Byggevarepriser.dk

Økse til tømrer


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Såfremt du vil have byggematerialerne hurtigst muligt eller blot har lyst til at slippe for leveringsomkostningen, så kunne du med fordel transportere varerne selv. Dette er navnligt muligt ved de store byggekæder.
Der findes forskelle i udsalgspriserne på billige økse til tømrer fra netbutik til netbutik. Nogle tilbyder billige priser, og nogle satser på et højt serviceniveau. Du må forholde dig til hvad du helst vil have.
Du skal være opmærksom på hvilke regler webshoppen udsteder i forbindelse med dit køb online, så du kan undgå problemer med bl.a. reklamationer. Derfor skal man læse webshoppens handelsbetingelser.
For en del er byggeri lig med diverse spørgsmål. Af den grund bør du overveje at handle hos en webshop, hvor du bliver tilbudt råd og vejledning til valg af økse til tømrer.
Nogle byggecentre præsterer et enormt sortiment af varer, hvorimod andre specialiserer sig i en enkelt varetype. Du skal tænke over hvorvidt det er essentielt for dig at have mange varegrupper at vælge i blandt, udover blot økse til tømrer.
Det er naturligvis utrolig relevant at undersøge, om de varer du ønsker at købe online faktisk er tilgængelig i byggecenteret. Som alternativ må du vælge et andet.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De kendte byggecentre er fysisk til stede i det meste af landet, og på grund af det har de fleste chancen for at bestille online og hente produkterne på egen hånd. I kraft af det har du valget om at undvære fragtgebyret, samt samtidig få fat i produkterne på kortere tid.
De kendte byggekæder forhandler varer fra adskillige leverandører, og giver dig dermed mulighed for at bestille fra et stort sortiment af økse til tømrer online.
De store byggemarkeder er folkekære og kendte butikker, som kan give en tryghedsfornemmelse når man stopper online. Dette vil nogle se fordele i.

Nichewebshop

Mange niche netbutikker står selv for produktion af produkterne som byggermarkederne forhandler. Når du køber direkte igennem de nichefokuserede webshops online får du skarpere priser.
Diverse online nichebutikker har ekstremt meget forstand på deres produkter, da de ikke sælger andre varer. På grund af det er det forventeligt at du får ekstra anvendelig rådgivning fra medarbejdere med specialistviden i lige præcis økse til tømrer.
Størstedelen af nichefokuserede webshops er opstartsfirmaer, der tit er danske, eventuelt ovenikøbet lokalt fra dit område. Dem støtter du idet du køber økse til tømrer online på deres side.
De 10 største byggemarkeder

Johannes Fog blev grundlagt i 1920, og udgøres i dag af over 500 mennesker i forretningens 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på salg til private, og afsætter hvert år for ca. 1 milliard kroner.

økse til tømrer harald nyborg

Harald Nyborg blev etableret i 1904, og styres dagligt af cirka 2.000 kollegaer i virksomhedens 33 varehuse. Harald Nyborg sætter ind på salg til private, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og er nu arbejdsplads for flere end 2.300 personer i selskabets 56 butikker. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og omsætter hvert år for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Davidsen begyndte i 1944, og udgøres i dag af ca. 1.000 mennesker i forretningens 9 byggecentre. Davidsen tilstræber at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for omtrent 2 milliarder kroner.

økse til tømrer jem og fix

Jem og Fix blev stiftet i 1988, og er nu arbejdsplads for i omegn af 2.100 ansatte i selskabets 122 varehuse. Jem og Fix er specialiseret i salg til private, og afsætter hvert år for ca. 2 milliarder kroner.

Stark startede i 1896, og beskæftiger i dag omkring 2.000 medarbejdere i virksomhedens 72 varehuse. Stark er specialiseret i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 åbnede i 1947, og styres dagligt af mere end 100 kollegaer i byggemarkedets 6 byggecentre. 10-4 har specialiseret sig i at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for over 500 millioner kroner.

økse til tømrer silvan

Silvan startede i 1968, og udgøres nu af cirka 1.000 medarbejdere i kædens 41 butikker. Silvan er specialiseret i at sælge til private, og afsætter hvert år for over 1 milliard kroner.

økse til tømrer bauhaus

Bauhaus blev etableret i 1988, og lønner i dag cirka 1.000 mennesker i forretningens 17 varehuse. Bauhaus sætter ind på billige priser til private, og afsætter årligt for omkring 2 milliarder kroner.

XL-Byg startede i 2002, og udgøres nu af i nærheden af 2.000 ansatte i de 104 varehuse. XL-Byg satser på at sælge til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 5 milliarder kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Det kan give mening at overveje hvorvidt byggeriet er et du kan klare selv, eller du kan have fordel af at få professionel hjælp til færdiggørelsen af byggeprocessen. Når du tager imod eksperthjælp er det lukrativt at lede efter prisoverslag fra diverse selskaber.
2Forberedelse vedbliver at være vejen til at komme i mål med projektet. Du må have en struktureret strategi, der dikterer hvilke opgaver du planlægger at løse hvornår, og som ligeledes indeholder en nummerorden. Vær konkret når du udarbejder din handlingsplan.
3Der er en hel række vejledninger og videoer fra alverdens hjemmesider som kan være en stor hjælp. Navnligt YouTube giver dig adgang til utrolig meget gavnlig information, navnligt forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
4Ofte vil det være fundamentalt at nedskrive et udgiftsbudget for arbejdet, så du har styr på omkostningerne. Det vil blive fordelagtigt at tage noter til alle poster, og så undersøge ens omkostning ved hver enkelt.
5Det er vigtigt at du har de relevante bygningsmaterialer til rådighed forinden du påbegynder byggeriet. Du har fordel af at sammensætte en overskuelig liste med de materialer der bliver brug for, og så granske listen, således at du sikrer dig at du har husket det hele.
6Man kan hente et bidrag fra det offentlige til byggeprojekter. Det kan man få i tilfælde af at renoveringen bidrager positivt til klimaet. Af få tilbud om et bidrag forudsætter dermed at byggeriet forbedrer planeten.
7Ved opgaver udenfor har vejret en vigtig rolle. Således skal du regelmæssigt undersøge udsigten ift. vejret i forbindelse med projektets begyndelse, så det forhåbentlig ikke uden du havde set det komme begynder at piske ned netop som du står midt i dit komplekse projekt.
8Du skal på ingen måde se bort fra dit eget ve og vel, så husk arbejdstøj som sikkerhedssko som beskytter dig imod eventuelle skader. Det er yderst relevant at have styr på dit velbefindende i byggeprocessen, især ifald du ikke investerer i assistance fra en professionel.
9Der kommer uden tvivl overraskende problemer i tilfælde med større projekter, og ergo er det af stor betydning at der afsættes tilstrækkelig tid i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
10Man bør aldrig nogensinde fattes grej. Ofte vil det vise sig klogt at have værktøjet ved hånden forinden du starter byggeprocessen. Det er derudover afgørende at indkalkulere de medfølgende udgifter i dit udgiftsbudget.
11Det kan vise sig nyttigt at spørge om en hjælpende hånd til byggeprojektet, ikke mindst hvis det er omfattende arbejdsopgaver. Nogle opgaver behøver flere folk. Endvidere vil det være mere effektivt og mere interessant at udføre arbejdet med andre.
12I god tid inden at du starter byggeprojektet kan det blive ganske fornuftigt at være sikker på, at det du vil bygge ikke er ulovligt. Alt efter hvordan du bor kan der gælde gældende regler for, hvad du gerne må, samt hvad du ikke må.
Danskernes foretrukne byggeshops
Harald-Nyborg.dk har en rating på 4,6 ud af 5 på Trustpilot, hvilket uden tvivl er rigtig godt arbejde. Scoren er et gennemsnit af 28.109 tilkendegivelser, hvor ikke mindre end 76 % kvitterer med den højeste karakter, og kun 4 % har givet den dårligste rating. Indtil videre har Harald-Nyborg.dk 8.857 følgere på deres Facebook-side.
10-4.dk anmeldes til 4,7 ud af 5 på Trustpilot, hvilket selvfølgelig er ekstremt overlegent. Karakteren er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf hele 84 % har givet den bedste karakter, og kun 2 % har givet 1 stjerne. Til dato har 10-4.dk 43.202 Facebook-følgere.
Kunderne hos XL-Byg.dk giver dem 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, hvilket altså er utrolig imponerende. Karakteren tager udgangspunkt i 2.856 bedømmelser, hvor ikke mindre end 59 % giver toprating, og blot 9 % kvitterer med dumpekarakter. Indtil videre har XL-Byg.dk 67.935 Facebook-følgere.
Bauhaus.dk har en score på 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som vel at mærke er rigtig beundringsværdigt. Vurderingen er regnet ud fra 23.161 anbefalinger, hvoraf intet mindre end 69 % kvitterer med toprating, og bare 8 % kvitterer med 1 stjerne. Til dato har Bauhaus.dk 56.023 Facebook-fans.
DavidsenShop.dks score på Trustpilot er 4,7 ud af 5, hvilket selvsagt er ret så overlegent. Scoren er baseret på 11.467 ratings, hvor ikke mindre end 86 % har givet topkarakter, og blot 2 % har givet dumpekarakter. Nu her har DavidsenShop.dk 53.774 fans på deres Facebook-side.
Hvilken leveringsmåde skal du vælge?

Adskillige webshops i Danmark frembyder i vore dage en hel del forskellige billige leveringsmåder til økse til tømrer. En af de mest benyttede er lige nu udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente din ordre når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er altså super ligetil, og ofte endda den billigste leveringsløsning.

Du burde lige så vel foretrække at få leveret hjem til hvor du bor eller ud på dit arbejde. Den bliver almindeligvis en kende mere bekostelig, men ydermere yderst hensigtsmæssig ift. økse til tømrer online. Den billigste leveringstype er utvivlsomt at hente varerne selv, som dog beroer på at du befinder dig nær internet forhandlerens butikker, eksempelvis Silvan, Harald Nyborg, Bauhaus eller Jem og Fix.

Fragttiden på økse til tømrer er selvfølgelig ekstremt aktuel ifald vi har brug for pakken om kort tid, og af den grund er det aldeles fornuftigt at du studerer det anslåede leveringstidspunkt for økse til tømrer. En række internet webshops – for eksempel Jem og Fix, Silvan, Bauhaus og Harald Nyborg – udlover billig 1 hverdags levering på mange af shoppens produkter online, som trods alt nødvendiggør at ordren lægges forud for et aftalt tidspunkt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få pakken klar inden medarbejderne tager hjem.

Flere online forretninger sikrer fragt uden beregning på økse til tømrer online, men i reglen er det så præmissen at der shoppes for et præcist beløb. Desuden kan du tage den prisbilligste form for fragt, der typisk vil være at få leveret varerne til et udleveringssted.

Adskillige byggemarkedskæder yder klik-og-hent hvor man køber billig økse til tømrer derhjemme men afhenter i butikken. For eksempel Harald Nyborg, Jem og Fix, Bauhaus, 10-4, XL-Byg, Stark, Bygma, Davidsen og Silvan. Byggemarkederne tilbyder for eksempel click-and-collect på økse til tømrer i følgende byer:

Skive, Albertslund, Nørresundby, Hobro, Hvidovre, Skanderborg, Allerød, Tårnby, Thisted, Frederiksberg, Kokkedal, Glostrup, Søborg, Silkeborg, Hillerød, Vallensbæk, Ringsted, Rønne, Middelfart, Brabrand, Odder, Viborg, Virum, Køge, Nakskov, Kolding, Randers, Frederiksværk, Sønderborg, Solrød Strand, Højbjerg, Rødovre, Horsens, Hjørring, København, Esbjerg, Herning, Kalundborg, Haderslev, Helsingør, Odense, Aabenraa, Stenløse, Farum, Holbæk, Korsør, Ølstykke, Nyborg, Slagelse, Tilst, Brønshøj, Nærum, Ishøj, Ikast, Dragør, Aalborg, Ballerup, Holstebro, Greve, Hedehusene, Nykøbing Falster, Varde, Birkerød, Aarhus, Charlottenlund, Vordingborg, Gladsaxe, Næstved, Frederikssund, Jyllinge, Frederikshavn, Gentofte, Risskov, Svendborg, Hedensted, Lyngby, Lystrup, Haslev, Vanløse, Rudersdal, Vejle, Brøndby, Lillerød, Struer, Valby, Roskilde, Åbyhøj, Grenaa, Herlev, Fredericia, Brønderslev, Taastrup, Hørsholm, og Værløse, .

Afhentning af økse til tømrer er tilgængeligt i alle dele af Danmark: Jylland (Østjylland, Sydjylland, Vestjylland, Syddanmark, Nordjylland, Sønderjylland, Midtjylland), Sjælland (Falster, Hovedstaden, Bornholm, Lolland, Nordsjælland, Midtsjælland, Sydsjælland, Amager, Vestsjælland, Østsjælland) og Fyn (Midtfyn, Vestfyn, Østfyn, Nordfyn, Sydfyn).

Når man kigger i statistikkerne fremstår det klart, at internetbrugere typisk søger efter bl.a. økse til tømrer online og økse til tømrer priser. Derudover oplever vi ofte internet shoppere kigge efter bl.a. økse til tømrer tilbud, køb økse til tømrer samt billig økse til tømrer, plus de gængse byggemarkeder som Jem og Fix, 10-4, XL-Byg, Bygma, Stark, Davidsen, Silvan, Harald Nyborg og Bauhaus.

Rabat på økse til tømrer

Det er i høj grad let gængeligt for alle at finde de laveste priser på billige økse til tømrer online på diverse e-forretninger, og herved har utallige shops på nettet ikke kunne slippe for at nedsætte prisniveauet på økse til tømrer betragteligt, og endda love fragtfri levering.

Men det kan ikke desto mindre være lønsomt at undersøge nogle forskellige internet webshops efter billige priser på økse til tømrer online inden du færdiggør din shopping, således at man er skudsikker på at indhente den bedste pris. Se ikke blot på de kendte byggekæder som Bygma, Stark, 10-4, Jem og Fix, XL-Byg, Bauhaus, Silvan og Davidsen.

Man bør ikke desto mindre være så påvagt, at i tilfælde af at en internet virksomhed afhænder billige økse til tømrer online på tilbud til en salgspris som anses for himmelråbende tiltalende, så er det for det meste være et bevis på en svindel e-forretning. Køb med betalingskort er i hvert fald dækket ind under en anordning, hvilket støtter dig imod snydagtige internet forretninger.

Vi tilråder bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning kan du vælge en afbetalingsløsning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du foretrækker at finansiere regningen på økse til tømrer ude i fremtiden. Det foreslåes typisk i nichebutikker, i modsætning til de gængse byggecentre som fx Bygma, XL-Byg, Silvan, Jem og Fix, Harald Nyborg, Stark, 10-4 og Bauhaus.

Når der ses på tendenserne fremstår det markant, at internetbrugere tit søger efter bl.a. billig økse til tømrer og køb økse til tømrer. Foruden dette ser vi jævnligt online shoppere søge efter for eksempel økse til tømrer tilbud, økse til tømrer priser samt økse til tømrer online.

Se nærmere på andre menneskers vurderinger

Trustpilot indebærer ret så fantastiske løsninger til at analysere en stor gruppe tidligere forbrugeres kritik og derfor er det at foretrække, at du studerer e-firmaets omtaler før du færdiggør din shopping med billige økse til tømrer online.

Facebook frembyder ligeledes sådan set fine muligheder for at få kendskab til online butikkens kundefokus. Foruden det ses mange e-handler som tilbyder folk at ytre en evaluering af virksomhedens service, hvilket tilmed må benyttes til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Før nogen handler billige økse til tømrer online på en webbutik burde man i reglen sætte sig ind i dens regler, det er dog mange gange en tidskrævende opgave, i særdeleshed på de gængse byggecentre som Silvan, Bauhaus, Jem og Fix, Harald Nyborg, XL-Byg, 10-4, Bygma, Davidsen og Stark.

Et nemmere alternativ kunne måske være at se nærmere på om webbutikken er e-mærke tilsluttet, eftersom det længe har været en forsikring om at internet forhandleren efterfølger de danske regler, og at internet virksomheden regelmæssigt evalueres af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om de gældende regler.

Desuden giver det dig mulighed for at få bistand, når du får dilemmaer ved din shopping med økse til tømrer. Desuden går vi ind for at kunden er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår der gør sig gældende i forbindelse med købet af økse til tømrer online, for eksempel den ombytningsrettighed online firmaet kører med.

I den sammenhæng er det samtidig vigtigt, at man når som helst bevarer sin kvitteringsmail, så man til enhver tid vil kunne bevise bestillingen af økse til tømrer, hvad end man bestiller ved XL-Byg, Stark, Bauhaus, Davidsen, Harald Nyborg, Bygma, 10-4, Silvan eller Jem og Fix.

Karen E gav 5 stjerner

Vi er meget tilfredse med hele…

Kirsten gav 4 stjerner

Hurtig ekspedition

Anne S gav 5 stjerner

Hurtig levering

Birthe L gav 5 stjerner

Hurtig levering af den ønskede vare

9 tips til online indkøb
1Vi anbefaler generelt shopping med kort eller mobilbetaling. Bestillinger med kort er omfattet af en orden, hvilket skærmer dig som kunde imod svindlende e-handler. Som et alternativ kunne du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, når du ser en fordel i at afbetale regningen over et længere tidsrum.
2En række internet forhandlere præsterer fri fragt på økse til tømrer, men i reglen påkræves det at der erhverves for en præcis sum. Ellers kan man udvælge den billigste fragtform, som gerne vil være at få fragtmanden til at køre produkterne til et afhentningssted. Fragtmetoden bliver typisk ydermere ret smertefri. Den mest billige metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne.
3Den mest letkøbte slags levering kan ikke modsiges at være at du selv henter pakken, men den løsning betinges af at du bor tæt på internet webshoppens arbejdslager. Den løsning er særligt bestemmende såfremt man skal bruge økse til tømrer inden for få dage. Alternativt så sikrer flere internet virksomheder levering uden beregning, men i mange tilfælde stiller det krav om at der købes for en bestemt pris.
4Trustpilot byder på evigt fordelagtige genveje til at besigtige en stor portion forhenværende konsumenters observationer og på grund af dette rekommanderer vi, at du ser nærmere på internet selskabets kritik forinden du handler billige økse til tømrer online. Facebook tilbyder dig tilsvarende ret så hensigtsmæssige løsninger til at få en idé om online butikkens kundetilfredshed.
5En række internet virksomheder foreslår i vore dage et stort udvalg af billige former for fragt til økse til tømrer. En yndling er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente pakken den dag der passer dig. Løsningen er jo yderst uproblematisk, samt oftest endvidere den billigste fragtmulighed.
6Det er efterhånden særligt bekvemt for almindelige mennesker at finde de bedste tilbud online på billige økse til tømrer fra forskellige e-forretninger, og ergo garanterer adskillige internet shops portofri fragt. Trods dette kan det ikke desto mindre blive lukrativt at undersøge nogle enkelte internet foretagender efter udsalg og tilbud før du færdiggør din shopping, således at du er skudsikker på at indhente den bedste pris.
7Leveringshastigheden kan i nogle tilfælde være yderst afgørende ifald vi står og skal bruge produkterne med det samme, så med det formål er det fuldkommen meningsfuldt at vi gransker den anslåede leveringsdato for økse til tømrer. En række e-handler reklamerer med billig 1 hverdags levering på deres bedst sælgende varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres forinden et konkret tidspunkt.
8Generelt går vi ind for at tjekke om online shoppen er støttet af e-mærket, som er en sikkerhed for at e-shoppen opererer i overensstemmelse med dansk lovgivning, foruden at hjemmesiden nu og da efterses af sagkyndige som har meget erfaring med de gældende bestemmelser. Inden folk køber billige økse til tømrer i en internet butik burde de i princippet læse dens handelsbetingelser.
9Forud for at nogen shopper billige økse til tømrer i en e-forhandler bør man til hver en tid gennemgå forhandlerens forretningsaftale, dog er det normalt ikke særlig morsomt. Tilsvarende kan det anbefales at man er vidende om de grundlæggende bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med shopping af billige økse til tømrer online, fx den returneringsret online butikken har.