed. Shopping med kort er imidlertid indbefattet af en regel, hvilket skærmer kunden overfor fup internet butikker.

Generelt går vi ind for betalinger med kort eller MobilePay. Som alternativ kunne du drage fordel af en billig afdragsordning fra for eksempel ViaBill, hvis du ser en fordel i at honorere omkostningerne til letvægts økse over en længere periode. Det tilbydes normalt i niche webshops, i modsætning til de gængse byggecentre som for eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Silvan, Bygma, Stark, Bauhaus, XL-Byg og Davidsen.

Ved indkig i data er det markant, at mennesker ofte leder efter fx letvægts økse online og køb letvægts økse. Foruden dette ser man tit folk kigge efter bl.a. letvægts økse tilbud, letvægts økse priser samt billig letvægts økse.

Læs eksisterende kunders oplevelser

Trustpilot byder på relativt pålidelige løsninger til at besigtige en hel del aktuelle konsumenters tanker og af den grund er det smart, at du efterforsker e-shoppens vurderinger før du shopper billige letvægts økse online.

Facebook resulterer i lignende en række fordelagtige chancer for at få indsigt i online firmaets kundetilfredshed. Desuden ser vi en del online varehuse i Danmark hvor det er muligt at udfærdige en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige bør drages fordel af til at vurdere kundetilfredsheden.

Forinden nogen shopper billige letvægts økse online på en webshop behøver de når alt kommer til alt læse netbutikkens vilkår, dog er det for det meste ikke særlig spændende, særligt ved de gængse byggemarkeder som 10-4, Davidsen, Bauhaus, Bygma, Silvan, Jem og Fix, XL-Byg, Stark og Harald Nyborg.

En anden mulighed er at kigge om webbutikken er e-mærke tilsluttet, grundet at det ofte er et sympol på at internet shoppen føjer de opstillede regler, udover at forretningen ofte evalueres af eksperter som forstår de gældende regler.

Desuden giver det dig genvej til at få assistance, ifald du oplever vanskeligheder ved dit køb af letvægts økse. Derudover er det smart at kunden er på vagt for de mest betydningsfulde betingelser der gør sig gældende i forbindelse med bestillingen af letvægts økse online, fx hvilken byttepolitik forretningen garanterer.

I den forbindelse er det i øvrigt vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin kvittering på e-mail, så man en anden gang vil kunne eftervise bestillingen af letvægts økse, uanset om man har bestilt fra 10-4, Davidsen, XL-Byg, Bauhaus, Stark, Silvan, Harald Nyborg, Bygma eller Jem og Fix.

Anna gav 5 stjerner

Lynhurtig expedition og forsendelse.

Helle Knudsen gav 4 stjerner

Super hurtig levering.

Lene Christensen gav 5 stjerner

Handlet meget og handler stadig

Morten gav 4 stjerner

Det var godt !

9 tips til internetshopping
1Den billigste løsning vil til enhver tid være selv at hente varerne, men den mulighed nødvendiggør at du er lige ved internet webshoppens adresse. Den leveringsmåde er jo ualmindeligt essentiel når man står og skal bruge letvægts økse fluks. Alternativt så præsterer en række firmaer på nettet levering uden omkostninger, men undertiden er det betinget af at du handler for en fastsat sum.
2Trustpilot tilbyder dig forholdsvis fine genveje til at se nærmere på en lang række tidligere forbrugeres ratings og på grund af dette slår vi et slag for, at du efterforsker online forretningens kritik forud for at du shopper billige letvægts økse online. Facebook indebærer desuden egentlig solide genveje til at få indsigt i internet webshoppens popularitet.
3Det er efterhånden i høj grad overkommeligt for folk at sammenholde priser online på billige letvægts økse fra flere online selskaber, og af den grund frembyder adskillige forhandlere på nettet billig fragt. Det kan dog stadigvæk blive indbringende at sammenligne flere firmaer på nettet efter rabat og tilbud forinden du gennemfører dit køb, så du er på den sikre side med at få fat i den mindst kostelige pris.
4En lang række forhandlere på nettet giver heldigvis mange forskellige billige leveringsudgaver til letvægts økse. En af de mest almindelige er for nærværende pakkeshoppen, som giver dig fleksibiliteten til at hente varerne når det passer dig. Fragtformen er altså yderst ukompliceret, og desuden ydermere den billigste leveringstype.
5Generelt går vi ind for kortkøb eller mobilbetaling. Kortkøb er dækket ind under en retningslinje, hvilket redder køber imod uærlige internet webshops. Som et alternativ burde du overveje et tilbud fra f.eks. ViaBill, hvis du vil dække omkostningerne over en periode.
6Antal dages levering er naturligvis særdeles relevant forudsat vi skal bruge varen nu og her, og med det formål er det helt aktuelt at du efterser leveringstiden på letvægts økse. En stor portion internet forhandlere giver løfte om billig levering på næstkommende hverdag på masser af produkter, som imidlertid påkræver at bestillingen anbringes før et aftalt klokkeslæt.
7Nogle online shops lover levering uden omkostninger på letvægts økse, men typisk er det betinget af at der handles for en præcis sum. Desuden burde du beslutte sig for den mest prisbevidste form for levering, hvilket typisk vil være at få leveret produkterne til et udleveringssted. Leveringsmetoden viser sig som oftest på den anden side særligt praktisk. Den mest prisbevidste slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter ordren.
8Vi anbefaler at se nærmere på hvorvidt internet firmaet er e-mærket, hvilket typisk er en antydning af at internet webshoppen understøtter de officielle regler, udover at butikken fra tid til anden overvåges af specialister der er meget fortrolige de gældende bestemmelser. Inden folk bestiller billige letvægts økse på en butik bør man til hver en tid have øje for deres handelsaftale.
9Før nogen bestiller billige letvægts økse på en online butik burde man uden tvivl sætte sig ind i e-butikkens vilkår, men det er mange gange ikke særlig spændende. Derudover anbefales det at du er obs på de mest vitale vedtægter der kan håndhæves i forbindelse med købet af billige letvægts økse online, eksempelvis den bytteret internet forretningen benytter.