Byggevarepriser.dk

Økse til køkken


Den mest populære værktøjsshop er i øjeblikket Globaltools.dk, som har et stort udvalg i værktøj. Desuden er webshops som DorchDanola.dk og Toolster.dk også meget populære iblandt danske forbrugere.

Globaltools.dk har et stort udvalg i værktøj og maskiner. De giver prisgaranti og 60 dages returret på alle deres 40.000 varer. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Globaltools.dk
DorchDanola.dk har 25.000 varer fra alle de store værktøjsmærker. Lagervarer leveres på 1-3 hverdage, og i kundeservice sidder der fageksperter klar til at rådgive dig. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på DorchDanola.dk
Toolster.dk har prisgaranti på alt værktøj. Sortimentet rummer udstyr til både professionelle håndværkere og til gør-det-selv-folket. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolster.dk
Toolworld.dks 80.000 varer er primært værktøj og andet udstyr til gør-det-selv-folket. De har kompentente medarbejdere siddende klar til at hjælpe dig, så tøv ikke med at kontakte dem. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Toolworld.dk
Tooleto.com forhandler værktøj til både professionelle og amatører. De har mange års ekspertise inden for værktøjsindustrien, så du kan være sikker på at finde de bedste produkter. Klik her for at se deres udvalg.
Se udvalget på Tooleto.com

Vi har gennemgået de mest populære webshops og anmeldt dem med stjerner fra 1 til 5 ud fra bl.a. deres prisniveau, sortimentstørrelse, kundeservice, brugervenlighed, betingelser, leveringsformer og betalingsmuligheder.

Bedst anmeldte webshops
WebshopStjernerLink
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop
Besøg webshop

Hvilket byggemarked skal du vælge?
Det er absolut ekstremt afgørende at se, om det produkt du ønsker at købe online faktisk er på lager i det pågældende byggecenter. Hvis ikke kan du være nødt til at kigge hos de andre.
For de fleste er byggeri ens betydende med adskillige spørgsmål. Derved vil du med fordel kunne handle hos et online byggecenter, som kan tilbyde rådgivning til valg af økse til køkken.
Såfremt du har brug for byggematerialerne med det samme eller blot ønsker at undvære fragten, så kan du tænke over at køre materialerne selv. Dette er navnligt muligt ved de udbredte byggekæder.
Der kan være forskel på salgspriserne på billige økse til køkken fra byggekæde til byggekæde. En del tilbyder gode tilbud, hvorimod andre giver kompetent sparring. Du bør beslutte hvad der for dig er det vigtigste.
Flere byggekæder tilbyder et enormt vareudvalg, og nogle specialiserer sig i en bestemt type af vare. Du kan afveje om det er vigtigt for dig at du har mange forskellige typer af varer at vælge i mellem, udover blot økse til køkken.
Du bør vide hvilke handelsbetingelser webshoppen udsteder når du shopper online, så du kan slippe for problemer med eksempelvis returret. Man bør derfor kende netbutikkens handelsbetingelser.
Stort byggemarked eller nichewebshop?

Hvilke fordele er der ved de to?

Stort byggemarked

De store byggekæder er udbredte og bekendte butikker, som bidrager til en tryghedsfølelse i forbindelse med dit køb online. Det er noget nogle vil se som fordelagtigt.
De store byggemarkeder samler varer fra forskellige producenter, og pga. det kan du bestille fra et stort udvalg af økse til køkken online.
De kendte byggekæder finder du i de større byer, og som følge af det har du tilbuddet om at købe online og hente varerne personligt. På grund af det kan du undvære fragten, samt ovenikøbet få varerne straks.

Nichewebshop

Majoriteten af nichefokuserede netbutikker har ekstremt meget forstand på deres varer, da de fokuserer specifikt på disse produkter. På grund af det får du formentlig en høj grad af indsigtsfuld hjælp fra mennesker med ekspertviden i lige præcis økse til køkken.
Mange små butikker producerer selv de varer der sælges i de store byggecentre. Når du køber direkte igennem nichebutikkerne online får du en skarpere pris.
De fleste nicheforhandlere er iværksættervirksomheder, der typisk er danske, muligvis sågar lokalt i dit område. Disse kan du hjælpe når du køber økse til køkken online på deres webshop.
Danmarks største byggekæder

Johannes Fog så dagens lys i 1920, og udgøres nu af mere end 500 medarbejdere i firmaets 9 varehuse. Johannes Fog har fokus på at sælge til private, og sælger årligt for i omegn af 1 milliard kroner.

Davidsen blev grundlagt i 1944, og styres dagligt af omkring 1.000 kollegaer i byggemarkedets 9 butikker. Davidsen fokuserer primært på salg til private og professionelle, og afsætter hvert år for over 2 milliarder kroner.

økse til køkken silvan

Silvan kom frem i 1968, og er i dag arbejdsgiver for cirka 1.000 kollegaer i virksomhedens 41 butikker. Silvan tilstræber salg til private, og sælger hvert år for omtrent 1 milliard kroner.

økse til køkken jem og fix

Jem og Fix kom frem i 1988, og udgøres i dag af omkring 2.100 mennesker i virksomhedens 122 varehuse. Jem og Fix fokuserer på at sælge til private, og afsætter årligt for mere end 2 milliarder kroner.

økse til køkken bauhaus

Bauhaus blev stiftet i 1988, og omfatter i dag i omegn af 1.000 kollegaer i byggemarkedets 17 byggecentre. Bauhaus har sit primære fokus på salg til private, og sælger årligt for ca. 2 milliarder kroner.

XL-Byg blev etableret i 2002, og beskæftiger nu cirka 2.000 personer i selskabets 104 butikker. XL-Byg har specialiseret sig i gode tilbud til private og professionelle, og omsætter årligt for i nærheden af 5 milliarder kroner.

Bygma kom frem i 1952, og beskæftiger nu mere end 2.300 personer i firmaets 56 byggecentre. Bygma fokuserer på at sælge til professionelle, og sælger hvert år for ca. 5 milliarder kroner.

økse til køkken harald nyborg

Harald Nyborg åbnede i 1904, og beskæftiger nu mere end 2.000 mennesker i de 33 butikker. Harald Nyborg har fokus på salg til private, og afsætter årligt for cirka 5 milliarder kroner.

Stark blev stiftet i 1896, og er nu arbejdsplads for omtrent 2.000 personer i de 72 butikker. Stark specialiserer sig i salg til professionelle, og sælger hvert år for cirka 7 milliarder kroner.

10-4 så dagens lys i 1947, og omfatter i dag over 100 mennesker i byggemarkedets 6 varehuse. 10-4 sætter ind på at sælge til private og professionelle, og sælger hvert år for i nærheden af 500 millioner kroner.

Tips og tricks til byggeprojekter
1Måske du burde tage til overvejelse om du selv vil klare hele projektet, eller du hellere burde tilkøbe assistance fra en fagperson til delelementer af byggeprocessen. Forudsat at du får hjælp fra en fagmand vil det normalt være en god idé at lede efter uforpligtende tilbud fra en håndfuld håndværkere.
2Man bør aldrig gå ned på arbejdsredskaber. Typisk kan det være uundværligt at du har grejet disponibelt når du iværksætter byggeprojektet. I øvrigt er det afgørende at indkalkulere de tilhørende udgifter i dit regnskab for byggeriet.
3Potentielt kan det vise sig meningsgivende at have de presserende byggematerialer til rådighed forud for at du iværksætter projektet. Du vil med fordel kunne lave en enkel huskeliste indeholdende alt hvad som er nødvendige, og så tjekke hver enkelt ting, med det formål at du kan føle dig sikker på at alt er klar.
4Du skal for alt i verden ikke negligere sikkerheden, så husk sikkerhedsbeklædning som fx sko og hjelm der beskytter dig mod potentielle ulykker. Det er yderst relevant at du har styr på dit eget ve og vel i byggeprocessen, specielt ifald du ikke investerer i eksperthjælp.
5Der præsenterer sig utvivlsomt ubelejlige problemer når det handler om krævende byggeprojekter, og af den grund kan det være værdifuldt at der afsættes rigeligt med plads i agendaen, med formålet om at man kan være selvsikker på at nå i mål til tiden.
6I god tid inden at du igangsætter arbejdet kan det være temmelig essentielt at sikre sig, at det du vil lave ikke er i strid med loven. Afhængigt af din boligtype kan der være en række love omkring, hvad du gerne må, samt hvad der ikke må laves.
7Det kan være en god idé at indhente assistance til ens byggeprojekt, hovedsageligt når det kommer til omfattende byggeprocesser. Krævende ting stiller krav om flere folk. Ydermere vil det blive mere produktivt og mere interessant at dele arbejdet med nogen.
8Ved udendørs opgaver kan vejrsituationen få en stor rolle. På grund af dette skal du hyppigt tage et kig på udsigten ift. vejret i den tid der er op til arbejdets start, så det ikke mod forventning går i gang med at stå ned i stænger nøjagtig som du er i fuld gang med dit store byggeprojekt.
9Godt forarbejde vil altid være nøglen til at komme i mål med byggeriet. Du anbefales at have en gennemarbejdet arbejdsplan, der beskriver hvilke gøremål du vil klø på med på hvilken dag, samt en dertilhørende rækkefølge. Forsøg at være konkret idet du udarbejder planen.
10Du kan søge støtte fra det offentlige til gør-det-selv projekter. Det kan man få i tilfælde hvor ombygningen er miljøvenligt. At få tilskud betinger at byggeprojektet har en positiv betydning for miljøet.
11Typisk vil det være af stor betydning at have lavet et regnskab for renoveringen, så du har et økonomisk overblik. Det må være fornuftigt at tage noter til samtlige udgiftsposter, og dernæst dokumentere ens omkostning ved dem alle sammen.
12Der er rigelige mængder af artikler og videoer fra alverdens hjemmesider som du kan finde hjælp i. I særlig grad YouTube yder assistance med vældig meget brugbar info, i særlig grad forudsat at man benytter engelske ord i din søgning.
Danskernes foretrukne byggecentre
XL-Byg.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, som klart er ultra imponerende. Vurderingen er regnet ud fra 2.856 anbefalinger, hvoraf imponerende 59 % kvitterer med topkarakter, og kun 9 % har givet dumpekarakter. Lige nu har XL-Byg.dk 67.935 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har DavidsenShop.dk en rating på 4,7 ud af 5, hvilket naturligvis er ultra beundringsværdigt. Bedømmelsen grundlægges af 11.467 tilkendegivelser, hvor imponerende 86 % har givet 5 stjerner, og bare 2 % giver 1 stjerne. På nuværende tidspunkt har DavidsenShop.dk 53.774 følgere på deres Facebook-side.
Bauhaus.dk scorer 4,3 ud af 5 på Trustpilot, hvilket utvivlsomt er utrolig beundringsværdigt. Vurderingen er baseret på 23.161 kommentarer, hvor intet mindre end 69 % giver 5 stjerner, og kun 8 % kvitterer med bundkarakter. Pt. har Bauhaus.dk 56.023 fans på deres Facebook-side.
På Trustpilot har Harald-Nyborg.dk en rating på 4,6 ud af 5, hvilket altså er enormt overlegent. Ratingen er et gennemsnit af 28.109 bedømmelser, hvoraf hele 76 % giver den højeste karakter, og alene 4 % giver dumpekarakter. Nu og her har Harald-Nyborg.dk 8.857 fans af deres Facebook-side.
På Trustpilot har 10-4.dk en bedømmelse på 4,7 ud af 5, som selvfølgelig er ualmindeligt betryggende. Vurderingen er regnet ud fra 19.208 anbefalinger, hvoraf imponerende 84 % giver den højeste karakter, og alene 2 % kvitterer med bundkarakter. I dette øjeblik har 10-4.dk 43.202 fans på deres Facebook-side.
Hvilken fragtmetode skal jeg vælge?

En lang række online outlets tildeler nu til dags alverdens billige leveringsmodeller til økse til køkken. En sikker vinder er lige nu at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente din ordre på et valgfrit tidspunkt. Fragtmuligheden er altså rigtig bekvem, og mange gange derudover den billigste slags levering.

Du kan derudover planlægge at vælge levering til din bopæl eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver i mange tilfælde en anelse dyrere, men til gengæld vældig ligetil med økse til køkken online. Den billigste metode til levering vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog er betinget af at du lever i kort afstand af netshoppens byggemarked, eksempelvis Jem og Fix, Silvan, Bauhaus eller Harald Nyborg.

Leveringstidspunktet på økse til køkken kan være ultra aktuel når man har behov for dine nye varer om et øjeblik, så i det øjemed er det fuldkommen aktuelt at du gransker det estimerede leveringstidspunkt på økse til køkken. En række online selskaber – eksempelvis Bauhaus, Jem og Fix, Silvan og Harald Nyborg – annoncerer billig 1 hverdags levering på flere varer online, der dog tager udgangspunkt i at transaktionen realiseres inden et fastsat tidspunkt, sådan at de kan nå at få ordren pakket inden de pakkeansatte tager hjem.

En hel del internet forretninger tilbyder fragtfri levering på økse til køkken online, men tit gælder det kun hvis du aftager for en bestemt sum. Derudover burde man gribe den mest betalelige slags levering, hvilket typisk vil blive at få leveret dine produkter til et udleveringssted.

De største webbutikker udlover click-and-collect hvor man bestiller billig økse til køkken online og afhenter i byggemarkedet. Eksempelvis Bauhaus, 10-4, Bygma, Harald Nyborg, Jem og Fix, XL-Byg, Silvan, Davidsen og Stark. Byggecentrene giver eksempelvis afhentning af økse til køkken i disse områder:

Nørresundby, Køge, Silkeborg, Gentofte, Glostrup, Allerød, Hedensted, Aabenraa, Vanløse, Søborg, Brabrand, Lyngby, Jyllinge, Ikast, Rødovre, Holbæk, Birkerød, Nykøbing Falster, Gladsaxe, Nyborg, Nærum, Helsingør, Grenaa, Lillerød, Taastrup, Hedehusene, Herning, Esbjerg, Korsør, Sønderborg, Højbjerg, Hobro, Lystrup, Skanderborg, Viborg, Struer, Charlottenlund, Hørsholm, Hvidovre, Brøndby, Herlev, Middelfart, Slagelse, Haderslev, Haslev, Værløse, Frederikshavn, Stenløse, Odder, Frederiksværk, Åbyhøj, Ballerup, Varde, Odense, Roskilde, Vallensbæk, Hjørring, Rudersdal, Ølstykke, Kalundborg, Næstved, Skive, Ishøj, Vejle, Holstebro, Dragør, Aalborg, Rønne, Brønshøj, Solrød Strand, Nakskov, Vordingborg, Hillerød, København, Albertslund, Randers, Tårnby, Fredericia, Ringsted, Frederikssund, Brønderslev, Tilst, Valby, Farum, Aarhus, Frederiksberg, Kolding, Svendborg, Greve, Kokkedal, Horsens, Virum, Thisted, og Risskov, .

Click-and-collect af økse til køkken er tilgængeligt i de fleste regioner af Danmark: Sjælland (Østsjælland, Amager, Falster, Midtsjælland, Bornholm, Sydsjælland, Vestsjælland, Nordsjælland, Lolland, Hovedstaden), Jylland (Midtjylland, Syddanmark, Østjylland, Vestjylland, Nordjylland, Sydjylland, Sønderjylland) og Fyn (Sydfyn, Nordfyn, Vestfyn, Midtfyn, Østfyn).

Ses der på søgedata fremstår det tydeligt, at netshoppere som regel leder efter blandt andet billig økse til køkken og køb økse til køkken. Man ser derudover som regel mennesker kigge efter blandt andet økse til køkken tilbud, økse til køkken priser og økse til køkken online, foruden de velkendte byggecentre som XL-Byg, Bauhaus, 10-4, Bygma, Silvan, Davidsen, Jem og Fix, Stark og Harald Nyborg.

Rabat på økse til køkken

Det er i dag meget fremkommeligt for alle at sammenligne tilbud på billige økse til køkken online hos forskellige e-firmaer, og altså har en lang række netbutikker været tvunget til at reducere prisniveauet på økse til køkken betydeligt, og derudover garantere fragtfri levering.

Dog kan det til hver en tid blive profitabelt at studere nogle forskellige netbutikker efter udsalg og tilbud på økse til køkken online inden du gennemfører din bestilling, sådan at man er garanteret at antage den bedste pris. Kig ikke bare hos de kendte byggecentre som Bauhaus, Davidsen, Silvan, Stark, Jem og Fix, Harald Nyborg, Bygma og 10-4.

Man skal imidlertid ikke undervurdere, at hvis en internet webshop markedsfører billige økse til køkken online til en tilbudspris som kan virke mystisk billig, så kan det ofte være et karakteristika der viser en uægte internet webshop. Køb med gængse betalingskort er trods alt indbefattet af Indsigelsesordningen, som forsvarer køberen imod uærlige online forretninger.

Generelt foreslår vi shopping med kort eller betalinger med mobilen. Alternativt burde du udnytte en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du vil afbetale betalingen af økse til køkken over tid. Det tilbydes normalt i specialiserede netbutikker, men dog sjældent de gængse byggekæder som for eksempel Jem og Fix, Bygma, Silvan, 10-4, Bauhaus, Harald Nyborg, Stark og XL-Byg.

Ses der på tallene står det markant, at online shoppere typisk søger efter eksempelvis køb økse til køkken og økse til køkken priser. Man ser derudover mange gange online shoppere søge efter fx billig økse til køkken, økse til køkken online samt økse til køkken tilbud.

Undersøg tidligere brugeres betragtninger

Trustpilot fremskaffer sådan set gode chancer for at granske en lang række øvrige køberes erfaringer og derfor kan det være til hjælp, at du læser e-forretningens bedømmelser inden du handler billige økse til køkken online.

Facebook leverer tillige en række pålidelige løsninger til at få indblik i internet virksomhedens popularitet. Herinde er der endda forretninger på nettet hvor kunder kan publicere en anmeldelse af virksomhedens service, som på samme måde bør anvendes til at fornemme kundetilfredsheden.

Forinden folk handler billige økse til køkken online hos en webshop bør man principielt se på deres handelsaftale, men det er for det meste ikke super spændende, specielt på de udbredte byggekæder som Bygma, Silvan, Stark, Harald Nyborg, XL-Byg, Bauhaus, Jem og Fix, 10-4 og Davidsen.

En nem løsning kan derfor være at granske om netbutikken er medlem af e-mærket, siden det typisk er en indikator for at internet shoppen forsvarer de danske regler, foruden at webbutikken regelmæssigt vurderes af fagmænd der kender bestemmelserne på området.

Det er en rigtig god mulighed for hjælpende service, når du får problemstillinger ved dit indkøb af økse til køkken. Tillige er det fornuftigt at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende regler der har indvirkning på bestillingen af økse til køkken online, som for eksempel den returneringsret e-handlen har.

På grund af dette er det samtidig essesentielt, at man stadigvæk opbevarer ens ordrekvittering, således man til enhver tid kan vidne om sit køb af økse til køkken, uanset om man køber ved Bauhaus, XL-Byg, Davidsen, Bygma, Harald Nyborg, Silvan, 10-4, Jem og Fix eller Stark.

Martin gav 5 stjerner

Fin omgående levering

Camilla gav 4 stjerner

Intet at sætte en finger på

Kirsten L gav 5 stjerner

Fremragende service

Henrik gav 4 stjerner

God webshop

9 tips til online shopping
1Trustpilot forærer dig ret solide løsninger til at tyde forskellige nuværende køberes synspunkter og derved kan det anbefales, at du tager et kig på online forhandlerens bedømmelser inden du køber billige økse til køkken online. Facebook frembyder derudover ret habile chancer for at få indblik i e-shoppens kundefokus.
2Temmelig mange internet virksomheder yder efterhånden diverse forskellige billige leveringsmåder til økse til køkken. En sikker vinder er efterhånden udleveringssteder, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de nyindkøbte produkter når der er tid til det. Leveringsformen er jo i høj grad let, og ofte tillige den mest prisbevidste type af levering.
3Vi foreslår generelt at undersøge om online virksomheden er støttet af e-mærket, fordi det burde være et signal om at webshoppen forstår gældende dansk lovgivning, tillige med at online forhandleren en gang i mellem evalueres af fagfolk der har nøje kendskab til vilkårene på området. Forinden nogen køber billige økse til køkken hos en online virksomhed kan de helt sikkert gennemløbe netbutikkens handelsaftale.
4Det er virkelig problemfrit for enhver at vurdere prisniveauet online på billige økse til køkken hos diverse netshops, og for det garanterer langt de fleste e-handler fragt uden beregning. Men det kan alligevel være indbringende at sammenholde en række butikker på nettet efter udsalg og tilbud inden du færdiggør din shopping, sådan at du er på den sikre side med at modtage den mindst kostelige pris.
5En hel del internet forretninger frembyder gebyrfri levering på økse til køkken, men i de fleste tilfælde kun ifald man aftager for en bestemt sum. Alternativt kan man snuppe den mest prisbevidste leveringsmåde, hvilket i mange tilfælde er at få kørt bestillingen til et afhentningssted. Leveringsmetoden er til tider omvendt særdeles let. Den mest betalelige fragtmulighed vil dog til enhver tid være at du selv henter produkterne.
6Leveringshastigheden er selvfølgelig ultra afgørende ifald vi har behov for pakken øjeblikkeligt, og derfor er det naturligvis vigtigt at du tjekker det anslåede leveringstidspunkt for økse til køkken. En lang række online forretninger stiller udsigt til billig dag-til-dag levering på en hel del varenumre, men som ikke desto mindre påkræver at ordren laves før et fast klokkeslæt.
7Forud for at nogen bestiller billige økse til køkken hos en netshop kan de sådan set tage stilling til forhandlerens betingelser, det er dog for det meste et omfattende projekt. Ydermere kan det være til hjælp at køberen er omhyggelig omkring de mest vedkommende regler der kan have indflydelse på bestillingen af billige økse til køkken online, som fx hvilken returret online butikken anvender.
8Generelt tilråder vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Betalinger med kort er en del af en lovbestemmelse, som forsvarer folk overfor snydagtige online virksomheder. Som et alternativ burde du vælge en afdragsordning som f.eks. ViaBill, ifald du har i sinde at afbetale regningen i flere bidder.
9Den mest prisbevidste fragttype kan ikke benægtes at være selv at hente ordren, men dette stiller krav om at du befinder dig i kort afstand af internet forhandlerens bopæl. Den leveringsversion kan i nogle tilfælde være ultra betydningsfuld ifald du mangler økse til køkken om et øjeblik. Alternativt så frembyder nogle enkelte internet varehuse fragt uden betaling, men typisk under forudsætning af at man handler for en konkret sum.